Magazin

VELIKI LETNJI HOROSKOP ZA 2021.

 

ana rakić đuričić astropsiholog

 

Svi mi priželjkujemo sreću u ljubavi, uspeh u poslu, dobro zdravlje i u suštini jedan lep, udoban, nadasve zanimljiv i kvalitetan život.

 

Pitanje je: kako i na koje sve načine pokušavamo to i da ostvarimo? Na ovo pitanje odgovaraju stručnjaci iz raznih oblasti, pa tako odgovaraju i astrolozi.


Poznato je: da svi mi volimo da čitamo i rado pratimo HOROSKOP – jer upravo „naš horoskop“ nam otkriva kada i na koji način možemo da ostvarimo svoje ciljeve i da osetimo čarobne trenutke ili boljitak koji priželjkujemo.


Naredni letnji period naviše pripada i najbolje aspekte u svim životnim oblastima donosi osobama koje su rođene u znaku Raka, Lava i Device, ali, ima povoljan uticaj i na osobe u znaku Riba, Škorpiona, Jarca, Bika, Vodolije i posebno na Vage ...


Zanimljivo je da će Venera i Mars u određenim intervalima u toku ovog letnjeg perioda boraviti u istom znaku, u tom smislu posebno su privilegovani Lavovi, Device i Vage kada su u pitanju: ljubavni život, partnerski odnosi, uređenje porodičnog života, avanture, i razni izlivi strasti ili (ne)dozvoljene ljubavne akcije ...


Uz precizno praćenje planetarnih tranzita, tj. kretanje planeta kroz određena sazvežđa i aspekte koje planete prave dobijamo tačne informacije za svaki horoskopski znak i svim mogućnostima koje se nude u ljubavnom, porodičnom, poslovnom ili društvenom životu.


Napokon će mnogi odahnuti zbog slobodnijeg kretanja, ukinutih ograničavanja, slobodnijih putovanja i aktivnijeg društvenog života.


Za sve horoskopske znake od 11. jula, i naročito od 08. i 09. avgusta, osetiće se razni benefiti u pogledu donošenja nekih zvaničnih ili javnih odluka o uređenju porodičnog i društvenog života.


12. i 13. juli, predstavljaju srećne dane za određene „sudbinske dobitke“, da li je to dobitak koji pripada materijalnom, duhovnom ili ljubavnom carstvu zavisi od tretnog usmeravanja i prioriteta kojeg ste sebi postavili. 


Treba obratiti pažnju i na neke izazovne aspekte koji će postojati u periodu od 29. jula do 03. avgusta; kao i od 04. do 08. septembra, poželjno je izbegavati potpisivanje nekih zvaničnih dokumenata, donošenje odluka o uređenju partnerskog i porodičnog života ili uređenja života u zajednici. Bolje je odložiti neke susrete, kontakte ili putovanja. Ovo posebno važi za osobe koje su rođene u sazvežđu Blizanaca, Lava, Strelca, Device i Riba.


Mars će biti u opoziciji sa Saturnom, zatim sa Jupiterom, pa na kraju i sa Neptunom, što ukazuje i na razna „iskušenja“ kroz koja ćemo prolaziti. 

 

Astrološkopsihološki savet je: da krajem jula i početkom septembra ne treba precenjivati lične mogućnosti ili izazivati sreću; sebi treba odrediti prioritete koji neće izazvati „veliki prasak“ ili zemljotres u partnerskim odnosima (ljubav, brak, porodica, društvo) ... 


Veliki poslovni uspeh, napredak na statusnoj lestvici, zadovoljstvo promenama u karijeri ili materijalna poboljšanja mogu da očekuju osobe koje su rođene u znaku Raka, Vodolije, Riba, Škorpiona i Device.


Ako su vaše emocije, želje ili ambicije usmerene na ostvarnje nekog „velikog cilja“, sada imate priliku da ostvarite i ono „nemoguće“ ... važno je da prepoznate svoj najbolji trenutak: Juli pripada – Raku, Škorpionu, Ribama i Blizancima; Avgust pripada Ovnu, Lavu, Strelcu i Vodoliji; Septembar pripada Devicama, Jarcu, Biku i Vagi.


Nema razloga za odstupanje i oklevanje – upravljajte se prema uverenju „Hrabre sreća prati“ i uverićete se da: kada ima sreće - sreći nema kraja!


Posebno nema razloga da brinete o retrogradnom kretanju nekih planeta, Merkur, Venera i Mars se neće kretati retrogradno što je mnoge navodilo na neki vid psihološke nesigurnosti, kao i na i traženja „opravdanja“ ili objašnjenja za neuspeh koji ih je pratio u raznim oblastima.


Sada pred sobom imate izuzetno povoljan raspored planeta i aspekte – učinite sve što je potrebno (ali, i u pravom trenutku) da zablistate u skladu sa ličnim potencijalima i srećom koja vas prati.   


Astrološki gledano ovo je izuzetno povoljan ili plodan period i za razna „začeća“: kao što su uvećanje porodice, planirane ili neplanirane trudnoće, ovo je sjajan period za decu (naročito tokom jula i avgusta meseca), sklapanje braka ili zajednice, ulaganje u imovinu, kupovina nekretnine, investiranje u budućnost...


Na osnovu ličnog horoskopa i u dogovoru sa svojim astrologom, moguće je precizno utvrditi – taj, „idealan period“, koji će se upravo sada dešavati i ne treba ga propustiti, kao svoju „životnu priliku“ i vodilju. Rešavajte svoje dileme na najbolji način uz konsultacije sa stručnjacima iz ove oblasti.

 

 

VELIKI  LETNJI  HOROSKOP

 
 
Savetujem vam: da u danima za koje planete, sazvežđa ili vaš astrolog kažu da su povoljni – upotrebite svo svoje znanje, umenje ili mudrost koje vam je život dao; a u onim danima za koje savetujem oprez – koristite sva upozorenja svojih roditelja i svih drugih “učitelja”.

