Magazin

NAJVAŽNIJI DANI U NOVEMBRU 2018.

kosmičko vatreni dani

 

Kretanje planeta kroz poznata sazvežđa i aspekti koje prave sa drugim planetama i nebeskim telima sunčanog sistema - iniciraju određene događaje.

 

Ta kompletna slika makro kosmosa se odražava kako na globalnom nivou, tako i na mikro nivou – na svaki horoskopski znak, i na svaku osobu pojedinačno.


Da biste dobili tačan prikaz svih dešavanja u životu kod određene osobe - potrebno je sliku kretanja planeta dovesti u vezu direktno sa ličnim - Natalnim horoskopom.

 

15. NOVEMBAR

Dan koji donosi veliki USPEH u poslovnim pregovorima; zaključivanje ugovora; pobedu u takmičenju; uspeh u školi; veliki dobitak; nova otkrića.

 

16. NOVEMBAR

Dan koji donosi UPOZORENJA, potrebno je napraviti korekciju i na osnovu iskustva i nove planove ili strateški pristup. Ovo je nova prilika da se isprave razne greške i propusti. 

 

17. NOVEMBAR

Dan koji donosi SREĆU u ljubavnim i partnerskim odnosima; blagostanje u porodici; dobitak u igrama na sreću. „Seme koje danas posejete“  donosi sreću u porodici

i veliki uspeh u karijeri!

 

23. NOVEMBAR

Dan koji donosi ZLATNE PLODOVE u svim životnim poljima, a najviše u onoj oblasti koja za vas lično predstavlja prioritet.

 

Uložite na životno polje koje favorizujete i dobitak vam je zagarantovan – ovo je KOSMIČKI RULET koji donosi veliki DOBITAK.

 

Autor: Ana Rakić Đuričić

dipl. psiholog i profesionalni astrolog

 

Pročitajte više na:

https://www.astrolook.com/paketi

Komentari(0)
Ostavi komentar