Magazin

Taktike za 100% osvajanje Device

devica

Kada pokušavate da zavedete Devicu, glavna stvar koju bi trebalo imati na umu je da je ne preplašite.

Dakle, nema preteranih manevara, nikakvih dramatičnih okolnosti.

Bila bi ozbiljna greška igrati na kartu velikog rizika, kada je u pitanju Devica.

Ako ne verujete u to i stvarno zaplašite Devicu, ništa što je bilo pre neće biti bitno; Sav Vaš napredak će biti kao gumicom izbrisan.
 
Devica nije poput Lava
; odvažni nedostatak suzdržavanja neće je privući. Morate naprotno, polako i sistematično, raditi na tome neko vreme da biste na kraju dobili svoje potpuno zaslužene slatkiše. Pomislite: strpljenje je vrlina.

Device razmišljaju o svojim temama, a onda ponovo premišljaju, nakon čega ostave da te teme prespavaju, probude se – i razmišljaju o tome još malo (ili mnogo) Drugim rečima, brinu dugo – i mnogo.

Nikad ne dozvolite sebi da Devica pomisli kako je seks s Vama prljav ili grešan. Greška zvana „pokušaj buđenja Device“ zločestim zavođenjem biće i konačna greška s Vaše strane.

Devica će pomisliti: „Ako je to grešno, ne bi ni trebalo da učinimo“. Devica će Vas videti  kao zastrašujuće, izobličujuće, odurno biće.

Devica ima moralne predrasude o svemu što ima veze sa seksom, pa ih eventualno samo zadirkujte erotskim mrvicama, usput.

Pronađite način da Devici ponovo i iznova naglasite da je seks u krajnjoj liniji – zdrav, kao i potpuno prirodan između dve spremne odrasle osobe.

Takođe bi trebalo da podstaknute seksualni ego Device hvaleći njene „čari“. Većina Devica ne misle o sebi kao o seksi osobama.

Budite  i više nego  suptilni prilikom reakcija na Devičino telo.


Poduprite napredak u podizanju Devičinog samopouzdanja svojim „seksualnim jamstvom“ Devici time što razmišljate o njoj kao o partneru za ostatak svog života.

Zapamtite da obično, hvaleći Devicu, dobijate više od onoga čemu se nadate.


Morate da se „otvorite“ i da joj kažete kakva osećanja gajite, pogotovo ako ste tek na početku veze sa Devicom.

Ali, čak i oni koji imaju „dug istorijat veze sa Devicom“ treba to s vremena na vreme da urade!

Apropo toga: Devica može biti nesvesna koliko nekome znači; mogli biste godinama čekati da pročita znakove“ koje joj šaljete u skladu sa: „stalo mi je, potrebna si mi, ovo među nama mi je značajno.“
 
Nemojte nikad pokušavati da zavedete Devicu dok je u poslu ili na radnom mestu.
 
Ako pokušavate da zavedete Devicu s kojm radite, prvo pronađite neki način da ih udaljite od tog okruženja.

Za Devicu posao je veoma ozbiljna stvar i tu nema meta koketiranju ili ličnim zadovoljstvima.


TAKTIKA „Priznajte svoje grešne misli“


Ako ste dovoljno „otkačeni“, samo joj iskreno recite koliko ste „uspaljeni“ mišlju da budete s njom. Devica poštuje iskrenost.

Kada joj se ispovedate koliko Vam je seksualno privlačna, može da se šokira ili čak i pocrveni, čak i muškarci.

Ono što ste učinili, dvostruko je korisno; Devici je samopouzdanje skočilo i ona će i po odlasku razmišljati o tome.

Najbolje je kada to pokušate u okruženju drugih ljudi (ali, ne tako blizu da vas čuju), jer to će Devici pomoći da se oseća sigurnije.

Neka, najzad, Devica prikupi svoje misli - i „mućka“ ih dugo po glavi.

Taj njen „karantin“ može potrajati satima, danima, ili čak i ceo mesec. To zavisi od svake osobe pojedinačno, ali i od toga koliko uznemirujućim prepoznaju vaše priznanje.

Kad se Devica „vrati“ – iskušajte je da li je „spremna za ONO“.

 

 

TAKTIKA: Želim ljubavnika „lake ruke“


 

Olakšajte Devici seksualnu grižu savesti.

Budite svesni da napadi seksualne griže savesti predstavljaju krupno pitanje kada se radi o Devici. Kao odrasla osoba, Devica zna da ćete Vas dvoje učiniti nešto „ružno“, ali, u njenoj puritanskoj duši, ona misle da su to i zaslužili.

