Horoskop poznatih licnosti
Milovan Ilic - Minimax


Gospodin Milovan Ilic -- Minimaks je rodjen 5. novembra 1938. godine. Sunce mu se nalazi u sazvezdju Skorpiona, sa Ascendentom (podznak) u sazvezdju Vodolije, ali naglasena sirina prve kuce zahvata i znak Riba, kao i deo Ovna. Medjutim, izuzetno je vazan polozaj Jupitera koji se nalazi na Ascendentu i u velikoj meri "upravlja" njegovim Natalnim horoskopom, tj. njegovom licnoscu, odnosno obelezava zivotni put i utice na kvalitet odredjenih dogadjaja. Zatim, polozaj Urana na vrhu trece kuce, stelium u devetoj kuci (Sunce, Merkur, Venera i severni Mesecev Cvor) i njihovi medjusobni aspekti, uz skoro dominantan uticaj Jupitera donose izuzetno naglasene intelektualne potencijale.

Gospodin Ilic poseduje natprosecan IQ (koeficijent inteligencije), kao i "blic inteligenciju" ili sposobnost "ubrzanog" misljenja, rezonovanja i resavanja razlicitih problema. Uz dobro razvijene intelekutalne sposobnosti takodje poseduje "istrazivacki duh" i izuzetan smisao za humor, vrlo je snalazljiv i brz. Posebno je vest u primeni razlicitih formi jezickog -- govornog izrazavanja, izuzetno je elokventan i poseduje sjajnu sposobnost tj. nadarenost u vidu preciznosti, odnosno ova sposobnost mu daje "moc" da najcesce vrlo precizno pogadja u sam "centar mete", bez obzira da li je rec o verbalnom izrazavanju ili prakticnom delovanju.

Ipak, gospodin Ilic, uz Natalnog Skorpiona, sa Ribama u prvoj kuci, kao i sa Rakom u petoj kuci u sustini je veliki, ali i strogo prikriveni "emotivac". S obzirom da je vrlo vest i sposoban da drugima nametne svoje najjace "oruzje" (intelekt, tj. sposobnost brzog mentalnog izrazavanja, kao i sklonost ka humoru, narocito onom "ostrom"), mnogi ni ne naslucuju njegovu emotivnu sirinu i ranjivost. U sustini, njegov vedar duh i izrazito optimisticka ili vedra priroda mu najvise pomazu da se sacuva od razlicitih zivotnih problema. Smeh deluje lekovito, a optimizam pomaze da se zivot posmatra sa njegove lepse strane. Analiza Natalnog horoskopa je povod za razgovor sa gospodinom Milovanom Ilicem - Minimaksom. Ljubazno sam ga zamolila da nam prokomentarise svoje utiske nakon analize njegovog Natalnog horoskopa.

Ovo je sigurno jedna jako lepa "igra", ali ocigledno i nije samo "igra", jer sve ove stvari koje ste Vi meni rekli i neke od njih, koje sam cak i ja potisnuo i zaboravio, Vi znate. Cak mi je malo i neprijatno, jer znate "dosta" o meni. Kompliment je da covek u ovo danasnje surovo vreme uopste i ima nekih emocija. A sa druge strane kompliment je i da se to ne vidi, kao sto ste to lepo objasnili u mom slucaju. Jer za mene covek mora da ima i emocija i razuma. On moze i da zaplace onda kada mu je tesko i da bude nezan onda kada je to potrebno, on treba da bude "pravi" covek. Ako nema tu jednu dimenziju, onda on tesko i da moze da uspe, posebno u ovim umetnickim sferama kojima se i ja na neki nacin bavim, mada je to vise zanat, ali je ipak rec o ljudskim dusama, o osecaju mere, o humoru koji je isto tako delikatan, cak i ovaj malo "grublji" kojim se i ja ponekad bavim. I zato je to meni kompliment, to sto se ne vidi dovoljno je samo dokaz da ljudi koji imaju nesto vise intelekta tu svoju emotivnost pravilno doziraju. Znaci, ako je potrebno -- da bude vise dozirana "grubost" ili neumesni humor, jednostavno, ako covek od toga zivi, ako mu je to profesija, ako je u tome postigao kreativan uspeh. Onda je i red da se ovo prvo potisne u drugi plan, ponekad je potrebno da bude tako.

Vas optimizam i vedar duh deluju izuzetno "lekovito" u psiholoskom smislu -- u ocuvanju Vase mentalne higijene.

Slazem se, ja mislim da je to recept za dobro raspolozenje. Preporucujem svima da tako rade da bi bili dobre volje. Uopste ne shvatam da covek koji ima nekih manjih problema treba celog zivota da se zbog toga brine, ili da kao neki Japanci izvrsi samoubistvo. Jednostavno, covek koji nema jednu nogu treba da bude srecan sto ima onu drugu. Covek koji nema obe noge treba da bude srecan sto je uopste ziv. To je sad malo grublje receno, ali ja kad god dodjem u neku tezu psiholosku situaciju i razmislim o tome sta imam, a sta nemam uvek se uporedim sa onima koji imaju manje. Jer, coveka ako izbace sa posla na ulicu, on treba da peva sto je uopste ziv i sto ne boluje od neke neizlecive bolesti. "Covek se uvek moze snaci" -- to je moja zivotna filozofija, mozda pomalo drasticna, ali mi "emotivci" uvek skrivamo tu svoju emociju i okrecemo na onu drugu, grublju stranu da bi je prikrili, jer ona u danasnje vreme nije na ceni.

Kakav je Vas komentar u vezi sa Vasim ekstremnim stranama licnosti i sklonosti ka izrazitom preterivanju?

Uglavnom se povodim za onim kakav jesam ili kakav mislim da jesam. Ponasam se kao covek koji je pao u brzu vodu time sto je rodjen i ne moze sad mnogo da koriguje, ne moze da pliva uzvodno, ali moze da pazi da ne udari u neku stenu. Tacno, postoje ti ekstremi i ja se ponekad ponasam tako da bih izbegao neke stvari ili da bih prikrio neku od svojih osobina za koje sam rekao da vise nisu na ceni. Ponekad je to iz cisto profesionalnih razloga, napravim nekakav stos za koji znam da "nije na mestu", ali on ima efekta. Najgore je kada covek nesto radi, a to bude prosecno. Ja volim kada je nesto ili -- ili. Najgore je biti ravnodusan -- "kao mlaka voda".

Kakav je Vas stav o astrologiji?

Iskreno voleo bih da imam malo vise vremena da to malo vise proucim, ne da ja to znam vec da proverim na primeru. Vi ste tako strucno objasnili, nacrtali i ispricali sve to i ucinili ste atak na nekoliko mojih cula. Ranije sam verovao da tu "ima neceg", ali cim mi neko pogodi ono sto se desilo, ja onda mogu da verujem i u ono sto kaze da ce se desiti. Voleo bih da nesto vise saznam o tome. U stvari, ceo moj zivot je jedno veliko saznavanje, strasno volim da znam dosta i to bukvalno iz svih oblasti. Trudim se da svakog dana saznam nesto novo, zagolicali ste mi paznju i ovo je jedna sfera gde bih voleo da znam nesto vise, cenim to Vase znanje ili vestinu i to Vam je moj iskreni kompliment i izraz postovanja.

vrhZa svaku Vasu dilemu i pitanje ili ukoliko Vam nesto nije dovoljno jasno OBAVEZNO nam se obratite na e-mail adresu:

astrolog@astrolook.com


NEKA VAS IZBOR BUDE NASE
ZAJEDNICKO ZADOVOLJSTVO!

SRECNO!

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakic mozete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com