Magazin

ZEC BELI SREĆU DELI - MOJA JE SREĆA NAJVEĆA

 

 

OVAN

U naletu intuitivnog hazarderskog impulsa i raznih takmičarskih kombinacija sve je moguće, posebno ako se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu. Beli zec vam donosi sreću, dobitak ili zlatni bingo u ponedeljak, sredu i nedelju. Procenite kada možete da računate i na pozitivne uticaje pink i crveno-bele boje. Sačuvajte dodatnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u četvrtak i subotu.

 

BIK

Potrebno je da preuzmete veću takmičarsku inicijativu ili pravu meru rizika u odnosu na sve ostale suigrače. Nalazite se pod jačim uticajem faktora sreće, usmerite svoju pažnju na glavnu premiju u utorak, četvrtak i subotu. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Strelca, Vodolije ili Blizanaca u ponedeljak i petak – mogu da vas vrate korak unazad.

 

BLIZANCI

Prednost dajete situacijama koje deluju izazovno i ne zahtevaju veću koncentraciju. Proverite svoje takmičarske sposobnosti na delu ili čarobnu formulu za dobitkom u ponedeljak, petak i subotu. Možete da računate i na pozitivane uticaje bele i zelene boje. Nemojte dozvoliti da neko umanjuje vaše mogućnosti za uspešnu akciju ili da ograničava vaš izbor raznih uloga u četvrtak i nedelju.

 

RAK

Nalazite se u promenljivoj formi i nedostaje vam jača koncentracija. Samo pravilna procena mogućnosti uz dobro osmišljenu akciju uvećava šansu za uspehom. Iznenadni obrt donosi sreću ili ekstra dobitak u četvrtak i u danima vikenda. Povremeno možete da računate i na pozitivne uticaje crvene i ljubičaste boje. Obavezno izbegavajte rivalske i kontfiktne odnose u utorak i sredu, posebno sa osobom u znaku Ovna.

 

LAV

Okolnosti na takmičarskoj sceni deluju promenljivo, posebno u situacijama kada faktor iznenađenja donosi značajnu prednost i povlastice u odnosu na ostale rivale. U duhu pobednika i „igara bez granica“ proverite svoju sreću u utorak, petak i nedelju. Potrebno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali što bolju poziciju u odnosu na ostale suigrače u sredu i četvrtak.

 

DEVICA

Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i delujete aktivno na paralelnim stranama. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija i odabranih ceiljeva upotrebite neku proverenu formulu koja garantuje uvećani dobitak u četvrtak, petak i nedelju. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju li svoje interese u odnosu na rivale u sredu i subotu.

 

VAGA

Imate različite mogućnosti na raspolaganju, upotrebite i neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili sve svoje ciljeve u ponedeljak, utorak i sredu. Povremeno možete da računate i na pozitivne uticaje nekih neparnih brojeva. Kada ima sreće – sreći nema kraja, pomerite svoje limite. Nemojte dozvoliti da Vas neko od suigrača navede na pogrešan izbor kombinacija u petak i subotu.

 

ŠKORPION

Stalo vam je da trijumfujete u odnosu na sve ostale takmičare. Proverite da li vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 04, 17, 26, 35, 44, 53, 62 i 77. Vaši srećni dani u kojima možete da dominirate na svim poljima su: utorak, četvrtak i nedelja. U određenim situacijama potrudite se da izbegavate direktne uticaje crno-crvene boje u ponedeljak i sredu, kao i uticaj osobe u znaku Bika ili Ovna.

 

STRELAC

Ponekad treba probati sa različitim strategijama igre u zavisnosti od prilika koje vas prate. Dobro procenite svoj ulog i očekujte maksimalane dobitake u utorak, četvrtak i subotu. Sposobnost prilagođavanja na nove uslove se odražava na poboljšane rezultate. Izbegavajte zaoštrene rivalske odnose koji loše utiču na vašu koncentraciju u ponedeljak i nedelju, posebno sa osobama u znaku Jarca ili Blizanaca.

 

JARAC

Umete da napravite dobru procenu mogućnosti i delujete vrlo samouvereno, teško vas je slediti. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u ponedeljak, petak i subotu. Potrudite se da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni uvećanog rizika u utorak i sredu. Možete da računate na razne pozitivne uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva i plave boje.

 

VODOLIJA

Blic procena ume lako da zavara, posebno kada postoji više faktora koji utiču na igru. Potrudite se da nametnete svoj stil igre ostalim takmičarima, kako biste ostvarili potpunu sreće ili neki vid premije i dobitak u utorak, sredu i nedelju. Ukoliko se nalazite u zoni visokog rizika, izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u ponedeljak i četvrtak, kao i uticaj osoba u znaku Škorpiona i Device.

 

RIBE

Smišljate novu taktiku sa namerom da nadmudrite i preduhitrite ostale suigrače. Ipak, u finišu igre treba da se oslanjate samo na svoj takmičarski impuls u ponedeljak, utorak i četvrtak. Taktika „sve ili ništa“ prolazi samo pod određenim okolnostima. Obavezno sačuvajte dodatnu meru opreza, posebno u rizičnim situacijama koje iznenada ili lako izmiču vašoj kontroli, a to je u petak i nedelju.

 

HIT I JEDINSTVENA PONUDA NA

SVETSKOM NEBU I WEB-u SU:

 

 

ASTROLOOK APLIKACIJA

&

ASTROLOOK PAKETI

novi SRPSKI BREND

 

Prva astrološka aplikacija poznatog srpskog astrologa

i psihologa na srpskom jeziku

 

Kompletan HOROSKOP na srpskom jeziku

 


Sve vrste astroloških i psiholoških analiza i odgovori na tvoja lična pitanja.


ASTRO PAKETI: na osnovu kompletnog datuma rodjenja korisnik dobija svaki dan informacije o svom LIČNOM horoskopu.

https://www.astrolook.com/paketi



 

PREUZMI  ASTROLOOK APLIKACIJU

 

DELI DALJE i uživaj u svim sadržajima

 

 

NAJVAŽNIJE SU NAM REAKCIJE KORISNIKA I KLIJENATA

A VI STE ODUŠEVLJENI SADRŽAJIMA

APLIKACIJE

ASTRO PAKETIMA


 

 

Komentari(0)
Ostavi komentar