...Samo ne treba da strahujete – jer lepih stvari i srećnih dana, u stvari, ima mnogo više nego što imamo vremena da ih ispunimo. Ogledalo srećnih dana je ono isto pred kojim se ujutro umivamo... i neka saveti ovog Horoskopa samo ubrzaju njihovo pridruživanje vašem životu.


OVAN - od 21. marta do 20. aprila

On je prvi i pionir, koji ima hrabrosti da predvodi sve znakove zodijaka. Ovnova energija pomaže tako što inicira i pokreće. Povremeno oni predstavljaju eksploziju strasti, raznih promena i revolucija. Ovan se bori za svoja uverenja i neustrašivo se stavlja na predvodničko mesto...


LJUBAV
Najbolja vest je: sa povoljnim aspektima koji vas prate ljubavi nikada neće biti dovoljno! Venera, Mars, a od 22. jula i Sunce će boraviti u vašem petom polju ili u polju ljubavi, novih i najlepših radosti, dece ... U zavisnosti od vaših kalendarskih godina ili emotivnog statusa skoro sve vam je dozvoljeno: nova zaljubljivanja, romatični susreti, neobične avanture, neka čarobna iskustva, fatalne ljubavi ...

Od 11. jula ulazite u period emotivnih varnica, očekuju vas zanimljivi susreti koji će u vama pokrenuti neka topla osećanja, romantične misli i želju da ostvarite svoju najveću ili najlepšu ljubav. Vaša pojava, stil ili repertoar ponašanja će provocirati okolinu na reakcije, često ćete biti u centru pažnje raznih „udvarača“, budući da obilujete energijom prihvatite skoro svaki ljubavni izazov. Sada je skoro idealna prilika da promenite sebe, svoj ljubavni život i sve do čega ili koga vam je stalo. Dobijaćete iskrene komplimente i mnogi će poželeti samo da se nalaze u vašem okruženju. A prijatelji će vas iskreno i odano pratiti u stopu.

Uživaćete u brojnim susretima, na izletima ili na putovanjima, sugerišemo vam da se sve češće krećete kad god imate dobru priliku, jer doživećete neke nezaboravne i čarobne trenutke.

Idealno vreme za sklapanje veza, braka ili zasnivanje porodice je od 11. i 16. avgusta; kao i od 04. do 12. septembra.

Ovo je idealno vreme i za (ne)planiranu trudnoću, decu ili uvećanje porodice. Tokom jula i avgusta bićete u prilici da donesete neke važne odluke o novom uređenju svog porodičnog života.

POSAO
Poslovne prilike i nove mogućnosti će se smenjivati upravo na način na koji to priželjkujete. Sada možete da realizujete i neke projekte ili ciljeve koje ste iz određenih razloga odlagali. Na vama je da u skladu sa svojom prirodom i temperamentom pokrećete inicijativu, posebno u periodu oko 30. jula, od 12. avgusta i od 11. septembra.

Možete samouvereno da namećete svoje ciljeve, jer nailazićete da podrušku saradnika i okruženja. Mnogi od vas će napredovati na poslovnoj i stusnoj lestici sredinom septembra meseca.

Ako se bavite uslužnim delatnostima, sportom, edukacijom ili umetnošću postavite sebi nove ciljeve. Sa povoljnim aspektima Venere i Marsa i Jupitera očekuju vas sjajne prilike i dokazaćete da vredite više od drugih. Od druge polovine avgusta značajno se poboljšavaju uslovi i za uvećanjem imovine, kupovinu nove nekretnine, kao i za dodatne novčane prilive.

SUGESTIJA
Za vas je ovo najlepši deo godine kada možete da izrazite sve svoje kvalitete na najbolji način.   Usmerite svoju energiju na „stvaranje“ novih ili lepših životnih ciljeva i učinite da svi oko vas budu srećni i zadovoljni, na čelu sa vama. Život može biti bajka, i poput kralja Mide – sve što dotaknete može da se pretvori u „zlato“.

Vaši SREĆNI dani su: 11, 21. i 31. juli; 05, 09, 17, 25. i 31. avgust; 07. septembar.
Budite pažljiviji i oprezniji: 14. jula, 10. avgusta i 02. septembra.
 
 

BIK - od 21. aprila do 21. maja

Neumorni hranitelj horoskopa, Bikova energija pomaže kad tražimo sigurnost i oslonac, uživamo u raznim zemaljskim užicima i – kad treba obaviti neki posao. Zaljubljenici svih lepih i “slatkih” stvari. Oni su hedonisti i veliki gurmani, i čvrsto koračaju zemaljskim carstvom dok nas čuvaju i drže za ruku ...


LJUBAV
Pred vama je novi vreli uspon u ljubavnom ili bračnom životu. Napokon možete sebi da priuštite obilje novih sadržaja koji će ulepšati vaš odnos sa voljenim bićem ili da smelo zakoračite ka novim izazovima i avanturama. U periodu od 22. jula, kada Venera bude boravila u vašem petom polju – ljubavi i zadovoljstva, te kada se od 29. jula njoj pridruži i Mars osetićete da se sve dosadašnje granice pomeraju u novim pravcima, a da skoro svi putevi vode na istu ljubavnu adresu.

Ako priželjkujete novu, ljubav ili uzbudljivog partnera, ili želite da započnete bračni život idealan period za to je od 24. jula, zatim od 15. avgusta, kao i od 04. septembra.

Očekuju vas prijatne promene i u društvenom životu, novi kontakti, zanimljiva putovanja i nova iskustva će ulepšati vaše kompletno raspoloženje.

Posvetite pažnju nekim intimnim željama i potrebama da sebe učinite zanimljivijom osobom, hranite sebe „energijom“ koja će vas promeniti i prolepšati na svaki način.

Ponekad mogu da se pojave oblaci na vašem ljubavnom nebu, ali dovoljno je da ih razmaknete i oduvate – jer, to je samo privid. Vaša sreća – je Neko koje uvek tu ipred i oko vas.

U zavisnosti od svojih kalendarskih godina ili emotivnog statusa birajte sve ono ili Onog najboljeg! 

