Magazin

ASTROLOŠKI VODIČ – DETALJNE PROGNOZE ZA 2021. GODINU 1. deo

ovan

 

 

OVAN

 

 

JANUAR

 

5. i 23. januara mnogo je lepih stvari koje zaslužuju da im posvetite pažnju, ali u središtu vase priče biće neko ko zrači najlepšim i ljubavnim sjajem. Uživajte u haromoničnom odnosu ili u novim izazovima.

 

10. januara izbegavajte razne izazove i konflikte situacije nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira.


FEBRUAR

 

7. i 19. februara imaćete sjajnu priliku da u skladu sa svojom prirodom ostvarite izuzetne rezultate i da se svojim idejama ili delima nametnete pred određenim osobama. U odnosu sa svojim ljubavnim partnerom prolazite kroz fazu toplih emocija.

 

4. februara odložite veće izdateke, kupovinu ili pozajmice novca.


MART

 

11. i 25. marta po šahovskom principu „taknuto – maknuto“ uspevaćete da preduhitrite nekog i zbog toga ćete biti dobro nagrađeni, očekuje vas dodatni priliv novca. Obratite pažnju na sugestije koje vam daje jedna iskusna osoba, nema razloga da odbacujete neke ideje samo zato što vam zvuče suviše apstraktno.

 

4. i 18. marta obratite pažnju na zdraviji način ishrane, izbegavajte dtresne situacije.


APRIL

 

7. i 21. aprila unutrašnja i emotivna snaga vam daje mogućnost da ostvarite sve svoje velike planove. Inspiracija se nalazi u vama i u vašem odnosu sa voljenom osobom. Ljubavni zanos koji osećate vas navodi na slobodnije izražavanje ili ponašanje.   

 

12. aprila prihvatite savet koji vam daje neko od prijatelja, ovo nije povoljan dan za dokazivanje.


MAJ

 

1, 09. i 21. maja nalazite se u sjajnoj formi, prihvatite rizik, jer faktor sreće je na vašoj strani. U odnosu sa voljenom osobom ne želite da propustite ni jedan trenutak emotivne inspiracije, koji vam donosi ljubavni vrhunac.

 

2. i 28, maja poželjno je da se ponašate uzdržano i da izbegavate različite izazove, nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešan izbor.


JUN

 

11. i 17. juna bićete u prilici da pomerite subjektivne granice, prate vas sjajni planetarni aspekti. Tražite od saradnika, prijatelja i voljene osobe sve što prija vašem ukusu i afinitetima. Posebno će vam prijati nova dešavanja u privatnom životu. Potrudite se da što više uživate uz dragu osobu.

 

10. i 16. juna odložite neki susret ili dogovor sa nepoznatom osobom, ponašajte se oprezno.


JUL

 

9. 23. juna imate priliku da u potpunosti realizujete neke odložene planove i da odgovorite na niz pitanja koja su vas opterećivala u prethodnom periodu. Sve što ste započeli sada uspešno možete i da privedete kraju.

 

8. i 14. jula nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira na ishitrene postupke, zažalićete zbog svojih reči ili dela.


AVGUST

 

5. i 25. avgusta faktor sreće, uspeha i dobitka je u potpunosti na vašoj strani. Nezavisno od vašeg emotivnog statusa ili godina uživaćete u ljubavnim čarima. Ljubavni zanos koji osećate vas navodi na slobodnije izražavanje ili ponašanje.

 

2. avgusta proveravajte informacije koje dobijate, nije sve onako kako vam se predočava, neko vas zavarava. 


SEPTEMBAR

 

10. i 22. septembra obratite pažnju na kontakte koje ćete imati, zajedno sa nekim možete da pokrenete uspešnu akciju i da investirate u lepšu budućnost. Osećate dodatni priliv kreativne energije i spremni ste da ubrzate neke aktivnosti koje ste započeli.

 

14. septembra prijaće vam rekalsacija, opustite se se i izbegavajte veća psihofizička opterećenja.


OKTOBAR

 

13. i 29. oktobra vodite aktivan društveni život i zahvaljujući spletu srećnih okolnosti uživate dobar ugled, neko će vas nagraditi. Imate priliku da usvojite nova i korisna saznanja. Osećate dodatni priliv kreativne energije i spremni ste da ubrzate neke aktivnosti koje ste započeli.

 

6. i 20. oktobra budite pažljiviji u interpersonalnim odnosima, mogući su neporazumi i konflikti.


NOVEMBAR

 

7, 11. i 19. novembra imate sjajne aspekte za uspeh i mogućnost dobitka u igrama na sreću.

 

8. i 22. novembra izbegavajte impulsivne reakcije i takmičarsku atmosferu. Bolje je da sačuvate ono što držite u rukama, nego da posežete za izazovima i lažnim sjajem. U svemu treba da sačuvate pravu meru kako ne biste ugrozili nečije interese.

