Magazin

Ljubavni stil i strast horoskopskih znakova

ljubav i strast

 

Vaš horoskopski znak otkriva Vaš celokupni psihološki profil (karakter, temperament, crte ličnosti i ostalo), kao i Vaše seksualne potencijale i sklonosti. Važno je da što bolje upoznamo seksualne sklonosti horoskopskih znakova, kao i način ili stil koji oni posebno preferiraju pri vođenju ljubavi. Dakle, boljim poznavanjem svog sadašnjeg ili potencijalnog partnera imate veće mogućnosti da ulepšate ljubavni i seksualni život. 

 

OVAN 

 

ŽENA 

Vrlo je temperamentna, erotična i impulsivna. Privlače je ljubavne avanture, a u seksualnom odnosu voli da eksperimentiše na različite načine, ima potrebu za dominacijom. 

 

MUŠKARAC 

Vrlo izdržljiv i potentan -- širokog seksualnog apetita. Kod njega dominira strast, ali i impulsivnost, tako da “ljubavni vatromet” može biti učestao ali i “munjevit” -- kratkotrajan. 

 

Ljubavni stil 

Uvek diktirate tempo, kako u krevetu, tako i van njega! Tačno znate šta želite i šta Vam pričinjava zadovoljstvo u ljubavnom odnosu, kao i šta Vas dovodi do uzbuđenja; skloni ste i preterivanju. Za Vas su ljubav i seks dve odvojene kategorije. Vrlo ste zahtevni, uzbuđuje Vas aktivna predigra i uživate u svakom deliću svog i partnerovog tela. 

 

Položaj 

To mora biti neka poza koja Vas stavlja u dominantan položaj: partner je na leđima, a Vi ste ga opkoračili i spustili se na kolena; položaj u kome možete da kontroliđete pokrete i ritam. 

 

Erogene zone 

Uz primarne seksualne zone, uši i vrat. 

 

Sugestija 

Na seksualne fantazije Vas podstiču: dodiri, akcija, strast, nečiji provokativni ili erotski -- slobodan izgled. 

 

BIK 

 

ŽENA 

Vrlo je strastvena i romantična, a da bi ostvarila ljubavno-seksualni vrhunac mora biti potpuno oslobođena svih predrasuda. Uživa u obilju dobrih uslova, strasti i vrelih emocija koje se izražavaju na direktan način. 

 

MUŠKARAC 

On je dobar i potentan ljubavnik, ume da bude vrlo privlačan i uzbudljiv. Deluje seksi i romantično, a svoju partnerku obasipa različitim nežnostima. Međutim, sklon je određenoj vrsti seksualnih preterivanja -- neumerenosti. 

 

Ljubavni stil 

Izuzetno ste vešti u ljubavnom i seksualnom zavođenju, sjajno pronalazite način da partnerove ruke i usne uvek postavite na pravo mesto, tj. stil “stavi pravu stvar na pravo mesto”. Uživate u dužoj predigri, odnosno u potpunosti i silovito se prepuštate zadovoljstvu ljubavnog odnosa. Dodiri i strastveni i dugi poljupci Vas naročito uzbuđuju. 

 

Položaj 

Vi ste u nekoj pozi na leđima (žene), a partner Vas je opkoračio, dok za muškarce važi obrnuta poza (partnerka je na leđima). Preferirate pozu klečanja, mada su kod Vas dozvoljene sve poze koje Vam pričinjavaju maksimalan užitak. 

 

Erogene zone 

Uz primarne seksualne zone, potiljak i vrat. 

 

Sugestija 

Na seksualne fantazije Vas podstiču: dodiri, nečiji provokativni ili erotski izgled, “zabranjeno voće”. 

 

BLIZANCI 

 

ŽENA 

Neumorno traga za svojim “kosmičkim blizancem” tj. za srodnom dušom koja treba da joj pruži intelektualno, seksualno i saznajno potkrepljenje. Pri tome je vrlo šarmantna, duhovita, zabavna, radoznala i “nestašna”. 

 

MUŠKARAC 

Vrlo lepršav, aktivan, radoznao i na prvi pogled neuhvatljiv. Ima raznovrsne seksualne i erotske fantazije, a nekima od njih deluje zbunjujuće na svoju partnerku -- ostvariće onoliko koliko mu partnerka bude dozvolila. 

