Magazin

Snežana Ćosić

snezana cosic
 
Snežana Ćosić je  srpski romanopisac. Član je Udruženja književnika Srbije. Preko našeg sajta, dole navedenih linkova, ili na broj +381612657491  možete doći do njenih knjiga.

Ne lomi mi lojze, ne kradi mi grojze – roman.

 
Dirljiva i nežna priča o dvoje ljudi koji se posle mnogo godina ponovo sreću preko društvene mreže. Iza njih su uspomene iz ranog detinjstva. Iza njih su neki životi koji su prošli u traganju za onim o čemu su zajedno maštali. Da li je ljubav moguća u 21. veku kada je jaz između ženskog i muškog principa sve dublji? U ovom romanu naći ćete mnoge odgovore na večno intrigantna pitanja o odnosu između muškarca i žene.

Stanica Balkan- roman.

 

Četiri prijatelja jevanđeljskih imena nezavisno jedan od drugog kreću na doček Nove godine. Dan je od ranog jutra obećavao da će biti lep, sunčan i uspešan, ali, iza podneva kreće mećava, posao koji su imali da odrade rutinski donosi bezbroj pitanja. Vremenske neprilike, pitanja koja im se gomilaju ili sam đavo ih sateruju u klopku. Klopka je usamljena kafana na raskrsnici. Da li su zaista u kafani, ili se sve vreme đavo igra sa njima?
 
Uzbudljiva priča sa elementima nadrealnih dešavanja, prostor i vreme koji se menjaju iz časa u čas, odvešće vas u samo srce ljudskih čežni i htenja.

Ljubi me – zbirka poezije i kratkih priča.

 
Spiritualno ljubavna, duboko uzbudljiva knjga sa istočnjačkim motivima. Ljubav je uvek moguća.

Pričaj mi... blog

 

Eseji o životu i onom sa čime se bori svaki čovek u savremenom svetu koji nameće sve veće izazove. Autorka nam prenosi spoznaju a ne znanje tako da čitajući njene eseje dobivate nesvakidašnju podršku u rešavanju problema kojivas svakodnevno demorališu.
 
Linkovi:
 
Komentari(0)
Ostavi komentar