 

DECEMBAR

 

15. i 27. decembra osmislite neki romantični susret i aktivnosti koje će vam doneti zadovoljstvo. Očekuje vas radost srca, emotivni zanos i prijatno iskustvo. Ponovo se nalazite u fazi emotivnog uzleta. Zračite pozitivnom energijom i delujete inspirativno.

 

13. decembra prolongirajte novčane izdatke, pozajmicu ili poslovno-finasijski rizik. Budite promišljeni i umereni u odnosu sa saradnicima.

 

 

bik

 

 

BIK



JANUAR

 

2. i 28. januara napravićete dobru poslovnu procenu i zahvaljujući raznim veštinama koje koristite u pregovaranju uspevate da ostvarite sve svoje planove. Neko će vas dobro nagraditi. Okolina ceni ono što činite u zajedničkom interesu. Situacije koje nisu po vašoj meri ili ukusu, vešto zaobilazite u hodu i ne dozvoljavate partneru da vas uslovljava.

 

7. i 21. januara sačuvajte prisebnost i izbegavajte razne vidove preterivanja.


FEBRUAR

 

4. i 16. februara nalazite se u sjajnoj formi i spremni ste da se oprobate u nekim komplikovanim situacijama. Srećne okolnosti vam idu na ruku, tako da vas očekuju izuzetni rezultati i napredovanje. Inspirisani ste za neka nova dešavanja i želite da doživite uzbudljivija iskustva.

 

13. februara nemojte dozvoliti da vas neko ubeđuje u ideje sa kojima se ne slažete, oslonite se na ličnu procenu.


MART

 

8. i 20. marta očekuju vas prijatna iznenađenja i nove radosti. Slobodno postavite sebi najveće, megalomanske ciljeve i tražite od drugih više nego obično. Planirajte ljubavni susret ili neku romantićnu zabavu. Uživaćete.

 

10. i 22. marta, postoje neke komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu, bez predaha ili odlaganja. Posebno vam prija porodična harmonija i nečije prisustvo. Pokažite više tolerancije, ne treba da se ponašate suviše strogo i da kritikujete drugu stranu na sitnim propustima.


APRIL

 

1. i 26. aprila stalo vam je da usrećite voljenu osobu i spremni ste da prihvatite neku vrstu ljubavnog izazova. Obratite pažnju na korisne sugestije i primenite nove obrasce poslovanja. Planirajte razne susrete ili omiljenu zabavu, uživaćete u novim situacijama.

 

16. i 18. aprila moguće su razne rasprave, nerazumevanja i loša komunikacija, ostanite uzdržani.


MAJ

 

18. i 22. maja možete bolje i više od drugih, sada je idealan trenutak da se dokazujete pred prugima i partnerom.

 

4. i 20. maja najbolje je da se udružite sa bliskim prijateljima u sprovođenju nekih dugoročnih planova. Nema razloga da rizikujete u nekim takmičarskim situacijama, sačuvajte ono što imate. U ljubavnom odnosu možda imate drugačije potrebe nego vaš partner. Preplavljeni ste različitim emocijama i imate jaku volju da uskladite svoj odnos sa voljenom osobom.


JUN

 

6. i 28. juna zahvaljujući dobroj koncentraciji aktivno pratite sve što se dešava na poslovnoj sceni i niše ne prepuštate slučaju. Očekuju vas sjajni rezultati na više polja i neko će vas nagraditi za zasluge koje imate. Partner ume da vas navede na dobre ideje i da vas inspiriše na slobodnije ponašanje.

 

3. i 21. juna nemojte obećavati ono što niste u stanju da ispunite, lepe i slatke reči mogu da zavaraju vas, ali druge.


JUL

 

4. i 18. jula delujete zavodljivo i umete da se nametnete pred bliskom osobom u zavisnosti od raznih izazova koji su pred vama. Prijaće vam neka nova i uzbuljiva dešavanja u ljubavnom životu. Uskladite svoje misli i osećanja, kao „čarobnu formulu“ koja će vam doneti još više ljubavi i zadovoljstva. 

 

13. i 25. jula, poznato vam je da „nije zlato sve što sija“, zato budite oprezni, jer ono što vam privlači pažnju ili vam se čini primamljivim predstavlja varku i vodi ka lošem izboru.


AVGUST

 

7. i 29. avgusta pokazaće se da imate dobru procenu i još bolji način da ostvarite svoje namere. Udružite svoje interese sa pouzdanim saradnicima oko rešavanja nekih finansijskih pitanja. Naumili ste da ostvarite veliki uspeh, ali i da sačivate simpatije kod saradika na različitim stranama.