 

Ljubavni stil 

Obožava ljubavno-seksualnu avanturu ili da se tako oseća prilikom čina vođenja ljubavi. Uzbuđuju Vas glas, pojava, usne -- svaki detalj koji u Vašoj glavi uzburka misli i stvara novu seksualnu fantaziju. Imate potrebu da čujete, vidite, pomirišete, liznete, okusite, probate sve što spada u seksualna zadovoljstva. 

 

Položaj 

Neka od poza kada ležite na strani ili na boku, licem uz lice, kao i uz veliku aktivnost nogu i ruku uz raznovrsne akrobatske poze. 

 

Erogene zone 

Uz primarne seksualne zone, naročito deo od malog prsta na ruci do lakta. 

 

Sugestija 

Na seksualne fantazije Vas podstiču: priča, boja glasa, pokreti i različiti detalji. 

 

RAK 

 

ŽENA 

To je romantična ljubavnica koja sve bazira na svojim dubokim osećanjima, povremeno ćudljiva, ali emotivno umilna i nežna. Prepušta se ljubavno-seksualnom vihoru tek kada oseti da je mažena, pažena i voljena. Jake emocije pothranjuju njene bogate seksualne fantazije i snove. 

 

MUŠKARAC 

Ume da Vas zavede svojim čestim izrazima emocija, beskrajnim nežnostima i vrlo je romantičan. Sklon je maštanju i ume da emotivno udovolji i seksualno zadovolji svoju partnerku na različite načine. 

 

Ljubavni stil 

Obožava obilje nežnosti i dugu maštovitu predigru koja razbuktava vrele strasti. Ljubavno-seksualni vrhunac je za njih čin predaje, potrebno je da osete potpuno poverenje koje ih vodi ka emotivnom vezivanju. Govor očiju, nežni i dugi poljupci, maženje i dodiri su njihove “slabosti”. Svaki deo tela je njihova senzitivna tačka ali samo pod udarom jakih emocija, jer samo osećanja vode ka strastima. 

 

Položaj 

Vaš partner je u sedećem položaju, široko razmaknutih nogu, a Vi se nalazite u njegovom krilu (za žene, a za muškarce obrnuti položaj), licem prema licu, uz nežne i duge poljupce, kao i dodire. Zatim položaj na leđima i na strani (boku) koji Vam dozvoljava bliski kontakt i mnoge izraze nežnosti. 

 

Erogene zone 

Uz primarne seksualne zone, naročito grudi, bradavice i stomak. 

 

Sugestija 

Na seksualne fantazije Vas podstiču: nežnosti, topli pogledi, boja glasa, pokreti i strastveni poljupci. 

 

LAV 

 

ŽENA 

Ona je romantična heroina, energična i vrlo temperamentna -- po potrebi ume da bude i vrlo nežna. Vrela krv struji njenim venama, ali u određenoj pozi ume da ostavi i suprotan efekat. Kada se razbuktaju njene strasti prema partneru je vrlo zahtevna, senzualna i velikodušna ljubavnica. 

 

MUŠKARAC 

On je uvek “mačo tip” ili “Vitez Lavljeg srca” -- ljubav je njegova velika strast! Želi u svemu da bude najbolji -- to je njegova preokupacija. Pri tome je vrlo ponosan, strastven, romantičan i velikodušan ljubavnik. Svoju partnerku šarmira i zavodi u svakom pogledu, voli da dominira ali takođe dobro brine i štiti svoju ljubavnicu. 

 

Ljubavni stil 

Na direktan način i strastveno izražavaju svoja osećanja, uzbuđuje ih dodir, pogled, provokativni izgled ili ponašanje. Seksualni apetit im je vrlo naglašen, prilično su izdržljivi i zahtevni. U ljubavno-seksualnom činu naizmenično se smenjuju energičnost i obilje nežnosti. Veoma su potentni i lako je zapaliti njihove strasti, pri čemu tačno razdvajaju emocije od seksualnih poriva. 

 

Položaj 

Onaj u kome sedite naspram svog partnera, što Vam zatim dozvoljava različite varijacije sedećih poza. Naročito Vas uzbuđuju različite poze u kojima možete da ostvarite seksualnu dominaciju nad partnerom. 

 

Erogene zone 

Uz primarne seksualne zone, naročito kičma, bedra i prepone. 

 

Sugestija 

Na seksualne fantazije Vas podstiču vatreni pogledi, iskre koje proizilaze iz nečije boje glasa ili pokreta, kao i strastveni poljupci. 

 

DEVICA 

 

ŽENA 

Na prvi pogled je vrlo stroga, dobro opskrbljena svim mogućim manirima. Naravno, iza te dobro uvežbane poze krije se dostojanstvena i emotivna priroda. Ali, do njenih tananih emocija i strasti oslobođenih teških stega, stiže se samo uz beskrajno strpljenje, neprekidno dokazivanje i bezrezervnu ljubav. 

