Magazin

ASTROLOŠKI LJUBAVNI VODIČ ZA 2020. GODINU - ZEMLJANI ZNACI

ljubavni horoskop zemljani znakovi

 

BIK U 2020. godini
 

 

Bik i Ovan

 
Pokažite više tolerancije i odnos će potrajati i biti skladan. Pravilo za oboje: jedna stana, mora da popušta. Bik je ona strana, koja će najčešće tražiti „novu epizodu“, čak i kada izgleda da je svemu kraj ...  Za skladan odnos potrebno je više tolerancije, prilagođavanja i razumevanja. Uvek se tako kaže. Ali, ovde je, ipak, stvarno mnogo, mnogo bolje da se ukrštaju noge, nego „rogovi“. Uglavnom vas očekuju uzbudljive, vrele, strasne, ali i kraće ljubavne epizode.
 


Bik i Bik 

 
Vama se ljubavne zvezde osmehujz za 2020, godinu. Najbolje se slažete u krevetu ili u ljubavnom zagrljaju, gde god on bio. Kako svi znamo – to je jako bitna osnova i za sve ostale situacije. U avgustu je moguća manja kriza ... krizica, ali prevaćićete sve potrese ... pod sulovom da svoje strasti usmeravate ka ljubavnom spajanju ... od vrelih i prštećih avantura do srećnog braka po principu „od sada – pa do ljubavne večnosti“ ...
 


Bik i Blizanci 

 
Svako vesla „u svom čamcu“ – i na svoju stranu. Premalo pažnje posvećujete jedno drugome. Loša komunikacija nikad nikome nije pomogla. Pomerite novine u stranu – za doručkom i zagledajte se u osobu preko puta sebe, pre nego što zauvek nestane u nepoznatom pravcu ili ode u zagrljaj neke druge osobe. Čemu ta loša komunikacija? Ako mu već verujete – onda i posvetite više pažnje svom partneru. Ili?... onda vam to i nije Partner. Uvek je moguće korigovati sebe u ime ljubavi, Blizancu je to lakše nego Biku, ali Biku je upravo to potrebnije. Ako zavrtimo Ljubavni rulet – Blizanci će biti uvek na dobitku!
 


Bik i Rak 

 
Ukoliko ste dogovorili „labavija“ pravila – ima šansi da iz „druženja“ napredujete ... postepeno ... Na silu ništa nećete postići. 2020. godina obećava uzbudljivu romansu. Prepustite se osećanjima, strastima i skrivenim fantazijama ... šta god da odaberete od avanture do braka uživaćete uz partnera koji će vas očarati. U vašoj vezi prepoznajemo uzajamne emocije, strasti, vezivanje i prepouštanje, čak, i buduću trajnost. Ukoliko je i neobavezno biće zanimljivo. Doduše, kad je „obavezno“ – gde je tu čar? Ova godina je za vas kao „ljubavni bingo“ – šta god da odaberete od uzbudljive i prolazne avanture do braka – vi ste taj „zlatni dobitnik“.
 


Bik i Lav 

 
Skloni ste da terate inat jedno drugom. Samim tim – tu je i slaba komunikacija i dosta nerazumevanja. Promenite to, please... Potrebno je više razumevanja, prilagođavanja, tolerancije ... pričajte ... Krajem godine podelićete se čak, i u dva suparnička tabora. Ne terajte inat jedno drugome ... još ćete dodatno pogoršati svaku perspektivu ... a, Ko izgubi u ljubavi – izgubio je sve! Naučite na vreme tu životnu lekciju ...
 


Bik i Devica 

 
Dobra ste kombinacija u 2020-toj, uspećete...prevazilazeći sitničavosti i hedonizam krupnom nesebičnom i to pravom LJUBAVLJU! Odlično ćete se slagati – ako ispunite sve neophodne uslove: maštajte o zagrljajima, pravite zajedničke planove ... rađajte decu ... Devica traba da se prepusti inicijativi i usvaja razne ljubavne lekcije od Bika. Bik će umeti da razbukta strasti i onda kada Devica kaže (ali, tako ne misli) „ne“.
 


