Magazin

Kako 100% izludeti i zavesti Škorpiona

škorpija

 

Kada pričamo o zavođenju, ono o čemu neizostavno moramo da vodimo računa je činjenica da je Škorpion kao znak često veoma težak za razumevanje.

Seksualnost za Škorpione predstavlja sredstvo za iskazivanje moći. Škorpioni su osobe koje „žive“ za moć! U svakom muškarcu Škorpionu postoji erotski i seksualni agresor i „nagovarač“ - provokator.

Naravno, Škorpion ume da bude poput toplog mede, zagovornik sočnih i nežnih poljubaca i ljubavi „an ženeral!, međutim, nemojte sumnjati u njegovu potrebu da od Vas očas napravi roba.

Drugim rečima, ni Vi ne bi trebalo da budete stidljivi kada je u pitanju sprovođenje takvih i sličnih taktika za zavođenje Škorpiona.

Uobičajeno je da Škorpion ume da deluje agresivno, na mah. Ako uspete da uzbudite ​​Škorpiona, možete ga brzo transformisati od oklevanja i ravnodušnosti ka erotskoj eksploziji.

Vratimo se na „snagu polnog“ što smo ranije spomenuli. Postoje dve različite snage koje morate sagledati u Škorpionu.


Prva se javlja u dva različita slučaja:

- Neki Škorpioni žele da budu sigurni kako Vas čuvaju samo za carstvo seksualnosti, te stoga zadržavaju seks kao oružje kako bi stekli vlast nad Vama.

- Neki Škorpion bi vam čak mogao dati spisak „Ne radim ovo ili ono“ kako bi vas držao pod kontrolom.

Dozvolite mu da igra tu igru. Međutim, setite se šta Vam je Škorpion govorio u tom pogledu, a kasnije - u neko drugo vreme - ponovite njegove argumente, sada  kao svoja „pravila“ – i to doslovno! Znači, tada ćete njihovo „Ne“ koristiti prema njima kao "Ne možete".

Druga situacija koja je vezana za poigravanje energijama:


Polazeći od sebe, Škorpion će skoro uvek, razmišljajući koji je razlog zbog kojeg želite da uđete u njegov donji veš, dokučiti da Vi želite vlast nad njim.

Zbog takvog razmišljanja, Škorpion je sposoban da vas seksualno odbije, bez obzira koliko je napaljen.


Ove seksualne predstave dovode Škorpiona u stanje „pod pritiskom“.

Škorpion vam, takođe, može uskratiti seks jer želi da bude dramatičan, svodeći sve na konzumiranje, iako ne može da živi sa opsesivnom požudom koja ga muči. Kao da mu „redovna“ požuda nije dovoljna.

Druga oblast Škorpionove seksualne moći predstavlja situacija u kojoj se nalazi Škorpion koji je prolazio kroz period seksualne apstinencije koju je samom sebi nametnuo. Škorpion tako može godinama.


Škorpioni su psihički jaki; oni mogu koristiti ovu samokontrolu kako bi uspeli da žive bez seksa koliko god žele.

Želite li da znate koliko Škorpion može da bude jak?

Odličan primer predstavlja Mahatma Gandi (imao je 3 planete u Škorpionu). Gandi je u jednom trenutku (što se kasnije produžilo do kraja njegovog života) odustao od seksualne aktivnosti, iako je spavao pored golih devica.

Mnogi Škorpioni doživljavaju osećaj krivice zbog seksa, tako da će učiniti „apsurdne“ stvari koje ih, kao krajnji ishod, izgrađuju u pogledu osećajnosti, duhovnosti i vrlina.

Ako naiđete na nekog Škorpiona koji „ne upražnjava seks“, nemojte paničiti.

Škorpion može začas da se preobrati od „zaklete device“ ili „monaha“ u drolju ili napaljenog klinca, ili čak poklonika raznih njemu svojstvenih perverzija.

Ako tražite pomoć za zavođenje Škorpiona, pokušajte bilo šta od ovoga:
 

TAKTIKA: Budimo malo „srednjovjekovni“ – Gotika


Ovaj pristup dobar je za par koji je već u vezi. To je fantazija sa ciljem da pridobije svu Škorpionovu pažnju.

Ako živite zajedno – dobro je. Ako ne, nađite razlog da Škorpion dođe kod Vas i ostane da prenoći.
 
