Magazin

Taktike za 100% zavođenje Riba

ribe


U želji da zavedete Ribe bilo bi dobro da budete spretni. Ribe će znati da ih zavodite od samog početka jer one su vrlo intuitivne.

Bilo da im se dopadate ili ne, želeće da znaju kako se osećate, kako to da Vas privlače i zašto.

Trebalo bi im reći nešto poput:

„Oči su ti jako seksi.“

„Tvoje usne su raskošne.“

„Sviđa mi se tvoja seksi frizura.“

Primetićete da će se Ribe zacrveneti i postideti zbog Vaših naivnih komplimenata, ali budite uvereni, on(a) će ovo zapamtiti i voleće Vas više.

Žene Ribe očekuju mešavinu snage i osetljivosti od partnera.

Morate biti da budete moćni i snažni pred ženom rođenom u znaku Riba aili će Vam, budući da je sama prilično pasivna, izgledati kao da je ona hladna, baš kao riba.

Međutim, ako pomislite da je brutalna sila ona vrsta snage koju želi, teško ćete pogrešiti. Takva vrsta pokazivanja snage neće zavesti Ribe.

Žene Ribe, da bi Vam bilo jasno, žele „nežnu zver“ – poslušnog tigra.

Zato morate spojiti snagu i mekoću; morate da budete vešti pri mešanju ove dve suprotne karakteristike.
 
Neka žena Ribe može da uvidi da imate nežno srce. Ako ste u društvu ovog znaka Zodijaka možete slobodno da zaplačete za vreme tužnih scena u filmovima.

Ribe su poznate skitnice i pomalo su nesigurne. Ribe mogu da zavise od Vas naročito kad je potrebno da im pomognete prilikom donošenja zaključaka u vezi sa raznim stvarima.

Ribe ne spadaju u tip žene ili muškarca koji sugeriše spavanje zajedno već od prvog dana. U stvari, Vi ćete biti onaj koji vodi ka tome.

Moraćete da ih pitate da li možete da navratite na pićence u kasnim satima, ili, pak, da li oni žele da dođu kod Vas.

Ribe moraju da se osećaju potpuno ugodno pre nego što se upuste u „nešto“.

Pa kad je već tako, mnogo je ležernije stav da polako napredujete ka senzualnom „dešavanju“, a odatle, sledeći koraci su seksualnost i vruća ljubav.

Ribe će Vam dopustiti da ih vodite u ljubavi sve dok se ne opuste i pripreme koliko je potrebno.

Dakle, prvo što morate da učinte pre nego što pokušate da zavedete Ribe je da stvorite „ušuškanu“  i toplu atmosferu - što više, to bolje. U suprotnom, maćete hladnu Ribu u zagrljaju.
 
Ribe ne brinu o raskoši zarad raskoši, tako da Vaše šanse za zavođenje Riba nisu ugrožene ukoliko ljubavne „raskoši“ nema (jer ste, na primer, dobro pojeli i malo popili).

Preporučljivo bi bilo zavesti Ribe na njihovoj sopstvenoj adresi. One tamo imaju sve što im je potrebno da se osećaju udobno i ugodno.
 

 

TAKTIKA: Zagrli me


Ribe obožavaju grljenje, umeju „stručno“ da se ušuškaju kraj Vas. Muškarci Ribe su maze velikog kalibra.

Ribe će, takođe, procenjivati ​​Vaše seksualne sposobnosti po fizičkoj bliskosti. Ako padnete već na  testu zagrljaja, Ribe će misliti da ih ne zaslužujete.

Sve što je potrebno za sjajan doživljaj u njihovim očima jesu zagrljaji. Usput, možete testirati koliko ste joj privlačni i koliko je spremna za Vas, time što će Vam dozvoliti ili neće maženje.

Evo kako protumačiti „pravi“ zagrljaj.

„Okružujući“ zagrljaj:

Ribe će vas zagrliti grudima o grudi, ali će se odmaknuti malo od Vas ispod struka.
Erotski pogledi: nema ih.