Bik i Vaga 

 
Nije nije ljubavna kombinacija na koju bih se kladila. Biku će smetati čas ovo – čas ono. Razne oscilacije u raspoloženju, stalna zabrinutost ili periodična depresivna stanja jedne Vage, mogu da slome i najjače i najupornije, ali – ne dajte se : ni jedno ni drugo! Kada ima ljubavi i volje odmah se grade i mostovi lepi u snovima, a još dragoceniji na javi. Vaga neće srušiti Most ljubavi ... a, ako sklizne sa njega ili ga promaši ... gorko će plakati ... naravno, samo do nove prilike
 


Bik i Škorpion

 
Velika seksualna privlačnost. Strasti su naglašene, a razumevanje u ovoj 2020. godini je dobro. Možete uspeti u različitim partnerstvima od ljubavi do biznisa ili od sporta do muzičkog dueta. Ove godine mnoge oči će zadivljeno gledati u vas – kao sjajan spoj! Mašte vam ne nedostaje – kažu zvezde, ja – prenosim. Vi ste par koji svakako može da pomera razne granice od nemogućeg da mogućeg ili dok vas nose vrele strasti, i vaša „bezobrazna – prljava“  mašta.
 


Bik i Strelac 

 
Odlično se razumete, ali svako ima svoje ciljeve i teško ćete opstati zajedno u ljubavnom čamcu. Na kratko ili u avanturi, oboje možete da uživate i rado da se sećate (Bik) ili da prepričavate  (Strelac) „zajedničke ludosti“.   Prosto – za primer i tako će biti - ove godine na raznim poljima, ali, teško je u ljubavnom zagrljaju! Ako vam se i desi avantura u nekom čudnom raspoloženju, to ćete poželeti brzo da zaboravite.
 
 

Bik i Jarac 

 
Ova veza predstavlja svojevrstan izazov, što se tiče trajnosti u 2020-oj. Biku će smetati Jarčeva tvrdoglavost i rigidnost, pa zato, Jarčevi, budite suptilniji, ako je to moguće. Kada su rogovi u pitanju – ovi vaši izgleda da su prilično naoštreni ... možda eksplozija strasti ... o tome je, npr. Herman Hese dosta laskavo pisao ... Uz zajedničko prilagođavanje i prepuštanje „ljubavnog kormila“ svom partneru (ovo se odnosi pre svega na Jaraca) možete da uživate i da uplovite u bračne vode.
 


Bik i Vodolija 

 
Vi niste loš spoj, ali, za vas bi najbolji savet bio : ne letite previsoko. Vodolija drži stvari u svojim rukama, ali nema nikakvog razloga da Bik bude onaj „koji sedi“. Zato, Bikovi : na noge i pamet u glavu! Ova veza u 2020-toj, može uspeti, ali uz mnogo, mnogo trpljenja. Vodolije su u prednosti, držaće konce u svojim rukama. Bik treba da pokuša da angažuje svu svoju zaboravljenu otkačenost i da pomeri granice tolerancije. Ipak, realno je očekivati kraću ljubavnu epizodu i još brži rastanak ... naročito posle neke lude stimulativne tople noći ...
 


Bik i Ribe 

 
Početak 2020-e je vaše vreme za ljubav, strast, avanturu, seks ili za sve što poželite. Učinite što više za sebe u ovom periodu – upoznajte se, ustanovite osnovne principe, otputujte negde zajedno ... Obostrana privlačnost i dobra uzajamna podrška garantuju dobar start. Možete uspeti, ako sebi postavite dostižne i zajedničke ciljeve. Ova godina vam je naklonjena da uživate od uzbudljive ljubavne avanture do srećnog braka. Ipak, poželjno je, da Bik budnim okom kontroliše svoju Ribu.
 
 

 

DEVICA U 2020. godini

 
 

Devica i Ovan 

 
Ne oprašta se kad je premalo strasti i iskrenosti. Materijalne koristi mogu biti prioritet, nedostajaće  pravih, tj.iskrenih emocija. Odnosi su napeti, Device mogu videti materijalnu korist ili neku vrstu interesa u vama. Dobitna kombinacija je u poslovnom partnerstu, ali, veći promašaj je u ljubavi. Moguće je da će Devica matirati Ovna i trajno „izbrisati“ ga iz svoje ljubavne memorije.
 


Devica i Bik 

 
Dobra ste kombinacija u 2020-toj, uspećete...prevazilazeći sitničavosti i hedonizam krupnom nesebičnom i to pravom LJUBAVLJU! Odlično ćete se slagati – ako ispunite sve neophodne uslove: maštajte o zagrljajima, pravite zajedničke planove ... rađajte decu ... Devica traba da se prepusti inicijativi i usvaja razne ljubavne lekcije od Bika. Bik će umeti da razbukta strasti i onda kada Devica kaže (ali, tako ne misli) „ne“.
 


Devica i Blizanci 

 
Vaš odnos je katastrofa, posebno u ovom periodu. Ne pokušavajte nemoguće, loš ste spoj. Nemojte da se uz vas još neko „opeče“ ... Svakako – nikad nije dobro povrediti partnera. Možda je najbolje, da svako od vas ostane u svom svetu. Zaključićete da postoje emotivna i seksualna neusklađenost.
I, sad vi to čitate...i smejete mi se... Ako! I treba!! Jer, ja UVEK glasam i za nemoguće – kad je u pitanju LJUBAV!
 


