Magazin

ASTROLOŠKI VODIČ – DETALJNE PROGNOZE ZA 2021. GODINU 2. deo

Datumi za prethodne znake

 

vaga

 

 

 

VAGA



JANUAR

 

9. i 11. januara imate priliku da zadivite svoju okolinu i jednu osobu do koje vam je izuzetno stalo, učinite sve što je u vašoj moći i uživajte na lovorikama. Nalazite se u stvaralačkoj fazi i sa neskrivenim otpimizmom pristupate svakoj situaciji – očekuje vas radost i dobitak. Prihvatite izazove i uživajte u čarolijama.

 

4. i 22. januara izbegavajte konflikne situacije, nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešne postupke.


FEBRUAR

 

7. i 25. februara važno je da upotrebite svoju omiljenu strategiju u poslovnoj komunikaciji i uspeh ili novačani dobitak će biti na vašoj strani. Očekuje vas veliko emotivno zadovoljstvo i lična sreća. Planirajte ljubavni susret ili zabavu koja je po vašoj meri i ukusu.

 

13. februara odložite neke aktivnosti koje mogu previše da vas opterete, prijaće vam relaksacija.


MART

 

7. i 21. marta sada imate priliku da osetite ukus „pobede“, proširite svoje zahteve i očekivanja pred okolinom. Pratiće vas splet srećnih okolnosti, na vama je spojite lepo i korisno, i da u tome uživate punim plućima. – u lepim stvarima granice ne postoje.

 

15. i 24. marta nemojte dozvoliti da vas zavedu prvi utisci i laskanja, jer ono što prija vašem uhu da čuje ne mora biti istina. Bolje je da se distancirate od nekih osoba. Neko pažljivo analizira vaše ponašanje ili u izjave koje dajete.


APRIL

 

3. i 19. aprila pokazaće se ponovo da je vaša blic inteligencija velika vrlina i da zahvaljujući ličnim sposobnostima napredujete na svim poljima. U odnosu sa ljubavnim partnerom bolje je da se primirite i da ne provocirate neke situacije koje mogu lako da izmaknu kontroli. Kompromis je najbolje rešenje.

 

12. aprila izbegavajte rizik ili osobu koja vas nagovara na nešto što brzo može da se pretvori u veliku komplikaciju.


MAJ

 

10. i 25. maja uživajte u romatičnim notama, prepustite se osećanjima da vas vode i zahvalite se dragim osobama na poseban način. Važno je da se ste dovoljno prisutni uz svog ljubavnog partnera i da sledite zajedničke ideje. Nezavisno od svog emotivnog statusa i godina, prepustite se svojim osećanjima i ostvarite svoje ljubavne snove.

 

18. maja prijaće vam umerenost, opuštanje i relaksacija. Dokazivanje, izazove i rizik prepustite drugima.


JUN

 

9. i 27. juna sreća je na vašoj strani, sada možete da prihvatite razne izazove ili da se oprobate u nekim igrama na sreću. Očekuje vas dobitak. Sve je moguće i dostupno lada je faktor sreće na vašoj strani. Ako ste mladi ili slobodni, neko će vas u potpunosti šarmirati. Uživajte u romantičnoj zabavi.

 

22. juna prihvatite savet i podršku bliskih prijatelja, potrudite se da odložite neku veću kupovinu ili račune, sačuvajte novac.


JUL

 

4. i 24. jula možete da očekujete pozitivne odgovore sa raznih strana, slobodno pokrenite inicijativu i uvećajte svoje zahteve pred okolinom. Preplavljeni ste emocijama, ali to za sada ne pokazujete na pravi način ili pred svojim partnerom. Sada je truntak da pokažete svoje iskrena osećanja i da stvari nazovete pravim imenom.

 

28. jula moguće su pogrešne procene, proveravajte sve nove informacije ili sumnjive situacije i osobe.


AVGUST

 

17. i 25. avgusta pred vama su sjajne mogućnosti, učinite sve što je potrebno da ostvarite maksimum na raznim poljima. Očekuje vas velika radost i ostvarenje nekih „tajnih snova“. Neko će vas usrećiti.

 

5. i 19. avgusta obratite pažnju na razne savete i nemojte da odbacujete nečije mišljenje. Bolje je da odložite sprovođenje odluka za naredni period. Bolje je neke stvari mudro prećutiti pred blisko osobom, nego zagovarati dijalog koji vodi ka ljubavnom rivalstvu.


SEPTEMBAR

 

7. i 21. septembra zahvaljujući srećnim okolnostim očekuje vas obrt na poslovnom polju i veliki dobitak. Sada vredi rizikovati i tražiti najviše. A ljubav je najlepša „čarolija“ koja će vas usrećiti.

