Magazin

Najlepši pokloni za zaljubljene (po horoskopskim znakovima)

horoskop pokloni

 

Kada darujemo, kažu, najviše dobijamo – mi! ...samim činom davanja, ali i praktičnom konstatacijom da smo, s jedne strane, stvorili mogućnost da dajemo, a s druge, još bitnije – da imamo kome da poklanjamo – naravno – neke lepe stvari.

 

Najbolje je dati sebe...ali, ako ste se već „potpuno dali“, niko se neće buniti i zbog neke dodatne sitnice. O takvim „sitnicama“ govore i naše astrološke sugestije:

 

 

ovan pokloni

 

Ovan

 

Žena Ovan spada u nemirne, strastvene i impulsivne, ali svakako u spontane i vedre žene. Njene potrebe su takve da joj je potrebno nešto da je smiri, ali i da odiše snagom na izvestan način. Mora se znati da žena Ovan ima najsnažniji vizuelni doživljaj stvarnosti i da sve oko nje mora biti na određen način uzbudljivo i dinamično.

 

Mora da se oseti toplina i vatra oko nje. Poklon će odmah otvoriti i verovatno tražiti neku priču vezanu za poklon ili objašnjenje zašto ste joj baš to poklonili.

 

Naša sugestija:

Članarina za fitnes centar, putovanje, koncert, parfem...

 

Naš izbor:

www.flyflytravel.com – Odlikovani...”za ceo svet”!

 

Muškarac Ovan je sličnih osobina, ali mnogo žešćeg karaktera, i mahom vojnički ili sportski tip u kome uvek plamti vatra. Ono što se mora znati je, kao zajednička osobina, da Ovan neće ništa osrednje. 

 

Ono šta energetski pripada ovom astrološkom znaku i što bi moglo da im predstavlja nešto više od pro forme poklona (u ovnovskom stilu krećem direktno u glavu od najskuplje stvari) – to je dijamant. Ili pak kakav sportski automobil ili motor. S obzirom da je na ovim prostorima relativno mali broj onih koji to mogu da priušte, izdvojio bih nešto skromnije varijante.

 

Naša sugestija :

Šal, kapa, rukavice, ručni sat...

 

satovi

 

Naš izbor:

BPM satovi - www.bpmsatovi.com ... A DAJU I POPUST  - za Dan zaljubljenih!

 

 

bik pokloni

 

Bik

 

Bik je voli udobnost i uživa u materijalnom izobilju. Ako ste u potrazi za poklonom za ženu Bika, nemojte mnogo da razmišljate – novac je ono čemu će se najviše obradovati.

 

Ukoliko je prilika takva da morate da se odlučite za konkretan poklon, ženi Biku darujete nakit ili nešto od stvari koje se stavljaju na pod. Tu spadaju tepisi, prostirke, nameštaj ili neka lepa i skupa skulptura. Takođe, žena Bik bi se obradovala i izlasku u dobar restoran ili nekom muzičkom instrumentu ukoliko se bavi muzikom.

 

Naša sugestija:

romantična večera, novčanik, kozmetički setovi, nakit...

 

Naš izbor:

Restoran “DUNAVSKA PRIČA”  u Zemunu – telefon 064/543-97-64

 

Muškarac Bik, kao i žena, voli sigurnost i komfor pa je s toga neophodno rukovoditi se ovom činjenicom pri izboru poklona. Ukoliko ne želite da poklonite novac, opredelite se za komfornu fotelju, krevet ili neku udobnu odeću.

 

Naša sugestija:

ručak ili večera u restoranu, vino, poslastice, neki kućni ljubimac...

 

hrana

 

Naš izbor:

Restoran “DUNAVSKA PRIČA”  u Zemunu – telefon 064/543-97-64

 

 

blizanci pokloni 

 

Blizanci


Žena Blizanac je šarmantna, jednostavna, sa dečijom dušom. Radoznala, znatiželjna, mahom bezbrižnih shvatanja, voli sve, i što je najlepše, raduje se bukvalno svemu kao što se dete obraduje poklonu i ne krije osećaje, a najviše se obraduje smešnim poklonima. Ponekad se obraduje, baš onako brutalno iskreno, kako to samo deca znaju, ali ne treba joj to zameriti.

 

Naša sugestija:

izlazak, putovanje, karte za pozorište, knjiga, cd sa omiljenom muzikom.

 

Naš izbor:

www.operatheatremadlenianum.com u Zemunu...Sjajni! 