Devica i Rak 

 
... ne, ja ne zvocam ... ali, samo naglašavam može to mnogo bolje. Niste loš spoj, ali potrebno je više truda i zalaganja sa obe strane da bi vaša veza funkcionisala na višem nivou ... To isto važi za satove iz Švajcarske. One – najskuplje! pa – onda pravo na Ljubavnu Olimpijadu! Vaša veza može da postane sjajna, ako Devica pokaže više suptilnosti, maštovitosti i avanturističkog duha, a Rak treba da zaboravi na dramske momente osim, ako, je reč o vreloj ljubavnoj postelji ...
 


Devica i Lav 

 
Odnosi mogu biti napeti i vi ne predstavljate dobar ljubavni spoj. Ali, ako napetosti budu pravilno raspoređene izostaće pretnja koja se zove : premalo razumevanja u 2020-oj. I, ako ne žalite truda - potrebno je mnogo odricanja i trpljenja da biste uspeli. Znam da to niko ne voli – kad je već svet tako surov, no, tako vam je – kako vam je. Bolje mogućnosti ima kombinacija izđu žene Device i muškarca Lava ...
 


Devica i Devica 

 
Odlična kombinacija u 2020. godini, ali, ako ćete biti samo prijatelji. Jer premalo je strasti i nema tu ljubavnih iskrica i vatrometa. Ne folirajte više, već se otvorite iskreno jedno prema drugom. Dobar drug je bolji, nego loš ljubavni partner. Uvek je tako bilo ... i biće ... A partnerstvo u poslu obećava
 


Devica i Vaga 

 
Neiskrenost, pozerstvo i koketiranje Vage može nervirati Devicu od nervnog sloma ili ljubavne tragedije izazvane permanentnim „trovanjem“. Ali, kako nekom reći „ja sam nestalan/na“, ili „ne budi nestalan/na“? Niste baš sjajna kombinacija za početak godine, a ruku na srce još teže je za ostatak godine. Onaj ko izdrži do kraja – uvek je Pobednik!
 


Devica i Škorpion 

 
Možda su jake strasti, ali je premalo emocija. Lično cenim i jedno i drugo podjednako. Zaigrajte tako što ćete izgraditi „nemoguću misiju“, a to je odnos uzajamnog poverenja ... i budite uporni ... i ... sigurno ćete uspeti u „nečemu“ ... u suprotnom ćete biti dobra  inspiracija za sjajni scenario ljubavni-akcioni-triler nove psiho priče ... i sa kandidaturom za novog Oskara ... Devici su strasti naglašene, ali ne i emocije. Ukoliko ste ljubavnici, biće zanimljivo da se oprobate na nove načine i da obogatite svoje ljubavno iskustvo. Najbolje je da menjate uloge: učitelj(ica) i učeni(ca)k.
 


Devica i Strelac 

 
Možete se dobro slagati samo u kraćim i određenim periodima tokom 2020-e godine. Ne zapostavljajte prijatelje, jer oni mogu biti spona koja će vas održati u teškim trenucima za ljubavnu vezu. Ipak, kriza u odnosu vas očekuje od juna meseca. Strelac ima šanse da brzo otplovi u novu ljubavnu luku. Strelac više teži ka avanturi, flertu ili nekim „ludim i vrelim ljubavnim igricama“ ... kao npr. „otkači sa mnom do ludila“ ... što za Devicu predstavlja nepoznanicu na čitavoj mapi svemira ...
 


Devica i Jarac 

 
Seksualne privlačnosti nema dovoljno za nešto konkretno i dugotrajno. Osim, naravno, ako ne žrtvujete istu – zbog prijateljstva ... ili nađete zajednički hobi. Jarcu može smetati Devicina flegmatičnost i sitničavost. Odnosno – ne, da može, nego – hoćeee! Nađite kompromis – i, blago vama. Ahhhh ... kao niko drugi ... baš vi uvek možete da pronađete neku „interesnu kombinaciju“, pa, čak u to da ubacite i ljubavnu ulogu ... Od marta meseca imate dobre šanse da uspete u svakom pravcu za koji se opredelite ... srećno vam bilo ...
 


