Magazin

Trikovi za 100% zavođenje Blizanaca

blizanci

 

Da biste zaveli Blizance, morate biti spremni na akciju. Kako Blizanci spontano odlučuju – „sad je vreme“ – morate odmah da reagujete.

Ako propustite šansu, verovatno nećete dobiti drugu priliku.

Takođe treba zaboraviti na „pravila“ za izlaske. Pravila mogu samo da Vas opterećuju kada su Blizanci u pitanju.

 

Na primer, u društvu ste Blizanaca i polako postajete „uznemireni“. Povlačite se.

Počinjete da pričate Blizancima da morate da idete jer Vas čeka posao ujutru i da morate rano da se probudite.

Kažete Blizancima: „Volim te i želim te, ali sada nije pravi trenutak. Možemo li to da ostavimo za drugi put?“ Blizanci kažu: „OK. Nema problema“.

 

Nekoliko dana kasnije pozovete, jer on/a Vas nije pozvala; Blizanci izgledaju nezainteresovano i hladno.

Da li je Blizanac zaboravio hemiju koju ste vas dvoje imali? U čemu je stvar?

Pogrešili ste jer ste propustili „momenat“, posle koga Blizanci nastavljaju dalje bez Vas.

 

Blizanci su prevrtljivi u pogledu strasti i ljubavi. Dakle, u takvom slučaju uvek budite spremni da može doći do neželjenog ishoda, jer je retkost da se tako nešto ne dogodi, kad su oni u pitanju.

 

Još jedna stvar koja je u prirodi Blizanaca je isprobavanje. Ako je prošlo nedelju dana i Blizanac nije završio u Vašem krevetu, to samo znači da je došao do zaključka da niste odgovarajući za vezu.

Stvar je u tome što Blizanci ako nešto žele, to žele odmah. Ne odlažite seks sa Blizancima za savršen trenutak. Blizanci će Vas ostaviti da pronađu savršeni trenutak sa nekim drugim.

Kada pomislite na pokušaj da zavedete Blizance, uvek se podsetite reči: „savitljivo, promenljivo i naglo“. Savršeni trenutak i savršeno vreme pokazaće se nemogućim, ako nemate to na umu. Sa Blizancima važi ona stara narodna izreka „da se gvožđe kuje dok je vruće“.

 

Ako pokušavate da zavedete ženu u znaku Blizanaca, zapamtite da je to osoba poznata po magisterijumu iz oblasti „kako muškarca vrteti oko malog prsta, a da ipak ne dođe do fizičkog kontakta“.

Dobra vest je da samo negativni predstavnici žena ovog znaka, dakle ne važi za sve, poseduju ovu karakteristiku. Ali, ponekad se to isto može pronaći i kod muškaraca Blizanaca.

Ponekad će Blizanci biti sa Vama samo zato što žele da isprobaju svoje taktičke zamisli, a Vi ih kao seksualni partner i ne zanimate.

Od svih astroloških znakova, Blizanci su najpoznatiji po davanju nejasnih signala osobi za koju su zainteresovani.


 

TAKTIKA: Brzo u krevet

 

Čim čujete reči: „Ja sam Blizanac u horoskopu“ Vaš cilj bi trebalo da bude da ga/nju uvučete u krevet u roku od nedelju dana.

Što duže čekate, to će biti teže. Iskoristite prvo slobodno vreme koje Blizanci imaju na raspolaganju.

Stavite sve druge „stvari na čekanje“ da biste imali Blizance u prvom slobodnom terminu.

 


TAKTIKA: Vožnja kući

Ako Blizanac nema automobil, ponudite mu zajedničku vožnju taksijem. Alternativno, recite: „Tu mi je auto, hoćeš li da te povezem?“

To je idealna prilika da Vas Blizanac pita da li želite da uđete na piće. Ako dovezete Blizance kući, a ne pozovu Vas na piće, otpratite ih do njihovih vrata.


 

TAKTIKA: Povratna vožnja

Ako Vam Blizanci kažu: „Došao sam autom“, kažIte: sjajno, možeš li da me voziš kući?“

Ako morate da izmislite neko objašnjenje, uvek možete da kažete da ste malo popili. Alternativno, možete reći: „Nisam došao kolima“.

 

TAKTIKA: Poziv na noćno piće

Ovo je najkonvencionalniji način za zavođenje Blizanaca i predstavlja uvod u seks.

Sretnete se sa Blizancima i razgovarate. Zatim zatražite od Blizanaca da pođu s Vama na piće do Vašeg stana, da biste nastavili razgovor.

 

 

TAKTIKA: Osvajanje u deliću sekunde


Ovo predstavlja impulsivan način za zavođenje; pretpostavka je da uvek putujete sa kondomom u džepu ili torbi.

Ono što nameravate je da već na prvom sastanku šarmirate Blizanca tako da Vam uskoči u krevet.

 

Da li će to biti uspešno, zavisiće od dve stvari – gde se sastajete i šta Blizanci žele da urade.

