Magazin

ZVEZDANO NEBO I LJUBAVNO PROLEĆE

 

„Zvezdano nebo nada mnom i u meni moralni zakoni ...“

čuvena Kantova rečnica,

koju svako od nas tumači u skadu sa svojim natalnim horoskopom

i planetarnim tranzitima na nebu ...

 

 

Period direktnog hoda svih planeta počeo je 27. januara i završava se 02. aprila!

U 2024. Merkur će imati svoja četiri retrogradna ciklusa! I upravo Merkur će 02. aprila prvi prekinuti period kretanja direktnih planeta!

 

2024. Venera neće biti retrogradna, ali hoće Mars! Mars će biti retrogradan na kraju godine.

Tu su i redovana pomračenja Sunca i Meseca.

 

Pomračenje u senci Meseca u Vagi 25.mart

 

Zatim totalno pomračenje Sunca u Ovnu 08. aprila

Pomračenja Sunca i Meseca uglavnom na osi Ovan/Vaga, znači da ono što je započeto u 2023. nastaviće se i u 2024. godini!

 

Aspekt koji ima posebno značenje na globalnoj sceni sveta i na život svakog pojedinca je:

Jupiter konjukcija Uran u Biku 21. aprila.

 

 

Zatim, Jupiter pravi sekstil sa Neptunom 23.maja, i Jupiter prelazi u Blizance 26. maja; I poseban aspekt koji se izdvaja je: Jupiter u trigonu sa Plutonom 03.juna 2024.

 

Na globalnom novou to znači: menja se slika sveta kroz, tj. važeći svetski poredak i uređenje među državama.

 

 

 

Na novou HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

možemo da očekujemo

 

 

OVAN

U ovom periodu imate u planu da promenite nešto u svom izgledu na bolje, što će u krajnjoj liniji imati pozitivan efekat i na suprotan pol. Imaćete prijatne susrete sa Blizancima, Vagom ili Vodolijom. Zauzete osobe će biti obasipane pažnjom partnera. Nemojte da preispitujete motive voljene osobe, već u potpunosti prihvatite pažnju koja vam se nudi. Duboko u sebi želite da nova veza u kojoj se nalazite traje, preostaje je vam da to i pokažete.

 

BIK

Uživate u ljubavi, a istovremeno vas partner podržava u svemu što radite. Trebalo bi da razmišljate o braku ili bar o zajedničkom životu sa partnerom.

Slobodne osobe će upoznati nekog ko će ih prijatno iznenaditi, a moguće je da poznanstvo preraste u nešto više I trajnije. Planirali ste duže vremena putovanje u inostranstvo sa partnerom, ali zbog nekih neplaniranih dešavanja moraćete da ga odložite za neki naredni period.

 

 

BLIZANCI

Za vas ovo je idealan period za početak nove ljubavi. Vi ste od onih znakova kod kojih se razum i emocije često ne podudaraju. Trenutno težite idealima, ali zapamtite da vas i samo šarm i mnogo nežnosti mogu očarati na duže staze. Moguće je neko novo ili značajno poznanstvo preko prijatelja ili rođaka. Za zauzete osobe, ovo je period kao stvoren za nove avanture i ulaske u neke zabranjene veze. Pratiće vas dobre prilike, a povod se onda lako desi …

 

 

RAK

Imaćete totolano različita interesovanja sa svojim partnerom tokom dužeg perioda, a posebno vam prija nečija pažnja i prisustvo. Pokažite, pri susretima sa voljenim osobama svoje emocije i ne ustežite se da budete potpuno romantični. Ako ulazite u nove ljubavne priče, procenite kakve su vam mogućnosti i onda otvoreno izrazite svoje namere. Lepo je ploviti po ružičastim oblacima, ali te ljubavne oblake treba partner da vam stvori …Uvek ste potrebni svojoj porodici. Nemojte da se bližnji osećaju zapostavljenima.

 

LAV

Privlače vas Vodolija, Ovan ili Strelac, a vaš idealan partner može biti Vaga ili Blizanci. Na svakom koraku biće prilika za flert, ali ne upuštajte se ako vam je veza važna i želite da je zadržite. Bićete skloni čestom zaljubljivanju te je savet da svoje strasti maksimalno iskontrolišete, jer možete tako povrediti partnera, ili što je još gore izazvati njegovu ljubomoru. Moguće je da imate tajnog obožavaoca koji nema dovoljno hrabrosti da vam priđe.

