Magazin

UPOZNAJTE lice i naličje Škorpije

ljubavni par

 

 

 

Ljubav prema Škorpiji je kao uzbudljivi vatromet možete a očekujete plamen ljubavi koji će vas toplo grejati do kraja života ili će vas sagoreti bez reči i treptaja ...

 

 

Osim ljubavi, mašte i pameti, trebaće vam i malo sreće ukoliko ste sa jednom Škorpijom, jer koliko su fenomenalne toliko su i teške. Ovo su osnovne karakteristike psihološkog profila ovog kontroverznog znaka.

 

Jako su strastveni

Dovoljno je reći da znaju da pokažu ljubav na sve moguće načine, a ne samo da pričaju o velikim delima.

 

Odlični su ljubavnici

Oni su bukvalno najseksualniji znak u horoskopu. Očekujte dinamičan provod u spavaćoj sobi – sve ono što rekli bismo (ne)možete ni da zamislite.

 

Uvek će vas paziti

Bez sumnje su vrlo lojalni i uvek će vam čuvati leđa. Najotrovniji su sa ljudima koji ugroze njih ili one ljude koje vole.

 

Odlučni su

Oni ne igraju igre i tačno znaju šta hoće. Pogled im je uvek usmeren ka nagradi i dobiće je na najefektivniji mogući način. Tačno fiksiraju svoj “cilj” i postaju opsesivci.

 

Nihova ljubav je 100 odsto usmerena samo za vas

Ne morate da brinete o prevari ili šaranju. Kada vole, fokusirani su samo na jednu osobu, a to ponekad ume da bude i vrlo naporno i/ili predivno.

 

Drže vas u neizvesnosti

Taman kad pomislite da ste ih napokon razumeli, oni ubace novi prekoret. Važno im je da stvari uvek održe zanimljivim i to bez velikog truda.

 

Intimnost je sve za Škorpiju

Nikada nećete imati dublju vezu od one sa Škorpijom. Oni teže ka tome da se sa vama povežu na svim nivoima (svesno/nesvesno, ljubavno, intelektualno, duhovno, seksualno ...).

 

 

 

Sa druge strane, ljubav sa Škorpijom ima i mračne strane, budite i njih svesni:

 

Svađe podižu uvek na novi nivo

Poslednje što želite je ljuta Škorpija, ali, svađe se dešavaju i tada očekujte onda kada to ne očekujete otrovne ubode.

 

Želi sama da uradi sve

Normalno je da kada nekoga voliš, želiš da mu pomogneš i brineš se za njega. To je sa Škorpijom nemoguće, pa ćete se često osećati beskorisno, čak i neželjeno.

 

Ekstremno su posesivne

Njima su intima i ljubav jako važni u kompletnom povezivanju sa ljubavnim partnerom. U srcu nemaju mesta ni za koga osim za osobu koju vole, pa ne žele ni da vi napravite mesta za druge ljude.  Iako će to povremeno biti simpatično, zapravo je jako uznemirujuće i ludo.

 

One su hodajući detektor laži

Ne želite ni da probate da slažete Škorpiju. Ne, ne, i ne ... i ne izgovarajte ni najsitniju laž. Za njih to je najgore što neko može da uradi u vezi. Bez obzira na sve, najbolje je da kažete istinu. Škorpija je osoba koja će vam postaviti pitanje i kada već zna odgovor.

 

Paranoične su

Ne stiču poverenje u druge lako, te je paranoja kod njih uobičajena. Ponekada stiže uz najavu, ponekada ne, ali, je uvek naporna.

 

Teško je navesti ih da se otvore

S obzirom da su jako nezavisne, tajanstvene i retko kome veruju, biće vam jako teško da ih navedete da vam se otvore i povere. To je kao vađenje kutnjaka s dubokim korenom.

 

Nemaju problem da vas ostave i nikad se ne vrate

Ukoliko shvati da joj ne trebate više – bilo zbog svađe, izdaje (ovo ne prašta) ili jer, joj niste ukazali dovoljno poštovanja – ispali ste. Tada sebe stavljaju iznad svega i svih.

 

Komentari(0)
Ostavi komentar