Magazin

Važni datumi - specijalne prognoze za 2020, 1. deo

specijalne prognoze


OVAN


JANUAR
02. i 18. januara, vaša preterana sklonost ka avanturizmu, pokazaće se kao pogrešan izbor ili kao "ljubavni mač sa dve oštrice". Pokušajte što bolje da se prilagodite na pravila koja važe u zajedničkom životu.

FEBRUAR
07. i 21. i 25. februara, proverite svoju sreću na raznim nivoima, sledite svoje instinkte. Neko je spreman da vas dobro nagradi. Slobodno pomerite svoje subjektivne granice ili uvećajte zahteve koje imate pred okolinom.

MART
05. i 17. aprila, sačuvajte prisebnost duha i odgovorite na razne izazove, imaćete priliku da zablistate i da ostvarite najbolje rezultate, zapaženi uspeh ili pobedu. Potvrdiće se pravilo „da hrabre – sreća prati“.

APRIL
01. i 11. aprila, ako želite da usrećite ljubavnog partnera, nemojte štedeti na lepim rečima i na interesantnim poklonima. Uživajte u ljubavnom zanosu i u zajedničkoj sreći. Prijaće vam neki susreti.

MAJ
21. i 27. maja, imate povoljne aspekte da donesete i sprovedete važne odluke u privatnom i poslovnom životu. Očekuje vas podrška bliskih prijatelja. U odnosu sa partnerom predosećate da vam predstoje neka još uzbudljiva dešavanja.

JUNI
09. i 25. juna, moraćete da prihvatite nečije mišljenje, ali to će se pokazati kao korisno i na vašu radost. Ako razmišljate na pozitivan način, onda mnoge poslovne prilike možete uspešno da realizujete bez obzira na početne komplikacije.

JULI
04. i 14. jula, nemojte dozvoliti da neko u vama pokreće niske strasti ili želju za takmičenjem, dobro razmislite o mogućim posledicama koje proizilaze iz poslovnog rivalstva. Izbegavajte svaki vid rizika.

AVGUST
08. avgusta neko će razotkriti vaše „tajne“, potrudite se da sebi obezbedite alternativna rešenja, nemojte rizikivati.

SEPTEMBAR
01. i 11. septembra, ljubavno zadovoljstvo koje osećate u odnosu sa voljenom osobom ohrabriće vas da zablistate i na drugim poljima. Nalazite se u kreativnoj fazi i imate dovoljno energije da se posvetite različitim ulogama.

OKTOBAR
07. i 23. oktobra, prihvatite različite izazove i postavite sebi nove ciljeve, uspeh, radost i sreća su u potpunosti na vašoj strani. Oslonite se na emotivne podsticaje u odnosu sa svojim partnerom. Učinite sve što je potrebno da uživate u zajedničkoj sreći.
 
NOVEMBAR
13. i 29. novembra, oslonite se na glas i podršku prijatelja i bliskih osoba. Ovo su povoljni dani za putovanje, testiranje znanja ili za investiranje. Faktor sreće je na vašoj strani tako da vas očekuju pozitivni obrti, bez obzira da li je reč o poslovnim ili privatnim dešavanjima.

DECEMBAR
01. i 27. decembra, oprobajte se u igrama na sreću. Očekuju vas interesantni kontakti i neka posebna prilika koju ne treba propustiti. Dopadaju vam se postupci koje čini partner i to vas navodi da promenite svoje odluke. Prati vas ljubavna inspiracija.
 
specijalne prognoze
 
 

BIK

 
JANUAR
08. i 22. januara, vaše ljubavne želje stižu na pravu adresu i neko vam se osmehuje sa direktnim ili sa indirektnim pozivom na ljubavni susret. Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju i na profesionalnu orijentaciju.

FEBRUAR
03. i 17. februara, nemojte oklevati pred dobrom prilikom, ali nemojte zaboraviti ni da vas prate "dežurne oči". Sada imate dobru volju da se angažujete na nekim zadacima koje možete da rešavate u dogovoru sa saradnicima.

MART
14. i 22. marta, bićete polaskani ste nečijim komplimentima i saznanjem da se nalazite na izvesnoj »listi odbranih«. Dokažite da vredite i više nego što je neko verovao. Ne treba da se opterećujete sa nekim novčanim pitanjima, jer uskoro ćete rešiti i te dileme.