Dodirivanje ramena /leđa zagrljaj:


Ovo je još jedan „zagrli moj prostor“ zagrljaj. Ribe Vas grle, ali istovremno Vas „blago guraju od sebe“ ramenima /leđima i pokreću se. To je znak da Riba nije oduševljena perspektivom seksualnog kontakta s Vama.
Erotska prognoza: stvarno jadno.

Beživotni gubitnik:


Maženje koje je jednako hladno kao stisak ruke zvani „mrtva riba“. To je poput osvajanja otmičara tela (film „Body snatchers“).
Erotska prognoza: patetično.

Zagrljaj „iscediću te kao limun“:

Riba Vas obuhvata, ruke ne stoje na Vama već Vas miluju. Riba želi da Vas oseti.
Erotski pogledi: vrata su otvorena!

„Kontra“zagrljaj:


Riba (muškarac) dolazi otpozadi i grli Vas. Njegov prednji deo tela vrši pritisak na Vaš zadnji. „Je li to tvoj novčanik?“
Erotska očekivanja: fantastična.
 

Telo i telo se spajaju:


Ribe oblikuju svoje telo prema Vašem; do najmanje sitnice kao da se stapate. Poput slagalice.
Erotska perspektiva: „Imate li zaštitu?“

„Ruke koje ne miruju“ zagrljaj:

Kao prethodni primer, s dodatkom „lutajućih“ ruku.
Erotsko očekivanje: Držite se kao da ste zalepljeni!
 

„Golicanje“ – druga faza:


Muškarci Ribe žele seksualnog partnera sa spretnim prstima i „golicljivo-provokativnim“ dodirom. Ribe su prirodno osetljive.

Vaš dodir bi trebalo da bude tako glasno-senzitivan da Riba ne mora da pita šta dolazi  posle, Ako Riba nije dovoljno „u dodiru“, znaće da ima šansu da se izvuče „praveći se luda“.

Nekoliko spretnih dodira kakve Ribe vole:

Za muške Ribe:

Uzmite mu ruku i podignite je do lica, pustite je i nežno mu ližite i ljubite dlan. Nežno ga dodirujte podlakticom blizu prepona; ako mu se oči šire i on to ne može da podnosi hladne glave, učinite to opet, negde drugde bliže krevetu.

Za ženske Ribe:

Lagano uzmite njenu ruku i lagano protrljajte palac između dlanova, malo joj liznite dlan; trebalo bi da ona to oseti direktno „tamo dole“.

Ako ona zatvori oči na trenutak, pređite na vrat i nastavite, ali uvek obraćajte pažnju na povratne informacije.

 

TAKTIKA: Šaptač Ribama


Najbolji ambijent za zavođenje Riba je mrak. Ribe su prirodno stidljive i tama ih podstiče da se upuste u fantazije. Muškarci Ribe imaju sklonost ka iluzijama. Za ovu taktiku možete upotrebiti zagrljaj, poljubac i maženje.
 
Pobrinite se da se Ribe osećaju opušteno i udobno u Vašim rukama, čak i uz pomalo naznaka „vreline“. Sledeći korak je da tiho šapućete: šta želite da mu učunite, pitate koliko dobro se oseća i naglasite koliko Vas privlači. Doći ćete pravo do sledećeg koraka zavođenja a to je:


TAKTIKA: Blago osvajanje


Ribe se više opuštaju i uživaju kad im pružite sveobuhvatnu i dugu predigru. Sve što treba da učinite je da se Ribe opuste i lagano pripreme za strast i spajanje. Žene Ribe obično ne znaju mnogo trikova i ne vole menjanje ljubavnih položaja svakih par minuta. Jedna pozicija, „senzacijalno to radiš“, je ono što vole. Postavite Ribe na gomile mekih jastuka.
 