 

2. i 18. septembra pažljivije birajte društvo ili trenutak kada nešto želite da saopštite pred društvom. Greške će vas koštati. U ljubavnom životu neophodna vam je veća diskrecija, naročito kada se nalazite pred radoznalim pogledima ili u nepoznatom društvu.


OKTOBAR

 

3. i 14. oktobra potrudite se spojite lepo sa korisnim, jer bićete u prilici da uživate u nečijem društvu i da doživite čarobno iskustvo. Vi ste osoba koje ne može da pobegne od zova ljubavi, samo vam se čini da idete u suprotnom pravcu.

 

26. oktobra budite pažljiviji u komunikacijama i saobraćaju, sada nije povoljan trenutak da se dokazujete pred nekim straijim osobama.


NOVEMBAR

 

8. i 29. novembra imate priliku da investirate svoje znanje ili novac u neke važne ciljeve. Nema razloga da oklevate, jer dobar ulog donosi veliki dobitak. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite raznovrsne emotivne kontakte ili neka zanimljiva iskustva. Napravićete dobar izbor i bićete srećni i ponosni što se nalazite uz „pravu osobu“.

 

13. novembra obratite pažnju na pravilniji način ishrane, izbegavajte različite preterivanja i društvo koje vas iritira.

 

DECEMBAR

 

11. i 25. decembra udružite svoje interese sa osobama koje dobro poznajete. Prijaće vam nečija pažnja i emotivna naklonost. Stalo vam je odrzite romantičnu sliku u odnosu sa bliskom osobom. Vaša emotivna inspiracija prevazilazi i nečija skrivena maštanja. Očekuje vas vrhunsko zadovoljstvo.

 

16. decembra važno je da ispoštujete neke rokove ili obaćanja koja ste dali, nemojte dozvoliti da vas neko opominje i kažnjava.

 

skorpion

 

 

ŠKORPION

 

 

JANUAR

 

13. i 21. januara pratite svoju intuiciju i predosećaje koje imate. Postoje momenti kada treba da se nametnete, ali i situacije kada je najbolje da se distancirate od provokacija. Upotrebite svoju blic inteligenciju i „magičnu privlačnost“ – očekuju vas vrhunski rezultati i sreća. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite raznovrsne emotivne kontakte.

 

2. januara bolje je da uzdržani i da ne odgovarate na nečiju „primamljivu ponudu“ ili na neke provokativne situacije.


FEBRUAR

 

2. i 14. februara uživajte u radostima koje su pred vama, prepustite se osećanjima i ljubavnim talasima. Voljena osoba će vas usrećiti na najlepši način. Osetićete veliki emotivni zanos. Smislite način da obradujete blisku osobu. Uspeh i dobitak je na vašoj strani, dovoljno je da napravite prvi korak.

 

5. februara izbegavajte društvo koje može da vam stvori dodatne neprijatnosti, moguća je pogrešna procena.


MART

 

4. i 18. marta možete da ostvarite izuzetan uspeh na više polja, Prate vas sjajni aspekti, učinite sve što je u vašoj moći da svoju radost i sreću podelite sa drugima. Uz određenu dozu mudrosti i sa dobro osmišljenim potezima, lako možete da ostvarite sve svoje namere. Osetićete čarobnu energiju koja će vas do „ružičastih oblaka“.

 

21. marta proveravajte razne informacije koje čujete i odložite neke veće troškove ili kupovinu, budite pažljivije u trošenju novca.


APRIL

 

8. i 22. aprila okolna je na vašoj strani, neko će vas podržati u planovima koje imate. Na vama je da se dokažete na najbolji način, očekuju vas „zlatni rezultati“ i nove radosti. Planirajte neki susret.

 

1. i 19. aprila bolje je da ne iskušavate sreću i da se distancirate od osoba koje vas iritiraju. Svaki vid rizika može da vas optereti više nego što očekujete. Ne dozvoljavate da vam neko uskraćuje emotivne užitke i zadovoljstvo. Spremni ste da učinite nešto vrlo fascinatno.


MAJ

 

12. i 22. maja vas očekuje neobično iskustvo koje će vas podići u neke „čarobne oblake“. Uživajte u društvu voljene osobe i prihvatite ljubavne izazove. Srećni ste što uz sebe imate odgovarajuću osobu. Ostvarićete vrhunske rezultate na raznim stranama i neko će vas dobro nagraditi.

 

5. maja izbegavajte različita preterivanja, prijaće vam relaksacija i opuštanje.


JUN

 

6. i 20. juna obratite pažnju na nečije reči i pouke, jer zajedničkim snagama možete da ostvarite poseban uspeh i da budete dobro nagrađeni. Emotivni zanos u vama budi nove ideje i inspiraciju. U odnosu sa partnerom želite da se oprobate u nekim čarobnim situacijama. Ostvarite svoje tajne i slatke snove.

