Magazin

VELIKI LETNJI HOROSKOP ZA 2024. II DEO

VELIKI LETNJI HOROSKOP:

Rakove očekuje period ljubavi,

a OVAJ ZNAK očekuje LETO IZ SNOVA - sve želje će im se ispuniti!?

 

Koga očekuje poslovni uspeh, koga promena karijere, a koga nove ljubavi ili proširenje porodice, saznajte u velikom letnjem horoskopu za 2024. godinu, koji samo za vas donosi Ana Rakić Đuričić, prof. astrolog i dipl. psiholog.

05.06.2024.

 

 

prof.astrolog i dip.psiholog

A S T R O L O O K

www.astrolook.com/paketi

 

 


 

 

VAGA - od 24. septembra do 23. oktobra

 

Zaljubljenici u umetnost, lepotu, i razne (ne)poznate životne čari, najviše u ljubav ... Vole da vole i još više da Oni budu voljeni! Uravnoteženo ulepšavanje porodice horoskopa, energija Vage utiče na traženje mira, sklada i saradnje - i to sa istančanim stilom i nežnošću.  Nemirnog su duha i sa urođenim smislom za koketiranje ne samo sa partnerom, već sa svima iz svog okruženja.

LJUBAV

Imate razne mogućnosti da uživate ili u odnosu sa voljenom osobom, ili da se usmerite prema izboru novog ili novih partnera. Vi ćete biti za korak ispred drugih i donećete niz novih odluka počevši već od 11. juna. Ljubavni život će vam obilovati skoro svim mogućnostima, neko od vas će obnoviti svoju ljubavnu vezu iz prethodnog perioda, neko će započeti novu ili nove veze, a neko će odlučiti da zaplovi u bračne vode ... Vašem horoskopskom znaku je sve dato i moguće.

Napokon ćete bez nekih nametnutih ograničenja slobodno uživati u zanimljivim komunikacijama, raznim susretima, novim putovanjima.

Očekuju vas sjajne mogućnosti da svoj ljubavni život učinite filmskom pričom na način koji vama najviše odgovara od 12. jula, zatim posebno od 16. avgusta dok Venera bude boravila u vašem petom polju. Početak septembra donosi povoljne aspekte za sklapanje zajednice ili za decu i proširenjem porodice.

Sugerišemo vam početkom avgusta koliko je to moguće usporite se sprovođenjem nekih odluka o zajedničkom životu ili sa zvaničnim saopštenjima.

Mnogi od vas će imati idealnu priliku da spajaju lepo sa korisnim, praktičnim i primenjivim. Možete da se oslonite na podršku i pozitivnu ulogu brojih prijatelja.

 

POSAO

Dobrih poslovnih prilika će biti na pretek, jer ulazite u sjajan period u kojem ćete moći na najbolji način da predstavite sve svoje kvalitete. Interesovanje i reakcija vašeg okruženja će uticati na to da  se osećate uvek spremno na „veliku akciju“. U želji da afirmišete svoje ideje i rad nailazićete na pozitivan odjek i bićete dobro nagrađeni.

Predstoji vam serija uspešnih rezultata i napredovanja na poslovnoj lestvici od 05. juna, od 28. jula, zatim od 21. avgusta i posebno od 01. septembra.

Možete slobodno da ulažete u nove ideje, projekte ili da investirate u nekretnine i to u dogovoru ili u partnerstvu sa nekim poznatim osobama  sa kojima već imate pozitivno iskustvo.

Neke Vage očekuju i „velike nagrade“, javna priznanja ili uspeh u nekom zvaničnom takmičenju u septembru mesecu.  

 

SUGESTIJA

Sreća vam se smeši u svim pravcima, a kada ima sreće – sreći nema kraja. U duhu svoje nestalne prirode i zahvaljujući dobrim planetarnim aspektima možete široko da se razmašete u svim životnim oblastima. Imaćete utisak da sada skazaljke na satu brže otkucavaju minute posvećene ljubavi, zabavi, poslovnim aktivnostima ili svim sadržajima kojima ste posvećeni.

 

Vaši SREĆNI dani su: 07, 11, 19. i 25. juni; 13, 19. i 31. juli; 03, 11, 19, 21. i 31. avgust; 09. septembar.

 

Budite pažljiviji i oprezniji: 04, 11. i 24. juna; 12. jula, 08. avgusta i 02. septembra.

