Saznanja
Mesecarenje


Stihiju neobicnih zbivanja u carstvu snova posebno komplikuje cinjenica da mesecari prkose zemljinoj tezi. Jedna grupa istrazivaca koja se bavi snovima, pretpostavlja da mesecari gube deo sopstvene tezine. Druga grupa teoreticara smatra da zakoni gravitacije zbog "nekog jaceg uticaja" gube svoju vlast.

Ilustrovacemo dozivljaj g-dje Ljudmile Krabeljnikove, koja je kao dete patila od mesecarenja:

"Kad sam bila u takvom stanju, ja sam se, gotovo svake noci, pela na krov ili na drvo koje je raslo pred kucom. Ako bih isla na drvo, pela sam se na najvisu granu koja je bila toliko tanka da ni macku ne bi izdrzala. Majka mi je pricala da sam, stojeci na toj najvisoj grani, podizala ruke i sa nekim sam razgovarala".


Da li mesecari zaista u tom stanju gube deo tezine?

Ako je to tacno, da li oni na neki nacin "shvataju", da ne podlezu gravitaciji na uobicajeni nacin? Izgleda, da "shvataju". Tako bar tvrde istrazivaci snova, pozivajuci se na cinjenicu da se mesecari apsolutno ne plase visine, niti se plase pada. Ako im se i desi da padnu, recimo, kroz prozor, proci ce bez ijedne ogrebotine! Dok, onome ko bi pao u budnom stanju, "kosti ne bi mogle da se pokupe". Logicno, namece se sustinsko pitanje: da li to gravitacija prestaje, i da li to vazi samo za pojedine ili za sve ljude?

Nensi Harison, iz Veltstaja u Velikoj Britaniji, je otkrila jedne noci da njenog muza nema u postelji. Prozor je bio otvoren i ona je ustala da ga zatvori. Dalje sledi njena prica:

"Pogledala sam kroz prozor i dole na travi ugledala Roberta, kako lezi rasirenih ruku. Prestravila sam se, jer sam znala da niko ne moze da ostane ziv ako padne sa te visine. Kad sam strcala i sagnula se da proverim da li dise, otkrila sam da Robert uopste nije povrijedjen i da mirno spava!"

Cudno, ali gravitacija je druga neobicna pojava ili druga oblast o kojoj se malo zna, kao i o snovima. Da li sme da se pretpostavi, da je i gravitacija u carstvu snova isto "nestabilna", kao sto su to i druge pojave iz realnog sveta?

U realnom svetu gravitacija je fizicka konstanta, kao i vreme. A vreme u snovima, moze da se ponasa na potpuno "nepredvidiv nacin" (moze teci obrnutim tokom, istrgnuto, anahrono).

vrhZa svaku Vasu dilemu i pitanje ili ukoliko Vam nesto nije dovoljno jasno OBAVEZNO nam se obratite na e-mail adresu:

astrolog@astrolook.com


NEKA VAS IZBOR BUDE NASE
ZAJEDNICKO ZADOVOLJSTVO!

SRECNO!

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakic mozete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com