 

MUŠKARAC 

Deluje rezervisano i uglađeno, naravno sve u pokušaju da dobro kontroliše svoja osećanja i strasti. Ipak, moguće ga je izbaciti iz te “uštirkane” poze, ukoliko partnerka pokazuje iskrena osećanja, rafinirane strasti i visoki stil. Duhovnost mu je veoma važna, ali ni on nije imun na napade vrelih strasti. 

 

Ljubavni stil 

Vrlo su zahtevni -- svaki detalj je važan! Obožava osećaj bliskosti i poverenja, naročito ima potrebu da se nalazi na, odnosno da ostvari istu talasnu dužinu sa svojim partnerom. Stil i tehnika vođenja ljubavi su jako važni, ali uz obaveznu umerenost u svemu -- znači, bez preterivanja. 

 

Položaj 

Položaj u kome sedite partneru u krilu (za žene, a za muškarce obrnuto), dodiri ruku su jako važni naročito po vratu i grudima. Neki od ležećih položaja licem uz lice, kao i mogućnost da tačno vidite partnerove izraze lice. 

 

Erogene zone 

Uz primarne seksualne zone, naročito stomak i deo od pupka naniže. 

 

Sugestija 

Na seksualne fantazije Vas podstiču nečija boja glasa, gestikulacija ili mimika, celokupni izgled i pokreti. 

 

VAGA 

 

ŽENA 

Ona je šarmantna i očaravajuća glumica, po potrebi neodoljiva i čedna. Uživa u igri zavođenja i dobro poznaje različite ljubavne čarolije za osvajanje partnera. Ima rafinisani ukus i lako se predaje ljubavnim izazovima i strastima. Vrlo je zahtevna u svakom pogledu i očekuje "poseban tretman". 

 

MUŠKARAC 

On je veliki romantik, neodoljivo ga privlače i uzbuđuju sve primarne ženske čari. Svojoj partnerki ume da priredi čarobne i nezaboravne trenutke u skoro savršenoj kombinaciji nežnosti, ljubavnog zanosa i seksualnog užitka. Vrlo je šarmantan i vešto koristi sve svoje prednosti prilikom ljubavnog udvaranja. 

 

Ljubavni stil 

Preferira otmene stilove, a odnos sa partnerom vodi direktno ka ljubavnom “vatrometu”, pri čemu ume dobro da “kanališe” svoju strast. Teži potpunoj harmoniji duha i tela, emocija i strasti ili potpunom jedinstvu sa svojim ljubavnim partnerom. 

 

Položaj 

Jedan od položaja u kome ste Vi na leđima, a Vaš partner kleči (za žene, a za muškarce obrnuto). Naročito je važna upotreba ekstremiteta i aktivni pokreti. 

 

Erogene zone 

Uz primarne seksualne zone, naročito predeo duž kičme, bedra, grudi i stomak. 

 

Sugestija 

Na seksualne fantazije Vas podstiču: nečiji izgled -- utisak, različiti izlivi nežnosti, topli pogledi, pokreti i strastveni poljupci. 

 

ŠKORPION 

 

ŽENA 

Ona je kraljica transformacija od ljubavne zavodnice, neodoljive ili strastvene osvajačice, do nežne ljubavnice. Ume da bude veoma tajanstvena i provokativna, ali i emotivna. Kroz njene vene struji vrela krv, što je čini izuzetno senzitivnom, a u ljubavno-seksualnom pogledu nedoljivom ili fatalnom. Ume da razdvoji ljubav i strasti, ali uvek bira maksimum. 

 

MUŠKARAC 

On je vrlo strastven, a ljubavno osvajanje je njegova glavna preokupacija. Ima potrebu da dominira u ljubavnom odnosu i učiniće skoro sve da Vas u potpunosti zadovolji ili potpuno sludi svojim strastima. Čak i njegova tajanstvenost ili ćudljivost ume da deluje hipnotički, jer lukavo i vešto koristi sve ljubavne čarolije. Pravi je mastor ljubavnog osvajanja, a svojoj partnerki pruža veliko zadovoljstvo tokom seksualnog čina; vrlo je potentan. 

 

Ljubavni stil 

Obožava različite izazove koji podižu nivo strasti i adrenalina. Potpuno se predaje ljubavnom vrhuncu tek kada oseti da je u potpunosti osvojio, opčinio ili zadovoljio partnera. Poseduje izuzetnu strast koju vešto kanališe do zajedničke kulminacije. Sjajni su ljubavnici, ali i vrlo komplikovani. 