 

Muški Blizanac je nestalan, nesiguran i slabo drži do sebe, ali sa sposobnošću da se prilagodi svemu. Muškarac Blizanac je osoba bez kompleksa, i voli lakoću i bezbrižnost. Voli da potroši na zadovoljstva i zabavu, flert, kao i na poklone, ali i na kuću i na kućne sitne potrebe.

 

Naša sugestija:

profesionalni priručnik – cd – dvd o poslu kojim se bave, pribor za pisanje, foto aparat.

 

fotoaparat

 

Naš izbor:

www.winwin.rs veliki izbor digitalnih fotoaparata.

 

 

rak pokloni

 

Rak

 

Žene Rakovi spadaju u najromantičnije i najemotivnije žene, iako to često ne pokazuju. Kao simbol romantike, biser je idealan poklon za ove žene, ali će se one veoma obradovati i nečem manje skupom, kao što je večera u morskom restoranu ili cveće.

 

Isto tako, žena Rak će se obradovati i raznim antikvarnim stvarima i kuhinjskim pomagalima. Ukoliko se radi o ženi sa decom, bilo šta što poklonite njima će istovremeno biti i poklon za nju.

 

Naša sugestija:

cveće, kutija za nakit, nakit, intimno rublje, kozmetički set.

 

cveće

 

Naš izbor:

www.teleflora.rs NAJBOLJI! telefoni u centrali su: 011 30-30-048  i 011  30-30-047

 

Što se tiče muškaraca Rakova, oni su otvoreniji i lakše pokazuju emocije nego žene, ali su jako tradicionalni i vezani za dom. Zato je idealan poklon za muškarce rođene u ovom znaku nešto što ima veze sa kućom, kao što su razni kućni aparati.

 

Takođe, lako ih je obradovati ako im poklonite opremu za ribolov ili čamac jer su to obično ljudi koji su vole vodu i sve u vezi s njom.

 

Naša sugestija:

večera, vino, šal, neki kućni ljubimac.

 

Naš izbor:

www.vinarijakovacevic.com Rose “Orfelin”...mmmm! 

 

 

lav pokloni

 

Lav

 

Lavice, sigurne i opuštene, dominantne kraljice, neodoljive… Bez predrasuda, bez kompromisa, bez kompleksa, slobodne i nesalomljive… I jako, jako zahtevne. Da li vole poklone?! Baš se pitam. Padaju, uglavnom, na skupe, vredne i velike poklone, i sjaj.

 

Lavica ne ceni ništa što je sitno, pa joj je veoma nezahvalno birati poklon, jer je skoro nemoguće pogoditi šta će je obradovati. Situaciju pogoršava i to što je u stanju da direktno odbaci poklon.

 

Naša sugestija:

cveće, nakit, kozmetički tretman, tašna, parfem.

 

prsten ametist

 

Naš izbor:

www.zlatara.netZlatara ANDREJEVIĆ: 5 od 5!

 

Muškarac Lav je na određen način suprotna pojava, bez obzira što ga krase iste osobine, i što je rođeni vladar, baš iz tog razloga mora da se pokaže time da on spada u one koji vole da poklanjaju, i to velike i krupne poklone. Da se vidi. Kod njega je sve pitanje ega, ponosa i glamura.

 

Naša sugestija:

skupoceno vino, putovanje, parfem, večera u restoranu.

 

Naš izbor:

www.vinarijazvonkobogdan.comveliki izbor... poklon paketi! 

 

 

devica pokloni 

 

Devica

 

Žene, kao i muškarci Device najviše se raduju praktičnim poklonima.Idealan poklon za Device su sve one sitnice koje mogu da koriste, kao što su olovke, satovi, razna kancelarijska oprema. Takođe, Device vole da čitaju, tako da je knjiga jedna od opcija koju imate kada birate poklon za njih.

 

Poklonite im ulaznicu za neki seminar ili ih povedite na predavanja njihovog omiljenog pisca. Device mnogo polažu na zdravlje pa je idealan poklon za njih i neki preparat sa lekovitim dejstvom.

 

Naša sugestija za žene:

knjiga, pozorište, novčanik, kozmetički set.

 

parferm

 

Naš izbor:

www.jasmin.rs - parfimerija... tradicija...

 

 

Naša sugestija za muškarce:

edukativni cd ili knjiga, ručni sat, pribor za pisanje.

 

Naš izbor:

www.knjizare-vulkan.rs - uvek imaju najbolja i najnovija izdanja!