APRIL
06. i 18. aprila, sreća je vašoj strani - pruža vam se prilika da ostvarite ekstra profit ili da vas neko bogato nagradi. Važno je da prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva.

MAJ
04. i 22. maja, u skladu sa svojom prirodom možete sebi da priuštite neke posebne užitke i radosti, pomerite zahteve pred drugima, jer dobićete mnogo više - ako to budete i tražili. Obratite pažnju na razne mogućnost partnerskog udruživanja koje imate.

JUNI
11. i 16. juna, obratite pažnju na razne kontate i susrete koji će vas pratiti, imaćete priliku da čujete važne informacije, neko će vas zaintrigirati na poseban način. Umete da procenite povoljnu situaciju i da osmislite dobar nastup ili redosled poteza.

JULI
02. i 14. jula, pratiće vas sjajni aspekti u ljubavnom odnosu, bez obzira na emotivni status i godine uživajte u nečijem društvu i u raznim čarolijama. Potrebna vam je veća emotivna naklonost i bliskost sa partnerom.

AVGUST
08. i 21. avgusta, nemojte precenjivati sebe kako ne biste upali u „ličnu zamku“ iz koje ćete se teško izvući bez posledica po svoj mir i ugled. U ljubavnom životu ne možete da ostanete ravnodučni na nečiji uticaj ili postupke, lagano gubite emotivnu kontrolu.

SEPTEMBAR
15. i 24. septembra, proverite da li sreća prati hrabre. Spremno odgovorite na razne izazove i nemojte propustiti priliku koja vam se nudi. Oslonite se na ličnu procenu. Očekuje vas trenuci radosti i zadovoljstva.

OKTOBAR
12. i 27. oktobra, shvatićete da neko drugi može da odgonetne vaše ljubavne dileme, prilično ćete se umoriti i emotivno "isrošiti", imaćete utisak da se ponovo nalazite na početku svojih pitanja.

NOVEMBAR
07. i 19. novembra, prepustite nekom drugom da dođe do izražaja, izbegavajte lično dokazivanje ili takmičarsku atmosferu. Osećate potrebu da se emotivno prepustite, bez dodatnog strahovanja o mogućim komplikacijama i izneverenim očekivanjima.

DECEMBAR
03. i 21. decembra, umeće dobre komunikacije i uspeha je u prilagođavanju i u prihvatanju promena. Prijatelji i bliska osoba su uvek uz vas kada je to potrebno. Postoje ciljevi koje možete da ostvarite na neki zaobilazan način.
 
speciljalne prognoze
 
 

BLIZANCI


JANUAR
09. i 11. januara, imate priliku da zadivite svoju okolinu i jednu osobu do koje vam je izuzetno stalo, učinite sve što je u vašoj moći i uživajnte na lovorikama. Nalazite se u stvaralačkoj fazi i sa neskrivenim otpimizmom pristupate svakoj situaciji.

FEBRUAR
07. i 25. februara, važno je da upotrebite svoju omiljenu strategiju u poslovnoj komunikaciji i uspeh ili novačani dobitak će biti na vašoj strani. Očekuje vas veliko emotivno zadovoljstvo i lična sreća.

MART
15. i 24. marta, nemojte dozvoliti da vas zavedu prvi utisci i lakanja, jer ono što prija vašem uhu da čuje ne mora biti istina. Bolje je da se distancirate od nekih osoba. Neko pažljivo analizira vaše ponašanje ili u izjave koje dajete.

APRIL
03. i 19. aprila, pokazaće se ponovo da je vaša blic inteligencija velika vrlina i da zahvaljujući ličnim sposobnostima napredujete na svim poljima. U odnosu sa ljubavnim partnerom bolje je da se primirite i da ne provocirate neke situacije koje mogu lako da izmaknu kontroli.
 
MAJ
10. i 25. maja, uživajte u romatičnim notama, prepustite se osećanjima da vas vode i zahvalite se dragim osobama na poseban način. Važno je da se ste dovoljno prisutni uz svog ljubavnog partnera i da sledite zajedničke ideje.

JUNI
09. i 27. juna, sreća je na vašoj strani, sada možete da prihvatite razne izazove ili da se oprobate u nekim igrama na sreću. Očekuje vas dobitak. Ako ste mladi ili slobodni, neko će vas u potpunosti šarmirati.

