Magazin

Horoskopski podznak Vaga

Osobine i mentalne sposobnosti osobe kojoj je podznak Vaga


Horoskopski podznak VagaVi ste osoba koja poseduje izuzetan senzibilitet, umetnički i estetski duh i sličnu kreativnu - stvaralačku energiju. Veoma ste šarmantni, senzitivni i "lepršavi". Vaše oko je lepo i oštro, pri tome imate istančani i dobar ukus, reagujete svojim čulima.

Prepoznatljivi ste po "visokom stilu", krase Vas različiti maniri ponašanja i izražavanja, veoma ste taktični i zagovarate kompromis i diplomatiju. Veliki ste zaljubljenik u sve što je lepo, ružičasto, raskošno i sjajno.

Okolina Vas etiketira kao "mondensku osobu", a zamera Vam na preteranom koketiranju, na pozoreskim ulogama ili na suviše komformističkim stavovima.

Postižete veliki uspeh u različitim situacijama gde se ispoljava Vaš talenat ili smisao za estetsko izražavanje. U ljubavnom odnosu delujete zanosno, lepršavo i lako izražavate svoja osećanja. Uživate u najraznovrsnijim zabavama i u ljubavnim igrama, rado koketirate, "lako" Vas je zavesti i veoma ste zaljubljive prirode.

Pitanje emotivne odanosti ili prvrženosti je za Vas vrlo "širok pojam". Od svog partnera očekujete najbolji tretman i pri tome ste veoma zahtevni, pa i neskromni. Druželjubive ste i miroljubive prirode, često oko sebe imate veliki broj prijatelja, još više poznanika i udvarača.

Fizički izgled

Žene se svrstavatavaju u osobe srednjeg ili nižeg rasta, a muškarci u osobe višeg ili srednjeg rasta. Skladne građe tela, žene su veoma zgodne i zavodljivog - ženstvenog izgleda. Muškarci skladno ili atletski građeni i veoma privlačni. Međutim, kod oba pola je izražena tendencija ka gojaznosti u srednjim ili poznim godinama.

Glava okruglasta ili ovalnog oblika, ten svetao i nežan, pravilne crte lica, obično imaju rupice na obrazima, nos lepo oblikovan i pravilan (grčki profil), oči krupne, izražajne braon ili svetle (najčešće plave) boje, kosa varira od crne do tamnije smeđe. Naglašene i lepo oblikovane usne. Odlikuje Vas lep i mladalački izgled.

Vaša osnovna fraza je: "Ja odmeravam - procenjujem".

Komentari(4)
A
Andrić Slobodanka
23.12.2017 16:32
Savršen,opis osobe sa podznakom Vage.Sve je tu i sve je uokvirilo do perfekcije moju ličnost.Mnogo bolje istaklo karakter i odnos prema životu od znaka (Rak)u njemu se malo prepoznajem.
A
Admin sajta
23.12.2017 18:37
Draga Bobo, hvala Vam i drago nam je da ste zadovoljni tekstom i opisom svog podznaka.

Vaš komentar je potpuno prihvatljiv sa stanovišta astrologije i analize horoskopa, jer svaku osobu oblikuje i određuje više aspekata: znak, podznak, položaj Meseca, aspekti planeta i ostali elementi.

Da bismo dobili precizan psihološki profil i opis životnih dešavanja potrebno je uraditi kompletnu Natalnu kartu, odnosno lični horoskop, jer postoji velika razlika između opšteg horoskopa koji u obzir uzima samo znak rođenja i natalnog (ličnog, personalnog) horoskopa.

Sa stanovišta opšteg horoskopa (samo horoskopski znak) - ostajemo na opštem nivou.
Sa stanovišta natalnog horoskopa (ličnog) - analiziramo konkretno određenu osobu.

Ne postoje dva identična Natalna horoskopa - kao što ne postoje dve identične osobe sa identičnim životnim pričama - već svako od nas predstavlja "unikat - ima lični otisak na zvezdanoj mapi".

Srdačno, Astrolook team
S
Slobodanka Andrić
25.01.2018 17:20
Odlični ste.Piš knjigu pa sam veoma zinteresovana da li će biti hit kako očekuje moj izdavač.Rakođe me interesuje da li da se iselim za Ameriku,pošto imam sve papire i mogućnosti.Javite cenu horoskopa.
A
Admin sajta
25.01.2018 18:53
Draga moja Bobo, zahvaljujem Vam se i drago mi je da nam je zadovoljstvo zajedničko.:))

Vrlo rado ću Vam uraditi analizu horoskopa uz predikcije za Vaša interesovanja-pitanja koja ste naveli.

Molim Vas kontaktirajte me na astrolog@astrolook.com i sve ćemo se dogovoriti na radost.:))

Srdačno, Ana
Ostavi komentar