POSAO
Sjajan period za uspešne poteze, dobra rešenja i za napredovanje je period od 11. jula, zatim od 11. avgusta i naročito od 03. septembra. Osetićete priliv dodatne energije da završite razne započete ili odložene poslove i od velike pomoći će vam biti neko od prijatelja ili bliska osoba.

Ako se bavite poslovima u oblasti trgovine, turizma ili nekih uslužnih delatnosti ili umetnosti, odgovorite na izazove i ponude koje će vas pratiti u periodu od 25. avgusta.

Da biste sebi obezbedili udoban život i razne povlastice prihvatite poslove koji garantuju dodatni novčani priliv u septembru mesecu. Možete da uvećate svoju imovinsku kartu ili da obezbedite sebi novu nekretninu.

Zahvaljujući povoljnim planetarnim aspektima imaćete uspeha u edukaciji, polaganju raznih testova ili u novim poslovima od 11. septembra.  

SUGESTIJA
Uran vam već neko vreme daje snagu i hrabrosti da se upustite u velike promene i da napravite neki novi početak u svom životu. Sada imate priliku da uz prisustvo Sunca, Venere, Marsa i Merkura ostvarite većinu svojih velikih ciljeva u ljubavnom, porodičnom ili poslovnom životu. Važno je imate odluku u svom srcu i glavi, a sada je povoljan trenutak da ostvarite te čarolije.  

Vaši SREĆNI dani su: 12, 18. i 28. juli; 06, 12, 20, 28. i 30. avgust; 02. septembar.

Budite pažljiviji i oprezniji: 13. jula, 07. avgusta i 05. septembra.


BLIZANCI - od 21. maja do 21. juna

Najsvestraniji i najsvetliji horoskopski znak. Uvek mladi duhom i žovijalni, često neuhvatljivi kako na mentalnom nivou, tako i fizički. Blizančeva energija pomaže pri raznim kontaktima, komuniciranju, saradnji i kad želimo da naše zastave punim zamahom zavijore na svim životnim horozontima...


LJUBAV
Imate razne mogućnosti da uživate ili u odnosu sa voljenom osobom, ili da se usmerite prema izboru novog ili novih partnera. Vi ćete biti za korak ispred drugih i donećete niz novih odluka počevši već od 11. jula. Ljubavni život će vam obilovati skoro svim mogućnostima, neko od vas će obnoviti svoju ljubavnu vezu iz prethodnog perioda, neko će započeti novu ili nove veze, a neko će odlučiti da zaplovi u bračne vode

...Vašem horoskopskom znaku je sve dato i moguće.

Napokon ćete bez nekih nametnutih ograničenja slobodno uživati u zanimljivim komunikacijama, raznim susretima, novim putovanjima.

Očekuju vas sjajne mogućnosti da svoj ljubavni život učinite filmskom pričom na način koji vama najviše odgovara od 12. jula, zatim posebno od 16. avgusta dok Venera bude boravila u vašem petom polju. Početak septembra donosi povoljne aspekte za sklapanje zajednice ili za decu i proširenjem porodice.

Sugerišemo vam početkom avgusta koliko je to moguće usporite se sprovođenjem nekih odluka o zajedničkom životu ili sa zvaničnim saopštenjima.

Mnogi od vas će imati idealnu priliku da spajaju lepo sa korisnim, praktičnim i primenjivim. Možete da se oslonite na podršku i pozitivnu ulogu brojih prijatelja.

POSAO
Dobrih poslovnih prilika će biti na pretek, jer ulazite u sjajan period u kojem ćete moći na najbolji način da predstavite sve svoje kvalitete. Interesovanje i reakcija vašeg okruženja će uticati na to da  se osećate uvek spremno na „veliku akciju“. U želji da afirmišete svoje ideje i rad nailazićete na pozitivan odjek i bićete dobro nagrađeni.

Predstoji vam serija uspešnih rezultata i napredovanja na poslovnoj lestvici od 28. jula, zatim od 21. avgusta i posebno od 01. septembra.
Možete slobodno da ulažete u nove ideje, projekte ili da investirate u nekretnine i to u dogovoru ili u partnerstvu sa nekim poznatim osobama  sa kojima već imate pozitivno iskustvo.

Neke Blizance očekuju i „velike nagrade“, javna priznanja ili uspeh u nekom zvaničnom takmičenju u septembru mesecu.  

SUGESTIJA
Sreća vam se smeši u svim pravcima, a kada ima sreće – sreći nema kraja. U duhu svoje nestalne prirode i zahvaljujući dobrim planetarnim aspektima možete široko da se razmašete u svim životnim oblastima. Imaćete utisak da sada skazaljke na satu brže otkucavaju minute posvećene ljubavi, zabavi, poslovnim aktivnostima ili svim sadržajima kojima ste posvećeni.

Vaši SREĆNI dani su: 13, 19. i 31. juli; 03, 11, 19, 21. i 31. avgust; 09. septembar.

Budite pažljiviji i oprezniji: 12. jula, 08. avgusta i 02. septembra.


RAK - od 22. juna do 22. juli

Oni simbolizuju izvor života i osećanja. Prirodni negovatelj horoskopskog „točka“. Energija Raka pomaže nam da se povežemo sa svojim izvornim osećanjima, svojim dubokim korenima i da paperjem „tapaciramo“ svoje porodično i toplo gnezdo. Veliki emotivci uvek usmereni ka porodici, kući, domu, deci ... Samo ljubav rađa novu ljubav, i samo kada smo dobri može nam biti bolje ...


LJUBAV
Ako je ljubav vaša vodilja – sada je pravi trenutak da u njoj uživate i da je delite sa svima koji su vam bliski. U zavisnosti od svog emotivnog statusa ili godina možete da zakorčite u carstvo ljubavi već od 11. jula, zatim od 01. avgusta, kao i od 02. septembra.