JULI
04. i 24. jula, možete da očekujete pozitivne odgovore sa raznih strana, slobodno pokrenite inicijativu i uvećajte svoje zahteve pred okolinom. Preplavljeni ste emocijama, ali to za sada ne pokazujete na pravi način ili pred svojim partnerom.

AVGUST
05. i 19. avgusta, obratite pažnju na razne savete i nemojte da odbacujete nečije mišljenje. Bolje je da odložite sprovođenje odluka za naredni period. Bolje je neke stvari mudro prećutiti, nego zagovarati dijalog koji vodi ka ljubavnom rivalstvu.

SEPTEMBAR
02. i 18. septembra, pažljivije birajte društvo ili trenutak kada nešto želite da saopštite pred društvom. Greške će vas koštati. U ljubavnom životu neophodna vam je veća diskrecija, naročito kada se nalazite pred radoznalim pogledima ili u nepoznatom društvu.

OKTOBAR
03. i 14. oktobra, potrudite se spojite lepo sa korisnim, jer bićete u prilici da uživate u nečijem društvu i da doživite čarobno iskustvo. Vi ste osoba koje ne može da pobegne od zova ljubavi, samo vam se čini da idete u suprotnom pravcu.

NOVEMBAR
08. i 29. novembra, imate priliku da investirate svoje znanje ili novac u neke važne ciljeve. Nema razloga da oklevate, jer dobar ulog donosi veliki dobitak. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite raznovrsne emotivne kontakte ili neka zanimljiva iskustva.
 
DECEMBAR
11. i 25. decembra, udružite svoje interese sa osobama koje dobro poznajete. Prijaće vam nečija pažnja i emotivna naklonost. Stalo vam je odrzite romantičnu sliku u odnosu sa bliskom osobom. Vaša emotivna inspiracija prevazilazi i nečija skrivena maštanja.

speciljalne prognoze
 
 

RAK


JANUAR
13. i 21. januara, pratite svoju intuiciju i predosećaje koje imate. Postoje momenti kada treba da se nametnete, ali i situacije kada je najbolje da se distancirate od provokacija. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite raznovrsne emotivne kontakte.
 
FEBRUAR
02. i 14. februara, uživajte u radostima koje su pred vama, prepustite se osećanjima i ljubavnim talasima. Voljena osoba će vas usrećiti na najlepši način. Osetićete veliki emotivni zanos. Smislite način da obradujete blisku osobu.

MART
04. i 18. marta, možete da ostvarite izuzetan uspeh na više polja, Prate vas sjajni aspekti, učinite sve što je u vašoj moći da svoju radost i sreću podelite sa drugima. Uz određenu dozu mudrosti i sa dobro osmišljenim potezima, lako možete da ostvarite sve svoje namere.

APRIL
01. i 19. aprila, bolje je da ne iskušavate sreću i da se distancirate od osoba koje vas iritiraju. Svaki vid rizika može da vas optereti više nego što očekujete. Ne dozvoljavate da vam neko uskraćuje emotivne užitke i zadovoljstvo. Spremni ste da učinite nešto vrlo fascinatno.

MAJ
12. i 22, maja, vas očekuje neobično iskustvo koje će vas podići u ružičaste oblake. Uživajte u društvu voljene osobe i prihvatite ljubavne izazove. Srećni ste što uz sebe imate odgovarajuću osobu.

JUNI
06. i 20. juna, obratite pažnju na nečije reči i pouke, jer udruženo možete da ostvarite poseban uspeh i da budete dobro nagrađeni. Emotivni zanos u vama budi nove ideje. U odnosu sa partnerom želite da se oprobate u nekim čarobnim situacijama.

JULI
11. i 21. jula, prepustite sve svojim osećanjima, očekuju vas sjajne mogućnosti i što god da „dodirnete“ pretvoriće se u radost, sreću ili dobitak. Ako želite da uspostavite harmoničan ljubavni odnos, onda upotrebite i svoje sktivne adute.

AVGUST
08. i 24. pažljivo analizirajte kompletnu situaciju u kojoj se nalazite, jer zahvaljujući dobroj proceni i nečijoj intervenciji očekuju vas rešenja i zadovoljstvo. Potrudite se da pronađete skladniju formulu, koja vodi ka emotivnom razumevanju i zbližavanju.

SEPTEMBAR
05. i 29. septembra, ćete imati priliku da upoznate neke interesantne osobe koje mogu da „promene“ vašu poziciju i da vas protežiraju. Prihvatite nove trendove i savremene ideje. Prija vam nečija pažnja ili postupci koji vas inspirišu na novu ulogu.
 
