Magazin

Predstavljanje astropaketa na TV Duga Plus

 

astropaketi

 

 

P. : Šta su Astro – paketi???

A. : Astro – paketi predstavljaju Vaš NAJBOLJI izbor! Zato što : Astro-paketi iz dana u dan pružaju SVE potrebne Astrološke informacije svakome ko ih koristi! Zato što je u pitanju LIČNI (“BAŠ VAŠ”) HOROSKOP, formiran na osnovu Vaših kompletnih podataka o rođenju!


ZNAČI: Vi kao korisnik SVAKI DAN dobijate svoj LIČNI horoskopurađen na osnovu Vašeg Natalnog (životnog) horoskopa i svakodnevnih tranzita (dnevnih i realnih kretanja planeta) na svojoj e-mail adresi!


(Naglašavam da: DVA ISTA HOROSKOPA – NE POSTOJE!)... Zato što će korisnici ASTRO – PAKETA dobijati i “Audio-poruke” lično od mene... a i brojna lepa iznenađenja!

 

Zato, najzad, što ASTRO – pakete pripremam i realizujem ja – uz pomoć brojnog ASTROLOOK – tima, umesto da ih, poput raznih “astroloških” aplikacija, programiraju matematičari i elektroničari. ASTROLOGIJOM TREBA DA SE BAVE ISKLJUČIVO ASTROLOZI, a IGRAČKE I RAZBIBRIGE... može da stvara bilo koja internet kompanija.

 

Po mom mišljenju – Astrologija nije igra... ona nije ni “put” – ali jeste VREDAN ŽIVOTNI PUTOKAZ!


Stoga : svi oni koji priželjkuju da imaju tretman poput “krunisanih glava i milijardera”, vrhunskih sportista, umetnika ili političara (a to podrazumeva SVAKODNEVNE ASTROLOŠKE SUGESTIJE, NEDELJNE, MESEČNE, LJUBAVNE HOROSKOPE  i Astro – upozorenja i Audio – poruke... koje su JEDINSTVENE U SVETU) neka se odmah prijave i obezbede sebi ili na POKLON nekoj dragoj i bliskoj osobi ekskluzivni PERSONALIZOVAN – LIČNI ASTRO – PAKET... jednomesečni, kvartalni, polugodišnji ili godišnji!



IMATE MOGUĆNOST DA POTPUNO BESPLATNO KORISTITE

ASTRO – PAKETE – u periodu od 21. do 31. januara, 2021.

Jedini USLOV je se prijavite na

 

http://pozoviastrologa.net/horoskop

ili

https://www.astrolook.com/paketi


NAGRAĐUJEMO VAS SA 10 DANA POTPUNO BESPLATNOG KORIŠĆENJA ASTRO-PAKETA!


OVU JEDINSTVENU PONUDU ASTRO PAKETA IMATE SAMO I ISKLJUČIVO KOD NAS, NEMA JE NIGDE U SVETU!


POSEBNA NAPOMENA : ZBOG USPOSTAVE MEĐUNARODNOG PLASMANA ASTRO – PAKETA I UGOVORA KOJE SMO IZ TOG RAZLOGA PRIHVATILI – OD PRVOG FEBRUARA NADALJE – ASTRO PAKETI ĆE BITI SKUPLJI, ALI – I DALJE MNOGO VREDNIJI U ODNOSU NA BILO KOJU SLIČNU PONUDU!

 

Sve informacije o ASTRO - PAKETIMA možete da dobijete

u emisiji TV Duga Plus,

u petak, 15.01.2021. od 14:15h

Komentari(0)
Ostavi komentar