Magazin

USPEŠNI BIZNISMENI GLEDAJU U ZVEZDE

 

NEKO TO OD GORE VIDI SVE

 

USPEŠNI BIZNISMENI GLEDAJU U ZVEZDE Za poslovne odluke konsultuju astrologa, među njima i direktor jednog velikog javnog preduzeća

 

 

Autor Slavica Čolić

InfoBiz - 11.03.2024.

 

 

Pre nego ulože veliki novac u neki biznIs veliki broj domaćih uspešnih biznismena za savet obavezno pitaju astrologa, a pri započinjanju partnerskog posla najviše ih zanima da li mogu imati poverenja u svoje poslovne partnere i saradnike.

Da im se to očigledno isplati najbolje govori podatak da je među onima koji za važne poslovne doluke konsultuju astrologe i direktor jednog od najuspešnijih javnih preduzeća u Srbiji.

 

Astrolog i psiholog Ana Rakić Đuričić ističe da je velika zabluda da su žene zainteresovanije za horoskop nego muškarci.

 

 

-          Za 30 godina koliko se profesionalno bavim astrologijom i psihologijom na listi 10 najvažnijih i najuticajnijih mojih klijenata osam su biznismeni. Verujte jedan od njih je fotograf Goran Tomašević, dobitnik Pulicerove nagrade. Privrednike najviše zanima period kada je pametno i povoljno ulagati novac i sa kim treba sklopiti poslovni ugovor, da li mogu da očekuju poverenje u tu osobu i da li će ta saradnaja biti uspešna - kaže Rakić Đuričić.

 

 

 

Osim poverenja u poslovnog partnera biznismeni od astrologa traže odgovore i na pitanja oko izbora posla ili pravca u kom treba usmeriti kapital.

- Ima ljudi koji mogu da biraju između tri različita posla ili poslovna pravca konsultuju me koliko bi to bilo uspešno. Interesuje ih i kada da se povuku iz nekog biznisa i ti saveti su im dragoceni, jer im sačuvaju novac i poštede ih stresa. Sa većinom od njih imam višegodišnju saradnju što znači da su im moji saveti koristili. Postoji čovek koji je jako uspešan biznismen u Bosni i on me često konsultuje oko izbora biznis saradnika. Kad je u pitanju veći novac zanima ga da li može tim nekim osobama da veruje, jer je tu poverenje jako važno - ističe Rakić Đuričić.

 

Ona dodaje da su muškarci mnogo galantniji od žena i kada uspešno sprovedu svoje poslovne poduhvate pored plaćanja utvrđene cene astroloških usluga znaju dobro i da nagrade astrologa.

Iako nije htela da otkrije ime ni jednog privrednika koji poslovne savete traži od nje, Ana Rakić Đuričić ističe da je među njima i direktor jednog od najuspešnijih domaćih javnih preduzeća.

 

Svi žele da budu broj 1.

 

 

 

NAJBOGATIJI ASTROLOG NA SVETU SAVETNIK ZA BERZU

Pomoć astrologa biznismenima i te kako donosi korist, pa su oni i najbolji klijenti astrologa. Zato i ne čudi što se Henri Vajngarten (Henry Weingarten), koji važi za najbogatijeg astrologa na svetu ne bavi ljubavnim astrologijom, već klijentima daje savete za ulaganje na njujorškoj berzi.

 

 

HOROSKOP MILIJARDERA

Kada su stručnjaci za horoskop bacili pogled na Forbsovu listu milijardera utvrdili su da je većina njih rođena u znaku vage, čak njih 27, među kojima je i čuveni američki kreator Ralf Loren. Na drugom mestu po bogatstvu su rođeni u znaku riba, njih 22 (Rupert Mardok i Bernar Arno, direktor LVMH grupe), dok treće mesto dele lav, rak i bik ( Ilon Mask, Ričard Brenson, Mark Zakerberg, suosnivač Gugla Sergej Birn). Najmanje milijardera ima među rošenima u znaku jarca među kojima je Džef Bezos.

 

 

Da 90 odsto srpskih biznismena traži savet astrologa potvrđuje i astrolog Ružica Kralj.

- Ljudima koji su u biznisu je samo novac u glavi. Zanima ih jedino koliko će još miliona da naprave u toj godini i da li će biti biti prvi u svom poslu. Svi gledaju konkurenciju, uvek pitaju da li je konkurencija opasna po njih i kako da se zaštite od nje. Oni koji nisu zadovoljni ljubavnim životom oni se okrenu biznisu, a kad naprave lovu, onda lako kupe ljubav. Nesrećni u ljubavi su najveći biznismeni - ističe Kralj.

 

 

Svi imaju više dece sa strane

Ona dodaje da su u Srbiji najuspešniji biznismeni u znaku bika, ribe, škorpije i vodolije, a po numerologiji u broju 2, 3, 6 i 7, ali kad naprave novac svi imaju jedan problem.

- Najuspešniji biznismeni kad naprave novac svi imaju više žena, više brakova ili jednu ženu i više dece sa strane. Sve te žene oni obezbede i uglavnom imaju do petoro dece. Dok žene koje su u biznisu žele sigurnu ljubav i nalaze mlađe partnere, jer mlađi muškarci znaju da ugađaju - ističe Kralj.

Ona dodaje da se domaći privrednici koji traže pomoć zvezda najviše bave građevinom, trgovinom sa inostranstvom i turizomm, a žene su vlasnice velikih salona lepote, klinika i modnih kuća.

 

https://biznis.kurir.rs/info-biz/4363319/uspesni-privrednici-gledaju-u-zvezde-za-poslovne-odluke-traze-pomoc-astrologa-medju-njima-je-i-direktor-jednog-javnog-preduzeca

 

 

Komentari(0)
Ostavi komentar