Sunce vam donosi dodatnu energiju, Venera ljubavne iskre, a Mars potencira vaše strasti ... Jupiter vam pomaže da ostvarite svoje ljubavne želje. Ako ste slobodnog statusa očekuju vas nova i zanimljiva poznastva koja vode ka srećnoj ljubavnoj vezi, a ako imate stalog partnera sada je povoljan period da planirate venčanje, dete ili proširenje porodice. Sada možete da uživajte u carstvu ljubavi uz voljene osobe. Izgledaćete lepše, zavodljivije i zanosnije, jer energija kojom zračite deluje magično na vašu okolinu.

Očekuju vas novi kontakti, neki zanimljivi susreti i uzbudljivija dešavanja u društvenom životu. Dajte sebi oduška kad god osetite potrebu da usrećite sebe ili voljenu osobu, jer samo se ljubav i sreća deljenjem umnožavaju ...

POSAO
Očekuju vas dobre prilike i novi poslovni izazovi, koliko god vam nešto izgledalo komplikovano ili „teško“ prihvatite te ponude. Vrlo brzo uspećete da dokažete sebi, a i drugima da imate dovoljno vrlina i potencijala koji vas čini kvalitetnom osobom. Možete da ostvarite uspešne rezultate i napredovanje na poslovnoj, društvenoj ili statusnoj lestvici u periodu od 12. jula, zatim od 01. avgusta, i posebno od 02. septembra.

Ako se bavite poslovima iz oblasti umetnosti, uslužnih delatnosti, trgovinom ili edukacijom juli i septembar su idealni da ostvarite neke izuzetne rezultate. Predstoji vam poboljšanje u finansijskom smislu ili imovinska uvećanja u drugoj polovini septembra.

Neki Rakovi mogu da očekuju životnu radost, vrhunske nagrade ili srećno sudbinsko ostvarenje u periodu od 21. jula, od 19. avgusta i od 11. septembra.

Sreća je u potpunosti na vašoj strani i sada je idealno vreme da ostvarite sve ono do čega vam je najviše stalo.

SUGESTIJA
Za vas je ovo je najlepši deo godine, jer sada možete da uronite i zaplovite morem ljubavi. Imate sjajne aspekte koji vas prate i koji donose „zlatne plodove“ –  ljubav, uspeh i sreća su na vašoj strani. Sve planete su se udružile i pokrenule kosmičku energiju, da se vaši slatki ili tajni snovi ostvare i pretvore u najlepšu javu... Čak i ono „nemoguće“ postaje moguće, ako i kada ima dovoljno ljubavi...

Vaši SREĆNI dani su: 11, 20, 22. i 30. juli; 04, 08, 18, 24. i 31. avgust; 08. septembar.

Budite pažljiviji i oprezniji: 19. jula, 13. avgusta i 05. septembra.


LAV - od 23. jula do 23. avgusta

Sunce koje nas greje, ali može i da “sprži” ... Uvek usmereni ka “svetlu”, privlači ih sjaj, raskoš i “bogatsvo”. Lav sebe doživljava i vidi na tronu. Kraljica drame i kraljevski vladar čitavog zodijaka, Lavova energija pomaže – da sve što bolje zablista, hrabro se izrazi i... – oni nose svoja srca na dlanovima....


LJUBAV
Za vas počinje vreme ljubavi, romantike, nežnosti, avantura, strasti, ili sve što možete da zamislite i da poželite sada je pred vama. Kao na ljubavnom ringišpilu možete da birate ono što vam srce poželi, a vaše srce je veliko i neustrašivo – lavovsko ...

Već od 11. jula, Venera i Mars koji borave u vašem sazvežđu donose obilje novih susreta, ljubavne varnice ili slatke strasti i učiniće da postanete neodoljivi. Nezavisno od vaših godina ili emotivnog statusa sada ste u prilici da doživite nesvakidašnja iskustva i da uživate u raznim čarima.

Ako imate stalnog partnera sada možete da zaplovite morem ljubavi, te da svoju zajednicu učinite najlepšom bajkom. Ako ste slobodni bićete u prilici da osetite magiju zaljubljivanja i zanos koji će vas potpuno transformisati.

Od 22. jula u vaše sazveže uplovljava i vaš vladar Sunce, uživajte u svemu što vam pričinjava zadovoljstvo i u svim lepim stvarima bez ustručavanja i stida – jer u vašoj prirodi je da „vladate“, a sada možete to i da ostvarite.

Svega ćete imati u izobilju, očekuju vas zanimljivi kontakti, interesantni susreti, razni izleti i putovanja koji će vam doneti novu radost i srećna ispunjenja.

Obratite pažnju na sjajan period od 12. avgusta i zatim od 04. septembara. Ako planirate veridbu, venčanje, decu ili proširivanje porodice ovo je vaš idealan period.

Uverićete se da sve što je lepo može biti i lepše uz voljenu osobu.

POSAO
Imaćete utisak da možete više i bolje od drugih, i to će se pokazati kao tačno. Pratiće vas dobre poslovne prilike, a naročito u periodu od 11. avgusta, imaćete privilegiju da birate samo najbolje ponude ili kombinacije koje dozvoljavaju spoj lepog, korisnog i praktičnog.

Osim što možete da demonstrirate lične sposobnosti i individalni rad sada imate priliku i da se oprobate u nekim partnerskim poslovima. Dozvoljene su vam sve moguće kombinacije koje vode ka uspehu i zlatnim razultatima.

Impresioniraćete svoju okolinu određenim razultatima koji se svrstavaju u kategoriju vrhunskih majstora. Bez obzira na profesionalno opredeljenje očekuje vas veliki uspon na poslovnoj i statusnoj lestvici, kao i dodatni ili uvećani novčani prilivi.

Septembar je sjajan period za prestižne nagrade, priznanja ili „pobedničke osmehe“. 

SUGESTIJA
U svom tipičnom maniru vi sada zaista možete da carujete, jer sve se vrti oko vas i vi se nalazite u centru svih dešavanja. Ovo je vaš idealan period – a u vašem sazvežđu će boraviti Sunce, Venera, Merkur i Mars ... dok će Jupiter i Saturn aktiviraju vaše sedmo polje – ova planetarna konstelacija se retko dešava i čini izuzetnu privilegiju. Skoro sve što želite nalazi se pred vama na „carskoj trpezi“ i sve vam je dostupno...