 

 

vaga pokloni

 

Vaga

 

Znak koji ubedljivo najviše voli da prima poklone. Žena Vaga, mada ne deluje tako, ipak spada u duboko emotivne osobe, koje deluju po osećaju.

 

Kako god, vrlo su rafiniranog ukusa i treba paziti šta im se poklanja. Vole lepu garderobu, što dosta olakšava situaciju.

 

Naša sugestija za žene:

nakit, parfem, tretmani za ulepšavanje, fitnes.

 

nakit

 

Naš izbor:

www.zlatara.netZlatara ANDREJEVIĆ : 5 od 5 (i ovaj put!)

 

Koliko žena Vaga voli da prima poklone, toliko muškarac voli da osvaja žene, a samim tim u toj igri je potrebno poklanjati. Lako troši na suprotni pol i sa lakoćom odabere poklon.

 

Još jedan znak, koji u slučaju da može sebi da priušti veliki luksuz, ne odoleva dijamantima i draguljima, dok za garsonijeru ili manji stan u potkrovlju skoro da živi, kao i za lep nameštaj u stanu, sa udobnim dvosedima i detaljima od belog mermera. Ako je auto u opticaju, onda je to sigurno ono što se zove limuzina.

 

Naša sugestija za muškarce:

nakit od zlata, kravata, izlazak, putovanje, večera u restoranu.

 

Naš izbor:

www.restoran-imadana.rs Skadar je – Skadar!

 

 

škorpija pokloni

 

Škorpion

 

Žene u ovom znaku će se često zapitati zašto joj nešto poklanjate i šta se krije iza svega toga. Vrlo su mračne i fatalne, pa koji god poklon da odaberete, trudite se da on bude u crnoj ili nekoj tamnoj boji. Pored toga što odeća treba da bude crna, birajte nešto što je usko i naglašava sve atribute žene Škorpije.

 

Ona će se obradovati i nakitu koji sadrži crni kamen, bez obzira da li se radi o narukvici, prstenu ili ogrlici. Nećete pogrešiti ni ako se odlučite za dekorativnu kozmetiku, lakove za nokte, ruževe i senke, ali pazite da nijansa bude tamna.

 

Naša sugestija:

intimno rublje, večera, cveće, parfem, tretman hipnoze.

 

Naš izbor:

www.teleflora.rs telefoni u centrali su: 011 30-30-048  i 011  30-30-047


Muškarac Škorpija je takođe mračan i mističan, pa polaže i na takvu pojavu. Ako želite da mu poklonite garderobu, neka to budu kačketi, jakne, duksevi i košulje u crnoj boji.

 

Idealan poklon za muškarca škorpiju mogu biti i razne sitnice iz prodavnica okultnog, kao i knjige o misterijama, hipnozi i drugim mračnim temama. Muškarac Škorpija će se obradovati i ako mu poklonite neku perverznu igračnu iz seksi šopa.

 

Naša sugestija:

tretman hipnoze, žestoko piće, ekstravagantno rublje.

 

Naš izbor:

Zoran Pavlović

 


 

 

 

www.hipnoza.org g. Zoran Pavlović će Vas razrešiti straha i učiniti “fanom”! 

 

 

strelac pokloni 

 

Strelac

 

Suprotno Škorpiji, žena Strelac je slobodna, humana, nikad monotona i voli, kako da poklanja tako i da prima poklone. Prisutan je upliv vladara Jupitera, koji stavlja naglasak na veliko i na nešta iznad proseka, ali nije joj glamur tako jako važan. Čak je u stanju da uzvisi i podigne cenu i nečemu što nije vredno.

 

Ako ona pokloni nešto vredno ne traži za uzvrat istu kompenzaciju, ali traži da se o danim vrednostima kaže po koja lepa reč, jer njoj je vredan poklon kazati hvala.

 

Naša sugestija:

putovanje, putna torba, neseser, lepota.

 

Naš izbor:

www.divalasercentar.com dve decenije rada...

 

Muškarac Strelac jednostavno zna red i poklanjati nekome nešto za njega je zakon prirode. Veoma je galantan i voli da poklanja, jer ga to jednostavno čini srećnim. Postoji i neobičnost, koja je na našem području malo prisutna, jer je skup poklon u pitanju, a vezan je za znak Strelca.