 

10. i 19. avgusta, neko ili nešto će vas dodatno provocirati, nemojte dozvoliti da prekoračite granice dozvoljenog i pristojnog.


SEPTEMBAR

 

4. i 22. septembra sada je idealan trenutak da okušate svoju sreću na razne načine – dobitak vam se osmehuje.

 

9. i i 19, septembra u ljubavnom životu možda nije sve onako kao što biste želeli, ali nema razloga ni da se žalite ili da preterano kritikujete svog partnera. Moraćete da pokažete dodatno strpljenje i dobru volju. U skladu sa svojim namerama lako možete da osvojite partnerovu naklonost. Sreća je da uz sebe imate osobu koja vas ispunjava ljubavnom energijom.


OKTOBAR

 

12. i 31. oktobra postavljate sebi listu prioriteta i ne dozvoljavate da vas neko ubeđuje u drugačija rešenja. Pokazaće se da imate dobru procenu i još bolji način da ostvarite svoje namere. Možete da testirate svoje znanje ili sposobnosti. Potrudite se da što više investirate u raznim pravcima.

 

7. i 15. oktobra odložite putovanje, ponašajte se pažljivije u saobraćaju, izbegavajte veće izazove.


NOVEMBAR

 

12. i 26. novembra planirajte neki veličanstveni susret, romantičnu zabavu, usrećite sebe i sve koje volite – uživajte u novim radostima. Očekuje vas čarobno iskustvo.

 

8. i 25. novembra situacija oko vas deluje vrlo promenljivo i teško je precizno predvideti nečiju reakciju ili odgovor. Prolazite kroz veoma dinamičan period i trudite se da što bolje odgovorite na razne izazove koji vas prate. Bolje je da se držite proverenih pravila i da izbegavate bilo koju vrstu rizika.


DECEMBAR

 

16. i 23. decembra uspešno rešavate niz problema i vrlo revnosno odgovarate na nečije zahteve. Važno je da delujete pozitivno na svet oko sebe i da neprekidno postičete voljenu osobu na zajedničke promene. Novi događaji koji vas prate u ljubavnom životu deluju ohrabrujuće. Uživaćete u nečijem društvu.

 

5. i 13. decembra ponašajte se u skladu sa pravilima zdravog i urednog života, nemojte sebe opterećivati prevelikim ciljevima.


blizanci


 

BLIZANCI



JANUAR

 

5. i 17. januara nova saznanje pozitivno uticu na vašu orijentaciju. Obratite pažnju na nečiju ponudu i mogućnost partnerskog udruživanja u dužem vremenskom periodu. Imate podršku u okruženju. Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe, sve što činite je odraz zajedničke sreće koja vas ispunjava.

 

11. i 21. januara izbegavajte raspravu, ali nemojte dozvoliti ni da vas neko ucenjuje ili da ograničava vaše mogućnosti.


FEBRUAR

 

1. i 14. februara ljubavni događaji koje naslućujete, imaju neku neobičnu draž. Umete da očarate svog partnera i da stvorite prijatnu atmosferu u kojoj se svi oko vas osećaju lepo. Ponekad je neophodno rizikovati u određenoj meri, ali sa dobrim pokrićem u svakom smislu. Osećate emotivni zanos.

 

 

3. i 12. februara izbegavajte različite vidove preterivanja, naročito u konzumiranju hrane ili pića.


MART

 

3. i 15. marta delujete odlučno u svojim namerama i sa velikim uspehom sprovodite sve svoje planove. Proširite svoje zahteve i insistirajte da vas neko dobro nagradi. Što više budete tražili, više ćete i dobijati. Dobro odmerite do koje granice možete da improvizujete u nekim pregovorima. Sada imate sjajnu priliku da povezujete poslovne sa privatnim interesima.

 

18. marta obratite pažnju na saobraćaj ili na poštovanje nekih pravila, izbegavajte prekršaje.


APRIL

 

4. i 26. aprila potrebno je donesete ozbiljnu odluku. Obratite pažnju na informacije koje mogu da vam olakšaju realizaciju planova koje ste postavili, uloga i angažovanje jedne mlađe osobe za vas će se pokazati kao dragocena. Važno je da se orijentišete ka vrlo ambicioznim ciljevima. Nastavite da ulivate emotivnu podršku svom partneru zarad zajedničke sreće koja vas prati.

 

13. i 29. aprila mogući su nesporazumi sa bliskim osobama, potrudite se da ispunite data obećanja i prihvatite kompromisna rešenja.


MAJ

 

9. i 18. maja se nalazite u prilici da kombinujete praktične interese i lično zadovoljstvo. U ljubavnom odnosu sve izgleda prividno dobro, ali nemojte potcenjivati partnerovu ćutljivost. Važno je da se pravilno razumete. Voljena osoba može da ispuni vaša očekivanja, ali prethodno morate stvoriti sve uslove za harmoničnu vezu.    

