Magazin

Istražite vaš seksualni potencijal!

seksualni potencijal

 

Da li ste ikada istraživali vaš seksualni potencijal? Ukoliko niste, sada ste na pravom mestu da pronađete idealnog partnera prema vašem horoskopskom znaku! Određene kombinacije horoskopskih znakova se bolje slažu u ljubavnim i seksualnim odnosima. Koliko karateristike znaka u kojem smo rođeni odgovaraju našem psihološkom profilu i stvarnim osobinama, kao i kakav je naš seksualni potencijal - proverite sami u nastavku teksta!

 

O ovoj vrlo zanimljivoj temi razgovarali smo sa Anom Rakić Đuričić - diplomiranim psihologom i profesionalnim astrologom! Ona je prvi KVALIFIKOVANI ASTRO - PSIHOLOG u Srbiji. I, za sada - JEDINI!


Astrologijom se bavi već 27 godina, vlasnik je i osnivač veb-sajta ASTROLOOK i istoimene agencije (registrovane u APR-u). Sarađivala je sa sa uglednim dnevnim listovima i časopisima kao što su: "Tajne", "Evropske novosti", "Politika", "Večernje novosti", "Blic", "Kurir", "Svetski srpski glas" (naš časopis u dijaspori, koji izlazi u Melburnu). Takođe, Ana je sarađivala sa telekomunikacionim kompanijama (Mobtel i Telekom) duži niz godina, a poslednjih nekoliko godina ima obnovljeni kontinuitet u saradnji sa "Telekom - fiksnom telefonijom" (sadržaji horoskopa na broju: 19922). Povremeno učestvuje u različitim televizijskim i radio-emisijama u kojima populariše astrologiju i praktična saznanja iz ove oblasti.

ASTROLOOK.COM je prvi sajt te vrste na prostoru Ex-Yu, a mesečna poseta je oko 400.000!

ENCIKLOPEDIJA LJUBAVNE ASTROLOGIJE

 

Ana je autor više štampanih i multimedijalnih izdanja iz oblasti Astro – psihologije, a posebno treba naglasiti da je 2019. godine izdala knjigu “Enciklopedija ljubavne astrologije”. Ona je 2020. godine prevedena na engleski jezik “Encyclopedia of Love astrology” i izdata za svetsko tržište.

 

Kakav je vaš seksualni potencijal?

Da li i koliko karateristike znaka u kojem smo rođeni odgovaraju našem psihološkom profilu i stvarnim osobinama, kao i seksualnim potencijalima? Proverite sami.

 

OVAN

Ovnovi su u seksu veoma nagli i nestrpljivi; sve hoće sad i odmah, kao i u životu, uostalom. Vole da eksperimentišu, privlače ih avanture i za njih su ljubav i seks odvojene kategorije. Vrlo su zahtevni, pa od partnera očekuju razne uzbudljive vatromete i potpuno zadovoljstvo u krevetu. I sama pomisao na partnerovo telo ih uzbuđuje; dovoljan je dodir da se uzbude, vole pomalo ekscentrične poze. Njihove erogene zone su vrat i uši.

 

Najbolji seks mogu da imaju sa osobama rođenim u znaku Vodolije, Lava i Strelca.

 

BIK

Bikovi su veliki hedonisti; kao što vole da gustiraju dobru hranu, tako uživaju i u raznim intimnim trenucima. Vole duge predigre i mogu da se uvrede ako ih požurujete. Partner ne sme da štedi poljupce i milovanja, jer im je potrebno da osete bliskost. Zato Bikovi retko ulaze u avanture. U seksu su veoma strastveni i vrlo izdržljivi; uzbuđuju ih dodiri i vreli pogledi. Potiljak je erogeno mesto koje njihov partner treba da otkrije u predigri.

 

Odgovaraju im Rakovi, Device i Jarci.

 

BLIZANCI

Po svojoj prirodi su radoznali i nestašni, ali i površni. Blizancima najviše odgovara zabava i flert.

Skoro sve rade na brzinu, pa su takvi i u seksu. Ne zanimaju ih dugi uvodi ni predigre; više vole odmah da pređu na stvar. U ljubavnim igrama vole da istražuju, eksperimentalno pomeraju granice i često rade nešto neuobičajeno. Imaju jake seksualne fantazije, koje ponekad umeju da zbune partnera.

 

Najbolji seks mogu da imaju sa osobama rođenim u znaku Škorpiona, Vodolije i Riba.

 

RAK

Rakovi to rade lagano, bez žurbe i sa mnogo emocija. To je, po njima, idealni seks. Po prirodi su neodlučni, pa će se retko upustiti u neobaveznu vezu ili avanturu, ali kad imaju stalnog partnera, u krevetu mu se prepuštaju bez zadrške. Odgovoriće i na njegove najskrivenije fantazije. Jake emocije će najbolje razbuktati lavine strasti kod njih, pa su beskrajni izlivi ljubavi u krevetu obavezni. Važan im je i kontakt očima tokom ljubavnog čina.

 

Idealni parneri u krevetu su im Bikovi, Škorpioni i Ribe.

 

LAV

Lavovi odlično znaju da postave granicu između emocije i želje za seksom, a u oba slučaja žele da se pokažu u najboljem svetlu. Vrlo su direktni, pa im nije problem da partneru otvoreno kažu šta očekuju od njega u krevetu, ili da im tokom seksa strastveno na uvo šapnu šta ih posebno uzbuđuje. Enegrični su i temperamentni, važe za vrlo potentne i izdržljive ljubavnike. Kako od sebe, tako i od partnera, očekuju spektakl. Posebno se preporučuju za ljubavnike/ce, uzbudljivi su i širokogrudi u svakom pogledu. Njihove erogene zone su prepone i bedra.