OKTOBAR
03. i 19. oktobra, ponašajte se promišljeno i izbegavajte faktor rizika, posebno ako vas neko nagovara da prekoračite svoja ovlašćenja. Ako smišljeno igrate na kartu emotivnog rizika u odnosu sa partnerom, onda smislite i rezervno rešenje.

NOVEMBAR
08. i 26. novembra, imaćete priliku da uživate u društvu bliske osobe. Osluškujte romantične note i zaplovite na talasima ljubavi. Čuda su uvek moguća, ako u njih verujete. Osećate emotivni zanos ili pojačanu strast, što vas navodi na aktivnu ulogu u različitim situacijama.

DECEMBAR
12. i 28. decembra, pratiće vas sjajni aspekti na svim poljima, priuštite sebi najlepše užitke i učinite sve što je potrebno da usrećite one koje volite. Sreća je zajednička. Neko vas navodi na dobar izbor. Uživajte u svemu što vas inspiriše.
 
speciljalne prognoze
 
 

LAV


JANUAR
05. i 23. januara, mnogo je lepih stvari koje zaslužuju da im posvetite svoju pažnju, ali u središtu vase priče biće neko ko zrači najlepšim i ljubavnim sjajem. Uživajte u haromoničnom odnosu ili u novim izazovima.

FEBRUAR
07. i 19. februara, imaćete sjajnu priliku da u ksladu sa svojom prirodom ostvarite izuzetne rezultate i da se svojim idejama ili delima nametnete pred određenim osobama. U odnosu sa svojim ljubavnim partnerom prolazite kroz fazu toplih emocija.

MART
11. i 25. marta, po šahovskom principu „taknuto – maknuto“ uspevaćete da preduhitrite nekog i zbog toga ćete biti dobro nagrađeni, očekuje vas dodatni priliv novca. Obratite pažnju na sugestije koje vam daje jedna iskusna osoba, nema razloga da odbacujete neke ideje samo zato što vam zvuče suviše apstraktno.

APRIL
07. i 21. aprila, unutrašnja i emotivna snaga vam daje mogućnost da ostvarite sve svoje velike planove. Inspiracija se nalazi u vama i u vašem odnosu sa voljenom osobom. Ljubavni zanos koji osećate vas navodi na slobodnije izražavanje ili ponašanje.   

MAJ
02. i 28, maja, poželjno je da se ponašate uzdržano i da izbegavate različite izazove, nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešan izbor. U odnosu sa voljenom osobom ne želite da propustite ni jedan trenutak emotivne inspiracije, koji vam donosi ljubavni vrhunac.

JUNI
11. i 17. juna, bićete u prilici da pomerite subjektivne granice, prate vas sjajni planetarni aspekti. Tražite od saradnika, prijatelja i voljene osobe sve što prija vašem ukusu i afinitetima. Posebno će vam prijati nova dešavanja u privatnom životu. Potrudite se da što više uživate uz dragu osobu.

JULI
09. 23. juna, sada imate priliku da u potpunosti realizujete neke odložene planove i da odgovorite na niz pitanja koja su vas opterećivala u prethodnom periodu. Sve što ste započeli sada uspešno možete i da privedete kraju.

AVGUST
05. i 25. avgusta, faktor sreće, uspeha i dobitka je u potpunosti na vašoj strani. Nezavisno od vašeg emotivnog statusa ili godina uživaćete u ljubavnim čarima. Ljubavni zanos koji osećate vas navodi na slobodnije izražavanje ili ponašanje.   

SEPTEMBAR
10. i 22. septembra, obratite pažnju na kontakte koje ćete imati, zajedno sa nekim možete da pokrenete uspešnu akciju i da investirate u lepšu budućnost. Osećate dodatni priliv kreativne energije i spremni ste da ubrzate neke aktivnosti koje ste započeli.

OKTOBAR
13. i 29. oktobra, vodite aktivan društveni život i zahvaljujući spletu srećnih okolnosti uživate dobar ugled, neko će vas nagraditi. Imate priliku da usvojite nova i korisna saznanja. Osećate dodatni priliv kreativne energije i spremni ste da ubrzate neke aktivnosti koje ste započeli.

