Magazin

Tajanstvena ŠIFRA USPEHA i LJUBAVI Jelene Karleuše - Jupiter i Lilit na ASC!

Jelena Karleuša

 

Natalni horoskop Jelena Karleuša

Astrološke prognoze - www.youtube.com

 

 


Jelena je rođena u znaku Lava sa podznakom u Raku. Ona je prava Diva, što i nije teško postići kada ste rođeni kao žena Lavica. Aspekti Jelenine natalne karte govore o osobi koja odlično reaguje na svaku vrstu pritisaka kojem je izložena. Za nju nema nerešivih problema. Izuzetno je uporna, pa čak i u trenutcima kada njen uspeh nije najveći.

Imati tu vrstu “privilegije” i roditi se sa Jupiterom i Lilit na Ascendentu, a u sazveždju Raka znači pratiti verno tu svoju zvezdu koja je Jelenu dovela na vrh zvezdanog neba!

 

Za nju “granice” ne postoje, jer tako je u njenom umu i u duši, tvrdim argumentovano kao astopsiholog na osnovu slike njenog Natalnog horoskopa:

Jelena ima u sebi kreativne potencijale i snagu volje koji su joj potrebni da: “vlada” scenom, svetom ili kosmosom, ako pomerimo i te granice ... nema granica ... i sve je moguće u duhovnom svetu koji je našem oku nevidljiv ...  

Ona ima svog ličnog Astrologa!  

 

Osnovna tajna njenog uspeha je talenat koji joj donosi Rak iz podznaka, ali i pre svega to što je ona sama od početka verovala u to što radi i otvarala sva vrata pred sobom.

Jelena je osoba kojoj je prirodno data ogromna količina samopouzdanja, da ona jasno drugima predočava da je ona ta koja je “naj od naj”.

Zbog mnogo visoko postavljenih planeta u njenom natalu, postoje mnogo ljudi koji o njoj imaju oprečno mišljenje. Ili je “do srži” vole, ili naprosto ne mogu da je smisle, ali jedno je istinito, ona je DIVA zbog toga što uspeva da se nametne svima da je naprosto ne možete ignorisati.

 

 

Na TRONU JELENA KARLEUŠA (Lav / Rak / Mesec u Vodoliji)

 

@KarleusaOfficial

@JelenaKarleusaFanTV

@jelenakarleusafanpage814

#jelenakarleuša

 

Komentari(0)
Ostavi komentar