 

Odgovaraju im Ovan, Strelac, Vaga ili Vodolija.

 

DEVICA

Budući da su diskrecija i umerenost u skoro u svemu njihov zaštitni znak, Device odlično kontrolišu svoju strast u krevetu. Partneru će možda izgledati čudno da i u najintimnijim trenucima vode računa o manirima, međutim, te “stege” popuštaju kada ostvare bliskost i poverenje. Ipak, čak i tada će retko koja Devica biti spremna da ispunjava seksualne fantazije partnera; dovoljno uzbuđenja nalaze u klasičnom seksu. Sa druge strane gledano, postoji određeni manji broj osoba rođenih u ovom znaku koje mogu da se ponašaju razuzdano i veoma perverzno, do granice koja zbunjuje, ili čak i šokira njihovog partnera. Uzbuđuju ih dodiri, ali i uzbudljivi razgovori – dijalog.

 

Najbolji seks imaju sa Bikom, Rakom i Jarcem.

 

VAGA

Kako su izuzetno emotivne i romantične, Vage i u seksu uživaju u igri zavođenja. Izlivi ljubavi i suptilnost u svakom dodiru ili izgovorenoj reči, jednostavno su nezaobilazni deo predigre. Na seksualne fantazije podstiču ih topli pogledi, pokreti, dodiri i strastveni poljupci. Nisu previše skloni da eksperimentišu, ali, to njihovim partnerima ne smeta, jer je seks s njima prava ljubavna čarolija. Ipak, postoje i osobe rođene u ovom znaku koje neprekidno pomeraju granice u ljubavnim i seksualnim igrama, ili eksperimentima. Poseban seksualni užitak priuštiće im dodiri duž kičme.

 

U seksu se najbolje slažu s Blizancima, Lavom, Strelcem i Vodolijom.

 

ŠKORPION

Ako je seks umetnost, onda su Škorpioni prava Pikasova deca. Kao ljubavnici su sjajni i u seksu za njih skoro da ne postoje ograničenja. Strast i adrenalin koji tokom ljubavnog čina osećaju vode ih uvek u nove izazove, pa i u egzibicionizam. Vrlo su potentni i senzitivni, umeju da (pred)osete šta partneru prija. Njihovim partnerima, ipak, može da zasmeta naglašena potreba da dominiraju u krevetu i nametanju svog stila. Erogene zone kod njih su prepone i stomak.

 

Najbolji seks mogu da imaju sa osobama rođenim u znaku Bika, Raka i Riba.

 

STRELAC

Strelac je najerotičniji znak u horoskopu; možete biti sigurni da oni zaista znaju i nadasve umeju da uživaju u seksu. Veoma su temperamentni, impulsivni i pre svega direktni. Klasika u seksu ih ne zanima. Naprotiv, vole da istražuju i najsrećniji su ako je pored njih partner koji će biti uvek raspoložen da proba nešto novo. Seks s njima je uvek drugačiji, maštovit, a veoma često neobuzdan i divlji. Uzbuđuju ih dodiri, naročito donjeg dela leđa i stomaka.

 

Idealni partneri su im Ovan, Lav, Vaga i Vodolija.

 

JARAC

Seks kao igra moći i dominacija u krevetu pripadnicima ovog znaka je obično totalna nepoznanica. Ljubavna igra mora da započne ležerno, pomalo nevino i zabavno, što ih dovodi do najveće strasti. Kako su po prirodi emotivni i ranjivi, u seksu uvek preferijaju klasiku, a ponekad se čini da im ne prija da prelaze granicu pristojnosti. Posebno ih uzbuđuje boja glasa, dodiri i izlivi nežnosti i ljubavi. Njihova erogena zona je unutrašnja strana kolena.

 

Najbolji seks mogu da imaju sa Bikom, Devicom i Ribama.

 

VODOLIJA

Za Vodolije seks predstavlja spoj neobičnog, emotivnog i erotskog iskustva, ili iskorak u zonu istraživanja i uživanja. Veoma su preduzimljivi ljubavnici; predaju se bez zadrške, preferiraju originalnost, nesputanost i određenu dozu egzibicionizma. Obožavaju neobične poze, pa im odgovaraju partneri koji mogu da ih prate u njihovim ljubavno-seksualnim fantazijama. Skloni su seksualnom istraživanju i eksperimentima; ponekad nemaju granice u potrazi za uzbuđenjem i novim iskustvom. Može da ih uzbudi i nečiji provokativni izgled, pogled, dodir.

 

Po horoskopu, Vodolijama u seksu najviše odgovaraju Blizanci, Lavovi i Vage.

 

RIBE

Senzibilne Ribe znaju kako funkcioniše i najmanji živac na partnerovom telu. Izuzetno su pažljivi ljubavnici, koji tokom seksa umeju bez reči da isprate partnera i da mu priušte nezaboravne užitke. Kako je ljubav njihova duhovna hrana, uzbuđuju ih izlivi nežnosti, topli pogledi ili jednostavno pojava voljene osobe. Upravo emotivni zanos kod njih oslobađa razne erotske fantazije, pa važe za izuzetno maštovite i uzbudljive ljubavnike. Njihove erogene zone su stomak i gležnjevi.

 

Idealni partneri za seks su im Bik, Rak i Škorpion.

Komentari(0)
Ostavi komentar