Magazin

Za dame - Sudbinsko ili ljubavno “da”

ljubavno “da”

 

U životu postoje različite kategorije problema, ali postoji i razlika u načinu na koji svako individualno doživljava svoj problem. Ljubavne veze su složeni ili kompleksni odnosi do te mere koliko dozvoljavamo ili ne dozvoljavamo da oni budu jednostavni.

 

Jedna od klasičnih pojava u ljubavnoj vezi je potreba za »vezivanjem«, brakom ili izgovaranjem sudbinskog »da«. Naravno, postoji više faktora koji odlučuju o tome da li će ljubavni par zajednički zakoračiti pred oltar ili će se njihov pravac promeniti na nekom od predbračnih stepenika.


Dame koje razmišljaju o ljubavnim strategijama u nameri da svog izabranika potencijalno navedu na izgovaranje sudbinskog »da«, imaju priliku da pročitaju popularističko duhoviti osvrt na neka od astroloških pravila. Dakle, s obzirom na karakter horoskopskih znakova, opisaćemo Vam situacije koje pomažu ili navode, da se lakše izgovori sudbinsko »da«. 


OVAN 

Efekat iznenađenja predstavlja pun pogodak. Kada želite nešto da postignete, morate delovati zavodnički i munjevito. Ako mu ne dozvolite priliku da se pribere i razmišlja i kada mu strasti udare u glavu, lako će izgovoriti, čak i sudbinsko »da«. Ipak, sve treba da obavite brzinom svetlosti: zavođenje, strast, put do oltara u roku od sat vremena maksimalno. Preporučuje Vam se najbliži maticar, a za kumove ne brinite, srešćete već nekog slučajnog prolaznika, pod uslovom da nemate tako dobrog prijatelja koji bi se žrtvovao da logoruje u blizini. 


BIK 

Zakažite ljubavni sastanak i hipnotišite ga dubokim dekolteom, izazovnom pojavom i »ženskim atributima«, obiljem hrane, pečenjem i obavezno dobrim vinom. Neka oseti potpuni komfor i Vašu ljubav. Pokažite da posedujete dovoljno osećanja i strasti, ali i privrženost i da umete da ostvarite njegove fantazije. Kada maksimalno zadovoljite sve njegove strasti prema čulima, hrani i piću, preostaje Vam još samo da ga nekako prebacite, odnosno “odnesete” do matičara. Možda ćete morati malo i lakat da mu pridržavate prilikom potpisivanja, ali i to je deo zabave i veselja. 


BLIZANCI 

Budite spontani i vešti u neobaveznosti, neka sve bude lepršavo, usput i slučajno. Imali ste ludi i strastveni sastanak, predložite izlazak na kafu ili kupovinu neke zanimljive knjige. Prošetajte, javljajte se poznanicima, mnogo pričajte, budite duhoviti i zabavni, postavljajte mu inteligentna pitanja i onda, između dva odgovora, “slučajno” ga usmerite ka matičaru. Eto, baš je sada dobra prilika da na originalan i nekonvencionalan način doživite nešto novo, u stilu: Vi ste savremeni par, kao iz filmske priče. 


RAK 

Pripremite romantičnu večeru uz sveće i sentimentalnu muziku, ukusnu hranu i vino, obavezno ne zaboravite dezert. Pokažite mu porodični album. Budite nežni i suptilni, posmatrajte ga pravo u oči i mazite ga, objasnite mu da ćete brinuti o njemu do kraja života i da je njegova ljubav nešto najvrednije što imate. On predstavlja oličenje Vaše ljubavne sreće i eto, spremni ste da ga volite i čuvate zauvek, samo Vam još nedostaju porodica, deca i kućni ljubimci da bi Vaša idila bila potpuna. Na kraju, zakunite se na vernost i na to da će Vam on, porodica i deca biti najvažniji. 


LAV 

On zahteva poseban tretman, pripremite romantičnu večeru u posebnom ambijentu uz sveće i muziku, specijalnu hranu, aperitive i ponašajte se kao da je »središte kosmosa«, tetošite ga, mazite i pazite kao dragulj na dlanu. Niko nije kao on, u stvari, on je »dar sudbine«. Navedite ga da proba elegantno i ekskluzivno odelo, kao stvoreno za svečanost i carski ritual. A onda ostanite bez daha, on je tako fascinantan i neodoljiv, spremni ste odmah da izgovorite i sudbinsko »da«. Ah, pa Vi naslućujete da se on priprema, da Vam postavi to pitanje. Teško da će narušiti tako idealnu sliku i to negirati. 


