Magazin

Kako 100% osvojiti neosvojivog Jarca

jarac

 

 

Da, i Vi možete zavesti Jarca


Ukoliko želite da zavedete Jarca, morate uvek imati u vidu da Jarac nije ekstrovertan, niti dramski tip. Mudrost i usamljenost su reči koje treba zapamtiti.

Jarac želi da bude iza zatvorenih vrata i ne želi da drugi znaju o čemu se radi u njegovom životu. Distanca je važna za Jarca; oni misle da je to razumno.

Jarčev proces razmišljanja ide ovako:

„Ova stvar vezana za nju/njega možda čak i neće ići... Zašto bi svi (računajući i naše roditelje) mora li da znaju o tome?“

Jarac budno štiti svoj ugled i emocije.
 
Da biste zaveli Jarca potrebno je da on razmišlja o Vama kao o perspektivnom partneru – najbolje ćete učiniti ako se predstavite kao potpuno stabilni; nema drugog leka.

To znači da morate biti finansijski, emocionalno i mentalno stabilni. Ne budite previše emotivni pri prilasku Jarcu.

Jarac ceni ljubav, ali uvek sa određenom dozom intelektualne kontrole. On/ona veruje da potpuna strast guši tehniku ​​neograničenog ljubavnika.

Žene u znaku Jarca u biti nisu lake i ne vole „niske“ provokacije; muškarci Jarci, pak, mogu da budu prilično opsesivni, kad požele neku ženu.

Dobra vest za muškarce rođene u ovom znaku je da čak i u srednjem dobu retko kad imaju erektilne disfunkcije ili prerane ejakulacije; oni, takođe, imaju tendenciju da budu vrlo zreli u svojim mlađim godinama i tada se ne „igraju“ toliko; ali, kako stare – izgleda kao da postaju mlađi i divljiji.

Jarac nema „preku“ potrebu za dugom predigrom, dosta brzo može biti spreman za seks.
 

Jarac je, u suštini, pun požude. Može se, čak, reći da će vas u intimnom životu, Jarac iznenaditi količinom strasti koju emituje.

Budući da Jarci na prvi pogled daju osećaj da su hladni, mirni i neutralni, možda ćete ipak dvaput razmisliti o tome da li da ga uopšte zavodite.
 
Valja priznati da Jarac može biti teška osoba kad je reč o osvajanju.

Dobra stvar je da kada jednom doprete do Jarca, zbog njegovog samoograničenja i opreza, stvari mogu izgledati plovidba po mirnom moru.

Prava stvar rečena, odnosno učinjena u odgovarajućem trenutku jedini je ključ kojim bi trebalo pridobiti Jarca da bi Vam otvorio ljubavna vrata. Distanca i uzvišen stav treba da budu Vaše ključne reči, to zapamtite.

 
„Taktička situacija“:

 

Verovatno poznajete pravila „poslovne“ romantike, ali ako se usudite da se zaljubite u Jarca sa kojim radite u istoj firmi – vodirte računa da se sve odvija pod veoma kontrolisanom diskrecijom.

Nemojte tračariti o njemu/njoj ili njenim drugaricama iz kancelarije (odnosi se na žene).
Ako, kojim slučajem, Jarcu dopru do ušiju vaše neodmerene izjave, ili upadnu u oči preterane manifestacije emocija – vi ste „mrtvi“ za njega.


Takođe, nemojte upadati u njihov fizički prostor, čak i ako se silom prilika nalazite u blizini – jer... drugi bi mogli da vide.

Nemojte ih zvati na poslovni telefon, ili sa poslovnog telefona, samo zbog razgovora i koketiranja (drugi mogu čuti).

Pozovite ga/je na piće posle posla. Negde podalje od firme.

Alternativno, Jarca možete da pozovete na ručak tokom radnog dana. Ili, recite mu da ga zovete da sa Vama pogleda film za koji imate ulaznice.
 

TAKTIKA: Neformalna izjava


Dok se na početku osvajanja Jarca treba donekle pokoriti, ostatak vašeg puta ka zavođenju Jarca treba da bude otvoren i direktan. Nemojte igrati igre, Jarcu se to nmalo ne sviđa. Jarac će misliti da ste nezreli i neozbiljni.

Dakle, do Jarca ćete pre doći uzdignutog i iskrenog pogleda. Zauzvrat, Jarac će vam se svideti još više jednom kada ste na ravnoj nozi s njim, ako vam se već i pre toga sviđao.

Oni, u stvari i nisu tako teški za zavođenje. Stoga, kada nastane pravi trenutak, iskoristite svoju priliku. Kad se radi o seksu, nećete imati nikakvih problema s uključivanjem Jarca, niti ćete oko toga izgubiti mnogo dragocenog vremena.

Primeri klasičnih pitanja koja će Jarac razumeti i reći „da!“ jesu:

„Želiš li da svratimo kod mene na piće? Imam bocu sjajnog vina u stanu. Hoćeš li da krenemo kući i otvorimo ga?“

„Imam knjigu koja će ti se dopasti i, ako želiš, pozajmiću ti je. Zašto ne dođeš večeras da vidiš?“

Jarac nije tup. On zna da s tom ponudom ide i poziv da dođe u Vaš krevet. Samo pripremite romantične sveće i ruže.