 

15. juna ovo nije povoljan trenutak da se dokazujete pred drugima ili da iskušavate nečiju toleranciju, poštujte pravila i dogovore.


JUL

 

11. i 21. jula prepustite sve svojim osećanjima, očekuju vas sjajne mogućnosti i što god da „dodirnete“ pretvoriće se u radost, sreću ili dobitak. Ako želite da uspostavite harmoničan ljubavni odnos, onda upotrebite i svoje sktivne adute. U skladu sa svojim emotivnim statusom i godinama uživajte u ljubavnim čarolijama.

 

23. jula obratite pažnju na pravilniji način ishrane, izbegavajte preterivanja u konzumiranju hrane ili pića.


AVGUST

 

8. i 24. pažljivo analizirajte kompletnu situaciju u kojoj se nalazite, jer zahvaljujući dobroj proceni i nečijoj intervenciji očekuju vas sjajna rešenja i zadovoljstvo. Potrudite se da pronađete neku skladniju formulu, koja vodi ka emotivnom razumevanju i zbližavanju. Oslnite se na svoja osećanja i glas srca.

 

3. avgusta ponekad je lako pogrešiti, posebno ako vas neko navodi da napravite pogrešan izbor. Budite promišljeni.


SEPTEMBAR

 

5. i 29. septembra imaćete priliku da upoznate neke interesantne osobe koje mogu da „promene“ vašu poziciju i da vas protežiraju u više pravaca. Prihvatite nove poslovne trendove i savremene ideje. Prija vam nečija pažnja ili postupci koji vas inspirišu na novu ljubavnu ulogu. Uživajte u raznim ljubavnim igrama koje su po vašoj meri i ukusu.

 

16. septembra odložite javne nastupe, polaganje ispita ili veće novčane izdatke.


OKTOBAR

 

10. i 22. oktobra faktor sreće je na vašoj strani, sve je moguće kada imate sjajne aspekte koji vas prate. Pomerite svoje subjektivne granice i tražite „vrhunske rezultate“. Očekuju vas ljubavni izazovi i nova sreća.

 

3. i 19. oktobra ponašajte se promišljeno i izbegavajte faktor rizika, posebno ako vas neko nagovara da prekoračite svoja ovlašćenja. Ako smišljeno igrate na kartu emotivnog rizika u odnosu sa partnerom, onda obavezno osmislite i neko „rezervno rešenje“, morate imati skrivene adute.


NOVEMBAR

 

8. i 17. novembra imaćete priliku da uživate u društvu bliske osobe. Osluškujte romantične note i zaplovite na talasima ljubavi. Čuda su uvek moguća, ako u njih verujete. Osećate emotivni zanos ili pojačanu strast, što vas navodi na aktivnu ulogu u različitim situacijama. Očekuje vas veliki uspeh i dobitak.

 

25. novembra pažljivije birajte reči kojim se obraćate prijateljima i bliskoj osobi. Nema razloga da se nadmudrujete sa osobama koje imaju važnu ulogu u vašem životu.


DECEMBAR

 

12. i 28. decembra pratiće vas sjajni aspekti na svim poljima, priuštite sebi najlepše užitke i učinite sve što je potrebno da usrećite one koje volite. Sreća je zajednička. Neko vas navodi na dobar izbor. Uživajte u svemu što vas inspiriše. Planirajte neku posebnu zabavu koju ćete dugo pamtiti, vaša maštovitost je formula za zajedničku sreću.

 

13. decembra mogući su neporazumi i pogrešene procene, budite pažljivi i izbegavajte razne rizike.


strelac



STRELAC



JANUAR

 

9. i 12. januara prihvatite razne izazove – jer izazovi donose radost i dobitke. Sreća je na vašoj strani, a najlepša čarolija je ljubavno zadovoljstvo koje vas očekuje. Uživajte u nečijem društvu.

 

2. i 18. januara vaša preterana sklonost ka avanturizmu, pokazaće se kao pogrešan izbor ili kao "ljubavni mač sa dve oštrice". Pokušajte što bolje da se prilagodite na pravila koja važe u zajedničkom životu.


FEBRUAR

 

7. i 21. i 25. februara proverite svoju sreću na raznim nivoima, sledite svoje instinkte. Neko je spreman da vas dobro nagradi. Slobodno pomerite svoje subjektivne granice ili uvećajte zahteve koje imate pred okolinom. Planirajte ljubavni susret ili zabavu u društvu „prave osobe“.

06. februara, potrebna vam je dodatna mudrost, uzdržanost, oprez. Pažljivije trošite novac.


MART

 

5. i 17. aprila sačuvajte prisebnost duha i odgovorite na razne izazove, imaćete priliku da zablistate i da ostvarite najbolje rezultate, zapaženi uspeh ili pobedu. Potvrdiće se pravilo „da hrabre – sreća prati“. Ljubav pomera sve granice – uživajte uz voljenu osobu.