Na primer: nalazite se negde gde je veoma glasno i velika je gužva. Recite: „Idemo negde gde je tiše“. Kada dođete na to drugo mesto, kažite: „Lagao sam te, hteo sam te samo za sebe.“

A onda vidite šta će se desiti.


 

TAKTIKA: Pozivanje na ljubav

Ako niste skloni pomenutiim taktikama, kažite Blizancima „Laku noć“ i sačekajte da prođe dovoljno vremena da stignu kući i onda ih pozovite telefonom.

Kažite da jednostavno ne možete da prestanete da razmišljate o njima. Zvali ste jer ste morali da im čujete glas.

Blizanci obožavaju da razgovaraju preko telefona, pa je zato to sjajna taktika. Ako Blizanac bude zvučao budno, reći ćete: „Tako sam uzbuđena, znam da sada neću moći da spavam, zašto ne bih došla, donosim grickalice i vino kako bismo mogli da nastavimo naš razgovor.“

Ako kaže da, čim stignete tamo, započnite razgovor kojim nameravate da ih pridobijete za krevet.

 

 

TAKTIKA: Seksualni poziv

Kao što smo već naveli, Blizanci vole da razgovaraju telefonom i to doživljavaju kao deo svog društvenog života. To možete lepo da iskoristite. Blizanci takođe vole spontanost.

Ono što treba da uradite jeste da navedete Blizance da Vas pitaju: „Koliko brzo možeš da dođeš?“

Pozovite Blizanca, razgovarajte s njim i učinite ga zainteresovanim da Vas vidi. Ako uspete u tome, brzom brzinom stignite do njih.

 

Možda biste mogli reći: „Morao sam da zovem, želeo sam rano da odem u krevet, ali nisam umoran, a ne mogu da te izbacim iz glave.“ ili „Izgledao si sjajno prethodno veče, da li si sada slobodan?“ ili „Imao sam najneverovatniji san o tebi sinoć, hoćeš li da dođem i pokažem ti šta se desilo?“



TAKTIKA: Seksualne poruke

Još direktnija taktika od prethodne. To je sajber varijanta ljubavnog pisma.

Počnite nevinim flertom, nastavite aluzijama i završite apsolutnim izlaganjem seksualne želje.

Neka slanje poruka između vas dvoje bude neka vrsta takmičenja ko je vickastiji. Koristite ovaj metod da biste se zaštitili od odbijanja uživo. Naravno, to takođe možete da koristite i uživo, ako ste toliko smeli.

Najbolje od svega je što je ovako nešto u trendu i ne košta Vas gotovo ništa, osim desetak minuta vremena.

Vaša poslednja poruka treba da nešto poput: Vidimo se u... (kažite vreme).

Da biste dobili pozitivan odgovor od Blizanaca, morate se pokazati kao neumorni i željni da ih vidite.


 

TAKTIKA: Doručak u krevetu

Ako do sada navedene taktike nisu uspele, ova bi morala. Jutro posle upoznavanja, zovite Blizance i pošaljite im poruku da stižete i nosite im doručak.  Recite da znate mesto gde prave odlične palačinke, baget, kroasane itd.


Kažite da otključaju vrata i vrate se u krevet, jer želite da im pružite doručak u krevetu.



TAKTIKA: Radoznala mačka


Blizanci su veoma radoznali i to naravno možete da upotrebite u svoju korist. Mnogi Blizanci bi mogli (ako bi hteli) da priznaju kako su ostvarili seksualne odnose sa nekom osobom isključivo iz radoznalosti. Ako ste dovoljno smeli i drski mogli biste tako nešto da ima ponudite.

Mogli biste da kažete: „Trebalo bi da prestaneš da fantaziraš o meni i uradiš to stvarno.“ ili „Čuo sam da Blizanci prvo ispitaju mentalno u svojoj glavi ono što sledi pre nego što pređu na fizički odnos, pa me zanima kakav sam do sada ostavio utisak“ ili „Želiš li to zaista da probaš?“ ili „Imala sam nevaljale snove o tebi sinoć.“

To će zaintrigirati svakog Blizanca.



TAKTIKA: Predložite im javno


Ova metoda je samo za neustrašive ili one koji imaju izuzetnu moć intuicije, jer postoji mogućnost samo dva, potpuno oprečna ishoda – fenomenalan uspeh ili apsolutni neuspeh.

Blizanci imaju nepisano pravilo – seksi šale, zadirkivanje i aluzije direktno vode ka trenutnoj seksualnoj želji.

Formula za uspeh se sastoji u tome da se postigne seksi atmosfera koja naprosto visi u vazduhu. Ipak, morate delovati mirno i pribrano, kao da pričate o nečemu što nema veze sa time. Vaše reči moraju da budu stimulativne, ne i grube.

Recimo da ste sa Blizancem, u društvu drugih ljudi. Zavodite ga rečima tako dobro da je zaista zaintrigiran.


Gledajte ga u oči i kažite nešto seksi, čak iako ostali mogu to da čuju. Potražite sjaj u njegovom oku i uzdržani osmeh i u jednom momentu ćete to spaziti, što znači da ste dobili upravo ono što ste hteli.

Komentari(0)
Ostavi komentar