Magazin

LJUBAV, STRAST I SEKS

ovan ljubav seks strast

 

OVAN


Uživate u lovu, vrlo ste direktni kada upućujete poziv na avanturu, a dugo zavođenje smatrate gubitkom vremena. Privlačiće vas osobe sportske građe. Ne uživate u dugim predigrama, previše ste impulsivni i nagli.

 

Krevet nije i neće biti vaše omiljeno mesto za seks. Strastima se prepuštate na brzaka i na licu mesta, u WC-u noćnog kluba ili u autu. Libido će vam u ovoj godini biti najizraženiji u januaru, februaru i avgustu.


Najseksi partner: Najluđi provod mogli biste doživeti sa Blizancem.


Izbegavajte: Ako se upustite u seks sa Devicom, mogli biste zažaliti – među vama nema baš nikakve hemije.


 

bik ljubav seks strast


BIK

 

Iako ste po prirodi senzualni i niste skloni dugoj apstinenciji, u jednom delu ove godine nećete biti naročito zainteresovani za seks. Možda vas vaš partner više ne uzbuđuje kao pre, a ako ste sami, bićete više zainteresovani za ljubavnu nego za seksualnu vezu, pa ćete odbijati ponude za “povremena druženja”.

 

Uživate u seksu nakon ukusne večere, uz omiljenu muziku. Ako ste u braku ili dugoj vezi – izađite iz spavaće sobe! Inicirajte seks negde u prirodi, strast će se ponovo probuditi.


Najseksi partner: Biće vam ludo i nezaboravno sa jednom Ribom.


Izbegavajte: Neće vam ići sa Strelcem. Možda ćete očekivati previše, ali ćete se nakon ovog čina osećati kao seksualni objekat i ništa više od toga.

 

 

blizanci ljubav seks strast


BLIZANCI


Ovo je vaša godina za seksi avanture, burne noćne provode i nova poznanstva. Da biste pristali na avanturu, suprotna strana vas mora osvojiti svojom duhovitošću i inteligencijom.

 

Više je nego moguće da se ove godine zapletete u vrući odnos sa osobom koja će biti mlađa od vas, a najuzbudljiviji meseci u godini biće maj, jul i novembar.


Najseksi partner: U blizini jednog Ovna gubite samokontrolu.


Izbegavajte: Imaćete problema sa Jarcem.rak ljubav seks strast


RAK


Vi ste najkreativniji u seksu kada volite i kada znate da ste voljeni – tada ste spremni na sve, a urođena stidljivost i seksualna inhibiranost nestaju.

 

Ipak, ove godine će vas zaslepeti strast koju ćete osećati u blizini jedne osobe koja neće biti spremna da vam ponudi ništa više od avanture i povremenog viđanja. Vi ćete pristati na takav odnos, ali nikome nećete pričati o tome.


Najseksi partner: Seksi druženja sa Strelcem podizaće vam energiju i samopouzdanje.


Izbegavajte: Koliko god da vas privlačila jedna Vaga, imajte na umu da ćete se nakon seksa sa njom osećati iskorišćeno.lav ljubav seks strast

 

LAV

Sami ste, dosadno vam je, a ako ne uspevate da pronađete idealnog partnera za razmenu strasnih dodira i poljubaca, bilo bi dobro da  sreću okušate na jednoj od društvenih mreža i stranica za upoznavanje.

 

Ove godine ćete se najbolje provoditi u februaru i avgustu. U februaru biste mogli “pasti” na seksepil osobe koja nažalost neće ispuniti vaša očekivanja.


Najseksi partner: Miris, hod i gestikulacija jednog Raka u vama će podstaći divlji ples hormona. Leto bi vam moglo doneti i nešto više od seksa.


Izbegavajte: Ne uplićite se u vezu sa oženjenom osobom, naročito ako je rođena u znaku Ribe.devica ljubav seks strast

 

DEVICA


Vi ste osoba koja teži savršenstvu u svemu, pa i u seksu. Usavršavaćete svoje seksualne veštine i nećete stati dok ne budete zadovoljni, i dok vas partner ne pohvali.

 

Nakon jednog slučajnog poznanstva i poziva na seks mogle bi se roditi snažne emocije koje ćete isprva potiskivati, ali ćete ubrzo shvatiti da ste se ozbiljno zaljubili.


Najseksi partner: Definitivno padate na Škorpije, a tako će biti i ove godine. Osim što će vam pružiti vrhunski užitak, probudiće u vama i snažne emocije.