12. i 22. marta sugerišemo vam umerenosti u konzumiranju hrane i pića.


APRIL

 

1. i 11. aprila, ako želite da usrećite ljubavnog partnera, nemojte štedeti na lepim rečima i na interesantnim poklonima. Uživajte u ljubavnom zanosu i u zajedničkoj sreći. Prijaće vam neki interesatni susreti.

 

8. i 16. aprila obratite pažnju na neke provokativne situacije, izbegavajte rasprave i konflikte.


MAJ

 

21. i 27. maja imate povoljne aspekte da donesete i sprovedete važne odluke u privatnom i poslovnom životu. Očekuje vas podrška bliskih prijatelja. U odnosu sa partnerom predosećate da vam predstoje neka još uzbudljiva dešavanja. Prepustite se ljubavnim čarima ili nekoj novoj avanturi.

 

4. i 12. maja odložite dodatne troškove i račune, postupajte pažljivije sa novcem.


JUN

 

9. i 25. juna moraćete da prihvatite nečije mišljenje, ali to će se pokazati kao korisno i na vašu radost. Ako razmišljate na pozitivan način, onda mnoge poslovne prilike možete uspešno da realizujete bez obzira na početne komplikacije. Očekuje vas nova  „ljubavna igra“.

 

6. juna ponašajte se opreznije u komunikacijama i saobraćaju.


JUL

05. i 11. jula vas očekuju srećne okolnosti i neki iznenadni dobitak. Prihvatite nečiju ponudu. Sada možete da napravite „dobitne kombinacije“ i da spajate lepo sa korisnim.

 

4. i 14. jula nemojte dozvoliti da neko u vama pokreće niske strasti ili želju za takmičenjem, dobro razmislite o mogućim posledicama koje proizilaze iz poslovnog rivalstva. Izbegavajte svaki vid rizika.


AVGUST

 

7, 15. i 25. avgusta vas očekuju srećni dani, postavite sebi prioritete i potrudite se da ostvarite makimalne rezultate. Očekuje vas radost u kombinaciji sa „zlatnim dobitkom“, nema razloga za skromnom ulogom i uobičajenim zahtevima.

 

8. avgusta neko će razotkriti vaše „tajne“, potrudite se da sebi obezbedite alternativna rešenja, nemojte rizikovati.


SEPTEMBAR

 

1. i 11. septembra ljubavno zadovoljstvo koje osećate u odnosu sa voljenom osobom ohrabriće vas da zablistate i na drugim poljima. Nalazite se u kreativnoj fazi i imate dovoljno energije da se posvetite različitim ulogama. Pokažite svojoj okolini da imate posebne kvalitete i da očekujete najbolji mogući tretman.

 

20. septembra obratite pažnju na pravilnu negu i psihološku relaksaciju. Prijaće vam odmor.


OKTOBAR

 

7. i 23. oktobra prihvatite različite izazove i postavite sebi nove ciljeve, uspeh, radost i sreća su u potpunosti na vašoj strani. Oslonite se na emotivne podsticaje u odnosu sa svojim partnerom. Učinite sve što je potrebno da uživate u zajedničkoj sreći.

 

2. oktobra proveravajte više puta razne informacije kako ne biste napravili pogrešnu procenu. Rizik prepustite drugima.


NOVEMBAR

 

13. i 29. novembra oslonite se na glas i podršku prijatelja i bliskih osoba. Ovo su povoljni dani za putovanje, testiranje znanja ili za investiranje. Faktor sreće je na vašoj strani tako da vas očekuju pozitivni obrti, bez obzira da li je reč o poslovnim ili privatnim dešavanjima.

 

8. novmembra odložite neki planirani susret, putovanje, kupovinu ili zdravstvenu intervenciju.


DECEMBAR

 

1. i 27. decembra oprobajte se u igrama na sreću. Očekuju vas interesantni kontakti i neka posebna prilika koju ne treba propustiti. Dopadaju vam se postupci koje čini partner i to vas navodi da promenite svoje odluke. Prati vas ljubavna inspiracija. Planirajte uzbudljivu zabavu ili novu avanturu.

 

10. decembra prihvatite nečiju podršku ili pomoć, izbegavajte samostalne nastupe i dokazivanje.


jarac


 

JARAC



JANUAR

 

12. i 20. januara u skladu sa svojom analitičkom prirodom dolazite do novih zaključaka i povlačite poteze koje će vam doneti uspešne rezultate, ostvarene ciljeve i napredovanje. Da biste ostvarili sve što ste planirali potrebne su vam pouzdane informacije i nečije posredovanje. Prijaće vam partnerovo ponašanje, uživaćete u intimnoj atmosferi. Ako ste slobodni planirajte novi susret.