Vaši SREĆNI dani su: 15, 25. i 31. juli; 05, 07, 17, 27. i 31. avgust; 05. septembar.

Budite pažljiviji i oprezniji: 18. jula, 08. avgusta i 04. septembra.


DEVICA - od 24. avgusta do 23. septembra

Majstorski pomagač kompletnog horoskopa, energija Device nas uči kako da pravilno služimo, radimo besprekorno i dajemo prioritet dobrobiti - sebe, naših voljenih i cele planete. Sjajni organizatori, insistiraju na preciznosti i urednosti. Dobri učenici, koji cene tačno vreme na časovniku i prave životne vrednosti ...


LJUBAV
Možete da očekujete ljubavno i uzbudljivo leto, posebno od 22. jula, kada će Venera će boraviti u vašem sazvežđu. Takođe u vašem znaku će boraviti Mars od 29. jula, zatim Markur od 11. avgusta i Sunce od 22 avgusta. Predstoje vam nova dešavanja koja će vaš život učiniti dovoljno dinamičnim, uzbudljivim i ispunjenim slatkim danima i ljubavnim noćima...

Pred vam je idealan period novih ljubavnih ispunjenja i ostvarenja, ali ovaj put od vas se očekuje da povremeno pokrećete inicijativu ili da preuzmete rediteljsku palicu u svoje ruke.

Povoljni planetarni uticaji vam donose sjajne mogućnosti da se oprobate i u nekim novim ljubavnim situacijama ili odnosima koji su vam do sada bili nepoznati.

Ako želite da krunišete svoj ljubavni život veridbom, brakom, decom i porodicom imaćete idealnu priliku već od 22. jula, zatim od 19. avgusta i od 06. septembra.

Ako ste slobodnog emotivnog statusa onda nema razloga da pripustate sjajne prilike koje su pred vama, predstoje vam novi i zanimljivi susreti koji mogu da vas podignu u ljubavne oblake... zaboravite na svoju tipičnu sumnjičavost, jer možda je sada pred vama i nova životna šansa...

POSAO
Često ćete imati utisak da je skoro sve u vašim rukama što vam i odgovara da dirigujete u timu saradnika. Pametno upotrebite sve adute ili prednosti sa kojima raspolažete i pažljivo osmislite faze poslovnih aktivnosti. Očekuje vas dobar prijem u okruženju, ali povremeno je najbolje da se opredelite za samostalni nastup jer na takav način ćete najbolje skrenuti pažnju na lične zasluge i bićete najbolje nagrađeni.

Ako stremite ka nekim ozbiljnijim promenama u poslu: novi start, izmenjena koncepcija, drugačiji prioriteti i izbor sardnika, idealna prilika za to je period od 29. jula, kao i početkom septembra.

Uspešne rezultate, napredovanje na poslovnoj, društvenoj ili statusnoj lestvici možete da očekujete u periodu od 10. avgusta i od 02. septembra.

SUGESTIJA
Uz prepoznatljive manire koji krase vašu prirodu, kao što su: tačnost, marljivost, pedantnost sada je i „faktor sreće“ u potpunosti na vašoj strani. Važno je da sebi odaberete vrhunske ciljeve i da tačno definišete svoje prioritete, a ljubav, sreća i uspeh neće izostati. Postoje oči koje vas verno prate i neko će dobro nagraditi sve vaše kvalitete. Na vama je da pokrenete prve talase i da upalite iskre ...

Vaši SREĆNI dani su: 12, 20. i 30. juli; 02, 08, 20, 28. i 30. avgust; 06. septembar.

Budite pažljiviji i oprezniji: 12. jula, 13. avgusta i 11. septembra.


VAGA - od 24. septembra do 23. oktobra

Zaljubljenici u umetnost, lepotu, i razne (ne)poznate životne čari, najviše u ljubav ... Vole da vole i još više da Oni budu voljeni! Uravnoteženo ulepšavanje porodice horoskopa, energija Vage utiče na traženje mira, sklada i saradnje - i to sa istančanim stilom i nežnošću.  Nemirnog su duha i sa urođenim smislom za koketiranje ne samo sa partnerom, već sa svima iz svog okruženja.


LJUBAV
Delujete vrlo privlačno i inspirisani ste za novu emotivnu ulogu, ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Novi događaji unose lagani nemir u vaš ljubavni ili porodični život. Pod uticajem snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ali, talas novih i uzavrelih emocija predstavlja i put do zajedničke sreće. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost.

Imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju vašu emotivnu pažnju. Delujete vrlo zanosno i umete da šarmirate skoro svakog kada to poželite.

Za vas je ovo period ljubavnog procvata, a od vas zavisi šta tačno ili Koga želite pored sebe.

Idealno vreme za verudbu, sklapanje braka ili proširenje porodice i decu, je period od 10. avgusta, i tokom septembra meseca.
Ako ste mladi ili slobodni, uživajte u novim i brojnim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomerite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterijume vrednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu. U ljubavnoj perspektivi, dobro se uvek dobrim vraća.

POSAO
Nalazite se u kreativnoj fazi i preokupirani ste različitim informacijama ili poslovnim idejama. Delujete kao osoba, koja nema vremena za neke slučajne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Međutim, iako svojim energičnim ponašanjem kod bliskih saradnika podstičete različite reakcije na kraju će se potvrditi vaša uloga i neko će vas dobro nagraditi za sve kvalitete koje ste pokazali.

Predstoji vam period zlatnih rezultata i napredovanja na poslovnoj i statusnoj lestvici od 30. avgusta, i zatim od 04. septembra.
Važno je da se što više angažujete na različitim stranama i nema razloga da neko utiče na vašu profesionalnu nesigurnost. Budite promišljeniji u vezi finansijskih transakcija, nemojte dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime o zajedničkim ciljevima. Septembar je mesec “zlatnih rezultata i plodova”.

