SRECA JE BOZANSKI DAROsecaj srece je relativan dozivljaj, prisutan je u nama i svuda oko nas, ali cesto kao "nevidljivi odsjaj". Tajnu zivota uz osecaj srece i ljubavi ne umemo da definisemo, ono sto je najdragocenije i sto nosimo u sebi - ostaje skriveno od naseg pogleda i znanja. Uz sve razlike koje postoje medju civilizacijama, kulturama i narodima, te razlike u individualnim i polnim karakteristikama, zajednicki je pogled ka "tajanstvenom" koji donosi srecu i ljubav. Moc vladara ili tiranina naspram robova, znanje genijalca naspram neukog, bogatstvo naspram siromastva, zdravlje naspram bolesti - nista nije dovoljno da se osvoji, stvori ili kupi sreca i ljubav. Tako je bilo oduvek, tajne koje vladaju nad covekom jesu ono najdragocenije sto postoji u nama i oko nas. Tuzna sudbina nekog tiranina ili bogatasa naspram srece jednog siromaha je odraz tajne zivota, kojom ne umemo i ne mozemo da vladamo. Sve ima svoju cenu, ali neke cene se "placaju" onim sto nosimo u sebi, kao svoj unutrasnji ili "bozanski dar". Ali, zivot je oduvek bio veci i mudriji od coveka.


Posveticemo paznju musko-zenskim odnosima i poznatim zakonitostima koje postoje u zeljama, privlacenju ili osvajanju ljubavne srece.

ZAKONITOSTI KOJE POSTOJE KROZ ZELJE I PRIVLACENJE

Psiholozi koji se bave proucavanjem musko-zenskih odnosa u svojim studijama, navode da je svojevrsno unutrasnje zracenje (energija, duh koji postoji) efikasnija "moc" u privlacenju i zavodjenju od besprekornih grudi, dugih nogu ili savrsenog lica. Plasticna hirurgija je ekspanziji poslednjih godina i zene su generalno u fazi pomame za promenom svog fizickog izgleda. Ali, cak ni savrseni izgled nije "tapija" za osecaj ljubavne ili licne srece. U potrazi za "ulovom srece" nece pomoci savrseni izgled i duboki dekolte, novac ili moc, ali ono sto zraci iz vas ucinice da osecate carobno gde god da se nalazite.
Postoje neka osnovna pravila ponasanja koja mogu da pomognu u samopuzdanju i vazno ih je negovati.ZENA JE GLAVNI POKRETAC

Dama je ta, koja uvek daje, onaj prvi impuls. To moze biti osmeh, gest, pokret, pogled ili jednostavno njeno prisustvo pobudjuje vece interesovanje i zelju kod muskaraca. Naravno, glavni ucesnici u musko-zenskim igrama cesto nisu svesni tih signala.
KRITERIJUMI I PITANJE LEPOTE

Cesto su zene u velikoj zabludi u shvatanju osnovnih kriterijuma lepote. Jer mnoge zene misle da su besprekorne crte lica, blistave grudi, savrseni struk ili manekenska figura glavni aduti pred suprotnim polom. Upravo nedostatak samopouzdanja u svoj izgled u najvecoj meri paralise taj unutrasnji osecaj ili signal, koje su zene u stanju snazno da emituju. Nesigurnost vremenom donosi gubitak vere u sebe i gasi unutrasnji zar. Podsecamo da su iskre u ocima i topao osmeh, ono sto se prvo primecuje u susretima ili sto privlaci suprotan pol.OSMEH KAO ADUT

Nesvesno muskraci se uvek okrecu u pravcu zena koje se osmehuju ili su nasmejana, cak kada ih i ne poznaju. Naravno, isto pravilo vazi i za zene u obrnutom smislu. Prirodan i zdrav osmeh (kao i smeh), zatim prisustvo smisla za humorom i zabavom, pre svega ukazuje na pozitivan odnos prema zivotu. Zlatno pravilo je da osmeh uvek deluje - kao privlacan magnet. Takodje, melodican glas ili vesela nota mogu znacajno da pomognu u privlacenju, jer pobodjuju osecaj prijatnosti.

NE TREBA IZRAZAVATI SUPERIORNOST

Psiholoski je razumljiva cinjenica, da ljudi generalno vise preferiraju osobe koje su ranjive i koje imaju odredjene mane. Istrazivanju su pokazala da oni koji se u startu predstave kao samosvesni, samouvereni ili kao jake licnosti, cesce ostanu uskraceni za ponovno drustvo i usamljeni. Oni zapravo nesvesno obeshrabruju sve svoje potencijalne partnere. Te psiholozi upucuju na umerenije izrazavanje samopozdanja u prvim susretima, takodje nikako ne treba potencirati superiornost.TOLERANTNOST

Na samom pocetku je pozeljno potencirati, a zatim i razvijati obostranu toleranciju. Medjusobno razumevanje, uvazavanje, prilagodjavanje i tolerancija su osnov i kljuc za zdrav odnos ma koje vrste. Naravno tolerancija i uvazavanje proizilazi iz razvijene svesti o znacaju zivota u zajednici, bilo da je rec o porodici, drustvu ili ljubavnoj vezi i braku.
ZELJA

Zelja za drugom osobom i to u svakom pogledu, mora uvek biti prisutna. U zavisnosti od situacije u kojoj se osoba nalazi to treba izrazavati na prikladan nacin. Ali, odsustvo same zelje ili njeno preterano izrazavanje ukazuje na neki vid poremecaja. Takodje, to se jasno nazire i oseca, bez obzira da li je osoba toga svesna ili ne. Naravno, uvek postoje razliciti signali i neverbalna komunikacija medju ljudima i polovima, te odustvo zelje jako odbija okolinu i deluje negativno. Dok prisustvo zelje deluje kao nevidljive magnetne sile koje privlace, cak kada se ne progovori ni jedna jedina rec, dovoljan je samo osmeh, pogled ili "unutrasnji zar".

vrhZa svaku Vašu dilemu i pitanje ili ukoliko Vam nešto nije dovoljno jasno OBAVEZNO nam se obratite na e-mail adresu:

astrolog@astrolook.com


NEKA VAŠ IZBOR BUDE NAŠE
ZAJEDNIČKO ZADOVOLJSTVO!

SREĆNO!

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com