Servirajte kvalitetno piće: vino, šampanjac, kafu, toplu čokoladu i sl. i  prijatnu, laganu hranu: piletinu, pečeni sir, pitu od jabuka, čokoladni kolač, itd. Cilj je da se Ribe tako nežno i neosetno učine „srećnim kao u oblacima“, što jednostavno ne žele da prestane. Upotrebite prste i ruke kako biste ih doveli do sedmog neba, a zatim ih zamolite da legnu.


TAKTIKA: Erotski čarobnjak ili seksi veštica


Muškarci Ribe, bez obzira da li su najfiniji ili najgori, mogu biti seksualni osvajači ili zavodnici. Ribe su sklone da se potpuno predaju kada su u pitanju piće, hrana i seks. Čak i ako mislite da Riba nikada ne daje nikakve naznake da u njoj čuči „perverznjak“, iznenadiće Vas ponudom više vrsta „izopačenih“ fantazija koje su spremne da sprovedu u stvarnost.
 
U većini slučajeva, Riba samo čeka pravu osobu s kojom će moći da se oslobodi. Ono što na prvom mestu treba da učinite da biste osvojili Ribe je da pomisli: Kako to izvodiš? Morate biti sofisticirani, kreativni i nadareni da biste to postigli. Dajte Ribi da „okuse“ malo od onoga šta ih čeka: meki dodir kože, seksi izgled, seksi insinuacija. Morate komunicirati s Ribama da znate šta Vam je tačno činiti.


TAKTIKA: Prosto – strast!


Žena Ribe gaji ideju seksualne fantazije pune romantike i 100% strasti. Želi da je oborite s nogu. Bujica zagrljaja, vrelih pogleda, dokaza o beskrajnoj požudi, cveća i slatkiša. Ova žena želi da je poodignete i odnesete u krevet, dok ne prestajete da je ljubite.
 
Dakle, Ili možete da izvedete to, ili ne možete. Ako imate talenta i učinite sve što treba i kako treba, a Riba Vas „ohladi“ baš kad treba da se dogodi „ono“, naglo je napustite i ne javljajte se bar 7 dana.


TAKTIKA: Vratite joj se i započnite priču zvanu „mistični znak strasti“


Ribe su tajanstvene, duboke i povodljive. Iskoristite to i recite: „Sudbina je da nas dvoje budemo zajedno. Tako je zapisano u zvezdama. Mi smo srodne duše. Zašto bismo iskušavali sudbinu odupirući se?“

Ne bi bilo loše da ste Ribama, još pri upoznavanju, pomenuli da ima nešto neobično u vezi sa njom/njim.

Ova sitnica biće korisna za potvrdu teorije da ste još ranije nameravali to da kažete.Kada Vam Riba zatraži „sudbinski“ dokaz, unesite malo čuđenja u konverzaciju, odnosno, preciznije – malo odglumite (ali ubedljivo).

Recite da ste se za nju/njega spremali celog života, da je sve ono što se prethodno događalo bilo samo uvertira koja Vas je na kraju dovela do njih. Alternativno, smislite priču koja je povezana sa vas dvoje, ali zapamtite da pouka te priče mora da bude „Ruka sudbine koja spaja.“


TAKTIKA: Filmski afrodizijak


Iznajmite erotski film. To će vam pomoći da upotrebite tendenciju Riba da Vas drže u iskušenju. Film može biti i od onih „prljavih“. Zavisno od toga da li pokušavate zavesti čoveka ili „životinju“ u znaku Riba, prilagodite izbor filma. Obezbedite da im daljinski upravljač bude dostupan, ako požele da zaustave film i „učine ono što se odvija na ekranu“.

Evo nekoliko predloga za filmove:
Hemija 4 (2008) od živopisnih i pametnih asocijacija
Lični dodir 3: Istraživanje O (2007) od Adama i Eve (ovo je pomalo obrazovno)
Oči pune požude (1998) Candida Royalle

Komentari(0)
Ostavi komentar