 

4. januara izbegavajte različite izazove ili društvo osobe koja loše utiče na vaše raspoloženje.


FEBRUAR

 

1. i 7. februara, sada imate sjajnu priliku da zablistate u nečijem društvu. Osmislite romantičnu zabavu, uživaćete na poseban način. Očekuju vas uspešni rezultati i veći dobitak.

 

3. i 17. februara ugledajte se na jednu osobu iz svog okruženja, neko vam daje dobar primer koju strategiju treba da upotrebite i na koji način treba da nastupite u društvu. Osluškujte pažljivije poruke koje vama upućuje voljena osoba ili ono što se dešava u vašoj porodici.  


MART

 

6. i 20. marta prate vas sjajni aspekti, imate priliku da udvostučite dobitak ili rezultate koje očekujete. Nazavisno od svog emotivnog statusa i godina, planirajte uzbudljivu zabavu ili avanturu.

 

11. i 19. marta pregovori koje vodite najavljuju dodatne komplikacije, bolje je da privremeno odložite neke cilje i da izbegavate nadmudrivanje sa osobom koja može da vas iznenadi.  


APRIL

 

8. i 22, aprila imate niz prednosti koje sada možete da upotrebite na najbolji način, to će vam obezbediti zlatne rezultate i zadovoljstvo u porodičnom životu. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima, kako biste na najbolji način uskladili razlike koje postoje u mišljenju ili iskustvu. Opustite se u društvu bliske osobe.

 

3. aprila previše se uplićete u stvari koje ne treba da vas preterano interesuju. Razdvojite poslovno i privatno.


MAJ

 

6. i 28. maja prati vas skladan odnos sa saradnicima, prijateljima i voljenom osobom. Insistirajte na nekom novim izazovima, prihvatite promene koje će vas usrećiti. Sada imate sjajnu priliku da kombinujete lepo sa korisnim. Očekuju vas dobitne kombinacije.

 

7. maja odložite neke susrete, putovanje ili nastupe u javnosti. Budite pažljiviji u saobraćaju.


JUN

 

19. i 27. juna oslonite se na svoje znanje i iskustvo, imate dobre procene i sebi pravite sjajnu reklamu. Dobitak vam se nalazi na dohvat ruke. Oduševiće vas nečiji izraz emotivne naklonosti.

 

10. i 24. juna nedostaje vam nečije prisustvo, umerenost i psihički ili emotivni oslonac. Razmislite o svemu što vam se dešava i zatražite nečiju podršku. Nema razloga da rizikujete ili da se zavaravate. Poželjno je da prispitate svoj odnos sa bliskom osobom u želji da se što bolje razumete.


JUL

 

2. i 16. jula obratite pažnju na poruke koje dobijate i na razne susrete. Zahvaljući nekim korisnim informacijama uspećete da odgonetnete finasijska pitanja i ljubavne rebuse koji su vas pratili.  Delujete veoma privlačno na svoju okolinu, te u skladu sa svojim emotivnim statusom ili afinitetima učinite sve što je potrebno da uživate u društvu bliske osobe.

 

24. jula budite pažljiviji u konzumiranju hrane i pića. Prijaće vam odmor i relaksacija.


AVGUST

 

11. i 23. avgusta pred vama je dobra prilika koju ne treba propustiti, važno je da se fokusirate na jedan cilj – nemojte rasplinjavati svoju energiju u pogrešnom pravcu i u lošem društvu. Važno je imate dobru koncentraciju u raznim susretima kako biste delovali što ubedljivije. Očekuju vas nove radosti i prijatna zabava. 

 

2. avgusta izbegavajte rizik i nemojte dozvoliti da vas neko nagovara na oni što vam se ne dopada ili ucenjuje.


SEPTEMBAR

 

4. i 20. septembra pratiće vas splet srećih okolnosti, na vama je da se oprobate u novim situacijama i da usrećite sve koje volite. Dobitak vam se nalazi na dohvat ruke. Sada je pravi trenutak da upotrebite i adute sa kojima raspolažete. Obratite pažnju na poznanstvo sa jednom osobom.

 

30. septembra proveravajte sve nove ili sumnjive informacije, odložite planiranu kupovinu ili finansijsko ulaganje.


OKTOBAR

 

1. i 17. oktobra slobodno investirajte ono sa čim raspolažete. Potencijal koji imate predstavlja uslov za novi uspeh i za sreću u ljubavnom odnosu. Uživajte u emotivnom zanosu. Partner uglavnom prepušta vama da kreirate razne sadržaje iz zajedničkog života.

 

14. oktobra odložite posetu lekaru ili neku zdravstvenu ili kozmetičku intervenciju.