 

Položaj 

Pretežno položaj na leđima, a Vaš partner je u nekoj od poza iznad Vas (važi za žene, dok je za muškarce obrnuto). Međutim, preferira i određenu dozu egzibicionizma, tako da su skoro sve poze moguće, jer uzbuđenje, strast i inspiracija biraju odgovarajuću pozu. 

 

Erogene zone 

Uz primarne seksualne zone, naročito unutrašnji deo butina, prepone, grudi, bradavice i stomak. 

 

Sugestija 

Na seksualne fantazije Vas podstiču: provokacija različitih vidova, nečiji izazovni izgled, topli pogledi, boja glasa, pokreti i strastveni poljupci. 

 

STRELAC 

 

ŽENA 

Ona je vrlo temperamentna, impulsivna, izazovna i po potrebi provokativna. Tačno zna šta želi od ljubavnog partnera i dobro razlikuje ljubav od strasti. U njenom ponašanju se nazire potreba za avanturističkim doživljajima, dominacijom, uzbuđenjem i nesputavanjem. Veoma je originalna i na vrlo direktan način (često joj nedostaje osećaj mere) izražava svoja osećanja. 

 

MUŠKARAC 

On je vrlo energičan, u deliću sekunde snalažljiv i vešt prilikom ljubavnog kontakta, udvaranja ili seksualnog odnosa. Uz izuzetan šarm koji poseduje, ume da deluje duhovito i zabavno -- sve ono što partnerku razoružava pred njegovim osvajačkim pohodom. Impulsivan je i vrlo direktno izražava osećanja, seksualne želje ili aspiracije. Za njega ne postoji ne, ili ne mogu -- on sve može, ako je ponesen osećanjima ili strastima. 

 

Ljubavni stil 

Obožavaju slobodu u svakom pogledu -- nesputanost. Njihov stil je originalan i direktan, u potpunosti se prepuštaju ljubavno-seksualnom vihoru. Ponekad deluju neukrotivo ili divlje, što dovodi do dodatnog zajedničkog uzbuđenja. Uz napomenu da ih klasičnost najmanje privlači. 

 

Položaj 

Neki od stojećih položaja licem okrenutim prema partneru ili leđima ka partneru. Posebno preferiraju određenu dozu neobičnosti ili originalnosti u ljubavnom činu, kao i egzibicionizma. 

 

Erogene zone 

Uz primarne seksualne zone, naročito prepone, unutrašnji deo butima, bokovi, donji deo leđa i stomak. 

 

Sugestija 

Na seksualne fantazije Vas podstiču različiti izazovi, provokativan izgled, boja glasa, nečiji stil i ponašanje ili pokreti, boja glasa i strastveni poljupci. 

 

JARAC 

 

ŽENA 

Ima vrlo visoke kriterijume koje postavlja svom partneru, pri čemu neprekidno povećava listu zahteva. Pri izražavanju osećanja deluje principijalno, odmereno i strogo -- za sve postoje utvrđena pravila. Međutim, ume da bude i vrlo emotivna i ranjiva, a tek nakon što oseti maksimalnu sigurnost i poverenje, izražava svoja osećanja i strasti. 

 

MUŠKARAC 

On je pouzdan, izdržljiv i beskrajno uporan u svojim namerama. Potiskuje svoja osećanja, ali uvek gubi kontrolu kada pred sobom ima uzbudljivu partnerku koja u svom izražavanju umereno dozira emocije, strasti i praktične sposobnosti. U ljubavno-seksualnom odnosu maksimalno je predan, vrlo zahtevan i uspostavlja stroge kriterijume. 

 

Ljubavni stil 

Po svom stilu su vrlo konzervativni, preferiraju sve što potkrepljuje osećaj intimnosti, sigurnosti, poverenja. Uvek na strpljiv i siguran način, oprobanim receptom dolazi do onoga što želi u ljubavno-seksualnom odnosu. 

 

Položaj 

Nalazite se u nekome od klečećih položaja, a Vaš partner ima aktivnu ulogu (za žene, a za muškarce obrnuto). Posebno preferirate klasične poze, kao što je položaj na leđima ili sa strane. 

 

Erogene zone 

Uz primarne seksualne zone, naročito unutrašnja strrana kolena, stopala, grudi i stomak. 

