Magazin

Kako 100% zavesti Vagu - taktike i saveti

vaga


Vagi prilaze mnogi pripadnici suprotnog pola, ali njoj nije nimalo teško da se pravi nedodirljivom. Vage su uvek okružne potencijalnim ljubavnicima. Međutim, Vage često imaju tendenciju da se ponašaju kao seksualni mučitelji i izazivači.


Probajte da kažete Vagi da vas namerno zadirkuje. On ili ona će se uvrediti i biće ubeđeni da je to laž i da ste Vi nepravedni prema njima. Iz njihovog ugla sve je jednostavno; oni samo daju sve od sebe da se prikažu u najboljem svetlu, jer nikad se ne zna kada mogu da naiđu na čoveka/ženu svog života.


Za Vagu ljubavne veze predstavljaju nešto poput kupovine automobila. Vaga se ponaša kao da je uvek na tržištu na kome se stalno stari automobil menja novim modelom.

Zbog toga, ako ste u vezi sa Vagom, ni u snu ne smete da odustanete od zavođenja usmerenoj ka njoj, čak i kada izgleda da je već zavedena.


Ako ste od skoro sa njom u vezi, ni tada ne bi trebalo da se opustite razmišljajući kako ste pravi Kazanova, samo zato što ste izašli zajedno tri vikenda zaredom. Može vam se desiti da gotovo u sekundi, slično kao i moda, postanete „prošla sezona“.

Savet? Trudite se da uvek budite dobro informisani o svom odnosu sa Vagom.


Samo zato što ste napaljeni kao mačka u februaru, ili želite da se igrate seksualnih igrica, nemojte uobražavati i da Vaga oseća isto. Vrlo lako bi moglo bi da vam se dogodi da vam je dodeljena epizodna uloga za vreme čekanja na „pravu“ osobu.


Vage su sklone da se ponašaju uzdržano u pogledu potere za ljubavnicima, jer se plaše da mogu biti odbijene. Njihovo ponašanje se svodi na potragu za odgovarajućom osobom, a potom privlačenje pažnje svojom atraktivnošću.

Vaga će vam postaviti zamku koristeći svoju fizičku privlačnost i emocionalnu distancu.

To kod potencijalnog ljubavnika deluje dvojako - on/ona postaje zaluđen/a seksualnom privlačnošću ka Vagi i počinje da misli kako je poznastvo sa Vagom nešto najbolje što je moglo da mu/joj se dogodi u životu.


Dakle, kad pristupite zavođenju Vage, ne prepuštajte se mišljenju da je Vaga najgrandioznija stvar na svetu. Ne bi trebalo da pitate Vagu šta ona oseća prema Vama, jer Vage su pravi asovi u davanju maglovitih odgovora na to pitanje.

Da li obožavate Vagu i divite joj se? Da li se Vaga prikazuje nedostižnom i zamajava Vas i pored toga? Ako je Vaš odgovor da, reći ćemo samo - to je tako tipično za Vagu.


Tvrđenje pazara Vagi stvara osećaj snage i dominacije. Posebno se žene Vage trude da „izlude“ muškarca, a zatim povlače jer on postaje „napaljen“.

Dakle, bez obzira da li želite da osvojite muškarca Vagu koji koristi svoj dobar igled i emotivnu distancu, ili ženu koja vas „navlači“ na prekomernu uzbuđenost, nikad nemojte izgledati očajnički. Baš nikad.

Što Vam se Vaga više sviđa, to više treba da se potrudite da izgleda kako njen šarm na Vas ne deluje. Vage ne žele da budu „ugušene“ Vašem požudom. Prebacujući im kakav uticaj vrše na Vas ih neće privući, stoga zadržite to za sebe.


Ono što bi trebalo učiniti umesto toga je pokazati svoju želju prema njoj na drugačiji način - provodeći vreme u neobaveznom druženju.

Žene Vage posebno vole takvu vrstu igre. Pitajte je da li treba da učinite bilo šta za nju, da li joj je udobno, otvorite joj vrata, donosite cveće, poklone, koristite male gestove pažnje.

