Magazin

Počinje ZVEZDANI RULET od 6. oktobra

zvezdani rulet


NOVA PRILIKA ZA SREĆU KOJU TRAŽIMO


U danima koji su pred nama zvezde se osmehuju.


Na osnovu pažljivog posmatranja planeta upravo sada imamo novu priliku da doživimo SREĆU koju možda već duže tražimo ili da ostvarimo svoje NAJLEPŠE SNOVE!

 

Tačnije od 6. na 7. oktobar kada Venera bude krenula retrogradno trenutak je da „oživimo“ ili doživimo svoju ljubavnu bajku – posebno ako ste rođeni u znaku ŠKORPIONA, RAKA ili RIBA, ili Vam se podznak i Mesec nalaze u ovom znaku.

 

To može biti sa osobom koja ima počasno mesto na Vašoj ljubanoj skali ili sa novim partnerom – ne zaboravite da – Vi birate.


Ako ste rođeni u znaku OVNA, LAVA ili STRELCA, ili Vam se podznak i Mesec nalaze u ovim znacima – sada je pravi trenutak da sprovedete svoje odluke u novom uređenju porodice, investirate u imovinu ili kompletno preuredite svoj privatni život i odnos sa bliskim osobama. 


Ako ste rođeni u znaku BIKA, DEVICE ili JARCA, ili Vam se podznak i Mesec nalaze u ovim znacima – očekuje Vas veliki uspeh koji već duže priželjkujete, društvena počast ili skok na profesionalnoj lestvici.


Ako ste rođeni u znaku BLIZANACA, VAGE ili VODOLIJE, ili vam se podznak i Mesec nalaze u ovim znacima – očekuju Vas „zlatni plodovi“ u karijeri ili u porodici i u ljubavnom odnosu. Čak i u igrama na sreću - dobitak je na Vašoj strani!


A u periodu od 10. oktobra kroz znak Škorpiona tranzitiraju Mesec, Merkur, Venera, Jupiter, i od 23. oktobra i Sunce – pravi ZVEZDANI RULET!

 

Ana Rakić Đuričić

dipl. psiholog i profesionalni astrolog

https://www.astrolook.com/ana-rakic


Pročitajte više na:

https://www.astrolook.com/paketi

Komentari(0)
Ostavi komentar