Ukrasite svoju spavaću sobu tamnom seksipilnom posteljinom (možda satenom ili svilom) i obojenim svećama (crna, crvena, ljubičasta); ne zaboravite seksi muziku i seksi mirise. Kad čujete Škorpiona na interfonu ili kako se približava vratima, otključajte ih. Idite u spavaću sobu i lezite na krevet.

Kada Škorpion pokuca na vrata ili zazvoni, pozovite ga da uđe. Kad bude sasvim blizu, kažite:


„Dođi ovde sam, u spavaćoj sobi“.

Kada Škorpion otvori vrata, videće ono što ste pripremili: škorpijsku fantaziju – sveće, tamnu posteljinu, seksi muziku, seksi mirise.

P.S. Ne govorite Škorpionu ništa o ovome unapred; samo pružite ruku ka telefonu i pozovite.


TAKTIKA: Hajde da se igramo sami sa sobom, ali, zajedno


Sada, još jedno otkriće o Škorpionu. Škorpionova je tajna da mnogo više misli o seksu nego što ga stvarno upražnjava. Škorpionu je omiljeni hobi da razmišlja o seksi razgovorima koje je imao.

Škorpion će maštati o prljavom razgovoru i „odigravati i premotavati“ detalje u svojoj mašti.
Ne moramo Vam reći šta Škorpion fizički radi dok mašta.

Ipak, s vremena na vreme, takve stvari mogu biti oslobađajuće za njih, nekad čak i više nego stvarni seks.

Ova tajna je ono što ćete koristiti za sledeću taktiku.
 

TAKTIKA: Uđite im u glavu: „Šta želiš da učinim za tebe?“


Ako je Škorpion Vaš suprug, ili partner i očekuje Vas sastanak (a to važi i za „obično“ sretanje kod kuće):


 „Razbijte“ ih seksi pomislima i pre nego što dođete kući, da ne kažemo – do kreveta. Recite im šta nameravate da im radiite.


Recite:

"U trenutku kada stignemo kući, odvešću te gde treba – i vodićeš ljubav s mojim ustima i jezikom."



TAKTIKA: Doživimo fantaziju zajedno


Sunce u Škorpionu označava ljubav prema drugim dušama, naročito tamo gde njihove tajne fantazije čekaju u tami.

Dakle, ovo je scenario:

Vodite razgovor koji je daleko od romantičnog ili erotskog. Čak i ako je Škorpion usred rečenice, prekinite ga jednom od svojih seksualnih fantazija. Nakon toga, nagovorite ga da podeli sa Vama jednu od svojih maštarija... I dalje... Druga Vaša fantazija za Škorpionovu drugu.


Dok razgovarate, opet ga prekinite i recite da bi trebalo da se nađete na nekom „svom“ mestu kako bi Vas dvoje mogli zajedno da realizujete neke fantazije.



TAKTIKA: Pričajte im „prljavo“ ili im šaljite „prljave“ porukice.


Izaberite bilo koju od već spomenutih taktika i sprovedite ih preko telefona. Da Vas podsetimo, to su: Igrajmo se sa sobom "zajedno“, Uđite im u glavu, Šta želiš da učinim.


Ali, ako stavarno želite da zavedete muškarca Škorpiona, posebno ćete želeti da oprobate:



TAKTIKA: „Napaljivanje“


Jedna tehnika koju žena (i homoseksualac) može koristiti na muškarcu Škorpionu. Taktika koristi Škorpionovu naklonost ka psihičkom podsticaju. Koristite svoj najseksi, telefonski sexy glas.


Dame mogu poput Marlin Monro svojim disanjem, u stilu „Happy birthday, mister President“ da izazovu muškarca. On će se otopiti. Nije isključen ni produženi oblik ove taktike u kombinaciji sa „Igrajmo se sa sobom – zajedno“ (ali „preko žice“).



TAKTIKA: „Lujkica“


Ovo je malo hrabrije, ali ako je to već Vaša igra... Takođe je korisno kada želite da zavedete muškarca Škorpiona.


Scenario: Vi ste na večeri s nekim ljudima i Vašim Škorpionom (nije bitno ko su ti ljudi). Nosite kratku seksi haljinu, po mogućnosti crnu. Kada budete spremni, nagnite se ka Škorpionu.