 

8. maja prolongirajte neko putovanje, testiranje ili lekarsku intervenciju.


JUN

 

6, 10. i 22. juna vas očekuju nove radosti, planirajte neku posebnu zabavu u pdabranom društvu. Očekuje vas dobitak i veliki uspeh, nemojte propustiti svoju priliku.

 

13. i 25. juna izbegavajte saradnju sa osobom koja vam stvara razne neugodosti, ovo nije trenutak da se razračunavate sa neistomišljenicima. Bolje je da ostanete uzdržani pred izazovima i novčanim rizikom. U ljubavnom odnosu ne treba da izazivate partnera na nešto što može da se otrgne kontroli ili na vašu štetu. Rivalstvo je poželjno, samo kada vodi ka zajedničkom zbližavanju.


JUL

 

4. i 28. jula zahvaljujući idejama koje imate i dobroj strategiji, delujete veoma ubedljivo na svoje saradnike. Aktivno učestvujete u različitim pregovorima, te pokrećete inicijativu kad god za to postoje dobri uslovi za neku vrstu uspeha ili dobitka. Sada je povoljan trenutak da ulažete u neke dugoročnije poslovne i privatne ciljeve.

 

9. jula proveravajte sve nove informacije i nemojte dozvoliti da vas neko zavarava slatkorečivim i velikim obećanjima.


AVGUST

 

8. i 22. avgusta u ljubavnom odnosu možete da se prepustite talasu toplih osećanja. Potrebna vam je veća emotivna naklonost i mentalna bliskost sa osobom sličnih afiniteta. U ljubavnom životu morate da se angažujete više i da u potpunosti ispunite neka partnerova očekivanja. Nema razloga da dajete obećanja koja mogu da vas dovedu u neprijatnu situaciju.

 

3. avgusta potrudite se da sačuvate komcentraciju u nekim važnim momentima, pogrešna procena ili postupak može da vam stvori veću neprijatnost.


SEPTEMBAR

 

2. i 23. septembra uz nečiju asistenciju nalazite se pred ostvarenjem važnih ciljeva. Prati vas faktor sreće i mogućnost dobitka u „igrama“. Upotrebite svoju blic inteligenciju u proceni dobre prilike. Pred vama su različite mogućnosti i zato pažljivo birajte taktiku koju ćete koristiti u nekoj situaciji.

 

7. septembra prijaće vam relaksacija, opustite se. Izbegavajte stresne situacije i osobu koja vas iritira.


OKTOBAR

 

10. i 19. oktobra učinite sve što je potrebno da ispunite zahteve koje ima vaš partner. Između vas postoji odnos poverenja i bliskosti. Očekuju vas novi događaji koji će dodatno ulepšati zajednički život. U odnosu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, ali nemojte da se se previše opustite.

 

23. oktobra neko će na pogrešan način interpretirati vaše reči i priču. Potrebna vam je podrška prijatelja i bliske osobe, nemojte umišljati da sami možete rešiti probleme koje imate.


NOVEMBAR

 

12. i 20. novembra izbegavajte raspravu koje vas nepotrebno iscrpljuje. Udružite svoje interese sa prijateljima kako biste na dobar način spojili korisno i prijatno. Nastavite da podstičete partnera na uzajamnu razmenu nežnosti i planirajte više vremena da provodite uz porodicu. Testirajte svoje znanje i sposobnosti. Postoje ciljevi koje možete da ostvarite lako ili na neki zaobilazan način.

 

5. novembra slobodno se oslonite na ličnu procenu i sposobnosti. Odložite veće izdatke.


DECEMBAR

 

7. i 19. decembra u odnosu sa partnerom zračite pozitivnom energijom i emotivnim zanosom. Sada sa velikim optimizmom posmatrate sve ono što se dešava u vašem zajedničkom životu. Delujete zadovoljno razvojem događaja u ljubavnom životu, posebno vam imponuje saznanje da je partner spreman da vam ugađa na razne načine. Uživajte u ljubavi.

 

4. i 16. decembra izbegavajte rizik koji može da vam stvori razne probleme u odnosu sa bliskom osobom.

 

 

rak

 


RAK

 


JANUAR

 

2. i 18. januara obradovaće vas postupak nekih bliskih prijatelja. Prihvatite nečiju ponudu u vezi rešavanja finansijskih pitanja. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, tako da odnos sa partnerom doživljavate kao ostvarenje svojih „slatkih snova“. Prepustite se svojim osećanjima i uživajte u nečijem društvu.

 

9. januara izbegavajte osobe koje vas iritiraju i nemojte dozvoliti da vas neko nagovara na rizik bilo koje vrste.