Izbegavajte: Sa Lavom se možete upustiti u nešto što će početi kao dobar seks, ali će se ubrzo pretvoriti u emocionalno ucenjivanje.vaga ljubav seks strast


VAGA

 

Dugo zavođenje i SMS-ovi dvosmislenog sadržaja koji raspiruju maštu za vas su obavezna predigra. Seks radije nazivate vođenjem ljubavi i niste od onih koje pale grubost i direktnost.

 

U godini ste u kojoj ćete uživati i seksa vam neće faliti, osim ako vi ne odlučite drugačije. Možda ćete “zastraniti” u februaru i upustiti se u vanbračnu aferu.


Najseksi partner: Bik će vam svojim dodirima podizati telesnu temperaturu.


Izbegavajte: Nakon što se upustite u prvi seks sa Lavom, zažalićete ste mu tako lako popustili.škorpion

 

ŠKORPION

 

Spadate u red najpožudnijih osoba u Zodijaku. U seksu za vas nema tabua i ograničenja – uživate u oralnom seksu i gledanju porno filmova.

 

U martu ćete održavati odnos sa dve osobe, ali ćete se naći u nezavidnoj situaciji kada vaša “švrljanje” izađe na videlo. U drugoj polovini godine ćete shvatiti da ipak nije sve u seksu i da je vreme da se skrasite, kako god da okrenete stvari i odakle god da počnete – završavate u toplom i strasnom ljubavnom zagrljaju sa Rakom.


Najseksi partner: Seks sa jednom Vagom ćete upražnjavati u tajnosti, što će dodatno potpirivati čaroliju.


Izbegavajte: Sa Vodolijom ćete sve raditi mehanički i bez previše uzbuđenja.strelac ljubav seks strast

 

STRELAC

 

Možda se u poslednjih godinu dana i ne možete pohvaliti velikim seksualnim apetitom. Vi volite igru, avanturu, sve što je drugačije, ali sa Marsom u vašem znaku postajete mnogo oprezniji i izbegavate rizične situacije i odnose.

 

Seks sa strancem će leto učiniti uzbudljivim, a slučajan susret sa osobom iz školskih dana mogao bi se pretvoriti u vrlo burnu vezu sa neizvesnim ishodom.


Najseksi partner: Pristup, gard i inteligencija jedne Vodolije će vam biti neodoljivo privlačni.


Izbegavajte: Manjak kompatibilnosti sa Bikom primoraće vas na prekid odnosa.jarac ljubav seks strast

 

JARAC


Vi ste naizgled distancirani i odmereni, ali ako vas partner dotakne na pravi način očekuje ga erupcija slasti i zadovoljstva. Izdržljivi ste ljubavnici i često monogamni u vezi.

 

Seksualne oluje očekuju vas u januaru – slučajan susret na putovanju ili u drugom gradu započeće u kafiću a završiti u krevetu.


Najseksi partner: Blizanac bi vam mogao biti ravnopravan i kompatibilan partner.


Izbegavajte: Nasrtljive udvaranje jednog Ovna ćete smatrati uvredljivim, ali ćete istovremeno biti i jako znatiželjni.


 

vodolija ljubav seks strast


VODOLIJA

 

Potrebna vam je mentalna stimulacija, intrigantna verbalna predigra da bi ste poželeli da svog sagovornika odvedete u krevet. Za vas, seks počinje izvrsnom komunikacijom. Ipak, ove godine će se to promeniti.

 

U vaš život će ući osoba koja vas neće zavoditi svojom inteligencijom već svojim izgledom i vi ćete se po prvi put naći u iskušenju da pregazite svoje principe i upustite se u ludi seks sa osobom koja ranije ne bi bila vaš izbor.


Najseksi partner: Kad jedna Vaga “baci oko na vas”, nećete joj moći reći “ne”.


Izbegavajte: Mogli biste privući jednog Raka, ali imajte na umu da će on od vas želeti mnogo više od seksa.ribe ljubav seks strast

 

RIBE

 

Vaša podatnost, maznost i nežnost igraju veliku ulogu u zavođenju. Uživate u dugim predigrama, u neizvjesnosti onoga što dolazi.

 

Uzbuđenja za vas započinju već u januaru. Venera i Mars u vašem znaku obećavaju mnogo zadovoljstva kroz seksualni život, moguće je i da ćete se zaljubiti. Ništa manje dinamično neće biti niti u februaru – zavešćete jednu osobu koja će vas obasipati poklonima i pokloniti vam svu svoju pažnju.


Najseksi partner: U zagrljaju jednog Lava zaboravićete na svet oko sebe.


Izbegavajte: Seksualni stil Blizanca se razlikuje od vašeg. On tokom intimnog čina priča bez prestanka, dok vi radije ćutite.


Komentari(0)
Ostavi komentar