Magazin

Prstenasto pomračenje Sunca

 

https://www.kurir.rs/zabava/jesenji-tv-program/4265710/sutra-ce-na-nebu-biti-vatreni-prsten

 

14. oktobra, 2023. ćemo biti svedoci delimičnog pomračenja sunca. Ono se događa kada mesec prođe između sunca i zemlje kada je najudaljeniji od naše planete.

Naučnici kažu da zbog razdaljine ne može kompletno da prekrije sunce i zbog toga ovo pomračenje izgleda kao vatreni prsten na nebu.

 

Doduše, mi na Balkanu nećemo moći da vidimo ovo jer će za to priliku imati samo Amerika. Zapadna hemisfera će posmatrati ovu pojavu.

Gošća "Pulsa Srbije" koja je detaljnije pričala o ovoj temi jeste Ana Rakić Đuričić, astrolog i psiholog.

 

- Vi ste predstavili šta to znači, ali biće i pomračenje meseca 28. oktobra. Uvek je to 14 dana jedno nakon drugog. Ako pričamo astrološki, narod ne zna, ali na godišnjem periodu treba da bude najmanje dva, a najviše sedam pomračenja. Više je pomračenja sunca nego meseca. Takođe, astrološki je veoma bitno u kojim znakovima se to dešava. Svi smo svedoci da je krenuo rat u Izraelu sedmog oktobra, a u nedelju osmog oktobra, moj dobar prijatelj je tamo otputovao, on je inače vojni analitičar, novinar koji je dobio Pulicerovu nagradu - započela je astrološkinja, pa dodala:

- On tamo izveštava, ali njegov horoskop bez obzira na ratna dešavanja i to što ljudi koji mogu beže, njegov horoskop ga pokriva. Zato je važno uzeti u vezu i natalni horoskop.

 

#astrolog #horoskop #astrolook
#horoskop #astrolog #astrolook
@showmelosmi @milicamac
Tvoj odabrani astrolog i psiholog Ana Rakić Đuričić,sa svojim timom saradnika će tebi svaki dan slati lične prognoze, odgovore i poruke.

 



ASTROLOOK, prvi i vodeći sajt (od sada i aplikacija) sa višedecenijskom tradicijom pruža sve vrste informacija iz oblasti astrologije i psihologije, i svih popularnih kategorija.
1. Opšti horoskopi - osnovne informacije za sve horoskopske znakove:dnevni, nedeljni, ljubavni, poslovni, mesečni i godišnji horoskopi.

2. Lični, personalizovani horoskopi - na osnovu kompletnog datuma rodjenja:besplatni i plaćeni horoskopi (natalni, solarni, uporedni, periodični, dnevni).

HIT I JEDINSTVENA PONUDA NA SVETSKOM NEBU I WEB-u SU:
ASTRO PAKETI:
na osnovu kompletnog datuma rodjenja korisnik dobija svaki dan informacije o svom LIČNOM horoskopu.
Sadržaj ASTRO PAKETA je:
dnevni horoskop
nedeljni horoskop
ljubavni horoskop
mesečni horoskop
audio fajl (glasovne poruke)
astro alert
Razni sadržaji koji su namenjeni učenju, zabavi i poboljšanju kvaliteta života:
- Astrološki magazin - Sanovnik - Horoskopi poznatih - Mesečeve mene - Bioritam - Tarot karte - Kolačići sudbine - Aladinova lampa - Zlatna ribica - Sibila - Srećko, Loto, Bingo - Ljubavna slagalica

Knjiga: "Enciklopedija ljubavne astro-psihologije - 144 ljubavne kombinacije".

HOROSKOP na srpskom Google Play
BESPLATNO preuzimanje ASTROLOOK APLIKACIJA
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.astrolook

Prijavi se na ASTRO PAKETE
i svaki dan ces dobijati poruke od tvog odabranog licnog astrologa.
https://www.astrolook.com/paketi
tel.+381.605333755
+381.645333755
+381.631118800
@astrolook.ana @astrolookana @ljuba.djuricic@astrolook.ig @astropaketi @astrologpsihologastrologija #anarakićdjuričić #astrolook #anarakic #astrolog #psiholog #horoskop #astrolookaplikacija #astropaketi
#kurir #kurirTelevizija #horoscope
#kurir #kurirTelevizija #horoscope

 

Komentari(0)
Ostavi komentar