FEBRUAR

 

11. i 21. februara razgovarajte otvoreno sa voljenom osobom, jer postoje neke zajedničke sumnje koje vas udaljavaju. Nema razloga da se zavaravate. Trenutak je da se oboje suočite sa istinom. Sada imate priliku da doživite zajednički vrhunac. Kada rešite osnovna pitanja ostvarićete radost i dobitak.

7. februara, budite umereni prilikom kupovine, bolje je da sačuvate novac za neku novu priliku. Ostanite uzdržani pred jednom starijom osobom.


MART

 

12. i 22. marta zatražite dobar savet od osobe sa kojom imate dovoljno iskustva i koja vam je do sada više puta izlazila u susret. U vezi rešavanja finansijskih pitanja moraćete da pokažete veću odlučnost. U odnosu sa voljenom osobom učinite nešto čime ćete na poseban način obeležite zajednički život.

 

14. i 20. marta sreća vam se osmehuje, ali morate imati dovoljno mudrosti po principu „sve u svoje vreme“. Oslonite se na svoju intuiciju, imate dobar predosećaj.


APRIL

 

7. i 19. aprila u ljubavnom životu nakon nekih tužnih momenata, očekuje vas pozitivan obrt. Partner na vas deluje veoma inspirativno i ima veliki uticaj na stanje vašeg rapoloženja. Prijaće vam nova faza bliskosti. Pokušajte da promenite svoju ljubavnu taktilu i sve će se promeniti na bolje.

 

Prihvatite nečiju ponudu ili ideju, očekuje vas dobitak.

11. aprila odložite neke susrete ili putovanje, svaki vid avanture može da vam iskomplikuje planove koje imate i odnos sa bliskom osobom.


MAJ

 

5. i 25. maja obratite pažnju na mogućnost proširivanja posla u više pravaca o kojima do sada niste ozbiljnije razmišljali. Stalo vam je da se sve odvija po utvrđenom planu i ne volite odstupanja u odnosu na postavljene dogovore. Važno je da se nametnete u pravom trenutku i da podstičete dvosmerne kontakte. Očekuje vas uspeh i zadovoljstvo.

 

13. maja budite umereni u konzumiranju hrane ili pića, nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira na postupke zbog kojih ćete se brzo pokajati.


JUN

 

4. i 10. juna pratiće vas niz srećnih okolnosti. Sada imate priliku da pomerite neke subjektivne granice i da očekujete „čuda“. Sreća, uspeh i dobitak vam se nalaze na dohvat ruke.

 

16. i 28. juna nalazite u promenljivoj emotivnoj fazi i suviše subjektivno tumačite neke događaje iz ljubavog života. Nema razloga da preuveličavate svoju ulogu ili emotivne potrebe pred voljenom osobom. U ljubavi ne postoje granice, ako pored sebe imate osobu sa kojom delite zajedničku sreću.


JUL

 

4. i 22. jula preplavljeni ste različitim mislima i emocijama, tako da pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite svoje želje. Partner vas iskreno podržava i podstiče na aktivnu ulogu. Događaji koji vas prate u ljubavnom životu deluju optimistično. Priuštite sebi neka posebna zadovoljstva koja će vas „podići u srećne oblake“.

 

17. jula izbegavajte rizik ili uticaj jedne starije osobe, neko može da vas nagovori na postupak koji će se pokazati kao veliki promašaj.


AVGUST

 

8. i 22. avgusta sada imate priliku da zablistate u punom sjaju. Možete da kombinujete radost, sreću i uspeh u raznim pravcima, nemojte biti skromni već od sebe i drugih tražite ono najbolje!

 

10. i 20. avgusta, moraćete da se suočite sa nekim izazovima koji nisu po vašoj volji ili ukusu. Zatražite na vreme dobar savet od jedne starije osobe. Na kraju sve će se rešiti na dobar način ili u vašu korist. Ponekad je najbolje pratiti samo unutrašnji osećaj i ne pričati previše.


SEPTEMBAR

 

2. i 26. septembra prihvatite razne izazove i oslonite se na svoju intuiciju. Očekuju vas nova radost i sreća. Pokrenite svoju maštovitost i planirajte neki romantičan ili filmski susret koji će vas usrećiti. Smeši vam se veliki dobitak.

 

9. i 29. septembra Priželjkujete više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neke neobične ideje, tako da svojim ponašanjem u vama podstiče osećaj emotivne nesigurnosti. Izbegavajte ljubavnu avanturu.


OKTOBAR

 

13. i 30. oktobra nalazite se u kreativnoj fazi, ali moraćete da pokažete više sluha i za ideje koje imaju vaši saradnici. Potrebno je da se orijentisete ka dugoročnijim interesima, ali i da prihvatite savremeniji trend izražavanja. Vaš napor donosi „zlatne rezultate“ i veliku radost.