 

 

 

 

 

 

ŠKORPION - od 24. oktobra do 22. novembra

 

Specifičan senzibilitet, magnetska privlačnosti i istančana intuicija. Najintenzivnija i najusredotočenija od svih znakova horoskopa, energija Škorpiona nam pomaže da zaronimo u najdublje sile postojanja, spojimo sve naše supersile i uspostavimo odnose i veze koje su izgrađene da traju neprekidno... Oni su zavodljivi, neodoljvi i “opasni”. Ovo je simbol “reke” - energija koja prodire u sve ćelije i pore ... uvek se transformiše i neuništiva je ...

LJUBAV

Ako je ljubav vaša vodilja – sada je pravi trenutak da u njoj uživate i da je delite sa svima koji su vam bliski. U zavisnosti od svog emotivnog statusa ili godina možete da zakorčite u carstvo ljubavi već od 08. juna, od 11. jula, zatim od 01. avgusta, kao i od 02. septembra.

Sunce vam donosi dodatnu energiju, Venera ljubavne iskre, a Mars potencira vaše strasti ... Jupiter vam pomaže da ostvarite svoje ljubavne želje. Ako ste slobodnog statusa očekuju vas nova i zanimljiva poznastva koja vode ka srećnoj ljubavnoj vezi, a ako imate stalog partnera sada je povoljan period da planirate venčanje, dete ili proširenje porodice. Sada možete da uživajte u carstvu ljubavi uz voljene osobe. Izgledaćete lepše, zavodljivije i zanosnije, jer energija kojom zračite deluje magično na vašu okolinu.

Očekuju vas novi kontakti, neki zanimljivi susreti i uzbudljivija dešavanja u društvenom životu. Dajte sebi oduška kad god osetite potrebu da usrećite sebe ili voljenu osobu, jer samo se ljubav i sreća deljenjem umnožavaju ...

 

POSAO

Očekuju vas dobre prilike i novi poslovni izazovi, koliko god vam nešto izgledalo komplikovano ili „teško“ prihvatite te ponude. Vrlo brzo uspećete da dokažete sebi, a i drugima da imate dovoljno vrlina i potencijala koji vas čini kvalitetnom osobom. Možete da ostvarite uspešne rezultate i napredovanje na poslovnoj, društvenoj ili statusnoj lestvici u periodu od 05. juna, zatim od 01. avgusta, i posebno od 02. septembra.

Ako se bavite poslovima iz oblasti umetnosti, uslužnih delatnosti, trgovinom ili edukacijom juli i septembar su idealni da ostvarite neke izuzetne rezultate. Predstoji vam poboljšanje u finansijskom smislu ili imovinska uvećanja u drugoj polovini septembra.

Neki Škorpioni mogu da očekuju životnu radost, vrhunske nagrade ili srećno sudbinsko ostvarenje u periodu od 21. juna, od 19. avgusta i od 11. septembra.

Sreća je u potpunosti na vašoj strani i sada je idealno vreme da ostvarite sve ono do čega vam je najviše stalo.

 

SUGESTIJA

Za vas je ovo je najlepši deo godine, jer sada možete da uronite i zaplovite morem ljubavi. Imate sjajne aspekte koji vas prate i koji donose „zlatne plodove“ –  ljubav, uspeh i sreća su na vašoj strani. Sve planete su se udružile i pokrenule kosmičku energiju, da se vaši slatki ili tajni snovi ostvare i pretvore u najlepšu javu... Čak i ono „nemoguće“ postaje moguće, ako i kada ima dovoljno ljubavi...

 

Vaši SREĆNI dani su: 04, 08, 12, 22. i 28. juni; 11, 20, 22. i 30. juli; 04, 08, 18, 24. i 31. avgust; 08. septembar.

 

Budite pažljiviji i oprezniji: 05, 11. i 21. juna; 19. jula, 13. avgusta i 05. septembra.

 

 

 

 

STRELAC - od 23. novembra do 21. decembra

 

Znak koji pomera sve granice u saznanjima, iskustvima i doživljajima. Svetski pustolov horoskopskog „točka“; energija Strelca nas nadahnjuje da sanjamo velike i beskrajne snove, da težimo nemogućem i bez straha preduzimamo razne rizike. Optimista sa toplim i širokim osmehom koji je zagledan u srećnu budućnost. Kod njih i ono nemoguće, lako (ili malo teže..) postaje dostupno i moguće ...

LJUBAV

Za vas počinje vreme ljubavi, romantike, nežnosti, avantura, strasti, ili sve što možete da zamislite i da poželite sada je pred vama. Kao na ljubavnom ringišpilu možete da birate ono što vam srce poželi, a vaše srce je veliko i neustrašivo ... ljubav pomera sve granice.