Dok Vas Vaga privlači i zadirkuje, ona vas procenjuje i - ponovo procenjuje. Ta faza može predstavljati veoma dug i iscrpljujući proces.

Zapamtite, Vagama je teško da donesu odluku. One pokušavaju da pronađu ravnotežu, uvek tražeći razloge za i protiv. Vage su poznate po tome što im je potrebno dugo vremena da bi došle do konačne odluke.


Dakle, naša prva taktika za zavođenje vage je

 
 

TAKTIKA: „Svaka ptica svome jatu leti“

 

Ako Vaga primeti da jedina od svojih poznanika nije u vezi, to možete lepo da iskoristite. Neke od Vaga oba pola koje su same, prihvatiće dečka ili devojku samo zato što ih svi njihovi prijatelji imaju.

Ako navedete Vagu da razmišlja o tome koliko su srećni njihovi prijatelji zato što su u ozbiljnoj vezi, počeće da razmišlja možda baš o Vama. Ali, ako možete naterati Vagu da razmišlja kako će njeni prijatelji pozeleneti od zavisti jer će ona imati najbolju devojku ili dečka, bićete na korak do uspeha.

Preći ćemo na sledeći metod za zavođenje Vage. 

 
 

TAKTIKA: Oboje znamo da to želimo


Treba joj upućivati komplimente da izgleda atraktivno. Vodite razgovor na takav način da Vaga počne da razmišlja o romansi, a ne o seksu. Podvucite činjenicu da želite pravu ljubav sa njom.

Možete čak i da spomenete neke svoje stare ljubavi (one koje nisu bile toliko loše!) i da je pitate o njenim starim ljubavima.

Prebacite se u dnevnu sobu i tamo nastavite razgovor uz piće. Sedite blizu nje i nastavite razgovor tamo gde ste stali, ali postanite još više lični.

Recite Vagi koliko ste srećni što ste se sreli i koliko je divan osećaj biti sa njom u društvu, da je ona drugačija od bilo koga i čini da se i Vi osećate drugačije i ponašate drugačije.

Ako se držite ovog recepta, trebalo bi da ste na taj način prešli više od pola puta, ali nemojte ništa požurivati.


Pređite na pravu temu, uvijeno: „Misliš li da je seks važan u ozbiljnim odnosima?“ i “Koliko je važan?“


Dok polako postajete fizički sve bliži, pažljivo pratite i videćete kada je pravo vreme za konkretne korake koji bi trebalo da se odvijaju glatko i samouvereno sa Vaše strane. Kada je Vaga u pitanju, možete je osvojiti samo uz pravu meru sofisticiranosti.

Još jedan savet: morate se predstaviti u svom najlepšem i najzgodnijem izdanju, ne pokazujući mane. Prikrijte ih, ako morate.

Vage dosta polažu na izgled, ne samo svoj, nego i tuđi. Zbog toga, lepo romantično svetlo sveće uz večeru posebno  će doprineti zavođenju Vage.

 
 

TAKTIKA: Navedite je da se bori za Vas

 

Vaga se može zakačiti za Vas ako joj se predstavite kao neko ko je veoma romantičan i toliko poželjan da ga svi žele. Vaga će vas smatrati za vrednog njene pažnje ako zna da drugi muškarci ili žene žele da Vas prate.


Postoji još jedan plus za korišćenje ove taktike. Vage su poželjne, ali nikad nisu sigurne u to šta treba da rade. Tako će se isto ponašati kada je u pitanju spavanje sa Vama.


Ali, ako je Vagi poznato da u Vašem životu postoje i drugi potencijalni ljubavnici, odlučiće brže u Vašu korist, jer verovatno neće želeti da Vas izgubi i prepusti nekom drugom. Vaga voli da se ljudi takmiče za njenu ljubav i zato kad naiđu na nekog za koga moraju da se bore, tu osobu doživljavaju kao veoma intrigantnu.

Ne brinite ako vas stvarno ne traže filmski glumci; samo stvorite privid da je tako.


