Jelena Karleuša

Datum rođenja : 17. avgust 1978. u 2:15 u Zemunu

 

 

          

 

 

 

Jelena je rođena u znaku Lava sa podznakom u Raku. Ona je prava Diva, što i nije teško postići kada ste rođeni kao žena Lavica. Aspekti Jelenine natalne karte govore o osobi koja odlično reaguje na svaku vrstu pritisaka kojem je izložena. Za nju nema nerešivih problema. Izuzetno je uporna, pa čak i u trenutcima kada njen uspeh nije najveći. Osnovna tajna njenog uspeha je talenat koji joj donosi Rak iz podznaka, ali i pre svega to što je ona sama od početka verovala u to što radi. Jelena je osoba kojoj je prirodno data ogromna količina samopouzdanja, da ona jasno drugima predočava da je ona ta koja je “naj od naj”.

 

Život ove Lavice nije uvek bio jednako lep, niti lak. Međutim, čak i kada to nije, Jelena uspeva da prikaže svima da je njoj jako dobro. Ona nikada ne ulazi u ulogu žrtve. Oštra je na jeziku, veoma otvorena i nema “dlake na jeziku”. Zbog mnogo visoko postavljenih planeta u njenom natalu, postoje mnogo ljudi koji o njoj imaju oprečno mišljenje. Ili je “do srži” vole, ili naprosto ne mogu da je smisle, ali jedno je istinito, ona je DIVA zbog toga što uspeva da se nametne svima da je naprosto ne možete ignorisati.

 

Ona je veliki humanista, borac za pravdu i istinu, borac za ljudska prava, prava životinja i za sve ono što je ispravno. Ona je karmički dobila jedan teži životni put do svih onih priznanja koja je dobila i koje će tek dobiti u budućnosti, ali joj je karma dodelila taj put upravo zbog svih njenih osobina koje ona sa sobom nosi, odnosno sposobnosti da se sa svim tim nevoljama izbori, kao što joj i polazi za rukom.

 

Jelena je po životnom opredeljenju karijerista. Posao joj je primarno polje, ali to ne znači da je neuspešna ili nedovoljno posvećena svom porodičnom životu. Iz energije svoje porodice, ali i izuzetno bliskih prijatelja kojih ima jako malo, crpi energiju koja joj je potrebna za svaki novi dan, pa i za poslovne uspehe.

 

Epitet skandal-majstora joj se može dodeliti, budući da je veoma intrigantna i da javnost ne može, a da se ne interesuje za dešavanja u njenoj karijeri i privatnom životu. Ona vešto manipuliše medijima, i uspeva da dobije baš ono što želi. Ako neko ume da „zakuva“ na medijskom nebu, to je Jelena. U tom pogledu, jako brzo razmišlja. Potrebno joj je svega nekoliko sekundi da smisli način na koji će ponovo postati interesantna medijima, a veoma malo vremena da zamišljeno realizuje. Ovaj dar joj pomaže da veoma često i bez ikakvih novina u karijeri, ili ulaganja, vrati sebe u sam vrh medijske aktuelnosti. Njena visprenost je dovoljna da joj ne trebaju savetnici, menadžeri ili drugi asistenti, da bi bila zanimljiva čak i svetskim medijima.

Talenat koji je dobila po rođenju, ne odnosi se samo na muziku, nego i na druge umetničke oblasti. Ona se svojim drugim talentima vešto potpomaže kroz karijeru. Dobro poznat je njen talenat za modu, koji je bio „trešnjica na vrhu“ njene karijere i po kome je prepoznatljiva. Njoj je potrebno jako malo novca, da bi se obukla tako da može da prošeta crvenim tepihom u holivudu. Da se ne bavi muzikom, mogla bi da ima izvanrednu karijeru u modnom svetu.