Popularna astrologija
Predvidjanje uspeha u sportu i igrama na srecuDo sada su sprovodjena razlicita istrazivanja, eksperimenti i testovi koji govore u prilog dobrim prognosticarskim astro metodama i potvrdjuju mogucnost predvidjanja uspeha, pobede ili rezultata u individualnim i grupnim takmicarskim kategorijama.

Ukoliko je rec o individualnom sportu -- pojedinacnoj disciplini, kao vazan podatak se uzima datum rodjenja takmicara, datum i nastupa i, ako postoji "protivnik", suparnik ili rival (primer u sahu, tenisu, boksu, rvanju i slicno), uzimaju se podaci rodjenja potencijalnog protivnika.

U astroloskim krugovima, jedna od popularnih prica koja se cesto navodi kao dobar i istiniti primer iz prakse je prognoza rezultata boks meca za titulu prvaka sveta izmedju Mohameda Alija i Dzoa Frejzera 1975. godine. Naravno, Alijeva pobeda i titula prvaka sveta bila je unapred astroloski najavljena i ocekivana.

Kada je rec o grupnim sportovima -- timskom takmicenju, vazno je uzeti precizne datume rodjenja svih takmicara, kao i datume nastupa ekipe, a bitan podatak predstavljaju i datumi rodjenja osoba koje ucestvuju u sportskom stabu, tj. u pratecoj i organizatorskoj ekipi (trener, selektor, lekar, fizijatar i ostali vazni clanovi ekipe).

U astroloskim krugovima takodje su poznati i primeri iz prakse koji potvrdjuju predvidjanje "potencijalnih dobitnika" u razlictim kategorijama igara na srecu. Neophodno je imati kompletan datum rodjenja odredjene osobe i, zatim, prognostickim metodama tacno utvrditi period kada osoba treba da bude aktivna u igrama na srecu. Postoje dokazi koji potvrdjuju da je to moguce.

vrhZa svaku Vasu dilemu i pitanje ili ukoliko Vam nesto nije dovoljno jasno OBAVEZNO nam se obratite na e-mail adresu:

astrolog@astrolook.com


NEKA VAS IZBOR BUDE NASE
ZAJEDNICKO ZADOVOLJSTVO!

SRECNO!

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakic mozete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com