 

U pitanju je konj kao prigodan dar. (Simpatičan je jedinstven primer Aleksandre Ivošev, koja istini na volju nije Strelac u horoskopu, ali jeste Riba čije je suvladar Jupiter, i ima konjukciju Merkura i Jupitera u znaku Riba, a osvojila je zlatnu olimpijsku medalju u streljaštvu i dobila konja na poklon).

 

Naša sugestija:

futrola za pasoš, kaiš, parfem, edukativni cd.

 

kaiš

 

Naš izbor:

www.themanualco.com Muški aksesoar od kože...

 

 

jarac pokloni

 

Jarac

 

Ženama Jarčevima najbolje je kupiti skupocen nakit.Takođe, ove žene vole kristal pa će se obradovati nekom predmetu od kristala. Što se garderobe tiče, birajte kožne stvari, kao što su kaiševi,tašne i neizostavne cipele.

 

Žene u ovom znaku posebno vole cipele i često poseduju čitave ormare pune razne obuće.

 

Naša sugestija:

pozorište, cveće, cipele, tašna.

 

pozorište

 

Naš izbor:

www.operatheatremadlenianum.com u Zemunu. Persu!

 

Muškarci Jarčevi, kao i žene, obožavaju cipele pa je stoga obuća uvek idealan poklon za njih. Pored toga, ako želite da iznenadite ovakvog muškarca, kupite mu neki alat za rad.

 

Idealan poklon može biti i neka sportska oprema ukoliko se jarac bavi nekim sportom ili aktivnošću. Od odeće odaberite kožnu galanteriju ili se odlučite za kišni mantil i kišobran.

 

Naša sugestija:

šešir, kravata, kišobran, restoran.

 

Naš izbor:

www.revolt.rs - šeširi (i za Njega i za Nju)  

 

 

vodolija pokloni

 

Vodolija

 

Žena Vodolija, uvek nesvakidašnja i nesputana, uvek posebna sa smelim kombinacijama, veoma je zahvalna kada su pokloni u pitanju. Posebno kada je u pitanju garderoba.

 

Ležerna i bez predrasuda, sa večnom težnjom da bude krajnje neobična i svoja. Osim što pada na ekscentrizam, pada i na stil i romantiku, ali zbog ležernosti i neobaveznosti, ne doživljava je tako. Prati modu i sklona je da proba sve što je novo.

 

Naša sugestija:

putovanje, fitnes, hipnoza,

 

Naš izbor:

Zoran Pavlović

 

 

 

 

 

 

www.hipnoza.org ...opušteno, a skroz dobro!

 

Muškarac Vodolija podjednako je eksentričan i uvek pun iznenađenja, i posebno sklon da vas iznenadi nekim krajnje neobičnim gestom ili poklonom. Moderan je i neće odbiti niti da kupi niti da pokloni nešto što je sveže iskovano ili se tek pojavljuje na tržištu u eksperimentalnoj fazi.

 

Naša sugestija:

pozorište, hipnoza, muški nakit, pokloni iz sexi shopa.

 

Naš izbor:

www.srecniljudi.com ...kako? niste probali... igračke?

 

 

ribe pokloni

 

Ribe

 

Žene Ribe su ekstravagantne i erotične, a istovremeno i romantične Ribe ćete obradovati ako ih izvedete na romantičnu večeru ili u bioskop. Međutim, idealan poklon za njih je i erotski veš i razni odevni predmeti od svile.

 

Ribe obraćaju pažnju na detalje pa modni dodaci kao što je krzno ili cipele će ih jako obradovati. U obzir dolaze i razni kozmetički preparati i dekorativna kozmetika, ali birajte šminku u svetlim nijansama.

 

Naša sugestija:

cveće, parfem, nakit, mrežaste čarape, romantična večera.

 

Naš izbor:

www.teleflora.rs NAJBOLJI! telefoni u centrali su: 011 30-30-048  i 011  30-30-047

 

Muškarci rođeni u ovom znaku su tihi i povučeni i posebno cene umetnost. Zbog toga, pri izboru poklona, odaberite neku umetničku sliku, skulpturu ili fresku.

 

Idealan poklon za ove muškarce su i sva čuda tehnike, uključujući računare, telefone, fotoaparate i kamere. Pošto se često interesuju za psihologiju, knjiga iz ove oblasti može biti odličan poklon.

 

Naša sugestija:

pozorište, putovanje, žestoko piće, tretman hipnoze.

 

piće

 

Naš izbor:

www.bogdanovicrakije.com ...samo probaj!

Komentari(0)
Ostavi komentar