Magazin

Kako zavesti Ovna i odvući ga u krevet sa 100% uspeha

ovan

 

Ovnom upravlja Mars, planeta rata. Zato, da biste zaveli Ovna morate da mu se predstavite kao izazov. Od svih horoskopskih znakova, Ovnove najviše privlače igre „teško se do toga dolazi“.

 

Da bi Ovan krenuo u poteru za Vama, prvo mu se morate posvetiti, a zatim treba da pratite šta radi i tome se prilagođavate.

Da li će mu se to dopasti? O da, naravno da hoće.

Međutim, ako ova igra bude predugo trajala, nikada nećete uspeti u nameri da ga uvučete u krevet.

Nakon što Ovan počne da se oseća udobno, moraćete malo da preokrenete situaciju i ponašate se pomalo hladno i apatično. To će ga pokrenuti u lov na Vas.

Ovna stalno morate da držite pripravnog „na gotovs“, da oseća i sigurnost i neizvesnost istovremeno.

 

Za Ovnove, ljubav je rat. Ovi ljudi uspevaju da zavedu borbom i izazovima. Kad otkriju da su Vas zarobili, nastavljaju dalje.

 

Najvažnije je ne dozvoliti da Ovan primeti kako ste opsednuti njime, posebno ako seks još nije na vidiku.

Ako to dozvolite, nikada neće doći do seksa.

Kada se jednom prepustite emotivnoj ljubavi, automatski ste u njegovim očima izgubili seksualnu privlačnost.

 

Prilikom zavođenja Ovna, „tajming“ je veoma važan faktor. Dok pružate sliku da ste neosvojivi, ne popuštajte, čak iako Vam kaže koliko ga uzbuđujete.

Kada je reč o ženi Ovnu, ona možda neće želeti uopšte da uđe u spavaću sobu. Sa druge strane, muškarac može da se opredeli za seks za jednu noć, čisto zabave radi.

Iz svih ovih razloga, ne smete dugo da čekate nakon što im kažete kako želite da ih „probate“.

 


TAKTIKA: Teško me je osvojiti

 

Ako želite da zavedete Ovna, morate da se predstavite kao teško osvojivi, jer je neophodno da mu predstavljate izazov.

Kad dođe do te faze, Ovan će najverovatnije biti zaokupljen pretpostavkama i predviđanjem vezanim za Vas. Biće potrebno da ga ubedite da se ispod hladne i staložene fasade nalazi pravi vulkan strasti.

Uz sva ta zadirkivanja i pretpostavke, Ovan nikako neće moći da dešifruje zašto Vas dvoje još uvek ne gužvate čaršave.



TAKTIKA: Teško me je osvojiti 2


Cilj je da „otkrijete“ Ovnu zašto ste se do sada uzdržavali od seksualnih aktivnosti sa njim.

Sugerisaćete mu da je to zato što „znate“ da neće moći da izađe na kraj sa Vama i da ćete ga na kraju povrediti. Zatim ćete mu „objasniti“ da ste već više puta bili u takvoj situaciji. Štaviše, slomili ste nekima srce.

Obavezno im recite da ste Vi u osnovi dobra osoba. Drugima je bilo veoma teško da zaborave, iako Vi to niste želeli, a prethodno ste ih upozorili...

 

Ova taktika ne bi uspela kod drugih horoskopskih znakova jer bi oni odmah pomislil da Vam je ego beskrajno veliki i time biste ih prakično oterali od sebe. Ali, to ne važi za Ovna.

 

Ovan voli neuvijeni razgovor i odgovara mu neko ko je natprosečno samouveren.

Saznaćete da je ova zamka uspela onog trenutka kad Ovan prihvati izazov.

 

Verovatno će reći: „Ne brini, odrasla sam osoba, mogu da se nosim s tim.“

U tom momentu, rukama mu obgrlite lice, pogledajte ga u oči i započnite „filmski“ poljubac.

 

 

TAKTIKA: Šokirajte ga prepuštajući mu se 


Ako nikako ne uspevate da zavođenje podignete na viši nivo, na kome dolazi do erupcije strasti, pokušajte ovu „operaciju“.

Vodite dugačak razgovor u koji je Ovan uključen u potpunosti. Odjednom ga zapitajte kada ćete vas dvoje da razrešite Vaš odnos. Neočekivano ga poljubite, čak i u slučaju da se Ovan nalazi u pola rečenice.

 

Međutim, ako umesto očekivane pozitivne reakcije njegov se pogled pretvori u nešto odbojno, brzo se prebacite na taktiku „Sve je dozvoljeno u ratu i ljubavi“, ali sledeći put bolje procenite trenutak. 

 

 

TAKTIKA: Sve je dozvoljeno u ratu i ljubavi


Ovan uživa u adrenalinu, žarištu sudaranja ega, osećanju borbe. I veoma usijana rasprava može da pokrene Ovna. Prilikom zavođenja, kraj borbe predstavlja prelaženje sa reči na dela. Možete koristiti i mentalni i fizički pristup da biste došli do kraja.