 

6. oktobra odložite neki susret i proveravajte sve informacije koje vam se čine nepouzdane, nemojte dozvoliti da vas neko zavarava.


NOVEMBAR

 

8. i 26. novembra važno je da ulivate emotivnu podršku svom partneru i da verno sledite zajedničke ideje. Voljena osoba može da ispuni sva vaša očekivanja. Očekuju vas trenuci radosti i zadovoljstva. Imate dobar osećaj, a ljubavni događaji koje naslućujete najavljuju srećan rasplet u odnosu sa voljenom osobom.

 

13. novembra budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte različite vidove preterivanja. Prijaće vam relaksacija i pravilnija ishrana.


DECEMBAR

 

3. i 21. decembra posrećilo vam se da imate širu naklonost u krugu saradnika i da su simpatije uticajnih osoba na vašoj strani. Sada je povoljan trenutak da investirate na više strana. U ljubavnom odnosu sa partnerom predosećate da vam predstoje neka još uzbudljiva dešavanja.

 

27. decembra budite promišljeniji prilikom investiranja novca i izbegavajte veće kupovine, bolje je da prolongirate neke račune za novu priliku.

 

lav



LAV



JANUAR

 

5. i 19. januara pratiće vas faktor sreće u svim pravcima, planirajte romantične susret ili trenutke nežnosti i zadovoljstva. Uspeh vam se nalazi na dohvat ruke, nema razloga za skromnost. Ovo je spoj radosti, uspeha i sreće!

 

11. i 21. januara potrebna vam je i određena doza mudrosti prilikom rešavanja novčanih pitanja. Udružite svoje interese sa osobama koje dobro poznajete, nema razloga da rizikujete po bilo kojoj osnovi. Predosećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici, budite uzdržani.


FEBRUAR

 

3. i 17. februara imate svoju viziju i spremni ste da istrajete na putu do cilja koji ste sebi postavili. Zahvaljujući dobroj proceni i preciznim potezima uspećete da ostvarite najbolje rezultate. Pokazaće se da ste skoro nezamenljivi u nekim situacijama kada se rešavaju vrlo komplikovani poslovni problemi.

 

8. februara prolongirajte sprovođenje nekih odluka, nastup u javnosti ili susrete koji mogu loše da utiču na vaše rasoloženje i dalje planove.


MART

 

12. i 22. marta doživljavate novu bliskost u odnosu sa voljenom osobom. Napokon možete da se opustite uz drage osobe i da uživate u svom svetu intime. Očekuje vas jedan interesatan susret. Priželjkujete veće izlive emocija i strasti u odnosu sa partnerom.

 

18. marta, ovo nije dan za dokazivanje pred partnerom ili okolinom. Izbegavajte rizike u raznim kategorijama i nemojte dozvoliti da vas neko provocira.


APRIL

 

1. i 27. aprila važno je da sačuvate dobru koncentraciju kako biste reagovali u pravom trenutku. Zatražite nečiju intervenciju pri rešavanju nekih poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema. Ljubavni događaji koje naslućujete za vas imaju neku neobičnu draž i unose slatki nemir u odnos sa partnerom. Uživajte u skladu sa svojim emotivnim statusom i u „kraljevskom stilu“.

 

4. aprila prijaće vama relaksacija i opuštanje. Budite umereniji sa računima, odložite kupovinu ili investicije.


MAJ

 

6. i 25. maja imate dovoljno samopouzdanja tako da i one komplikovane situacije rešavate da dobar način ili bez nečije asistencije. Iznenadiće vas susret sa jednom posebnom osobom, ponovo ćete zakoračiti „zvezdanim stazama“. Uživajte u ljubavnim igrama.

 

10. maja u ljubavnom životu promene koje priželjkujete za sada nema ni u naznakama, ali samo zahvaljujući velikoj upornosti uspećete da privolite partnera da promeni svoje mišljenje.


JUN

 

13. i 21. juna imate niz prednosti u odnosu na svoje okruženje i dobru volju da se iskažete u najboljem svetlu. Insistirajte na novim zahtevima i na posebnim nagradama. Vaš uspeh će imati dugoročne efekte. Čini vam se da gubite emotivnu kontrolu, ali to isto misli vaš partner. Sreća je na vašoj strani. Prihvatite ljubavni izazov – uživaćete.

 

22. i 30. juna još uvek niste pravilno odogovrili na neke zajedničke dileme, te imate utisak da je druga strana u velikoj prednosti. Ostanite uzdržani i izbegavajte svaku vrstu rizika.


JUL

 

3. i 11. jula pred vama su sjajne informacije i mogućnosti. Šta god da „dotaknete“ ili da učinite pretvoriće se u uspeh, dobitak ili sreću. Usrećite osobu koju volite i doživećete čaroliju ili ljubavni vrhunac.

