Magazin

REVOLUCIJA NA NEBU – MENJA SUDBINU!

21. januar donosi veliku prekretnicu – od tog datuma

ništa više neće biti isto

 

Ovako izgleda nova slika na nebu 21. januara:

Pluton ulazi u sazvežđe Vodolije!

a uz Plutona i Sunce je u sazveždju Vodolije – i to egzaktna konjukcija;

Mesec je u sazvežđu Blizanaca i pravi trigon sa Suncem i Plutonom;

Merkur i Mars u Jarcu, Venera u Strelcu, Saturn i Neptun u Ribama,

Jupiter u Biku i Uran retrogradan do 27. januara!

 

KOJI se to horoskopski znak nalazi pod NAJJAČIM udarom

ovih promena!

 

                                                                   1. Vodolija

                                                                   2.   Bik

                                                                   3.   Lav

                                                                   4.   Škorpion

                                                                   5.   Blizanci

                                                                   6.   Vaga

 

 

 

 

 

Kako se ova nova planetarna konstelacija od 21. januara odražava

na sve horoskopske znakove:

 

OVAN: Počinje završna faza – kulminacija uspeha, nagrade, takmičenje, polaganje ispita! Neko samoinicijativno pravi uspeh, a nekom se otvaraju „zlatna vrata“. Pomerite sve dosadašnje granice i očekuju vas najbolji rezultati i sreća, paralelno uz nekog i samostalno!

 

BIK: Novi, kritični momenti u poslu. Potreba da se donesu nove odluke, ali ne treba investirati novac u imovinu, nove projekte, poslove. Pogrešna procena i potez donose veliki gubitak! Potreban vam je dobar savetnik i saveznik.

 

BLIZANCI: Počinje idealan period za prelazak u novu fazu, putovanja, nagrade, takmičenje, polaganje ispita! Prihvatite izazove i inovaciju – ključ vašeg uspeha i sreće proizilazi iz NOVOG koncepta, paravila ili načina po kome ćete funkcionisati.

 

RAK: Sjajan period za investiranjem svih vaših resursa i u svim željenim pravcima (emotivno, idejno, duhovno, materijalno) očekuju vas „zlatni plodovi“ na svim stranama i posebno kada se udružite sa partnerom ili partnerima (neko bitan ili moćan vas podržava). Ako imate dobru ideju ili cilj, nemojte dozvoliti da vas neko ili nešto ograničava – sledite svoju viziju i u oblacima!

 

LAV: Novi izazovi su pred vama u vidu varijacija i iluzija, nema razloga da budete ishitreni jer svaki pogrešan potez ima i „veliku cenu“. Bolje je da više verujete svom unutrašnjem instiktu nego glasovima koje čujete sa strane. Verujte, dovoljan je i najmanji kamičak da sruši carevu kočiju!

 

DEVICA: Sada je trenutak da sprovedete neke svoje važne odluke sa liste prioriteta u delo i očekuje vas period velikog uspona na životnoj lestvici. Uparite svoje emocije i znanje i udružite svoje interese i novac sa „pravom osobom“ i zakoračićete „zlatnim stazama“ ka sreći i uspehu.

 

VAGA: Svako novo jutro je i nova šansa da umnožite svoju sreću i uspeh! Faktori sreće i splet idealnih okolnosti je na vašoj strani, potrudite se da ostvarite sve svoje želje, snove i ciljeve u svim pravcima i nemoje biti skromni. Počinje vaše vreme idealnih ljubavi i najvećeg uspeha u poslu (može i u kombinaciji). Zaboravite na prošlost koja vas opterećuje.

 

ŠKORPION: Osnovno pravilo je: ko pravilno proceni pravi trenutak – dobija sve! Važno je da upotrebite svo svoje znanje i iskustvo, i da osluškujete okolinu, ali, na kraju vaša intuicija ima presudan uticaj, uvek slušajte svoj unutrašnji glas. Često ćete se nalazi na ivici izbora „sve ili ništa“ i dobar izbor odmah najavljuje novi još veći izazov, potreban vam je i lojalni saveznik.

 

STRELAC: Dovoljno ste hrabri da sledite unutrašnji impuls koji vas vodi ka novim rešenjima i vizijama! Sada imate idealno vreme da svoje ciljeve pretvorite u najveću radost, sreću i uspeh. Samostalno i uz partnere koji dele vaše ideje i prate vaš korak. Učenje, putovanje, povezivanje sa novim ljudima donosi životno napredovanje. Potrebna vam je nova selekcija.

 

JARAC: Ulazite u novu fazu „zlatnih mogućnosti“, više ćete biti angažovani oko posla i rešavanja nekih praktičnih, statusnih pitanja. Sada vam se nude novi koncepti i rešenja, a na vama je da sve ispratite i da usvajate inovacije. U privatnom i ljubavnom životu će cvetati ruže i na vam je da uživate uz osobu koju ste odabrali.

 

VODOLIJA: Vreme velikih izazova i ilizuja koje će vas dovoditi u poziciju da je sve moguće, ali, nemojte zaboraviti da nikada nemamo dovoljno informacija. I ko jednom stavi krunu na glavu draža mu je kruna od glave. Vama su nužno potrebni dobri saveznici, savetnici i zvezdočatci. Ako priželjkujete sreću i uspeh svaki korak na tom putu je bitan, čak i onda kada stojite u mestu. Potrebna vam je „tačka oslonca“ da biste pomerali svet.

 

RIBE: Vaš profil je osetljiv na razne izazove koji će vas pratiti, ali na sreću planetarni aspekti su dobri i potrebno je da budete istrajni, da imate „emotivnu simbiozu“ sa pravom osobom ili osobama. Faktori sreće su na vašoj strani i ako ostanete dosledni dobrim idejama i pratite svoje unutrašnje impulse i emocije nakon nekih težih situacija očekuju vas sreća i uspeh.

 

 

 

 

Komentari(0)
Ostavi komentar