Magazin

Kako da Rak bude Vaš 100%

rak


Sjajan način da zavedete Raka predstavlja večera i ples.
 
Alternativno, možete se odlučiti za druženje na kauču.


Rakovi vole druženje, ali nemojte forsirati seks. Ne zavodite Blizance, zavodite Raka!


Pre nego što Rak odluči da je „to - TO“ on/ona mora da se oseća sigurno. Budite nežni. Kada je Rak spreman, videćete u njegovim očima.
 
Donesite cveće, bombonjeru koja se sjajno uklapa u atmosferu „maženja“ i pokatkad ubacite koju čokoladicu u usta svom Raku.


Možete upaliti sveće i staviti ih svuda oko sebe i, naravno, na sto za prekrasnu večeru koju ste pripremili.
 
Ako odlučite da zavedete Raka kod kuće, ronađite odgovarajući CD ili plejlistu.

Pobrinite se da su pesme „romantično-romantične“.

Da ne zaboravimo: Račice vole da čuju diskretnu pohvalu na račun svojih grudi, dok muškarci Rakovi više od drugih horoskopskih znakova obraćaju pažnju na grudi svoje partnerke.
 
Otuda savet – žene koje pokušavaju da zavedu Raka, trebalo bi da istaknu dekolte.

 

TAKTIKA: Čarobno veče


Napravite savršenu večeru (za Raka) koju ste ranije najavili. Posle večere sledi piće. Kafa, čaj ili poseban liker, neka su spremni.

Dok sedite na kauču – krenite u napad.

Rak voli da se dodiruje i pipka, pa mu se približite, a ako se pomalo i odglumljeno nećka, to znači da su Vam šanse veoma dobre. Jednom kad budete u zagrljaju, šapnite neku od sledećih rečenica: „Mislim da je to što smo se spojili sudbina.“ ili „Sudbina je htela da budemo zajedno.“ ili  „Osećam da je ovo sudbina.“


Laganim pokretima počnite da ljubite Raka u skladu s romantičnom muzikom koju slušate. Slušajte  svog Raka kako uzdiše, u svetlu novog uživanja. Kada čujete te zvuke znaćete da je vreme.

 

TAKTIKA : Obrnuta (inverzna) psihologija


Rak se boji da će biti iskorišćen i posle odbačen. Morate preduprediti taj strah pričajući o svom strahu od iste situacije.

Morate pokazati Raku da se zbog njega ne plašite da ćete biti povređeni, da se osećate sigurno.

Recite nešto poput: „Volim te, imam snažna osećanja prema tebi, ti si tu i stvaran, ali, već sam bio povređen i ne želim ponovo da rizikujem.“


Tada sačekajte. Rak bi mogao da odgovori nešto slično ovome: „Vrlo dobro razumem i ne želim da te povredim. Nadam se da znaš da te nikada te ne bih povredila.“


Ako kaže tako nešto, krenite sa filmskim poljupcima i počnite „otkopčavanje“, a ostalo, znate već...

 

TAKTIKA: Zadirkivanje – provociranje


Koristeći zadirkivanje naterajte Raka da zaboravi na strah i „otvori se“. Nakon izlaska i „uvodnih“ milovanja, povucite se.

Recite Raku jednu ili više rečenica:

 

 • „Večeras je bilo fantastično, ali je prerano za bilo šta ozbiljno.“

 • „Želim da zadržim tvoje poštovanje.“

 • „Da spavamo zajedno... možda je ipak prerano?“

 • „Ne želim ništa na brzinu jer te cenim.“

 • „Ne želim da te požurujem.“

 • „Mislim da možemo da izgradimo trajnu vezu i želim da budeš sigurna u to.“


Neka Rak uvidi da ne možete jednostavno podneti ljubljenje, kako vas on/ona tera „u ludilo“. Neka vidi i oseti slatke muke koje Vas teraju da se povučete. Onda se vratite i poljubite opet... i recite:

„Ne! Ipak sačekajmo. Želim da budeš siguran da si spreman.“


Gledajte svog Raka pravo u oči... i onda... Ponovo ih poljubite i opet započnite:  „Ja... ja... mmmmmmmm... „Odustanite“ od pokušaja pronalaženja reči i ponovo ih poljubite.


Dobićete rezultat koji očekujete, a to je da Rak sve prekine i preduzme prvi korak za zaustavljanje razgovora tako što će on Vas poljubiti.

 
Ako nakon svega toga ipak uvidite da se stvari ne odvijaju onako kako treba, razmislite. Možda je ovaj Rak previše nesiguran.


U tom slučaju, možda ćete morati da ostavite da prespava misleći na ono što ste rekli do sada. Pričekajte. Rak će se pojaviti i testirati Vas još jednu noć.TAKTIKA: Najvažnija reč na slovo V


Rakovi traže dugotrajne veze, a ipak se lako zaljube. Ovo je jedini znak zodijaka kojem možete reći „Volim te“ pre, za vreme, ili posle seksa, a da im to nikad i nikako ne smeta.

Ne kažemo da izgovarate te reči ako to stvarno ne mislite, već, ako je to tačno, biće dobro da ih često ponavljate.

Odgovor koji tražite od Raka je priznanje da i on Vas voli ili bar da to počne da pokazuje.


TAKTIKA: Oboje znamo da to želimo


Ako Rak izgleda sramežljivo povodom ideje za odlazak u krevet s Vama, trebalo bi reći: „Ali... osećanja među nama su snažna, zar ne?“ ili „Mislim da je ovo najromantičnija noć u mom životu.“


Ako uspete da dobijete potvrdan odgovor, a da to ne izgleda baš kao da „čupate reči iz usta“ – samo napred!


TAKTIKA: Megaromantični film

 

Ako ne umete da „kao iz rukava“ sipate slatkaste romantične reči, zašto ne pokušate da ih neko s velikog platna izgovori umesto Vas?

Evo kratkog spiska filmova za početak:

 

 • „Sposobnost srećnog slučajnog otkrivanja“
 • „Ponos i predrasude“ 

 • „Džeri Megvajer“

 • „Beležnica“

 • „Noting Hil“

 • „Mulen Ruž“

 • „Zapravo ljubav“


Steknite njihovo poverenje! I kada im krenu suze, privijte se blizu njih; držite se za ruke. Prava radnja sledi čim se film završi.

Komentari(0)
Ostavi komentar