Devica i Vodolija 

 
Vi niste ljubavni spoj „za baciti“ na prvi pogled. Potrebno je još malo više uzajamnog poštovanja ... i naročito, naglašavanje istog – kroz dijalog. A, čim se nešto izgovori – onda više ništa neće biti dramatično. Istini za volju Devici nedostaju vrele strasti i ludi poriv za avanturom ... a Vodolija može svašta da smisli, čak, i da „oživi“ ili „zapali“ Mrtvo ljubavno more ... ali, u tom slučaju Devica mora da ima, bar jedan „fatalni“ adut ... Niko vam ne može oduzeti samopoštovanje, pa, ako i uplovite u ovu vezu – poštujući jedno drugo. Na takvom temelju slobodno zidajte svoje ljubavno gnezdo.
 


Devica i Ribe

 
Vetropirasto – i s jedne, i s druge strane. Nekako izazivate to jedno u drugom. Ali, to ume da bude šarmantno. Ne kvarite svoj lepršavi odnos raspravama i ubeđivanjem – pa koliko traje – trajaće.
Vi ste potencijalno dobra ili loša ljubavna kombinacija za 2020-u, sve zavisi koji period, mesec ili datim da je u pitanja. Ako u ovoj kombinaciji nema uzajamne uslovljenosti : „ja ne mogu bez tebe...ali – stvarno“ (tako mora da zvuči iskreno, ali može da zvuči i teatralno). Moraćete da se uzajamno tesirate na Ljubavnom polografu ... neko će opstati, a nekog drugog će progutati ljubavni mrak zaborava ...
 
 

 

JARAC U 2020godini
 

 

Jarac i Ovan 

 
Ako ima opisa za vas dvoje u jednoj rečenici, to bi bilo : naporni ste jedno drugome. Probajte da se opustite ... barem malo. Ne paranoišite, verujte u srećan ishod...pa, ako ga i ne bude ... uštedeli ste sebi mnogo loših emocija. Teško da ćete osetiti flud emotivnog privlačenja i želju za ljubavnom vezom. Najbolje je da izbegavate Jarčeve u ovoj godini.
 


Jarac i Bik 

 
Ova veza predstavlja svojevrstan izazov, što se tiče trajnosti u 2020-oj. Biku će smetati Jarčeva tvrdoglavost i rigidnost, pa zato, Jarčevi, budite suptilniji, ako je to moguće. Kada su rogovi u pitanju – ovi vaši izgleda da su prilično naoštreni ... možda eksplozija strasti ... o tome je, npr. Herman Hese dosta laskavo pisao ... Uz zajedničko prilagođavanje i prepuštanje „ljubavnog kormila“ svom partneru (ovo se odnosi pre svega na Jaraca) možete da uživate i da uplovite u bračne vode.
 


Jarac i Blizanci 

 
Realno, vi ste dva različita sveta i govorite različitim jezicima. 2020-a nije vaša ljubavna godina. Može biti mnogo problema ... a, to deluje kao da su vam ruke vezane. Veza već na početku blago miriše na promašaj, ako, se ipak odvažite da probate - upisaćete to na svojoj  listi „ljubavnih promašaja“. Želite sveobuhvatne reforme-a, da se ništa ne promeni. Upadljivo suv – a debeo. Nema šanse.
 


Jarac i Rak

 
Dosta kontrasta, od zategnutih odnosa i mnogo svađa do „zalepljenog spoja“, jedno uz drugo ili jedno pritiv drugog. Jeste i niste dobra kombinacija u 2020-oj : kako u kom periodu, najbolje je da pitate svog ličnog astrologa za savet ... po principu ljubavne igrice:  „voli me – ne voli me“ ... ili „samo da ne boli“ - poručuje Rak ...  Dovoljno ... ili polako postajete ljubavni mazohista? Kako god vi možete postati „jedno biće“ sa dve različite glave ...
 


Jarac i Lav

 
Ne posmatrate budućnost „istim očima“. Kada budete našli ključ da se međusobno prihvatate sa više tolerancije i ravnopravnosti – biće nešto od toga ... Nekima ne valja to što su suviše slični. A vama bi to dobro došlo, jer - suviše ste različiti da bi ste uspeli. Na žalost u ljubavnoj priči vi ste loš spoj za 2020-u. Ako se po neko i prevari u želji da „proba“ ... brzo može dramatično i da zaključi „ahhhh .... evo u ime ljubavi dao sam sebi šansu“ – to  je Lav, ili „ovakvu glupost više neću ponoviti“ – a, to je Jarac.
 