 

 

DEVICA

Za razliku od sigurnosti koja vas prati kad je poslovni plan u pitanju, u ljubavnom životu osećate kao da vam treba mnogo više stabilnost i sigurnost.

Zauzete osobe razmišljaju o sigurnoj luci, tako da će mnogi od vas u ovom periodu stati na taj sudbinski “ludi kamen”. Čekate samo pravi momenat. Slobodnim Devicama se stalno u glavi vrzma jedna osoba, a sredinom ovog perioda ćete čuti nešto u vezi sa tom osobom što će vas oraspoložiti.

 

 

VAGA

Ako ste zauzeti, možete očekivati finansijsku podršku od partnera, a preporuka je da zajednički investirate u srećniju budućnost. Stalno imate utisak da partner nešto krije od vas.

Slobodne osobe su u ovom periodu preterano napadne, te će oterati nekog ko je za njih zainteresovan. Potrudite se da shvatite šta partner pokušava da vam kaže, jer tako nećete upadati u neprijatne situacije. Romantični ste i trudite se da stvorite prijatnu atmosferu u svojoj okolini, nastaviteu tom pravcu.

 

ŠKORPIJA

Ovo je period preispitivanja da li ste napravili dobar izbor na ljubavnom planu. Neki predstavnici ovog znaja će učvrstiti svoje veze, jer osoba sa kojom su u istoj zadovoljava njihove trenutne kriterijume. Slobodne osobe u ovom znaku očekuje iznenadna romansa sa osobom koju su nedavno upoznali na nekom skupu. Nemojte previše da se iznenadite ako se ta veza ne održi, jer krajnje je vreme da izađete iz svoje komforne zone i raznih situacija koje nemaju srećnu perspektivu.

 

 

STRELAC

Zahvalite svom partneru za sve što čini za vas tako što ćete mu pružiti maksimalnu pažnju. Postoji mogućnost da se neke usamljene osobe zaljube u toku poslovnog sastanka.

Zauzete osobe osećaju da ih ljubav polako napušta, te bi trebalo da potraže izlaz kao rešenje na nekoj drugoj strani. Polako se umarate od partnerove priče, koja se čini vam se ponavlja iz meseca u mesec, te se time povečava mogućnost da uđete u zabranjene vode, što vas u isto vreme i plaši i raduje.

 

 

JARAC

Iskoristite svaki trenutak koji vam se nudi. Vi konstantno pokušavate da promenite svoj odnos na ljubavnom planu u skladu sa ličnim željama i interesima, ali imate utisak da stalno lupate glavom u zid. Međutim, ovo je period kada ćete imati lošu komunikaciju sa partnerom. Ono što možda vama izgleda jasno i prihvatljivo, za vašeg partnera je totalno suprotno. Ovih dana nema mnogo nade da ćete naći dovoljno izazovnog partnera koji će zadovoljiti vaše kriterijume. Ipak, upornost će vam se kao i uvek isplatiti.

 

 

VODOLIJA

Za razliku od uspeha na poslovnom planu, na ljubavnom neće baš sve toliko blistati kao što biste želeli. Potajno priželjkujete pažnju od jedne neobične osobe, ali niste sigurno da li će stići. Savet vam je da dozvolite nekome kome se sviđate da vodi brigu o vama. Vi poznajete tu osobu i verujte ona je u ovom trenutku kao stvorena za vas, provetite da li vas intuicija navodi na pravi izbor. Zauzete osobe će uživati u ovom periodu sa svojim partnerom.

 

 

RIBE

I dalje kod vas postoji potreba za raznim promenama, ulepšavanjem i doteravanjem. Stalo vam je da napredujete i uplovite u neku “sigurnu luku”. Potajno želite da se pomirite sa bivšim partnerom, a sada ćete pokušati i da ostvarite i komunikaciju sa njim. Savet vam je da se držite dalje od njega, jer ga možete iskoristiti za neke svoje poslovne ideje, ali na kraju će sve ispasti nekako pogrešno ili loše po vas. Ne treba da se vraćate korak unazad već zakoračite ka novoj prilici koja je pred vama.

 

 

Komentari(0)
Ostavi komentar