Zlocin se ne moze sakriti

Tema o kojoj se svakako ne prica mnogo u javnim krugovima, ali koja istovremeno predstavlja i "javnu tajnu", su usluge ili pomoc policiji od strane vidovnjaka i astrologa pri resavanju nekih "tezih" slucajeva. Cinjenica je da osim policije, razlicite tajne sluzbe, vojne sluzbe, istrazivacki centri i odredjene institucije zatvorenog tipa koriste "usluge" okultnog znanja i metoda pri rasvetljavanju razlicitih tajnih, poverljivih ili zamrsenih slucajeva. Ipak, veoma je malo ljudi koji shvataju u kolikoj meri astrologija moze pomoci u ovakvim situacijama.

Na generalnom nivou, prosecan covek zivi u neznanju -- slucajno ili ne, nije mu poznato da nema nerasvetljenih slucajeva i da se to moze videti na osnovu astroloske analize. Pazljivo se skriva i podatak da je astrologija vec vekovima veoma dobro koriscena u slicne svrhe. U astroloskim analima postoje i dokumentovani podaci i zapisi o astrolozima -- detektivima, koji su svoje specificno znanje koristili jos u petom veku nove ere. Jedan od cuvenih je bio Palhus, koji je svoje znanje najcesce koristio za resavanje mnogih slucajeva kradje, otmice i izdaje ili pronevere. Dakle, uz pomoc nekoliko astroloskih tehnika, moguce je otkriti ne samo kakav je zlocin pocinjen, vec i gde, zasto i kako -- na koji nacin je ucinjeno, ko je sve umesan, cak i da li ce pocinilac biti uhvacen ili ne.

Glavni paradoks ali i izazov astro-detektivske istrage proizilazi iz cinjenice da je resenje "odmah" uocljivo. Medjutim, problem -- zackoljica -- je u tome sto astrolosko resenje zagonetke (jos uvek) nije prihvaceno kao dokaz koji bi se potom zvanicno koristio na sudu. U javnosti, astrologija se i danas smatra kao veoma efikasno psiholosko orudje koje nam omogucava da sto bolje upoznamo i razumemo sami sebe i svet oko sebe, druge ljude ili nam dozvoljava da pogledamo u buducnost i vidimo sta nam predstoji, kakva nas sve iskustva i dogadjaji ocekuju.

Ovde je rec o polju Natalne astrologije, grane koja je najpopularnija i za koju nacelno postoji najvece interesovanje. (Jos uvek se nedovoljno poznaju mogucnosti Horarne astrologije -- ovaj vid naucnog umeca je koriscen jos u vreme antickog doba. Danas je veoma omiljena i popularna u Evropi, ali uglavnom u nekim odredjenim ili zatvorenim krugovima.

Metode rada prilikom rasvetljavanja nekog slucaja su takve da se prvo moraju uzeti tacni podaci, tj. potrebno je poznavati mesto i vreme kada je pocinjen odredjeni zlocin. Na osnovu ovih podataka izradjuje se mundani horoskop za konkretnu situaciju -- zlocin. Ova skica tj. karta opisuje sve energije koje su bile prisutne i aktivne u momentu i na mestu zlocina. Na ovakav nacin dobija se veoma vazan podatak o kompletnom prisustvu svih energija -- osoba koje su potencijalni "zlocinci", ali na osnovu ove skice ne mozemo znati i ko je glavni akter ili pocinilac.

Medjutim, sledeci korak je prikupljanje podataka od svih prisutnih koji su bili na tom mestu u odredjeno vreme, tj. kada se zlocin desio, ali i od svih drugih koji su na neki nacin, indirektno umesani u ovaj dogadjaj. Zatim, potrebno je uraditi njihove natalne horoskope -- karte i izvrsiti detaljnu analizu tranzita i progresija. Do sada je pouzdano dokazano da sinastricka veza izmedju natalnih karti zrtve i osumnjicenog otkriva skoro sve detalje o samom zlocinu. Zatim, ti detalji se sklapaju u celinu i tacno se dobija kompletna "slika dogadjaja" izmedju zrtve i zlocinca.

vrhZa svaku Vasu dilemu i pitanje ili ukoliko Vam nesto nije dovoljno jasno OBAVEZNO nam se obratite na e-mail adresu:

astrolog@astrolook.com


NEKA VAS IZBOR BUDE NASE
ZAJEDNICKO ZADOVOLJSTVO!

SRECNO!

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakic mozete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com