NOVEMBAR

 

10. i 26. novembra sada imate priliku da zablistate u punom sjaju i da vas neko dobro nagradi. Podstičite nove kontakte i uloge u društvenom životu. Za sada vašu dobitnu kombinaciju čini spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. Neko će vas šarmirati i očarati.

 

4. novembra prvi utisak može lako da zavara, nemojte dozvoliti da vas nagovaraju na akciju koja lako može da se iskomplikuje.


DECEMBAR

 

10. i 22. decembra pokazaće se da imate posebne sposobnosti i neko će vas dobro nagraditi. Prihvatite svaku vrstu izazova – očekuju vas vrhunski razultati. Ljubavna pravila mogu da se menjaju, posebno ako ste inspirisani da iznenadite svog partnera ili da činite neke posebne radosti.

 

13. i 29. decembra u želji da učinite nešto posebno, lako se može desiti da povučete pogrešne poteze i da iskomplikujete svoj odnos sa jednom bliskom osobom. Izbegavajte rizik i raspravu.


vodolija

 

 

VODOLIJA



JANUAR

 

11. i 22. januara osećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici i zato pažljivo analizirate svog partnera, potrebno je da donesete novu odluku. Očekuje vas pozitivan obrt i srećan epilog. Kada imate priliku da birate – birajte ono najbolje. Slobodno možete da se oslonite na svoje prijatelje.  Očekuju vas sjajni rezultati.

 

8. januara izbegavajte razne izazove i odložite susret sa jednom neobičnom osobom.


FEBRUAR

 

7. i 21. februara prihvatite nečiju ponudu i sugestije koje dobijate. Imate priliku da poboljšate svgoju poslovnu poziciju ili ugled u društvu koji uživate. Stalo vam je da premostite ljubavni nesklad koji vas prati u odnosu sa partnerom i da ostarite novu harmoniju. Uspećete u tome i više nego što očekujete, pratite „ritam srca“.

 

3. februara moguće su pogrešne procene, ne budite brzopleti i prihvatite savet bliskih prijatelja.


MART

 

5. i 27. marta nalazite se u kreativnoj fazi i nadahnuti ste emocijama, učinite sve što je potrebno da osetite „magiju ljubavi“. Neko će vas inspirisati na čarobnu zabavu koja će vam ostati u sećanju. Sada je trenutak da pokrenete neku veću poslovnu akciju.

 

2. i 18. marta zbog nekog ste imali niz neugodosti, ali ovo nije trenutak da se razračunavate sa neistomišljenicima. Bolje je da se distancirate od jedne osobe i da sačuvate prisebnost. Nema razloga da ulazite u novu raspravu sa neistomišljenicima već svoju energiju posvatite rešavanju aktuelnih pitanja.


APRIL

 

4. i 26. aprila izbegavajte bilo koji oblik improvizacije ili finasijski rizik kako biste sačuvali ono što imate. Informacije sa kojima raspolažete nisu pouzdane kao što mislite.  Uloženi napor će se isplati i u tome će se pokazati vaša umešnost ili uspeh. Prijaće vam intimna atmosfera uz blisku osobu ili novi ljubavni susret.

 

8. aprila odložite neko putovanje i budite pažljiviji u komunikacijama ili saobraćaju.


MAJ

 

8. i 24. maja u ljubavnom životu vas očekuju neki intrigantni događaji zbog kojih ćete sve oko sebe posmatrati u drugačijim bojama. Emocije vas navode na novi izbor i određene odluke. Ako vam je stalo da doživite novo zadovoljstvo u odnosu sa ljubavnim partnerom, potrudite se da što bolje prilagodite svoje ponašanje. Slobodno pomerite granice.

 

12. maja obratite pažnju na zdraviji način ishrane i uredniji ritam života, izbegavajte razna preterivanja.


JUN

 

12. i 25. juna obratite pažnju na jednu osobu koja vam daje korisne informacije i udružite svoje interese sa pouzdanim timom saradnika. Očekuje vas značajan dobitak. Partner često ume da vas iznenadi sa nekim lepim idejama. Potrudite se da što više vremena provodite uz svoju porodicu i uz drage osobe. Najlepše je kada delite svoju radost.

 

18. juna bolje je da se ponašate ćutljivo i diskretno. Previše informacija ili priče sa vaše strane može da se protumači na pogrešan način.


JUL

 

9. i 21. jula pratiće vas splet srećnih okolnosti, prihvatite razne ponude i oslonite se na svoj unutrašnji glas. Pokazaće se da ste za veliki korak ispred drugih. Uživajte u društvu osobe sa kojom osećate emotivnu bliskost. Strasti vas navode na dobar izbor.

