Magazin

Horoskopski podznak Vodolija

Osobine i mentalne sposobnosti osobe kojoj je podznak Vodolija


Horoskopski podznak VodolijaVi posedujete veoma aktivan i stvaralački duh, veoma ste ambiciozni, mentalno angažovani do ingenioznosti i pronicljivi. Zbog svojih isuviše savremenih, futurističkih, naprednih ili neobičnih ideja obično idete za "korak ispred drugih".

Delujete veoma inventivno, progresivno, elokventno, slobodoljubivo i nekonvencionalno, karakteriše Vas originalnost u najširem smislu izražavanja, delovanja i stvaranja.

U osnovi svoje prirode, Vi ste "veliki tip individualca", najbolje funkcionišete samostalno ali kroz različita udruženja i grupacije, što dovodi do velike zabune, jer Vam se obično pripisuje "socijalnost" - koja je vrlo diskutabilna.

Vi ste socijabilni u onoj meri koliko raspolažete individualnom moći uticaja. Izražavate sjajne organizatorske i praktične sposobnosti, posedujete dar za procenu različitih vrednosti, duhovnih i materijalnih.

Okolina Vam obično zamera na preteranoj ekscentričnosti ili eksponiranju i različitim "nametljivim ulogama", koje sa lakoćom i uspešno realizujete. Kao manu, mnogi Vam pripisuju i strogo kontrolisana osećanja, sklonost ka racionalizaciji i nedostatak iskrenih ili dubokih osećanja.

U ljubavnom odnosu obično imate dominantnu ulogu, samo je pitanje na koji način to izražavate, direktno ili indirektno. Veoma ste vešti u različitim ljubavnim igrama, jer Vi vrlo trezveno i smišljeno birate najbolju ljubavnu strategiju. Prilično ste imuni na opasnost od ljubavnog zanosa ili različitih udvaranja u kojima biste Vi izgubili razum i kontrolu.

Možda samo na trenutak, ali zato već u sledećem trenutku, ponovo sve ljubavne konce držite u svojim rukama. Zbog svojih širokih pogleda na slobodu i nezavisnost, Vas ne muči osećaj ljubomore i nesigurnosti. Od svog partnera očekujete maksimalno uvažavanje, razumevanje i toleranciju u stilu - "Vama je skoro sve dozvoljeno, jer Vi uvek znate i šta je najbolje za sve".

Obično ste veoma popularni u različitim društvima i imate jako veliki broj poznanika, ali prema pijateljima ste izuzetno slektivni.

Fizički izgled


Svrstavate se u osobe višeg ili srednjeg rasta, vitke i tanane građe tela, ali vremenom imate sklonost ka gojaznosti. Oblik glave ovalan ili duguljast, ten svetliji. Kosa gusta talasata ili ravna, tamnije boje, oči takođe tamnije nijanse crne ili braon boje.

Odlikuje Vas lep, prijatan i dopadljiv izgled, naročito imate izražaj pogled, lepe ruke i delujete veoma atraktivno na suprotan pol. Predisponiranost ka različitim povredama i bolovima u predelu kolena, potkolenica ili nogu.

Vaša osnovna deviza je: "Ja znam - Ja tvrdim"!

Komentari(0)
Ostavi komentar