Već od 03. juna, Venera i Mars donose obilje novih susreta, ljubavne varnice ili slatke strasti i učiniće da postanete neodoljivi. Nezavisno od vaših godina ili emotivnog statusa sada ste u prilici da doživite nesvakidašnja iskustva i da uživate u raznim čarima.

Ako imate stalnog partnera sada možete da zaplovite morem ljubavi, te da svoju zajednicu učinite najlepšom bajkom. Ako ste slobodni bićete u prilici da osetite magiju zaljubljivanja i zanos koji će vas potpuno transformisati.

Od 22. jula u vaše deveto polje uplovljava Sunce, uživajte u svemu što vam pričinjava zadovoljstvo i u svim lepim stvarima bez ustručavanja i stida – jer u vašoj prirodi je da „vladate“, a sada možete to i da ostvarite.

Svega ćete imati u izobilju, očekuju vas zanimljivi kontakti, interesantni susreti, razni izleti i putovanja koji će vam doneti novu radost i srećna ispunjenja.

Obratite pažnju na sjajan period od 12. avgusta i zatim od 04. septembara. Ako planirate veridbu, venčanje, decu ili proširivanje porodice ovo je vaš idealan period.

Uverićete se da sve što je lepo može biti i lepše uz voljenu osobu.

 

POSAO

Imaćete utisak da možete više i bolje od drugih, i to će se pokazati kao tačno. Pratiće vas dobre poslovne prilike, a naročito u periodu od 19. juna, imaćete privilegiju da birate samo najbolje ponude ili kombinacije koje dozvoljavaju spoj lepog, korisnog i praktičnog.

Osim što možete da demonstrirate lične sposobnosti i individalni rad sada imate priliku i da se oprobate u nekim partnerskim poslovima. Dozvoljene su vam sve moguće kombinacije koje vode ka uspehu i zlatnim razultatima.

Impresioniraćete svoju okolinu određenim razultatima koji se svrstavaju u kategoriju vrhunskih majstora. Bez obzira na profesionalno opredeljenje očekuje vas veliki uspon na poslovnoj i statusnoj lestvici, kao i dodatni ili uvećani novčani prilivi.

Septembar je sjajan period za prestižne nagrade, priznanja ili „pobedničke osmehe“. 

 

SUGESTIJA

U svom tipičnom maniru vi sada zaista možete da carujete, jer sve se vrti oko vas i vi se nalazite u centru svih dešavanja. Ovo je vaš idealan period – pratiće vas povoljni aspekti sa Suncem, Venerom, Merkurom i Marsom ... dok će Jupiter aktivira vaše sedmo polje – ova planetarna konstelacija se retko dešava i čini izuzetnu privilegiju. Skoro sve što želite nalazi se pred vama na „carskoj trpezi“ i sve vam je dostupno ...

 

Vaši SREĆNI dani su: 05, 09, 21. i 29. juni; 15, 25. i 31. juli; 05, 07, 17, 27. i 31. avgust; 05. septembar.

 

Budite pažljiviji i oprezniji: 06, 12. i 26. juna; 18. jula, 08. avgusta i 04. septembra.

 

 

 

 

 

JARAC - od 22. decembra do 20. januara

 

Simbol za proticanje vremena, sticanje iskustva i sakupljanje raznih mudrosti života ... Odmereni majstor planiranja u porodici horoskopa, energija Jarca uči nas moći strukture i organizovanja dugoročnih ciljeva... Oni dokazuju da je nadkompenzacija moguća i da čuda postoje. Predstavljaju veliki oslonac svom partneru, porodici, prijateljima, društvu u kojem žive ...

 

LJUBAV

Možete da očekujete ljubavno i uzbudljivo leto, posebno od 17. juna, kada će Venera boraviti u vašem sedmom polju. Takođe očekuju vas povoljni aspekti sa Merurom, Marsom i Suncem od 21. juna. Predstoje vam nova dešavanja koja će vaš život učiniti dovoljno dinamičnim, uzbudljivim i ispunjenim slatkim danima i ljubavnim noćima ...

Pred vam je idealan period novih ljubavnih ispunjenja i ostvarenja, ali ovaj put od vas se očekuje da povremeno pokrećete inicijativu ili da preuzmete rediteljsku palicu u svoje ruke.

Povoljni planetarni uticaji vam donose sjajne mogućnosti da se oprobate i u nekim novim ljubavnim situacijama ili odnosima koji su vam do sada bili nepoznati.

Ako želite da krunišete svoj ljubavni život veridbom, brakom, decom i porodicom imaćete idealnu priliku već od 18 juna i od 22. jula, zatim od 19. avgusta i od 06. septembra.