SUGESTIJA
Sreća vam se osmehuje sa više strana i pred vašim je vratima. Osetićete nove ljubavne čarolije i kulminaciju sreće posebno u periodu od 12. i zatim od 16. avgusta, kada vaš vladalac Venera uplovi i u vaše sazvežđe. Jupiter i Saturn borave u vašem petom polju i navode vas na nove odluke o uređenju privatnog ili porodičnog života. Od septembra meseca uz prisustvo Marsa u vašem sazvežđu imaćete dovoljno energije da svoje odluke sprovedete u delo.

Vaši SREĆNI dani su: 13, 25. i 31. juli; 05, 07, 17, 21. i 31. avgust; 07. septembar.

Budite pažljiviji i oprezniji: 14. jula, 04. avgusta i 08. septembra.


ŠKORPION - od 24. oktobra do 22. novembra

Specifičan senzibilitet, magnetska privlačnosti i istančana intuicija. Najintenzivnija i najusredotočenija od svih znakova horoskopa, energija Škorpiona nam pomaže da zaronimo u najdublje sile postojanja, spojimo sve naše supersile i uspostavimo odnose i veze koje su izgrađene da traju neprekidno... Oni su zavodljivi, neodoljvi i “opasni”. Ovo je simbol “reke” - energija koja prodire u sve ćelije i pore ... uvek se transformiše i neuništiva je ...


LJUBAV
Nalazite se u fazi emotivnog uzleta ili nove ljubavne inspiracije. Emotivni zanos koji intenzivno osećate u vama budi želju za novim ili strasnim susretima, i za neobičnim ljubavnim doživljajima. Zračite magičom energijom, neko pobuđuje fluid i »ljubavne iskre« u vašim očima. Ako ste slobodni, očekuju vas brojni »susreti iznenađenja« i razni pozivi. Ali, vi nikada ne pristajete na ulogu “plena”, vi se predajete sami i do one granice koju sami odredite.

Očekuju vas sjajni aspekti u periodu od 20. jula, zatim od 04. avgusta i od 02. septembra.
Ako imate stalnog partnera sada je sjajan period da uplovite u neke nove ljubavne vode, možete da planirate veridbu, brak ili decu, sve srećne mogućnosti su pred vama.

Važno je da sledite svoj unutrašnji instinkt. Razmena osećanja i energije između vas i voljene osobe predstavlja »najlepši deo stvarnosti«. Ono što je po vašem ukusu – odgovara i vašem partneru.

Ljubavna sreća je dostižna, ukoliko verujete u mogućnost zajedničke interakcije i prilagođavanja.

POSAO
Zahvaljujući dobroj strategiji i novim informacijama o poslovnim prilikama proširujete svoja interesovanja u različitim pravcima. Planete su vam naklonjene i sada se nalazite u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. U poređenju sa svojim saradnicima često vodite »glavnu reč« i umete da ostvarite dobru poziciju. Važno je da podstičete dvosmerne kontakte i da kombinujete samostalni nastup sa partnerskim udruživanjem ili grupnim radom.

Očekuju vas uspešni rezultati napredovanje na poslovnoj, društvenoj ili statusnoj lestvici u periodu od 11. jula, zatim od 10. avgusta i od 04. septembra.

Umete da prepoznate dobru priliku i da isplanirate redosled poteza, uz znanje, umenje i iskustvo koje imate oslonite se i na svoju intuiciju – kao nepogrešivu vodilju na putu ka uspehu.
Ako pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima predstoje vam novi ili uvećani novčani prilivi.

SUGESTIJA
Pred vama su novi izazovi, ali i „faktor sreće“ je na vašoj strani - sada imate idealnu priliku čak da ostvarite i neke svoje „tajne snove“. Početak možda nije lak i deluje suviše komplikovano, ali predstavlja mogućnost da pomerite sve svoje granice u saznanju, umenju i ljubavi, te da ostvarite vrhunac životne radosti i sreće. Od 22. jula, aspekti planeta vam pomažu da ostvarite i ono nemoguće.

Vaši SREĆNI dani su: 11, 20, 28. i 31. juli; 04, 08, 18, 24. i 31. avgust; 02. septembar.

Budite pažljiviji i oprezniji: 15. jula, 02. avgusta i 07. septembra.


STRELAC - od 23. novembra do 21. decembra

Znak koji pomera sve granice u saznanjima, iskustvima i doživljajima. Svetski pustolov horoskopskog „točka“; energija Strelca nas nadahnjuje da sanjamo velike i beskrajne snove, da težimo nemogućem i bez straha preduzimamo razne rizike. Optimista sa toplim i širokim osmehom koji je zagledan u srećnu budućnost. Kod njih i ono nemoguće, lako (ili malo teže..) postaje dostupno i moguće ...


LJUBAV
Očekuje vas jako zanimljiv period. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, osećate da je sreća na vašoj strani – pružaju vam se najrazličite mogućnosti bez obzira na vaš emotivni status ili na godine. Očekuju vas brojna lepa dešavanja, pogotovu kada je reč o slobodnim osobama. Moguće da će neko prijateljstvo prerasti u ljubav, a takođe vas zanimljiva poznanstva očekuju i preko prijatelja. Zato nemojte biti previše stegnuti i prepustite se radosnicama i talasima ljubavi.

Zauzeti pripadnici ovog znaka biće razapeti između toga da bi trebalo da budete ozbiljni i odgovorni partneri i toga da želite da se opustite i zabavite. Postavljate suviše stroge kriterijume pred voljenu osobu, ali vaš podsticaj ume i da deluje blagotvorno na više načina. Emotivni izazovi ponekad predstavljaju dobru priliku da se profiltrira zajednički odnos.

Predstoji vam ljubavno zbližavanje koje će na vas ostaviti fascinantan utisak. Ako vas privlači »čar« i avantura novog ljubavnog izazova ili osoba koju ste nedavno upoznali, predstoji vam niz uzbudljivih epizoda. Ipak, u svakom preterivanju postoji i deo istine koji se »skriva« od očiju javnosti. Nema razloga da vas napušta dobro raspoloženje, nalazite se na korak do zajedničke sreće.

POSAO
Jasno vam je da savremeniji pristup zajedničkim temema ili interesima donosi dugoročniji uspeh.

