Magazin

Osim horoskopskog znaka, šta je još bitno u vašoj natalnoj karti?

 

 

https://unsplash.com/photos/horoscope-globe-DFrlRyLhCOQ

 

 Svi mi znamo da je horoskopski znak deo natalne karte koji predstavlja ego, srž vašeg bića i kompletni identitet koji je u srcu vašeg života. Problem ako se samo fokusirate na znak je u tome što vas ono može zaslepiti za toliko toga što vam vaša natalna karta rođenja pokušava reći. Kako bismo bili sigurni da nećete propustiti priliku da istinski upoznate sebe, krenut ćemo u dubinsku analizu koja će vas voditi kroz sve što trebate znati.

 

 Podznak govori ko ste zaista vi

Ova pozicija zapravo pokazuje ko ste zapravo vi. Vaše unutrašnje emocije koje ne želite da delite sa svetom, način na koji sve preživljavate, i način na koji rešavate probleme su sve stvari koje određuje vaš podznak. Ona je centralni deo onoga ko ste vi i možda ima najveći uticaj na narativ ko ste zapravo vi. Vi i vaš podznak ste duboko isprepleteni na način koji je teško opisati rečima.

 

Venera ima dva različita ali balansirana značenja

Ovo je planeta ljubavi i daje vam mogućnost da privlačite druge koji dele vasa interesovanja u život. Sve je u pronalaženju životnog saputnika bez kojeg nećete želeti da budete i koji će vam omogućiti da živite svoj život kao što zaista želite. Druga strana medalje je prosperitet i bogatstvo. Oni se prirodno spajaju sa ljubavlju i privlačnošću jer kada to dvoje spojite, uistinu ćete biti slobodni na način koji je gotovo nemoguće opisati rečima.

 

 

Merkur upravlja vašim komunikacijskim moćima

Kada govorimo o Merkuru, to je planeta koja utiče i uokviruje kako komuniciramo sa onima oko nas. Precizna pozicija na nebu u vreme našeg rođenja diktira kako, kada i zašto odlučujemo da se otvorimo prema ljudima koji nas okružuju. Ovde se radi o pronalaženju novih načina da razumemo sebe, kako bi bili blaži i više slušali svoj unutrašnji glas. Sa dubljim znanjem o svojoj natalnoj karti možete naučiti gde se vaši problem nalazi i kako ih rešiti. Kada u potpunosti prihvatite sebe, videćete da život teče u mnogo laganijem ritmu.

 

 

Ono o čemu mnogi ne razmišljaju…

Hajde da se malo zaustavimo ovde i fokusiramo na nešto drugo. Kada se orbite mešaju i presijecaju, dobijate snažne interakcije i multiplikacije uticaja koje svako telo ima na vaše biće. Razumevanje tačnog načina na koji se to manifestuje vrlo je složena i nijansirana vežba, ali ona koja će puno više svetla rasvetliti na vaš način na koji ste postali. Previdite konjunkcije u svojoj karti rođenja i daćete sebi pristup samo do pola priče.

 

 

Mars razvija vaše primarne instinkte

Vraćajući se na planete, sledeći je Mars — vladar agresije, ljutnje i seksualne želje. Ovo je vatrena planeta čiji položaj na nebu mnogo govori o vašim iskonskim instinktima i osećajima. Ne postoji ispravno ili pogrešno, samo prirodne varijacije koje su odredila nebesa. Ako se osećate kao da ste neko ko se sa vremena na vreme razljuti brže od većine, otkrivanje uzroka u vašoj karti rođenja zaista vam može otvoriti oči. Na vama nema ničega što bi trebalo ublažiti ili 'popraviti', jednostavno osećate uticaj položaja ove moćne crvene planete.

 

 

Jupiter određuje sreću i uživanje u životu

Jupiter otključava osećaj slobode i zahvalnosti koji je zamršeno povezan sa procesom duhovnog rasta. Ako zauzima istaknuto mesto na vašoj karti, vi ste neko ko će moći videti mnogo dalje u životu jer ćete imati koristi od horizonta koji se stalno širi. Ovde se radi o upoznavanju sebe na dubljem, osobnijem nivou kako biste mogli iskoristiti svoje snage i manifestirati život kakav ste oduvek želeli.

 

 

Saturnovi prstenovi utiču na vaš život

Saturn sa sobom donosi kombinaciju priznavanja odgovornosti i svesti o inherentnim ograničenjima. Struktura i značenje slede ove dve bitne komponente života, oslobađajući vas da postupno oblikujete i uravnotežujete stvari tako da sve sedne na svoje mesto. Jednostavan čin razumevanja uticaja Saturna na način na koji izgleda usmeravate svoje životne napore uistinu je prosvetljujući. Daće vam sve što trebate znati o tome kako prihvaćate odgovornosti koje imate u životu, kao i kako vidite vlastita osobna ograničenja.

 

 

Zaista lična rezonanca

Morate znati da je celo nebo prisutno u vašoj natalnoj karti, uključujući svih 12 znakova zodijaka. Bez obzira što osećate prema osobama drugog znaka, sa njima rezonirate na vrlo složen način koji samo vaša karta može u potpunosti opisati. Prihvaćanje bogate raznolikosti noćnog neba od jednog rođenja do drugog pokazaće vam da će i drugi doživeti slične veze kao vi upravo sada. Ovo je putovanje puno otkrića koje će vam zasigurno pokazati više o vama samima.

Na primer, vaš odnos i veza s Jarcem utiču na to koliko dobro možete upravljati novcem, na primer jeste li ga skloni izgubiti dok igrate online automate ili koliko ćete biti uspešni u svom poslu.

Postoji prirodno objašnjenje za toliko mnogo aspekata onoga tko ste, a kada dublje zaronite u njih, zaista ćete upoznati svoju unutrašnjost.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari(0)
Ostavi komentar