Ako ste slobodnog emotivnog statusa onda nema razloga da pripustate sjajne prilike koje su pred vama, predstoje vam novi i zanimljivi susreti koji mogu da vas podignu u ljubavne oblake ... zaboravite na svoju tipičnu sumnjičavost, jer možda je sada pred vama i nova životna šansa ...

 

POSAO

Često ćete imati utisak da je skoro sve u vašim rukama što vam i odgovara da dirigujete u timu saradnika. Pametno upotrebite sve adute ili prednosti sa kojima raspolažete i pažljivo osmislite faze poslovnih aktivnosti. Očekuje vas dobar prijem u okruženju, ali povremeno je najbolje da se opredelite za samostalni nastup jer na takav način ćete najbolje skrenuti pažnju na lične zasluge i bićete najbolje nagrađeni.

Ako stremite ka nekim ozbiljnijim promenama u poslu: novi start, izmenjena koncepcija, drugačiji prioriteti i izbor sardnika, idealna prilika za to je period od 06. juna, i od 29. jula, kao i početkom septembra.

Uspešne rezultate, napredovanje na poslovnoj, društvenoj ili statusnoj lestvici možete da očekujete u periodu od 10. avgusta i od 02. septembra.

 

SUGESTIJA

Uz prepoznatljive manire koji krase vašu prirodu, kao što su: tačnost, marljivost, pedantnost sada je i „faktor sreće“ u potpunosti na vašoj strani. Važno je da sebi odaberete vrhunske ciljeve i da tačno definišete svoje prioritete, a ljubav, sreća i uspeh neće izostati. Postoje oči koje vas verno prate i neko će dobro nagraditi sve vaše kvalitete. Na vama je da pokrenete prve talase i da upalite iskre ...

 

Vaši SREĆNI dani su: 02, 10, 22. i 28. juni; 12, 20. i 30. juli; 02, 08, 20, 28. i 30. avgust; 06. septembar.

 

Budite pažljiviji i oprezniji: 07, 18. i 16. juna; 12. jula, 13. avgusta i 11. septembra.

 

 

 

 

 

 

VODOLIJA - od 21. januara do 19. februara

 

Vizionar koji uvek ima “širu sliku” u odnosu na sve ostale iz svog okruženja. Njihov “vid”, povremeno vidi ono što ostali znaci zodijaka ne vide. Lucidni mislilac, genije ili humanitarac horoskopskog „točka“; futuristička energija Vodolije pomaže nam pri inoviranju i ujedinjenju za društvenu pravdu – ka stvaranju novog sveta... Oni su obično za korak ispred vremena, ili na nekim drugim – kosmičkim - talasnim dužinama.

LJUBAV

Delujete vrlo privlačno i inspirisani ste za novu emotivnu ulogu, ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Novi događaji unose lagani nemir u vaš ljubavni ili porodični život. Pod uticajem snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ali, talas novih i uzavrelih emocija predstavlja i put do zajedničke sreće. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. Od 26. maja Jupiter ulazi u vaše peto polje i donosi najbolje aspekte da ostvarite sve svoje ljubavne snove.

Imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju vašu emotivnu pažnju. Delujete vrlo zanosno i umete da šarmirate skoro svakog kada to poželite.

Za vas je ovo period ljubavnog procvata, a od vas zavisi šta tačno ili Koga želite pored sebe.

Idealno vreme za verudbu, sklapanje braka ili proširenje porodice i decu, je period od 10. avgusta, i tokom septembra meseca.

Ako ste mladi ili slobodni, uživajte u novim i brojnim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomerite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterijume vrednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu. U ljubavnoj perspektivi, dobro se uvek dobrim vraća.

 

POSAO

Nalazite se u kreativnoj fazi i preokupirani ste različitim informacijama ili poslovnim idejama. Delujete kao osoba, koja nema vremena za neke slučajne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Međutim, iako svojim energičnim ponašanjem kod bliskih saradnika podstičete različite reakcije na kraju će se potvrditi vaša uloga i neko će vas dobro nagraditi za sve kvalitete koje ste pokazali.

Predstoji vam period zlatnih rezultata i napredovanja na poslovnoj i statusnoj lestvici od 11. juna, od 30. avgusta, i zatim od 04. septembra.

Važno je da se što više angažujete na različitim stranama i nema razloga da neko utiče na vašu profesionalnu nesigurnost. Budite promišljeniji u vezi finansijskih transakcija, nemojte dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime o zajedničkim ciljevima. Septembar je mesec “zlatnih rezultata i plodova”.