 

Sugestija 

Na seksualne fantazije Vas podstiču: različiti izlivi nežnosti, topli pogledi, boja glasa, pokreti i nečije ponašanje. 

 

VODOLIJA 

 

ŽENA 

To je nesvakidašnja ili očaravajuća ljubavnica kod koje su dobro izmešana različita osećanja, snaga intelekta, seksualni nagon i poriv za prijateljstvom. Ume da bude prava zavodnica koja mami svojom pojavom, šarmom i originalnim -- nesputanim ponašanjem. Ponekad nije ni svesna svoje erotičnosti, a ponekad je svaki detalj ili pokret tela u službi njenog ljubavnog osvajanja. 

 

MUŠKARAC 

On je fascinatan kao pojava, ostavlja utisak svojim ponašanjem i pri tome je iznenađujuće inventivan ljubavnik. Ume da Vas opčini svojim neobičnim idejama, kreativnim izražavanjem, emotivnom širinom i bogatim ljubavno-seksualnim fantazijama. On svoju partnerku nikada ne ostavlja ravnodušnom; ukoliko mu je stalo ume da je učini izuzetno zadovoljnom u svakom pogledu. 

 

Ljubavni stil 

Obožava intelektualnu stimulaciju! Za njih seks predstavlja izuzetan spoj vrlo neobičnog intelektalnog, emotivnog i erotskog iskustva. S tim, što je ta neobičnost vrlo rastegljiv pojam -- preferiraju originalnost, nesputanost i određenu dozu (manju ili veću, što zavisi od tačke stimulacije, inspiracije ili uzbuđenja) egzibicionizma. 

 

Položaj 

Neki od stojećih položaja, licem uz lice ili leđima okrenutim prema partneru. Poze koje Vam dozvoljavaju maksimalnu aktivnost, eksperimentisanje, akrobacije ili neuobičajenosti -- sve zavisi od strastvenog zanosa i inspiracije. 

 

Erogene zone 

Uz primarne seksualne zone, naročito članci, unutrašnji deo butina, prepone, stopala, grudi i bradavice. 

 

Sugestija 

Na seksualne fantazije Vas podstiču različiti izazovi, nečiji provokativni izgled ili ponašanje, gestikulacija, boja glasa i pokreti. 

 

RIBE 

 

ŽENA 

Ona je romantična heroina koja predstavlja sintezu mašte i stvarnosti, osećanja i strasti, jave i fantazije. Ljubav je njena duhovna hrana i u potpunosti se prepušta svojim osećanjima, partneru i ljubavnom vihoru. Njena mašta prevazilazi standardne okvire, a u kombinaciji sa ljubavnim impulsima i erotskim podsticajima to vodi ka ostvarenoj fantaziji ili ka fatalnosti. Veoma je predana i lako “pada” na izraze sentimentalnosti, nežnosti ili ljubavno zavođenje. 

 

MUŠKARAC 

On je izuzetno emotivan i poseduje neodoljiv šarm -- pravi je Romeo. Njegova maštovitost i beskrajni izrazi nežnosti će Vas vinuti u nebeske visine. Ume emotivno da opčini i usreći svoju partnerku. Emocije i strasti uvek su neraskidivo isprepletene, lako se prepušta različitim užicima a najlepše ili najveće uzbuđenje oseća u ljubavno-seksualnom odnosu. Vrlo su plemeniti, popustljivi i pažljivi ljubavnici. 

 

Ljubavni stil 

Obožava da deluje stimulatino na svaki delić tela. Emotivni zanos koji osećate oslobađa Vaša osećanja, maštu i erotske fantazije. Vrhunac u ljubavno-seksualnom odnosu za Vas predstavlja iskorak u drugu vremensku dimenziju. Obilje nežnosti, poljupci i dodiri na Vas deluju vrlo stimulativno. 

 

Položaj 

Jedan od uobičajenih i omiljenih položaja je da ležite na boku, a partner je iza Vas, pri tome na sebi osećate njegov dodir, glas, dah i svaku drugu moguću stimulaciju (za žene, a za muškarce obrnuto). Uvek moraju da postoje beskrajni izrazi nežnosti, poljupci i dodiri. 

 

Erogene zone 

Uz primarne seksualne zone, naročito stopala, tabani, listovi, članci, gležnjevi, zatim grudi, bradavice i stomak. 

 

Sugestija 

Na seksualne fantazije Vas podstiču: najrazličitiji izrazi nežnosti, topli pogledi, boja glasa, nečija pojava i pokreti, kao i strastveni poljupci.

Komentari(0)
Ostavi komentar