Magazin

Psihologija ponašanja - Idealan tip muškaraca

KARAKTERISTIKE VELIKOG LJUBAVNIKA

Idealan muskarac

Grupa psihologa je nedavno objavila rezultate svoje studije koja se bazira na istrazivanju psihološkog profila i ponašanja muškaraca koji slove za "idealne" i neodoljive, odnosno predstavljaju muškarca po meri i imaju privilegovanu etiketu "velikog ljubavnika".


Naime, oni objašnjavaju najvažnije crte ličnosti koje treba da poseduje muškarac veliki ljubavnik. Poznato je da, u većini slučajeva, muškarci beže od "ljubavnog zova" ženske seksualnosti. Ipak, pravi ljubavnik se ne plaši prisnijeg odnosa sa ženom - on je spreman da se zajedno sa njom u potpunosti prepusti toj ljubavnoj igri.


Dakle, zaključak pomenutog istraživanja objašnjava kvalitete, tj. osnovne osobine koje poseduje muškarac veliki ljubavnik.

1. ON SVOJOM SEKSUALNOŠĆU POTPUNO ODGOVARA PARTNERKI


U svakom kontaktu, prvi utisci su veoma važni. Ipak, nisu i odlučujući. Veoma često se dešava da je potrebno da prođe dosta vremena da bi se partneri upoznali i saznali koliko odgovaraju jedno drugom. Žena na samom početku ljubavne veze zaista teško može da otkrije kakvu seksualnost poseduje njen partner, kao i kako će se slagati sa njim na seksualnom polju. Međutim, mnogi potezi muškarca puno toga otkrivaju. Recimo dodir, poljubac i reči, otkrivaju ne samo prirodu partnera već i njegovu seksualnu aspiraciju. Pri tome, pravi ljubavnik mora da poseduje i ono što najjače deluje na svaku partnerku: veliku spremnost na prijatna iznenađenja.


2. UVELIKO GA PRIVLAČE NJENI SEKSUALNI AFINITETI


Velike ljubavnike zapravo privlače žene koje veoma vesto pokazuju svoje seksualno uzbuđenje. Idoli ovih muškaraca su žene koje se iskreno prepuštaju seksualnim uživanjima, jer njihova želja za uživanjem veoma često potiče od spremnosti žene da im "parira". Stoga, nije nikakvo čudo što žene najčešće traže iskusnije muškarce, ljubavnike, jer sa njima se osećaju sigurnije. Pravi ljubavnik to dobro zna i zato on nije samo dobar "ljubavni instruktor", već je i dobar saradnik na polju seksa, tj. veoma dobro se prilagođava seksualnim željama svoje partnerke.


3. UVEK JE SPREMAN DA URADI ONO ŠTO NJOJ PRIJA


Mnogi muškarci ne vole suviše lično da se približe ili da emotivno otvore pred ženama, odnosno sve rade na određenoj distanci i sa izvesnom zadrškom. Pravi ljubavnik je uvek pun vedrine i spontanosti. Ljubavni odnos je za njega više od erotskog i emotivnog doživljaja. On uvek ima svoj dobro osmišljeni scenario, sa veoma jasnim predstavama. Dakle, njemu je veoma bitno da li se partnerki sviđa atmosfera koju joj predlaže i uvek je spreman na velika i lepa iznenađenja. Zatim, on dobro zna da žene veoma često "padaju" na romantiku, a on je spreman da uradi sve ono što prija njegovoj partnerki.


4. ON JE VELIKI LJUBAVNIK I VAN KREVETA


Ženi nije najvaznije samo veliko seksualno uzivanje u krevetu sa partnerom, a veliki ljubavnik to dobro zna i spreman je na džentlmensko ponašanje u svakoj situaciji. Jasno mu je da ona obožava cveće, različite poklone i manire. Stoga, veliki ljubavnik uvek dobro pamti tajne koje ima njegova partnerka, njen rođendan, ime njene sestre ili prijateljice, naslove njenih omiljenih filmova i pesama. On je najbolji "prijatelj" svojoj partnerki i uvek se trudi da ostavi utisak muškarca na koga se ona može pouzdano osloniti u svakoj situaciji.


5. I POSLE NJEGA, ON ŽELI DA JOJ POKLONI PUNO LEPOG ZA KRAJ


Uz velikog ljubavnika žena pre svega snažno doživljava sebe, kao veoma ženstveno i seksualno biće! Veliki ljubavnik je onaj muškarac koji na rastanku svojoj partnerki pokloni i veliki osećaj samopouzdanja. A žene koje su u nasledstvo od svog ljubavnika primile blistavu seksualnost i poštovanje, dobile su i veliki "kapital" ili "kredit", koji mogu da koriste ubuduće. Dakle, veliki ljubavnik je onaj muškarac koji se i na kraju jedne intimne veze zaista pokaže da je "veliki"!

Komentari(0)
Ostavi komentar