 

10. i 28. jula ako prekoračite neka pravila u odnosu sa bliskom osobom, moraćete da prihvatite i posledice. Nema razloga da precenjujete svoje mogućnosti, moraćete nešto da »žrtvujete«. Mimo svoje volje i po nagovoru saradnika moraćete da prihvatite kompromisnu varijantu.


AVGUST

 

2. i 17. avgusta imate dobar predosećaj i podršku u okruženju, na vama je da pokrenete inicijativu i da zahtevate više nego što vam je ponuđeno. Nema razloga za lažnu skromnost. Ljubavni partner ume da vas emotivno inspiriše i da vas dodatno oraspoloži. Pred vama je „dobitna kombinacija“.

 

26. avgusta izbegavajte konfliktne situacije i nemojte dozvoliti da neko ograničava vaša prava na slobodu izbora.


SEPTEMBAR

 

13. i 30. septembra potrebno je da se opredelite za dobro ili dugoročno poslovno-finansijsko rešenje, nemojte previše oklevati pred dobrom prilikom koja vam se nudi. U ljubavnom životu možda nije sve kao što biste želeli, ali učinite neki poseban gest koji će se pamtiti. Partner od vas očekuje da se angažujete u zajedničkim situacijama.

 

3. septembra odložite neku lekarsku intervenciju, javne nastupe ili testiranje i polaganje ispita.  


OKTOBAR

 

5. i 21. oktobra u ljubavnom dijalogu nemojte uporno ponavljati reči koje vašem partneru ne znače mnogo. Postoji suptilniji i lepši način na koji možete ostvarite svoje namere, budite nežni. Preostaje vam da spremno prihvatate nove izazove ili da se vešto prilagođavate na različite uslove. U svemu na kraju prolazite kao pogednik i dobitnik.

 

30. oktobra proveravajte nove informacije i nemojte dozvoliti da vas neko zavarava laskavim komplimentima ili obećanjima.


NOVEMBAR

 

16. i 29. novembra sa velikim ambicijama možete da pristupite svakom poslovnom dogovoru i da očekujete najbolje rezultate. Uživajte u lepim stvarima i u nečujem društvu. U privatnom životu postoji dovoljno razloga da se radujete novim događajima. Planirajte ljubavne igre ili zabavu po svojoj meri i ukusu.

 

10. novembra najbolje je da prihvatite podršku jedne bliske osobe, nema razloga da se izlažete velikom riziku.


DECEMBAR

 

9. i 26. decembra očekuje vas splet srećnih okolnosti, na vama je da se opredelite za izbor društva ili ciljeva koji su vam važni. Svaki potez dobro isplanirajte kako biste ostali na nivou zadatka i uloge koja vam odgovora. Očekuje vas iznenadni dobitak, oprobajte se u igrama na sreću. Sada imate priliku da osetite ljubavni vrhunac.

 

20. decembra bolje je da ostanete uzdržani pred nečijom ponudom, nema razloga da donosite ishitrene odluke.


ribe


 

RIBE



JANUAR

 

4. i 18. januara sve se svodi na intuitivno opažanje i dobro planiranje, sada imate idealnu priliku da ostvarite ono do čega vam je posebno stalo. Ponekad je neophodno da učinite više od drugih i da strpljivo sačekate na završne rezultate. Uživajte u odabranom društvu ili uz voljenu osobu. Smeši vam se „ljubavna čarolija“.

 

5. januara izbegavajte rizik ili društvo nepoznatih osoba koje vas nagovaraju na plan koji vam se na dopada.


FEBRUAR

 

14. i 24. februara nalazite se u sjajnoj formi i spremni ste da zablistate u punom sjaju, čuda su moguća kada u njih verujete i kada imate jaku volju. Raduju vas nove informacije koje najavljuju bolje uslove. Sada možete da započnete i jednu akciju koju ste više puta odlagali. Očekuju vas uspeh, sreća i zadovoljstvo na svim poljima.

 

9. februara ponašajte se promišljeno i nemojte davati obećanja koja niste u stanju da ispunite, neko će vas „prozivati“ i iritirati.


MART

 

10. i 31. marta ljubavne greške se opraštaju, nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje ili da vas navede na skandalozno ponašanje. Sačuvajte prosebnost duha. U odnosu sa partnerom imate različita viđenja nekih zajedničkih događaja. Potrudite se da svojim tumačenjem ne unosite dodatni nemir u ljubavni odnos. Sve će se rešiti na dobar način – očekuje vas pozitivan obrt!

 

5. marta nema razloga da iskušavate nečiju toleranciju, izbegavajte konfiktne osdnose i raspravu.


APRIL

 

1. i 17. aprila imate dobre ideje i neko vam sugeriše u kom pravcu treba da tražite efikasna rešenja. Oslonite se na podršku prijatelja i bliskih osoba. Neko vas pokreće na ljubavni uzlet. Osmelite se da učinite nešto posebno čime ćete ostaviti utisak i fascinirati svoju okolinu. Ostvarite svoje tajne i slatke snove.

