Magazin

Odaberite odgovarajućeg saputnika - Putovanja i godišnji odmor

Tema koja sigurno pobuđuje veliko interesovanje na različitim kontinentima ili kod različitih stanovnika ove naše planete, su putovanja i godišnji odmori. Skoro svi vole da putuju, menjaju podneblja, upoznaju nova mesta i da se dobro razonode ili odmore. Međutim, afiniteti su veoma različiti počevši od izbora mesta, pa do načina pripreme i kompletne organizacije putovanja. Jedna grupa astrologa se bavila, pažljivim istraživanjem psihologije ponašanja svakog horoskopskog znaka u pripremama za putovanje i zatim, u načinu ili stilu ponašanja tokom putovanja.
PUTOVANJA I GODIŠNJI ODMOR ODABERITE ODGOVARAJUĆEG SAPUTNIKA
Najineresantniji rezultati ovog istraživanja govore, da se svaki horoskopski znak ponaša na veoma specifičan način i u skladu sa svojim psihološkim profilom.
Znači, u kategoriji "vatrenih" znakova, koje čine: Ovan, Lav i Strelac - osobe vole dinamična i avanturistička putovanja zabavnog karaktera. Češće se odlučuju za putovanje u većim grupama, posećuju egzoitične krajeve i neće im biti teško da krstare s kraja na kraj sveta. Privlači ih skoro sve što je neobično, novo i drugačije.
Dok u kategoriji "zemljanih" znakova, koje čine: Bik, Devica i Jarac - važe sasvim drugačiji kriterijumi. Ove osobe uglavnom vole "sigurna" putovanja, koja su pažljivo isplanirana do najsitnijih detalja. Biraju omiljena mesta, za sve traže preporuku i garanciju, a putovanja doživljavaju kao zasluženi odmor, nagradu ili opuštanje nakon nagomilanih stresova.
U kategoriji "vazdušnih" znakova koje čine: Blizanci, Vaga i Vodolija pravilo je, da "nama pravila", znači sve je moguće. U zavisnosti od njihovog trenutnog raspoloženja, aspiracije, preokupacije i inspiracije oni biraju mesto, društvo i turistički aranžman. Veoma su pokretljivi, vole društvene zabave, javne manifestacije i masovne spektakle.
Dok u kategoriji "vodenih" znakova, koje čine: Rak, Škorpion i Ribe važi pravilo, da njihova putovanja moraju biti dovoljno udobna i romantična. Ove osobe se uglavnom upravljaju za svojim emocijama, tako da očekuju mnogo više, nego što je moguće ili realno doživeti na nekom putovanju. Vole putovanja u manjim grupama ili u paru sa nekom bliskom osobom. I
pak,"lako" se odlučuju za bilo koji arnžman, ukoliko je to prilika da ostvare svoje emotivne snove.

ONDA KADA BIRATE SAPUTNIKA MORATE POZNAVATI NEKA OSNOVNA PRAVILA U PONAŠANJU SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA

 
OVAN je suviše dinamičan, veoma temperamentan i uvek je spreman za pokret. Nema previše stpljenja, naglo bira destinaciju, vrlo brzo pakuje svoje kofere i ne drži ga mesto. U njegovom društvu biće Vam veoma interesatno, uzbudljivo i zabavno. Ipak problem je, ukoliko želite da predahnete ili da usporite njegov turbo ritam.
BIK od Vas očekuje da zajednički snosite sve troškove, nikako ne želi da se odriče komfora, hrane i pića, jer za njega putovanje obavezno mora biti odmor i kompletni užitak. Prijaće Vam da brine o svim Važim potrebama sve do onog trenutka, dok ne progovori o svojim neskromnim željama.
BLIZANCI - ove osobe su uvek u velikoj žurbi, non-stop su u pokretu tako da "rade sve" i ne rade "ništa", organizovaće mnogo toga, samo pod uslovom da ih pratite u stopu i da pažljivo ispravljate sve njihove propuste. U njihovom društvu je prijatno ukoliko ste veoma toleratni i spremni da im oprostite "nemarnost", rasejanost i ponavljanje istih grešaka.
RAK sa velikim oduševljenjem prepušta Vama poptunu organizaciju, ali će Vas zato uvek iznova "obradovati" nekim novim zahtevom i svojim neskromnim željama, naravno takvim iznenađenjima nikad nema kraja. U njhovom društvu je veoma prijatno ukoliko Vas vezuju slične emotivne želje, dovoljno su pažljivi i suptilni.
LAV uvek voli da dominira i da komanduje, cak i onda kada je rec o izboru mesta ili o planiranju putovanja. Bolje je, da unapred odustanete od zajedničkog putovanja nego da im se suprotsavljate u društvu i na javnom mestu. Od Vas očekuju, da ih pohvaljuete i da izražavate zahvalnost za sve ono što Vam pružaju.
DEVICA je veoma zahtevna i od Vas uvek očekuje besprekornu tačnost, urednost, pedantnost i odgovornost. Morate imati dosta stpljenja kako biste joj udovoljli, jake "živce" kako biste oćutali sve kritizerske opaske i izuzetan smisao za humor kako biste joj odagnali one "teške" misli.
VAGA je dobro raspoložena za sve što je po njenom ukusu, ali kada ne dobija sve što želi onda se okreće na neku drugu stranu. U njenom društvu je prijatno sve dok Vi brinete o svim osnovnim stvarima. Rado će Vam prepustiti kompletnu organizaciju i finansiranje.
ŠKORPION uvek tačno zna šta hoće i još bolje ume to i da ostvari. Dobro je ukoliko imate slične afinitete i potrebe, međutim ukoliko se razlikujete, onda nije teško pogoditi, ko je i čija "žrtva". Ipak, ukoliko na put krećete kao zaljubljeni par, onda Vas očekuje čarobno i prijatno zadovoljstvo.
STRELAC je znak koji se lako "prilagođava", ali lako i nestaje iz Vašeg vidokruga. Nemojte se previše oslanjati na ono što Vam obećava, jer može Vas iznenaditi na neverovatno prijatan ali i neprijatan način. Sasvim je sigurno, da Vam u njegovom društvu nekada neće biti dosadno.
JARAC najčešće Vi morate da se prilagođavate njemu, pa i onda kada je "loše" raspoložen. Uglavnom bira ona putovanja koja ga opuštaju, smiruju i gde može da se opusti. Ne voli velike gužve i šoping ture. Sa njima je prijatno ukoliko se striktno pridržavate svih "zacrtanih" pravila.
VODOLIJA navodno sve razume ali uvek "tera" po svome, znači Vama dozvoljava slobodan izbor, samo što je taj izbor dobro "režiran" i "slučajno" je po njegovom ukusu. Oni obično biraju neka neobična, atraktivna i "izazovna" mesta, tako da će Vas iznenaditi svojim originalnim idejama.
RIBE su skoro uvek spremene na beskrajno prilagođavanje, čak i na "žrtvovanje" ukoliko je to potrebno. U njihovom društvu može biti izuzetno prijatno, ali koliko god oni iskreno brinu o Vama oko nekih manje važnih stvari, Vi uvek morate biti u stanju pripravnosti kada je reč o onim. "ozbiljnijim" problemima.
Komentari(0)
Ostavi komentar