 

SUGESTIJA

Sreća vam se osmehuje sa više strana i pred vašim je vratima. Osetićete nove ljubavne čarolije i kulminaciju sreće posebno u periodu od 12. juna i zatim od 16. avgusta, kada Venera bude protežirala vaše sazvežđe. Aspekti sa Jupiterom i Saturnom vas navode na nove odluke o uređenju privatnog ili porodičnog života. Od septembra meseca uz prisustvo Marsa u vašem šestom polju imaćete dovoljno energije da svoje odluke sprovedete u delo.

 

Vaši SREĆNI dani su: 01, 11, 21. i 29. juni; 13, 25. i 31. juli; 05, 07, 17, 21. i 31. avgust; 07. septembar.

 

Budite pažljiviji i oprezniji: 05, 08. i 22. juna; 14. jula, 04. avgusta i 08. septembra.

 

 

 

 

 

RIBE - od 20. februara do 20. marta

 

Simbol mora, emocije koje ispunjavaju i napajaju našu dušu. Veliki sanjar i iscelitelj horoskopa, Energija Riba budi milosrđe, maštu i veštinu uranjanja u osećanja, povezujući nas i zaokružujući u celinu, te čak i ono nemoguće lako čini - mogućim... Njihove misli i osećanja deluju “lekovito” ili mogu lako da nas opiju i navedu na neku “drugu dimenziju” ... Beskrajna mašta i duboke, višeslojne emocije pomeraju sve granice ...

LJUBAV

Nalazite se u fazi emotivnog uzleta ili nove ljubavne inspiracije. Emotivni zanos koji intenzivno osećate u vama budi želju za novim ili strasnim susretima, i za neobičnim ljubavnim doživljajima. Zračite magičom energijom, neko pobuđuje fluid i »ljubavne iskre« u vašim očima. Ako ste slobodni, očekuju vas brojni »susreti iznenađenja« i razni pozivi. Ali, vi nikada ne pristajete na ulogu “plena”, vi se predajete sami i do one granice koju sami odredite.

Očekuju vas sjajni aspekti u periodu od 12. juna, od 20. jula, zatim od 04. avgusta i od 02. septembra.

Ako imate stalnog partnera sada je sjajan period da uplovite u neke nove ljubavne vode, možete da planirate veridbu, brak ili decu, sve srećne mogućnosti su pred vama.

Važno je da sledite svoj unutrašnji instinkt. Razmena osećanja i energije između vas i voljene osobe predstavlja »najlepši deo stvarnosti«. Ono što je po vašem ukusu – odgovara i vašem partneru.

Ljubavna sreća je dostižna, ukoliko verujete u mogućnost zajedničkog prilagođavanja. Saturn vas opominje na oprez, a Jupiter vas navodi na uživanja – ipak, najlepše je preterivati u ljubavi.

 

POSAO

Zahvaljujući dobroj strategiji i novim informacijama o poslovnim prilikama proširujete svoja interesovanja u različitim pravcima. Planete su vam naklonjene i sada se nalazite u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. U poređenju sa svojim saradnicima često vodite »glavnu reč« i umete da ostvarite dobru poziciju. Važno je da podstičete dvosmerne kontakte i da kombinujete samostalni nastup sa partnerskim udruživanjem ili grupnim radom.

Očekuju vas uspešni rezultati napredovanje na poslovnoj, društvenoj ili statusnoj lestvici u periodu od 12. juna, od 11. jula, zatim od 10. avgusta i od 04. septembra.

Umete da prepoznate dobru priliku i da isplanirate redosled poteza, uz znanje, umenje i iskustvo koje imate oslonite se i na svoju intuiciju – kao nepogrešivu vodilju na putu ka uspehu.

Ako pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima predstoje vam novi ili uvećani novčani prilivi.

 

SUGESTIJA

Pred vama su novi izazovi, ali i „faktor sreće“ je na vašoj strani - sada imate idealnu priliku čak da ostvarite i neke svoje „tajne snove“. Početak možda nije lak i deluje suviše komplikovano, ali predstavlja mogućnost da pomerite sve svoje granice u saznanju, umenju i ljubavi, te da ostvarite vrhunac životne radosti i sreće. Od 22. jula, aspekti planeta vam pomažu da ostvarite i ono nemoguće.

 

Vaši SREĆNI dani su: 04, 12, 22. i 28. juni; 11, 20, 28. i 31. juli; 04, 08, 18, 24. i 31. avgust; 02. septembar.

 

Budite pažljiviji i oprezniji: 06, 19, 21. i 27. juna; 15. jula, 02. avgusta i 07. septembra.

 

Autor:

Ana Rakić Đuričić

prof.astrolog i dip.psiholog

A S T R O L O O K

www.astrolook.com/paketi

 

 

Komentari(0)
Ostavi komentar