Magazin

Ljubav je zapisana u krvnoj grupi

ljubav - krvna grupa


Krvna grupa predstavlja snažan genetski pečat koji se nasleđuje od roditelja - dobijamo je po rođenju. U značajnoj meri ima uticaj na doživljavanje i ispoljavanje emocija, a takođe odslikava kako funkcionišemo u ljubavnoj vezi. 


 

Krvna grupa 0 


Žena krvne grupe 0 od svog muškarca očekuje sreću, zadovoljstvo i dosta nežnosti. Ona oseća jaku želju za pripadnošću i udajom, koja proističe iz potrebe da se potvrdi kroz brak i porodicu. Kao ostvarene supruge umeju da vladaju iz pozadine i često aktivno učestvuju u građenju karijere svog supruga. Kao majke prema deci se uglavnom postavljaju drugarski, a svoje lične ambicije ostvaruju preko supruga i dece.


Muškarci krvne grupe 0 veoma su zainteresovani za žene, aktivni su u tom pogledu i zato ih žene brzo primećuju. Nezgodna strana ovih muškaraca je to što mogu da budu nepouzdani, jer im neke stvari brzo dosade. U braku su privrženi porodici, ali ovde opet do izražaja može da dođe njihova jogunasta priroda, koja se protivi prepuštanju monotoniji svakodnevice. 


 

Krvna grupa A 


Žene i muškarci krvne grupe A su demokratični u vezama, poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osetljive prirode, otkriće svoja osećanja tek kada su potpuno sigurni da neće biti povređeni. Žena krvne grupe A je majka koja svoju decu podržava, ali i zahteva mnogo od njih. 


Muškarci krvne grupe A često na prvu loptu nisu interesantni ženskom polu, njihove vrednosti žene otkrivaju tek u dužim vezama. Međutim, njihov najveći kvalitet je što su potpuno posvećeni porodici; kada je zasnuju, tu prenose težište svog života. Oni podržavaju i vole da ističu kvalitete i sposobnosti svoje žene. 



Krvna grupa B 


Žene krvne grupe B u ljubavi očekuju zadovoljstvo, sreću i voljenost, stalnu pažnju svog izabranika. U partnerskim odnosima deluju pomalo zahtevno i nedodirljivo i stoga se teže odlučuju za brak. Inače su vrlo posvećene svojoj porodici. 


Muškarci krvne grupe B žene poštuju na specifican način. Ženi koju oni odaberu doneće sve pred noge, kao kraljici. Međutim, zamaskirana priroda muškarca krvne grupe B dolazi do izražaja u emotivnom odnosu. Skloni su melanholiji kada nemaju adekvatnog partnera, lakše im je da maštaju, nego da se uhvate u koštac sa sopstvenom prirodom. 



Krvna grupa AB 


Žene krvne grupe AB obožavaju muškarce avanturističkog duha, međutim uživaju u ljubavi samo dok im dozvole da ostanu mistične. Kao majke vrlo su prilagodljive deci, blage su i nisu preterano zahtevne. Uspešno nalaze meru koliko mogu da budu drugari svojoj deci.


Kad je o muškarcima reč, specijalitet krvne grupe AB je udvaranje. Veliki su zavodnici, ali prijatni, udvaraju se suptilno, kroz otvorenost, predanost ženama. Koliko će ovaj muškarac pomiriti dve strane svoje prirode, umnogome zavisi od partnera. Recimo, ako je njegova izabranica krvne grupe B, on će se ponašati kao tipičan pripadnik grupe A i obrnuto. 



Tri najlepša ljubavna spoja 

 

Žena A + muškarac 0 


ERUPCIJA STRASTI - Najstrastveniju vezu žena krvne grupe A može da ostvari s muškarcem krvne grupe 0. Ovo je i odlična biološka kombinacija jer se iz ovog braka rađa mnogo dece. Međutim, žena bi trebalo da razmisli o nestalnoj prirodi svog partnera i da se potrudi da mu bude stalna inspiracija, jer on čezne za izazovima. 


Žena 0 + muškarac AB 


VEČNO ZALJUBLJENI - Brakovi muškaraca AB i žena 0 među najlepšim su brakovima koji su mogli da se vide među ispitanicima u istraživanju. To su uglavnom romantični brakovi, kvalitetne veze, sa stalnom dozom zaljubljenosti. 


Žena A + muškarac B 


POMIRENE SUPROTNOSTI - Pažnju muškarca krvne grupe B uvek će prvo da privuče žena krvne grupe A. Ovo je možda najbolja kombinacija za brak. Njihove potpuno različite prirode se odlično nadopunjuju, pošto je A neko ko neguje, a B ima potrebu da bude negovan.

Komentari(0)
Ostavi komentar