 

08. i 26. jula potrebno je da pokažete više diskrecije u svom ljubavnom životu. Bolje je da se ponašate mudrije ili umerenije, nemojte dozvoliti da neko sa strane narušava vaš svet intime. Pred ljubavnim partnerom skoro da nemate tajni, ali ne morate sve odmah da ispričate.


AVGUST

 

14. i 30. avgusta obratite pažnju na razne susrete i prihvatite jednu interesantnu poslovnu ponudu. Očekuje vas dobitak u igrama na sreću, ali ponašajte se ćutljivo i tajanstveno, ne pričajte previše. Partner vas je iznenadio sa nekim dobrim idejama, što vas navodi da se ponašate slično i za uzvrat da osmislite prikladnu zabavu za dvoje.

 

2. avgusta ponašajte se pažljivije u komunikaciji, prilikom nekih susreta ili u saboraćaju.


SEPTEMBAR

 

09. i 21. septembra Delujete optimistično i orijantisani ste prema velikim idejama, vrlo brzo će se pokazati da imate realne mogućnosti za uspeh. Očekuju vas promene u ljubavnom odnosu, uživaćete u odnosu sa bliskom osobom i u skladu sa svojim emotivnim statusom.

 

26. septembra postavili ste sebi velike ciljeve i očekujete potpunu podršku od saradnika. Ipak, moraćete sami da se izborite sa svim problemima. Izbegavajte finansijski rizik i konfliktne situacije.


OKTOBAR

 

7. i 27. oktobra sve je moguće kada imate dobar impuls i jasnu viziju. Sledite svoj osećaj i postavite sebi i drugima neke megalomanske ciljeve. Što više budete tražili – više ćete i dobijati. Očekuje vas kompletno zadovoljstvo.

 

10. i 20. oktobra uporenost pred partnerom stvara nepotrebnu tenziju koja se prenosi i na ostale segmente iz vašeg života. Potrebno je da se bolje usaglasite oko svih zajedničkih planova. Prijaće vam razne uloge ili aktivnosti iz društvenog života.  


NOVEMBAR

 

11. i 29. novembra sve se odvija u skladu sa vašim očekivanjima. Sada imate idealnu priliku da osetite slast ljubavnog zadovoljstva i da uživate u ljubavnoj zabavi ili avanturi. Očekuju vas sjajni poslovni razultati i dobitak.

 

11. i 23. novembra prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja i ne dopada vam se kada imate utisak da vas neko proverava. Opustite se, nije sve onako komplikovano kao što vam se na prvi pogled čini. Bolje je da primenjujete taktiku „malo po malo“, kako biste blisku osobu pripremili za ono što želite.  


DECEMBAR

 

7. i 19. decembra ako vam je stalo da ulepšate svoj odnos sa partnerom, onda pokažite romantičnu stranu svoje ličnosti. Nezavisno od svog emotivnog statusa ili godina, priuštite sebi neku uzbudljivu zabavu ili avanturu. Sada je povoljan trenutak da pojačate poslovnu inicijativu ili da uložite novac u neku „dobitnu kombinaciju“.

 

4. decembra obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti, izbegavajte obaveze ili društvo koje vas zamara.   

 

devica



DEVICA



JANUAR

 

8. i 22. januara vaše ljubavne želje stižu na pravu adresu i neko vam se osmehuje sa direktnim ili sa indirektnim pozivom na ljubavni susret. Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju i na profesionalnu orijentaciju, očekuju vas uspešni rezultati u nizu.

 

13. januara izbegavajte izazovne situacije i konflikte odnose, bolje je da prećutite neke komentare.


FEBRUAR

 

3. i 17. februara nemojte oklevati pred dobrom prilikom, ali nemojte zaboraviti ni da vas prate "dežurne oči". Sada imate dobru volju da se angažujete na nekim zadacima koje možete da rešavate u dogovoru sa saradnicima. Ljubavni izazovi su pred vama, prihvatite nečiji poziv i uživajte u romantičnoj atmosferi.

 

11. februara, obratite pažnju na upozorenja, nema razloga da rizikujete na bilo kom polju, posebno sa finansijama.


MART

 

14. i 22. marta bićete egzaltirani, polaskani ste nečijim komplimentima i saznanjem da se nalazite na izvesnoj »listi odbranih«. Uživajte u ljubavnom susretu. Dokažite da vredite i više nego što je neko verovao. Ne treba da se opterećujete sa nekim novčanim pitanjima, jer uskoro ćete rešiti i te dileme.

 

9. marta odložite sprovođenje odluka koje se tiču imovinskih aspekata ili neku veću kupovinu.


APRIL

 

6. i 18. aprila sreća je vašoj strani - pruža vam se prilika da ostvarite ekstra profit ili da vas neko bogato nagradi. Važno je da prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva. Sada je trenutak da planirate neki ljubavni susret ili iznenadite svog partnera na čaroban način, ostvarite svoje tajne snove.