 

11. aprila odložite neku zdravstvenu intervenciju i budite umereniju u konzumiranju hrane ili pića.


MAJ

 

12. i 22. maja sreća je u potpunosti na vašoj strani, sada imate priliku da zablistate pred svojom okolnom i u društvu bliske osobe. Oprobajte se i u igrama na sreću. Očekuju vas „dobitne kombinacije“. Uživajte u novim izazvima.

 

2. i 26. maja zagovarate pomirljive tonove, a dobra strategija podrazumeva spremnost da se prevaziđu različita ograničenja. Bolje je da prihvatite neke kompromise, nego da rušite mostove iza sebe. Budite pažljiviji sa novim računima, izbegavajte razna preterivanja.


JUN

 

5. i 21. juna faktor sreće je ponovo na vašoj strani, prihvatite različite izazove i oprobajte se u nekim „igrama“. Očekuje vas dobitak i velika radost. Možete u potpunosti da ostvarite neke svoje tajne snove. Voljena osoba ume da u vama pokrene snažne izlive emocija.

 

6. i 27. juna nemojte ulaziti u konfiktne situacije i budite na distanci pred jednom starijom osobom.


JUL

 

11. i 17. jula očekuje vas susret iznenađenja koji će vas obradovati i nadahnuti. Priželjkujete zanimljivija dešavanja u ljubavnom životu. Prepustite se osećanjima da vas vode i nećete pogrešiti. Delite svoju sreću i radost sa bliskom osobom. Planirajte ljubavni susret ili novu avanturu.

 

13. i 29. jula odložite neko putovanje, budite pažljiviji u komunikacijama ili saobraćaju.


AVGUST

 

12. i 22. avgusta imate priliku da ostvarite sve svoje prioritete, tražite sve do čega vam je stalo. Uživajte u novim ljubavnim ulogama ili uzbudljivim igrama. Možete da spojite lepo sa korisnim.

 

9. i 13. avgusta informacije sa kojima raspolažete nisu pouzdane i možete lako da pogrešite. Bolje je da ostanete rezervisani pred jednom osobom. Izbegavate konflikte i društvo koje vas provocira. Postoje neki dramski momenti u odnosu sa bliskom osobom. Najbolje ćete se razumeti kada se oboje otvoreno suočite sa dilemama koje vas prate.


SEPTEMBAR

 

12. i 29. septembra ne treba da se uzbuđujete zbog nekih događaja, jer na kraju sve će se razrešiti u vašu korist. Dobro je što pored sebe imate osobu za koju vas vezuju slične misli i topla osećanja. Na pomolu su novi događaji koji će zajednički život ispuniti momentima radosti i sreće. Oslonite sa na svoju intuiciju i na bliske osobe.

 

3. septembra, mnoge okolnosti se menjaju i zato dobro proveravajte informacije i obećanja koja dobijate. Budite promišljeni i strpljivi.


OKTOBAR

 

4. i 31. oktobra imate dobar predosećaj, ispunjeni ste romantičnim mislima. Ulepšajte svoj ljubavni i intimni život, tako što ćete delovati na voljenu osobu u skladu sa svojom inspiracijom. Sve što činite druga strana prihvata sa velikim uvažavanjem, iako to uvek ne pokazuje direktno. Očekuju vas vrhunski razultati, neko će vas dobro nagraditi.

 

7. oktobra prijaće vam relaksacija, opuštanje i odmor. Nemojte dozvoliti da vas neko uvlači u svoje intrigantne planove.


NOVEMBAR

 

17. i 26. novembra imate utisak da se nalazite za korak ispred drugih i uživate u nečijem društvu. Potrudite se da vaša sreća potraje što duže, jer sve što dotaknete ima neku posebnu čar. Da bi vaš ljubavni život bio zanimljiviji morate i sami učiniti nešto u prilog zajedničkoj sreći. Pomerite svoje subjektivne granice i okusite nove „ljubavne čari“.

 

6. novembra odložite neku planiranu kupovinu ili veće novčane izdatke, budite umereni u trošenju novaca.


DECEMBAR

 

9. i 22. decembra ono što vam se u prvi mah ne dopada, možda pretstavlja i najbolje rešenje. Neko vam daje dobar primer, pažljivije osluškujte svoju okolinu. Nema razloga da postupate ishitreno. Čini vam se da u ovom trenutku nemate veliki uticaj na partnerovo mišljenje ili odluke, ali to je samo privid. Očekuju vas srećan epilog i nove radosti. Sačuvajte osmeh, jer sreća je na vašoj strani.

 

7. decembra mogući su razni nesporazumi, nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira na pogrešno ponašanje.

Komentari(0)
Ostavi komentar