TAKTIKA: Želim seks


Jarac može biti toliko protiv svih romantičnih mamurluka koji idu uz pokušaje da se dođe do seksa s nekim da teži ka, maltene, „poslovnom“ pojednostavljenju stvari.

Zašto mora da se ide u romantične restorane? Zašto cveće i pokloni? Zašto koristiti romantične reči, romantiku?

Jarac ne veruje da te stvari imaju veze sa „hemijom“ između dvoje ljudi – koje ili ima, ili nema.

Jarac bi voleo da „pregovori“, kao priprema za seks budu isti kao i razgovori o poslovanju. Što direktniji.

Zato što sada znate na kakav način Jarac čuje i razume Vaše izjave, Vaše mogućnosti su:

  • Spremni ste za prekid romantičnog puta
  • Bićete realni
  • Bićete u stanju da podnesete odbacivanje i ako treba da odbacite Jarca (isto onako kao što i on može da odbaci Vas), ali ćete, svakako, vrlo brzo preći na temu seksa.

Možete reći: „Privlačiš me i želim da spavam s tobom; ne mora postojati ništa među nama - to je samo seks. Čak možemo biti i prijatelji s „bonusom“.

Ili: „Slušaj, tako i tako, oboje smo jako zauzeti, ne trebaju nam dramatične veze.  Jedne noći nedeljno, mi smo zajedno i zabavićemo se, kako to zvuči?“

Ne morate, naravno, da kažete baš tako „od reči do reči“, već pokušajte da zadržite taj kurs, u „biznis fazonu“.

Jarac mora da bude uveren u to da nećete menjati svoja stanovišta i postati previše privrženi i dramatični.

Morate se preispitati da li uopšte sve to možete da podnesete, jer u tome i jeste tajna takve taktike.

Dalje, ako ste sigurni da je ono što želite, upravo to da zavedete jednog Jarca u svom domu...

Pazite da niko ne bude u blizini. Niko. Ako ste odabrali ovu metodu kako biste zaveli Jarca, to je savršeno uklapanje, jer Jarac voli privatnost. Idite u kupovinu i nabavite sve od svega po malo: kolače, vino, šampanjac, pivo, grickalice itd.

Ako Vam je poznat njegov ukus – odlično, a ako nije – kupite sve najbolje. Jarac će umeti da ceni Vašu pažnju i uzeće je u obzir pri krajnjoj proceni.
 
Proverite i da li imate čistu posteljinu na krevetu, čiste peškire u kupatilu...Ispeglajte svaku boru na garderobi. Proverite jesu li Vaši telefoni i drugi elektronski uređaji ugašeni, odnosno isključeni. Tako ste se pripremili za veliku noć.

 

TAKTIKA: „Daću ti“


Mnoge žene su rođene umetnice u ovome. A to je, u stvari, inverzno osvajanje gde zavođenje jednog Jarca postaje navođenje njega da zavede Vas.

Ovo je uobičajeni način kojim žene osvajaju muškarce otkako je sveta i veka. To znači da žene moraju „da ubede muškarca da je sve to, u stvari, bila njegova ideja.“

Možete biti sigurni u to da će uspeti, jer ste Vi već unapred znali da ispod hladne Jarčeve spoljašnjosti, bukti požar goruće požude.

A potom, tu je i


TAKTIKA: Skriveni predlog


Koristite skrivene „poruke-u-poruci“  kada razgovarate s Jarcem, kao: „Želim da nas spaja i nešto drugo... Ne samo ovo na jastucima“ ili, „Umoran sam od večera sa samim sobom“.

U stvari, šaljite poruke koje govore o nečemu drugom, ali u sebi sadrže i poruku da želite da Vam „pomogne“. 
 
 

TAKTIKA: Jasna poruka


Doći će nagrada „u seksu“ ako možete da pružite Jarcu putokaz kako da Vas zavede. Na primer, ovako:

„Želim da odem na mini odmor/vikend, negde gde je mirno i izolovano, gde mogu da izbacim sav stres iz sebe.“

Ili

 „Nikad nisam naišla/naišao na nekoga ko bi bio dovoljno divan da ostvarimo (tu i tu) fantaziju...“

Na ovo se nadovezuje i


TAKTIKA: Budi moj seksualni mentor


Generalno, Jarac i ne mora da bude junak vaše erotske mašte, ali će dooobro poslužiti u nastavi seksualnih tehnika ​​za neobrazovane.
 
U ovoj formuli „zamolićete“ Jarca da vam pomogne da saznate više o seksu; pokažite mu da ćete biti dobar učenik.

Mogli biste reći: „Slušaj, stvarno želim da te privučem, ali ne znam baš mnogo o seksu. Želim da me naučiš što više.“

To bi moglo da ide u oba smera. Ako danas probate ovu taktiku sa Jarcem, to ne znači da ne biste mogli sutra da koristite istu metodu u svoju korist. Tada Vi postajete Jarčev seksi-tutor.
Komentari(0)
Ostavi komentar