Jarac i Devica 

 
Seksualne privlačnosti nema dovoljno za nešto konkretno i dugotrajno. Osim, naravno, ako ne žrtvujete istu – zbog prijateljstva ... ili nađete zajednički hobi. Jarcu može smetati Devicina flegmatičnost i sitničavost. Odnosno – ne, da može, nego – hoćeee! Nađite kompromis – i, blago vama. Ahhhh ... kao niko drugi ... baš vi uvek možete da pronađete neku „interesnu kombinaciju“, pa, čak u to da ubacite i ljubavnu ulogu ... Od marta meseca imate dobre šanse da uspete u svakom pravcu za koji se opredelite ... srećno vam bilo ...
 


Jarac i Vaga

 
Ne pokušavajte ništa sa predubeđenjem: da je to „na duge staze“, ako se kojim velikim čudom, ipak, nađete u zajednikom spoju, trajnost vaše veze neće biti ta „Ljubavna karta“ na koju treba igrati u 2020-oj godini. Bolje je da računate na neke blic susrete ili na flert koji vas je zaneo i poneo u potpuno nepoznatom pravcu, ali i bez želje da tregate za Ljubavnim izvorom u središtu pustinje ... Krutost s jedne, a potpuna fleksibilnost, s druge strane ... moglo bi da traje. Ali, kada bi ta krutost delovala i na sopstvenom biću, a fleksibilnost ovog drugog – bila primenjena i na partnera.
 


Jarac i Škorpion

 
Sjajna kombinacija za neki zajednički biznis. U stvari za sva područja gde se pojedinačni interesi mogu precizno odrediti. U ljubavi, pak, znamo da to ne funkcioniše baš tako ... Vi ste mnogo bolji prijatelji nego ljubavnici, ali, vredi da se oprobate na svim poljima. Ova 2020. godina je sjajna da se dokazujete - kao skoro savršeni par, i nemojte propustiti svoju „astrološku karmu“ ... Sada možete da okušate svoju sreću i da se upustite u razne ljubavne izazove ... Škorpion je uvek spreman za pomeranjem granica i da zavrti „Ljubavni rulet“ ... a, Jarac će prihvatiti i najveći izazov, ako prepoznaje da dobija najveću premiju ...
 


Jarac i Strelac

 
Na prvi pogled vaše perspektive tokom 2020. godine deluju solidno ... ali, i samo dok ne dođe do rasprave oko materijalnih sredstava, tj. novca. Različite pozicije po ovom za egzistenciju značajnom pitanju – mogu vas odvesti dosta duboko u vređanje i podizanje tona. Imate različitu životnu koncepciju i usmeravanja ... Šta god želeli i planirali – biće kratkog daha i bez ljubavnih tonova ... Zna se za „predbračni ugovor“. Ali, za „pred-ljubavni ugovor“ – nikad čula. A vama bi baš to trebalo, jer – „ubiće“ vas rasprave o imovini, nadasve novcu.
 


Jarac i Jarac 

 
Za vas je ova 2020. godina i dobra i loša, sve zavisi koji period ili mesec je u pitanju ... možda je najbolje da se obratite astrologu savetniku. Ne igrajte se previše u samom početku veze, jer lako se može desiti da se zaigrate i da budete diskvalifikovani za sledeću fazu. Lako se može desiti da u ovoj kombinaciji početne iskre strasti pređu u izraženu netrpeljivost, nadmetanje i rivalstvo ... a, odna vam neminovno sledi „gubitak ili poraz“ ... a, Ko izgubi u ljubavnoj igi – većeg poraza nema!
 


Jarac i Vodolija 

 
Vi ste odličan spoj za razne, a posebno za neke neobavezne seks kombinacije. Ako, pak, mislite nešto „ozbiljnije“ – razmislite još jednom, i još jednom za svaki slučaj. Ukoliko se jedno drugom niste zakleli na večnu ljubav, možete funkcionisati. Niste spremni, ili da kažemo – zreli, za preuzimanje prevelikih obaveza. Godina pred vama je tek jedna od mnogih, a već u idućoj su zvezde mnogo više na vašoj strani ... ono što „posejete“ ove 2020. godine – doneće vam „zlatne plodove“ ...
 


Jarac i Ribe 

 
Budimo iskreni, nije da vas preplavljuju osećanja u ovom trenutku. Nekada se dogodi da ljudi uđu u vezu, tek da ne bi bili sami u ovom surovom svetu. Međutim – dublje upoznavanje otvara vrata „višim sferama“ emotivnosti. Pokušajte da odigrate proračunato, ako, je to ikako moguće. Emocije, naročito one preteške, one dramatične, naročito one preuranjene i previše očigledno iskazane – mogu da ugroze (kakve li ironije) budućnost vaše EMOTIVNE veze. Postoje periodi i meseci u ovoj 2020. godini kada će vam sijati Ljubavne zvezde ...
 
Pročitajte i:
Komentari(0)
Ostavi komentar