Ponekad morate delovati energično ili ultimativno u društvu saradnika. U svom prepoznatljivom maniru umete da osvajate simpatije na različitim stranama. Uz vaš trud i zalaganje očekuje vas niz srećnih okolnosti posebno u periodu od 28. jula, zatim od 25. avgusta i od 05. septembra.

Sada imate sjajnu priliku da uspešno završite neke započete projekte ili da se posvetite i nekim novim poslovima. Tokom septembra meseca možete da očekujete uspeh u poslovima u domenu turizma, ekonomije, uslužnih delatnosti ili sporta.

Poželjno je investirate u nekretnine ili da se fokusirate na poslove koji će vam doneti dodatnu zaradu u periodu od 11. avgusta i od 15. septembra. Obratite pažnju i na razne mogućnost partnerskog udruživanja koje imate.

SUGESTIJA
U skladu sa vašom optimističnom i veselom prirodom postavite sebi visoke ciljeve u svim životnim oblastima. Pratiće vas povoljni planetarni aspekti u periodu od 11. jula kada Venera i Mars aktiviraju vaše deveto polje; zatim obratite pažnju i na period od 01. avgusta kada vam se otvaraju skoro svi „putevi“ koji vode ka uspehu, napredovanju na životnoj lestvici ili ka bližem i daljem inostranstvu.

Vaši SREĆNI dani su: 17, 25. i 31. juli; 05, 11, 18, 25. i 31. avgust; 03. septembar.

Budite pažljiviji i oprezniji: 14. jula, 02. avgusta i 04. septembra.


JARAC - od 22. decembra do 20. januara

Simbol za proticanje vremena, sticanje iskustva i sakupljanje raznih mudrosti života ... Odmereni majstor planiranja u porodici horoskopa, energija Jarca uči nas moći strukture i organizovanja dugoročnih ciljeva... Oni dokazuju da je nadkompenzacija moguća i da čuda postoje. Predstavljaju veliki oslonac svom partneru, porodici, prijateljima, društvu u kojem žive ...


LJUBAV
Očekuje vas pozitivan obrt u ljubavnom životu, partner će vas iznenaditi na neki poseban i lep način. Prepustite se svojim osećanjima da vas vode. Uz blisku osobu sve možete da prevaziđete na dobar način, neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajednička ljubavna rešenja. Pravilna komunikacija i razumevanje je osnova u građenju dobrog odnosa, nemojte dozvoliti da zbog nesporazuma partner ili vi donesete neku pograšnu odluku u periodu krajem jula ili tokom avgusta meseca.

Kada pravilno iskristališete svoje misli i osećanja očekuje vas topla ljubavna faza u kojoj ćete uživati uz voljenu osobu.
Ako ste mladi ili slobodni bolje je da pažljivo birate partnera, ponekad prvi utisak može lako da zavara u smislu oduševljenja, ali i odbijanja. Moguće je, tek na drugi ili na treći pogled da “vidite” i prepoznate svoju ljubavnu sreću.

Povoljni aspetki planeta donose sjajne mogućnosti u periodu od 23. jula, zatim od 22. avgusta i od 02. septembra.
Ovo je vreme ljubavne afirmacije, ali uz svest da je vreme kao faktor na uvek vašoj strani. U skladu sa svojom prirodom koračajte sigurno, čak kada se nalazite i na ljubavnom nebu.

POSAO
Postoje važni ciljevi koje možete da ostvarite u raznim fazama ili na neki zaobilazan način. Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju na osnovu koje ćete uspešno realizovati skoro sve što ste i zamislili. Nastavite da se ponašate dovoljno promišljeno u proceni pravih vrednosti.

U periodu od 28. jula i od 26. avgusta, obratite pažnju na nove profesionalne mogućnosti, kako biste proširili saznanje i poboljšali svoju ukupnu poziciju. Ako prepustite da stvari same idu svojim tokom, neko drugi iznenada može da vas preduhitri.

Pažljivo procenite situacije koje zahtevaju neki vid rizika ili veće ulaganje novca, tek kada izbegnete određene zamke pogrešno predstavljenih prilika očekuje vas napredak i uvećani prilivi.

Septembar je idealan period da započnete nove poslovne projekte i za investiranjem, mnogi od vas će napredovati na poslovnoj i statusnoj lestvici.

SUGESTIJA
Ponekad treba prihvatiti one najteže okolnosti, kako biste sebi i drugima dokazali da ste dovoljno dorasli najrazličitijim izazovima. Važno je da pažljivo planirate sve događaje kako u ljubavnom, tako i poslovnom životu. Očekuju vas veliki uspeh, posebna radost i zajednička sreća u periodu od 26. jula, zatim od 10. avgusta, kao i od 06. septembra. Vama je jasno da se preko trnja se stiže do zvezda.

Vaši SREĆNI dani su: 12, 20. i 30. juli; 06, 10, 20, 24. i 30. avgust; 04. septembar.

Budite pažljiviji i oprezniji: 17. jula, 07. avgusta i 04. septembra.


VODOLIJA - od 21. januara do 19. februara

Vizionar koji uvek ima “širu sliku” u odnosu na sve ostale iz svog okruženja. Njihov “vid”, povremeno vidi ono što ostali znaci zodijaka ne vide. Lucidni mislilac, genije ili humanitarac horoskopskog „točka“; futuristička energija Vodolije pomaže nam pri inoviranju i ujedinjenju za društvenu pravdu – ka stvaranju novog sveta... Oni su obično za korak ispred vremena, ili na nekim drugim – kosmičkim - talasnim dužinama.


LJUBAV
Ponekad želite da prikrijete svoja intimna osećanja ili tajne namere u ljubavnom životu, zbog toga umete da zbunjujete svoju okolinu i to najčešće kroz promene u raspoloženju i postupcima koje činite. Potrebno je da iskristališete svoja osećanja i da rešite zablude koje imate prema jednoj osobi. Budite dovoljno iskreni i nemojte povrediti nečija osećanja. Nema potrebe da igrate pogrešnu ulogu, loši potezi mogu da iskomplikuju ljubavni odnos.