Šapnite na uvo: „Želim gospodara“ ili „Ne nosim ništa ispod haljine“. Verujte nam, on će se pretvoriti u to uvo.


Ako ste još više smeli i pritom ste na večeri u nečijem domu... Pronađite mesto preko puta Škorpionovog pogleda, privucite mu na neki način pažnju i učinite „prekrštanje a la Šeron Stoun“. Bingo!



TAKTIKA: Nadmašite eskort damu


Još jedna korisna taktika za zavođenje muškarca Škorpiona.


Scenario: Dogovorili ste se za večeru sa Škorpionom, s tim što se nalazite na parkingu. Obucite se poput droljice: upadljive grudi, kratka suknja, štiklice/platforme... Tekst je sledeći: „Ne zanima me večera. Zanima me lizanje dezerta. Idemo kući!“



TAKTIKA: Ne čini mi to što baš želim da mi učiniš


Nakon upoznavanja sa Škorpionom, upotrebite zavodljiv glas i pitajte neka od ovih pitanja (pokušajte da Vam glas zvuči đavolski i anđeoski u isto vreme, jer ono što želite da postignete je psihološko „mučenje“ Škorpiona).


Stavite ruku na podlakticu ako je Škorpion muškarac ili na rame ako je Škorpion žena) Držite ga milujući i kažite:


„Ne želim da se uzbudiš, jesi li uzbuđen?“ „Ako si previše uzbuđen, znaš šta bi se moglo dogoditi? Ne bi me prisiljavao... da ti...?“


Tada nastupite ovlašnim poljupcem i recite: „Samo sad nemoj da se pališ, nemoj da misliš o onome što želiš da uradim. Nećeš me valjda terati da to ipak učinim?“


Ako to ne uspe, pronađite drugog Škorpiona da ga zavedete!


Još nekoliko načina da zavedete Škorpiona:



TAKTIKA: Tri jezika ljubavi


Cilj ove taktike je da vaš Škorpion, muškarac ili žena, poludi od požude zbog toga što ćete govoriti sa njim ili s njom na stranom jeziku (Da! Baš kao u „Ribi zvanoj Vanda“). Naravno, uslov je da znate jedan od „romantičnih“ - romanskih jezika (španski, francuski/italijanski).


Morate da znate bar nekoliko izraza. Ako to ne uspe, probajte da se jedno drugom obraćate formalno – sa „Vi“. Ne zaboravite da upotrebite seksi đavolski ton glasa. Uđite u Škorpionovo uvo, šapnite nešto stvarno zločesto, a ne objašnjavajte previše.



TAKTIKA: Pokazaću ti gde da staviš ruke


Ako Vam ovo nije prvi sastanak sa Škorpionom i spremni ste za više, ovo je prava stvar za Vas. Slobodno probajte, ali samo ako znate da Škorpion to „ozbiljno“želi. Pokažitete Škorpionu mesto gde tačno želite da vas dodiruje.


U nekom trenutku dok se ljubite sa Škorpionom, uzmite njegovu ili njenu ruku i pokažite im da ste uzbuđeni. Ili će ovo imati dobar učinak, ili će šokirati Škorpiona, tako da će se brzo povući.

Ako im se sviđa (što je za očekivanje) i zadrže svoje ruke tamo gde ste ih postavili – sjajno.


Preduzmite, dakle, sledeći korak, izaberite bilo koju od ranije opisanih taktika.



TAKTIKA: Strip poker ili striptiz


Ponudite  Škorpionu vizualni izazov; Škorpioni uživaju u dobrom izazovu. Ako ste već u vezi sa Škorpionom, možete čak i da instalirate šipku u spavaćoj sobi.


Ako je vaš odnos tek na početku, dajte im „avans“ onoga što će tek da ih zadesi. Nije da imate savršeno telo; samo morate da senzualno koristite ono što imate.


Najvažnija stvar koja vam je potrebna je ritam. Imate li ta dva važna kvaliteta? Senzualnost i ritam? U tom slučaju, samo napred i započnite svoju tačku.


Ako nemate ritam i daleko ste od toga da iz vas „izvire“ senzualnost, pokušajte s alternativom koja je jednako seksi, samo na drugačiji način – Strip poker.

Komentari(0)
Ostavi komentar