Ublažite Devičine stavove o tome. Učinite svaki korak jednostavnim. Pokažite, objasnite da se ništa loše neće dogoditi postupcima poput: „Zašto se ne opustimo i pogledamo film?“

Polako joj uzmite ruku u svoju (držite se za ruke) ili lezite na njeno krilo. Nežno i polako joj trljajte ruku ili bedro sve vreme dok gledate film. Kada se film završi recite: „Hajde da se još malo udobnije smestimo.“ Možete da joj ponudite masažu.

Možete da kažete i: „Pusti me da sklonim ovaj kraj košulje kako bih ti lakše masirao leđa. Imaš lepu kožu, opusti se za druženje sa dlanovima.“


TAKTIKA: Neka Devica bude vaša klavijatura – zavrtite se i igrajte.


Možete zavesti Devicu samo tako da dopustite da se vaše „unutrašnje dete“ zaigra sa njenim. Ali, Vi ste, ipak, odrasli i kontakt s telom će doneti uzbuđenje.

Device imaju dete željno igre u sebi! U oslobađanju tog deteta, dajte Devici razlog za zabavu i razigranost.

 

Primeri? Čak i prskanje vodenim pištoljem ima zeleno svetlo. Idite u park, cirkus ili na sajam.

 

Golicanje prouzrokuje meškoljenje i kikot... idite na klackalicu, ljuljašku, sve što može samo dovesti do drugih stvari, da dobije ideju, sve zabave i glupiranja... Više zavodite dušu, nego telo!

 

 

TAKTIKA: Piknik u parku

 

Ova taktika zavođenja je veoma prilagođena Devici. Uspeva jer Devica pripada zemljanim znakovima.

 

Zemljanim znakovima seksualna aktivnost „na svežem vazduhu“ može biti prilično uzbudljiva.

 

Pošto se radi o ovakvom tipu znaka – budite pravi gastronom i za mezetluk odaberite skupe, kvalitetne i sveže namirnice!

 

 

 

TAKTIKA: Potrebna si mi da ti budem potreban

  

Više nego bilo kom drugom zodijačkom znaku, morate pokazati Devici šta vam je potrebno. Ne zaboravite da joj skrenete pažnju da Vam je potrebna na mnogo načina.

 

Recite Devici da ih cenite. Potrebna Vam je u životu! Potrebna Vam je jer Vas uzbuđuje, kao „životni začin“!

 

Iskreno razgovarajte sa Devicom o svojim potrebama jer su oni dobri i precizni savetodavci. Međutim, pošto se ovde radi o njima, seksualna aktivnost možda neće odmah uslediti. Međutim, budite uvereni da je to dobra početna pozicija i dobar pravac.

 

 

 

TAKTIKA: „Seks je poput čokolade. Dobro je za tvoje zdravlje!“

  

Ako dođete do komplikovane situacije gde se prirodni ljudski nagon za spajanjem bori sa prirodnim  Devičinim seksualnim potiskivanjem, može Vam dobro poslužiti ukoliko (ispravno) naglasite koliko je seksualna praksa bitna za wellness (i fitness, takođe).

 

Probajte ovu taktiku kako bi već jednom osvojili Devicu! Razgovarajte, na primer, o tome kako Kinezi upražnjavaju jednu vrstu terapije – pošto veruju da izbacivanjem seksualne „energije“, možemo izjednačiti naš yin i yang – za koju smatraju da je to više nego bitno.

 

Ako treba, pomenite i prednosti koje seks ima za timus (timus je organ bitan za lučenje sekreta). Obavestite Devicu da postoji čak i ozbiljna naučna teorija o tome: "The Wilhelm Reich Teorija" koja objašnjava: Suzbijeni mentalni ili emocionalni stavovi o seksualnosti mogu stvoriti fiziološke blokade u mišićnom tkivu i organima!

 

Ove blokade počinju da funkcionišu kao „oklop“ kojim se energija odbija. Osim toga, seksualno oslobođenje dovodi do psihofizičke korekcije, čiji je efekat da je sve opet u redu s celim svetom. To je osnova onoga što doktori današnjice zastupaju .

 

Slaganje je, uostalom, manje-više opšte, da je seksualni vrhunac najbolji metod putem kojeg telo gubi napetost. Iznesite činjenicu da lekari danas smatraju kako seksualna aktivnost vodi do pravilnog lučenja hormona.


Seks pomaže da bolje spavate, pomaže kod probave, ubrzava proizvodnju endorfina (koji reguliše moždane funkcije) i omogućuje da budete produktivni na poslu. Znamo da ovo izgleda klinički (i suvoparno – naučno), ali to bi uspeva kod zavođenja Device.

Komentari(1)
V
Velimir Djordjevic
10.01.2024 21:36
Sta reci nego BRAVO da sam ovo procitao pre, moja divna devica bi bila uz mene, skola se placa...
Ostavi komentar