Ovo do sada opisano nas dovodi do sledeće tehnike:

 

TAKTIKA: Moj bivši ljubavnik se vratio

 

Još jedan način da ubrzate zavođenje Vage je da joj kažete da Vaš bivši dečko ili devojka opet obitgravaju oko Vas.

Pokrenite pred Vagom priču o Vama i Vašem bivšem dečku ili devojci koja je prekinuta samo zato što se on/ona preselila u drugu državu ili grad i da se sada Vaš bivši ljubavnik vraća. Upravo ste dobili poziv od svoje bivše ljubavi koja kaže da se vraća i traži da se vidite i razgovarate.

Upitajte se naglas, kao da razmišljate: „Zašto bi bivši /bivša želeo/la da razgovara?“

Vaga će u takvoj situaciji često reći: „Možda te želi nazad“.

Ali, ako ipak ne kaže, kažite to sami.

Možete čak reći i ovo: „On/ona je bio/la tako strastvena, bio sam tužan što nismo ostali zajedno, zaista smo imali hemiju na svim nivoima“


Ipak, zatim morate dodati:

„Ali, ne znam sada... On/ona nije razumeo/la šta stvarni odnos podrazumeva .. ali, opet, možda zato zove, verovatno želi da proba opet.“

Budite sigurni da, dok ste vodili taj dijalog sami sa sobom, u Vaginoj glavi vrednost Vaših „akcija na berzi“, zapravo u Vaginoj glavi, je povećana više puta i biće ključna za sledeći sastanak.

Ako to znate, možemo da pređemo na sledeću taktiku:

 
 

TAKTIKA: Zgodna osoba koja izgleda kao manekenka ili model

 

Zamolite nekog od Vaših muških prijatelja koji je naročito zgodan, odnosno prijateljicu koja izgleda „kao avion“ da Vam pomogne. Pokažite se u klubu, kafiću ili baru u koji Vaga često izlazi, u vreme kada znate da će sigurno biti tamo.

Kad Vas Vaga vidi, Vaš ugled će veoma porasti u njenim očima.


Po Vaginom načinu razmišljanja Vaša vrednost je velika kada ste uspeli da budete u društvu takve božanstvene osobe. Vaga će želeti da Vas ima.

Tako razmišljaju Vage, pa Vi sad vidite. Usled toga, sledeći korak je da učvrstite dosadašnje zavođenje prebacivši fokus na Vagin ego.

 
 

TAKTIKA: Razmahnite se laskanjem

 

Na prvom sastanku sa Vagom, ili kad se prvi put sretnete možete reći:

„Oduševljen sam tvojim izgledom.“

„Volim tvoju kosu, seksi je.“

„Izgledaš kao da si upravo sišla sa piste za manekene.“

Malo izlizano, ali ipak pali:


„Da li ti je već neko rekao da izgledaš kao (ubacite ime nekog modela ili filmske zvezde).“

Alternativno,

“Podsećaš me na (ubacite ime nekog modela ili filmske zvezde).“


Ako ste već bili na nekoliko sastanaka sa Vagom, možete reći:


„Sviđa mi se tvoje telo.“

„Ala ti imaš mišiće, vežbanje ti baš ide.“

“Tvoje ruke su veoma jake, volim kad me držiš njima.“

„Mogao bih ceo dan da gledam u tvoje oči i da se udavim u njima.“

„Imaš graciozan vrat, prilično je lep.“


Sledeća faza, posle još nekog sastanka:


„Vau, ala ti mene pališ.“

„Bože, tako si zgodan.“

„Nije ti ni prineti bilo koji muškarac/žena koju sam ikada upoznao/la.“

“Imam prljavu maštu u kojoj si ti u glavnoj ulozi cele ove nedelje, ne mogu da se oslobodim toga.“

„Imaš kožu kao bebina guza, tako je meka.“


Ako ste pratili sve ove korake, došli ste do stepena kada možete da budete intimni. Koliko će vremena proći od prvog sastanka do stadijuma intimnosti, zavisi od toga o kakvom se tipu Vage radi i koliko ste bili uspešni u primeni ovih tehnika, a to može biti više sati, dana ili meseci, kako kod koga.

Komentari(0)
Ostavi komentar