Ako priželjkujete strasnu avanturu, ništa vas neće sprečiti da ostvarite svoje »tajne namere«. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnoj igri, stoga nemojte prekoračiti osnovna »pravila« u zajedničkom životu. Ali, igra zavođenja može i da vas inspiriše na niz velikih i pozitivnih promena, važno je da verujete u svoja osećanja i nečiju emotivnu naklonost.

Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas brojni susreti i zanimljiva poznanstva. Usmerite svoje misli i osećanja u pozitivnom pravcu, najbolje je da ih potencirate i da im se prepostite u periodu od 21. jula i od 17. avgusta.

Ako vam je stalo do emotivnog uzleta, zbližavanja ili pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite svoje skrivene adute. Zarad zajedničke sreće, učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu. Nema razloga da odustajete od dobrih namera, uživajte u situacijama koje vas emotivno zbližavaju.

POSAO
Nalazite se u stvaralačkoj fazi i zagovarate ubrzani poslovni ritam u svom okruženju. Zarad velikih ambicija povremeno umete da prekoračite osnovna pravila ili da energično sprovedete svoju volju, bez prethodne konsultacije sa saradnicima. Ipak, zaoštrena poslovna klima nateraće vas da povučete nove poteze i da korigujete svoje propuste. Očekuju vas sjajni razultati u periodu od 27. jula, zatim od 03. avgusta, i od 11 septembra.

Važno je da se angažujete na različitim stranama i da budnim okom pratite nove događaje na poslovnoj sceni. Potrebno je da postavite listu prioriteta u dogovoru sa saradnicima, kako biste racionalnije koristili svoje znanje ili energiju. Korisne informacije mogu da vam olakšaju put do afirmacije i poslovnog uspeha.

U periodu od 03. septembra svoje ideje ćete moći da plasirate na pravom mestu.

SUGESTIJA
U pozitivnom zanosu ponekad mislite da je sve moguće i lako ostvariti, na sreću prate vas sjajni planetarni aspekti posebno u periodu od 11. jula kada Venera i Mars borave u vašem sedmom polju i podstiču raznovrsne kontakte i odnose sa okolinom.

Jupiter ponovo 28. jula ulazi u vaše sazvežđe, te otvara mnoga vrata i puteve koji su bili uskraćeni i donosi obilje srećnih mogućnosti – faktor sreće je na vašoj strani.

Vaši SREĆNI dani su: 13, 25. i 31. juli; 05, 11, 19, 25. i 31. avgust; 05. septembar.

Budite pažljiviji i oprezniji: 18. jula, 08. avgusta i 05. septembra.


RIBE - od 20. februara do 20. marta

Simbol mora, emocije koje ispunjavaju i napajaju našu dušu. Veliki sanjar i iscelitelj horoskopa, Energija Riba budi milosrđe, maštu i veštinu uranjanja u osećanja, povezujući nas i zaokružujući u celinu, te čak i ono nemoguće lako čini - mogućim... Njihove misli i osećanja deluju “lekovito” ili mogu lako da nas opiju i navedu na neku “drugu dimenziju” ... Beskrajna mašta i duboke, višeslojne emocije pomeraju sve granice...


LJUBAV
Ako se vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Učinite sve što je potrebno, da ulepšate svoj intimni život i odnos sa bliskom osobom. Potrudite se da uvek delujete zanosno i privlačno u različitim prilikama. Ljubavni zanos koji osećate u vama budi novu energiju i neku skrivenu snagu. Za vas je ovo vreme ljubavi, nežnosti i sreće koja će vas pratiti već u periodu od 11. jula.

Nezavisno od vašeg emotivnog statusa ili godina, sada možete da uživate u brojnim romansama ili uz svog partnera. Učinite sve što je potrebno da vaš ljubavni život postane najlepša bajka.

Ako vas neko navodi na slobodnije emotivno izražavanje, prihvatite dobar podsticaj. Odgovorite na nove emotivne signale ili na nečiju ljubavnu poruku.
Imaćete na pretek i prijaće vam razni susreti, interesantni kontakti, novi izleti ili putovanja. posebno u periodu od 26. jula, zatim od 22. avgusta i od 10. septembra.

Očekuju vas idealne prilike za najlepše ili filmsko zaljubljivanje, sada možete da planirate veridbu ili venčanje, ili decu i proširivanje porodice. Sve želje i snovi postaju mogući!

POSAO
Osećate dodatni priliv kreativne energije i ne možete da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Dobijate podršku u svojoj okolini i imponuje vam saznanje, da saradnici imaju dovoljno poverenja u vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Potrebno je da preuzmete odgovarajuću inicijativu, kako biste ostvarili sve svoje poslovne namere.

U periodu od 25. avgusta, potrebno je da primenjujete različite obrasce uspešnog poslovanja, kao dodatnu garanciju i psihološku sigurnost.
Vaša dobitna kombinacija, predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. Sada imate sjajnu priliku da napredujete na poslovnoj, statusnoj ili društvenoj lestvici i neko će vas dobro nagraditi.

Ako se bavite poslovima u domenu umetnosti, turizma, trgovine ili uslužnih delatnosti očekuje vas veliki uspeh u periodu krajem avgusta i tokom septembra meseca.

Neka vaša vodilja bude: da sve što je dobro može biti i bolje, ako to zaista želite.

SUGESTIJA
Jupiter i Neptun borave u vašem sazvežđu – što vam sada daje privilegiju da ostvarite ono što drugi ne mogu, ili da sve svoje slatke i tajne snove pretvorite u javu. U skladu sa vašom prirodom vizije koje imate mogu sada mogu da se pretoče u nezaboravne i srećne dane. Pratite svoja osećanja i intuitivne predznake, mašta pomera sve zidove realnosti i neka ljubav bude vaša glavna vodilja.

Vaši SREĆNI dani su: 11, 26, 28. i 31. juli; 04, 12, 20, 28. i 31. avgust; 12. septembar.
 
Komentari(0)
Ostavi komentar