 

25. aprila prijaće vam relaksacija i opuštanje. Prolongirajte susret sa jednom osobom koja vas iritira ili opterećuje.


MAJ

 

4. i 22. maja u skladu sa svojom prirodom možete sebi da priuštite neke posebne užitke i radosti, pomerite svoje zahteve pred drugima, jer dobićete mnogo više - ako to budete i tražili. Obratite pažnju na razne mogućnost partnerskog udruživanja koje imate. Očekuju vas dobitne kombinacije u partnerstvu.

 

12. maja budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte različite izazove koji mogu da vam stvore dodatne komplikacije. 


JUN

 

11. i 16. juna obratite pažnju na razne kontate i susrete koji će vas pratiti, imaćete priliku da čujete važne informacije, neko će vas zaintrigirati na poseban način. U zavisnosti od svog emotivnog statusa planirajte zabavu u dvoje. Umete da procenite povoljnu situaciju i da osmislite dobar nastup ili redosled poteza. Neko će vas dobro nagraditi.

 

19. juna nema razloga da insistirate na stvarima koje su vam nedostupne ili da kršite neka pravila i dogovore.


JUL

 

4. i 14. jula pratiće vas sjajni aspekti u ljubavnom odnosu, bez obzira na emotivni status i godine uživajte u nečijem društvu i u raznim čarolijama. Potrebna vam je veća emotivna naklonost i bliskost sa partnerom. Učinite nešto po čemu ćete pamtiti ove dane. Uspeh vam se nalazi na dohvat ruke, nema razloga za nesiigurnost ili lažnu skromnost.


AVGUST

 

2. i 22. avgusta izgleda da je sve po vašoj meri ili ukusu, proširite listu zahteva pred svima sa kojima imate dogovore ili zajedničke interese. U ljubavi uvek postoji „i korak dalje“, ako ste spremni da se upustite u avanturu.

 

8. i 21. avgusta nemojte precenjivati sebe kako ne biste upali u „ličnu zamku“ iz koje ćete se teško izvući bez posledica po svoj mir i ugled. U ljubavnom životu ne možete da ostanete ravnodučni na nečiji uticaj ili postupke, lagano gubite emotivnu kontrolu.


SEPTEMBAR

 

15. i 24. septembra proverite da li sreća prati hrabre. Spremno odgovorite na razne izazove i nemojte propustiti priliku koja vam se nudi. Oslonite se na ličnu procenu. Očekuje vas trenuci radosti i zadovoljstva. Zablistaćete u ljubavnom odnosu sa dragom osobom. Priuštite sebi više nego što je to uobičajeno.

 

3. i 27. sepetembra mogući su nesporazumi i niz pogrešnih procena, bolje je da odložite veće poslovne aktivnosti, proveru znanja ili neke testove.


OKTOBAR

 

6. i 28. oktobra sreća je u potpunosti na vašoj strani učinite sve što je potrebno da se „nametnete“ kao neko ko tačno zna šta želi i precizno povlači sve konce. Prihvatite nečiju ponudu – očejuju vas radosti i dobitak.

 

12. i 27. oktobra shvatićete da neko drugi može da odgonetne vaše ljubavne dileme, prilično ćete se umoriti i emotivno "isrošiti", imaćete utisak da se ponovo nalazite na početku svojih pitanja.


NOVEMBAR

 

11. i 20. novembra potrudite se da ostavite dobar utisak i neko će vas nagraditi. Sada imate priliku da spojite lepo i korisno, nemojte dozvoliti da vas neko preduhitri u palnovima koje imate. Vrlo brzo potvrdićete svoje sposobnosti i umeće.

 

7. i 19. novembra prepustite nekom drugom da dođe do izražaja, izbegavajte lično dokazivanje ili takmičarsku atmosferu. Osećate potrebu da se emotivno prepustite, bez dodatnog strahovanja o mogućim komplikacijama i izneverenim očekivanjima.


DECEMBAR

 

3. i 21. decembra pokazaće se da je umeće dobre komunikacije presudno za uspeh koji ćete imati. Dobro je dalje raditi i na prilagođavanju, jer zahvaljujući osobama iz svog okruženja očekuju vas izuzetni rezultati. Prijatelji i bliska osoba su uvek uz vas kada je to potrebno. Postoje ciljevi koje možete da ostvarite na neki zaobilazan način.

 

12. decembra izbegavajte neumerenost i proveravajte sve sumnive okolnosti, nemojte dozvoliti da vas neko nagovara na aktivnosti zbok kojih ćete se brzo pokajati.

 

Nastavak - Datumi za sledećih 6 znakova

Komentari(0)
Ostavi komentar