Preporučujemo Vam da sa njim ukrstite koplja, takmičući se u tenisu, košarci, fudbalu, ragbiju. U obzir dolaze i vodeni sportovi (u bazenu, jezeru ili na plaži).


Ako niste sportski tip, možete da se oprobate na šahovskom polju, kartama, ili nekim drugim društvenim igrama, ili čak, ako ste smeli, igrajte poker u svlačenje, ili bilo šta u svlačenje!

Dalje, možda biste mogli da pokrenete žučnu raspravu sa Ovnom.

Kad su razgovori u pitanju, često se preporučuje izbegavanje osetljivih tema kao što su religija ili politika, međutim, u slučaju zavođenja Ovna, to ne važi.

Kada koristite ovu taktiku, možda je najbolje da pokrenete mentalnu debatu. Razlog je to što se u pogodnom trenutku možete povući ili naglo zaustaviti.

Ono što treba da uradite je da započnete energičnu debatu u vezi sa bilo kojom temom i dovedete ga do praga ljutnje. U tu svrhu, možete da preuzmete ulogu „đavoljeg advokata“.

 

Drugim rečima, bez obzira šta o nečemu stvarno mislite, zauzmite potpun suprotan stav u odnosu na onaj koji on zastupa.

Kada vam postane očigledno da je Ovan došao do ivice „rata“ sa Vama, prekinete raspravu i poljubite ga strastveno.



Taktika: inicijalizacija

 

Već znamo da Ovnovi vole izazov. Prema tome, prirodno je zaključiti da će ova taktika biti uspešna.

Iskoristite skrivenu seksualnu fantaziju koju za koju naravno niko ne zna. Recite Ovnu bilo šta što može da ga „podstakne“.

Možete da kažete: „Ne znam mnogo o oralnom seksu“. Ili „Uvek sam želela da budem vezan(a)  i iskorišćen(a).“ Dakle, sve što vam padne na pamet, a pretpostavljate da je dovoljno škakljivo.



TAKTIKA „Ko spava u mom krevetu?“

 

Većina Ovnova je „napaljena“ rano ujutru, pa zašto onda ne ući tada u njihov krevet?. Mada, može i pre toga! Ako ste kod njega kao gost na večeri, možete se pretvarati da Vaš automobil neće da upali.

 

Osim toga, situacija može da bude takva da ste oboje malo više popili, da bi bilo ko od vas dvoje vozio kući. Pronađite već neki način da ostanete duže i budete spremni da ga probudite i uvučete se u topli krevet zajedno s njim.


Ipak, savet!


Više ili manje postupci za zavođenja Ovna koje smo izneli, zahtevaju jak ego. Ove metode su prilično brze, grube i pravolinijske.

Ako ste stidljivi i lako Vas je povrediti, ne bi trebalo da koristiti ni jednu od pomenutih taktika u odnosu na Ovna, niti bi trebalo primeniti bilo šta slično na druge vatrene znake (Strelac ili Lav).

Drugim rečima, ako ne umete da rukujete „vatrom“, držite se podalje od nje. Ako slavno propadnete, a imate zajedničke prijatelje sa Ovnom, znajte da Vas on(a) neće omalovažavati u nameri da vam ugrozi ugled, osim ako Vi to prvi ne započnete.

U tom slučaju, Ovan će vas klasifkovati kao prvoklasnog kretena, budalu, ludaču, ili bilo šta slično. Dakle, budite spremni da se branite. Ako imate dovoljno hrabrosti, možete preći na sledeću taktiku.



TAKTIKA: Izazivam te, duplo te izazivam


Predložite mu/joj da Vas dvoje učinite nešto veoma šokantno. Izazov je upravo u tome što želite da uradite „šokantnu“ stvar.

 

Dakle, na stepeništu.
U liftu (zapamtite da pritisnete stop).
U bioskopu.

Obećavamo Vam da će Ovnu biti teško da odbije izazov. Zato prvi napravite potez, iskoristite priliku i kažite nešto što više izazivački.

Čak i ako kojim slučajem to tada ne dovede do nečeg konkretnog, Ovan će biti očaran Vašom drkošću. I na kraju Vam preostaje najozbiljnija i taktika koja ne može da „omane“.



TAKTIKA: Otkrivanje novog sveta

 

Potrebno je prvo da razmislite: „Šta bih to mogao/la da predložim Ovnu što možda nije pokušao pre nego što smo se sreli?"

 

Možda ste Vi njegov/a prvi/a … (izaberite šta god da ste, a veoma je neobično). Da li bi Ovan bio ponosan što me je osvojio? Na primer, da li ste višeg društvenog statusa?

 

Ili, možete li da mu/joj ponudite nešto veoma neobično i uzbudljivo, nesvakišanje, kao iz filma ili nekog romana?

 

Novo i ludo mesto za seks?

Uradimo to u liftu...
Na palubi broda...
Na bazenu...

 

I bilo šta drugo, što je uzbudljivo i uz malu dozu rizika. Pridobićete ga garantovano.

Komentari(0)
Ostavi komentar