NOVEMBAR
08. i 22. novembra, izbegavajte impulsivne reakcije i takmičarsku atmosferu. Bolje je da sačuvate ono što držite u rukama, nego da posežete za izazovima i lažnim sjajem. U svemu treba da sačuvate pravu meru kako ne biste ugrozili nečije interese.

DECEMBAR
15. i 27. decembra, osmislite neki romantični susret i aktivnosti koje će vam doneti zadovoljstvo. Očekuje vas radost srca, emotivni zanos i prijatno iskustvo. Ponovo se nalazite u fazi emotivnog uzleta. Zračite pozitivnom energijom i delujete inspirativno.
 
speciljalne prognoze
 
 

DEVICA

 
JANUAR
12. i 20. januara, u skladu sa svojom analitičkom prirodom dolazite do novih zaključaka i povlačite poteze koje će vam doneti uspešne rezultate, ostvarene ciljeve i napredovanje. Da biste ostvarili sve što ste planirali potrebne su vam pouzdane informacije i nečije posredovanje,

FEBRUAR
03. i 17. februara, ugledajte se na jednu osobu iz svog okruženja, neko vam daje dobar primer koju strategiju treba da upotrebite i na koji način treba da nastupite u društvu. Osluškujte pažljivije poruke koje vama upućuje voljena osoba ili ono što se dešava u vašoj porodici.  

MART
11. i 19. marta, pregovori koje vodite najavljuju dodatne komplikacije, bolje je da privremeno odložite neke cilje i da izbegavate nadmudrivanje sa osobom koja može da vas iznenadi.  

APRIL
08. i 22, aprila, imate niz prednosti koje sada možete da upotrebite na najbolji način, to će vam obezbediti zlatne rezultate i zadovoljstvo u porodičnom životu. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima, kako biste na najbolji način uskladili razlike koje postoje u mišljenju ili iskustvu.

MAJ
06. i 28. maja, prati vas skladan odnos sa saradnicima, prijateljima i voljenom osobom. Insistirajte na nekom novim izazovima, prihvatite promene koje će vas usrećiti.

JUNI
10. i 24. juna, nedostaje vam nečije prisustvo, umerenost i psihički ili emotivni oslonac. Razmislite o svemu što vam se dešava i zatražite nečiju podršku. Nema razloga da rizikujete ili da se zavaravate. Poželjno je da prispitate svoj odnos sa bliskom osobom u želji da se što bolje razumete.

JULI
02. i 16. jula, obratite pažnju na poruke koje dobijate i na razne susrete. Zahvaljući nekim korisnim informacijama uspećete da odgonetnete finasijska pitanja i ljubavne rebuse koji su vas pratili. Delujete veoma privlačno na svoju okolinu, te u skladu sa svojim emotivnim statusom ili afinitetima učinite sve što je potrebno da uživate u društvu bliske osobe.

AVGUST
11. i 23. avgusta, pred vama je dobra prilika koju ne treba propustiti, važno je da se fokusirate na jedan cilj – nemojte rasplinjavati svoju energiju u pogrešnom pravcu i u lošem društvu. Važno je imate dobru koncentraciju u raznim susretima kako biste delovali što ubedljivije.

SEPTEMBAR
04. i 20. septembra, prati će vas splet srećih okolnosti, na vama je da se oprobate u novim situacijama i da usrećite sve koje volite. Dobitak vam se nalazi na dohvat ruke. Sada je pravi trenutak da upotrebite i adute sa kojima raspolažete.

OKTOBAR
01. i 17. oktobra, slobodno investirajte ono sa čim raspolažete. Potencijal koji imate predstavlja uslov za novi uspeh i za sreću u ljubavnom odnosu. Uživajte u emotivnom zanosu. Partner uglavnom prepušta vama da kreirate razne sadržaje iz zajedničkog života.

NOVEMBAR
10. i 26. novembra, sada imate priliku da zablistate u punom sjaju i da vas neko dobro nagradi. Podstičite nove kontakte i uloge u društvenom životu. Za sada vašu dobitnu kombinaciju čini spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima.

DECEMBAR
13. i 29. decembra, u želji da učinite nešto posebno, lako se može desiti da povučete pogrešne poteze i da iskomplikujete svoj odnos sa jednom bliskom osobom. Izbegavajte rizik i raspravu. Ljubavna pravila mogu da se menjaju, posebno ako ste inspirisani da iznenadite svog partnera ili da činite neke posebne radosti.
 
Komentari(0)
Ostavi komentar