DEVICA 

Sve morate dobro da isplanirate. Detaljno pripremite opširan spisak svih svojih vrlina, sposobnosti, nekretnina, uspeha koji ste ostvarili i planova koje imate za budućnost. Obavezno priložite i zdravstveno uverenje da se nalazite u idealnom psihofizičkom stanju i da ne bolujete od nekih bolesti. Na kraju, izložite mu i obimnu studiju sa rezultatima da oženjeni žive mnogo zdravije i duže. Zaključujete tako što mu postavljate mudro pitanje, da li se on protivi braku? I radujete se očekivanom odgovoru. 


VAGA 

Zakažite mu sastanak i sve planirajte uz stilske efekte, iznenadite ga skupim poklonom. Obećajte mu obilje radosti, zadovoljstva, putovanja, zanimljive provode, jednom rečju – savremeni život. Morate ga ubediti da nećete sputavati njegove potrebe za slobodom. Pričajte mu o bogatoj rodbini koju imate po inostranstvu, očekivanom nasledstvu ili o planovima za srećnu i bogatu budućnost. I na kraju, iznenadite ga pričom o svadbenom putovanju na neko posebno egzotično i rajsko mesto. 


ŠKORPION 

Na početku, obavezno proverite da li je možda oženjen, jer on ume uvek da iznenadi vešto skrivenim tajnama. On zahteva suptilnu taktiku ljubavnog navođenja, činite ono što mu najviše prija i dozvolite mu da on zavodi Vas. Pokretnite njegove strasti i maštu, svaki put kada pomisli da Vas je »pokorio«, iznenadite ga novim obrtom u igri »toplo – hladno«. Pokažite da možete da ostvarite njegove fantazije. Stavite mu crni povez preko očiju i dovedite do matičara, tu se zakunite da ćete mu biti verni i da ćete ga voleti dokle god i on voli Vas. 


STRELAC 

Pozovite prijatelje i društvo, planirajte veselu zabavu i dobar provod. Ponašajte se duhovito i nekonvencionalno, uživajte u njegovim dosetkama i nestašlucima. Kada ispratite sve njegove brojne prijatelje i različite poznanike, krenite sa zavođenjem. Na kraju, obećajte mu slobodu i obilje zanimljivih avantura, a za bračno putovanje i posetu Egiptu, Tunisu i Tibetu. Ne brinite, neće dugo odoleti pred takvim izazovima. Posebno ako mu napomenete da sve oko priprema može da se organizuje samo za par sati. 


JARAC 

Pokažite mu da ste savršena domaćica i da ste kulinarski čarobnjak, zatim detaljno ga upoznajte sa svojim porodičnim stablom i mašite mu školskim svedočanstvima. Ne zaboravite da sve što pričate, morate pokazati ili dokazati na delu. Obavezno izložite do detalja referat na temu »da su najuspešniji muškarci oženjeni«. Na kraju, preostaje Vam još samo da se zakunete da nećete graditi karijeru i da ćete biti njegova verna podrška. Ne brinite, osvojili ste ga. 


VODOLIJA 

Uz sav zavodnički ritual i tretman kojim treba da ga osvojite, pokažite i da ćete ispuniti sva njegova očekivanja. Budite duhoviti i zabavni, pokažite da imate široke vidike i liberalna shvatanja. Da bi Vas najozbiljnije shvatio, morate mu obećati i par važnih sitnica: dozvoljavate mu da radi šta hoće, da ide kud hoće i da dovodi koga hoće. Pre nego što pristane, za svaki slučaj, neka potpiše i predbračni ugovor. Iako se on opire formalnostima i potpisivanju, ubedite ga da to činite kao dokaz da Vaš potpis neće uskratiti njegovu slobodu. 


RIBE 

Zakažite večernji sastanak i potrudite se da osvojite sva njegova čula i emocije. Pripremite romantičnu večeru uz neko pikantno jelo i vino, ne zaboravite ni na posebne efekte kao što su muzika, sveće i neka interesantna igra u dvoje. Tu je i obavezan ljubavni ples, vežite mu povez preko očiju i tako poluopijenog odvedite do matičara, u sanjarenju ga cimnite na trenutak, samo da se pribere i da tačno potpiše svoje ime i prezime. Naravno, u novom danu probudiće se uz Vas i u srećnom braku.

Komentari(0)
Ostavi komentar