ASTROLOGIJA U PRAKSI
Regan i njegov astrolog
Kada su se sreli Ronald Regan i Mihail Gorbacov na samitu 8. decembra 1987. godine da potpisu istorijski sporazum o ukidanju nuklearnih projektila srednjeg dometa, iza oba svetska lidera, kao konsultanti, stajali su ratni takticari. No, iza scene oba predsednika imala su svoje najtajnije savetnike - analiticare KGB-a i kalifornijskog astrologa. Osim sto je, tokom osmogodisnjeg mandata u Beloj kuci, vecinu rasporeda i susreta na najvisem nivou, Reganu organizovala supruga Nensi, celokupnu njegovu vladavinu strogo su kontrolisala astroloska predvidjanja.
Kada je bivsi sef osoblja Donald Regan u maju 1988. obelodanio da u Beloj kuci postoji verovanje da se snagom astrologije moze oblikovati politika i upravljati predsednikovim zivotom - pa i sudbinom najjace nacije na svetu - doslo je do bujice protesta. Posramljeni zvaniznici Bele kuce pohrlili su da objasne da Nensino verovanje u predvidjanja uz pomoc zvezda nikada nisu uticala ni na jednu veliku predsednikovu odluku. Ali, njihovi demantiji nisu imali nikakvog ucinka, jer su postojale ranije izjave predsednika kako on i njegova zena svakodnevno konsultuju horoskope ne bi li dobili savet u kom pravcu da vode svoje zivote.


Reganovi nisu bili usamljeni u verovanju u jedinstvo Sunca, Meseca i planeta koji ne odredjuje samo sudbinu svakog pojedinca na planeti, vec i sudbinu gradova, nacija i velikih kompanija. U SAD postoji pet hiljada profesionalnih astrologa.
U SAD, kao i u Evropi, minimum devet od deset novina objavljuje i dnevni horoskop, cesto najomiljeniji deo vise miliona citalaca.
Savetnici vladara
U srednjem veku je svaki vladar imao svog dvorskog astrologa, a kraljica Elizabeta I, astrologa Dzona Dija je koristila kao licnog savetnika, vojnog takticara i tajnog agenta prvog reda koji spijunira njene neprijatelje. Vilijam Lajli, astrolog iz 17. veka, koji je predvideo veliki londonski pozar i veliku kugu, postao je savetnik Carlsu I i religioznom fanatiku Oliveru Kromvelu.

Predsednik "Tedi" Ruzvelt svoje verovanje nikad nije krio. Cak, je svoju natalnu kartu okacio na zid kancelarije u Beloj kuci i redovno je konsultovao. Holivudski astrolog-milioner Kerol Rajter imao je najveci uticaj na zivote i karijere mocnih ljudi americkog soubiznisa i politike. Jos kao nepoznati glumac, Robert Micam je radio za Rajtera, kao pomocnik u izradi horoskopa mnogim uticajnim klijentima. Micamova je karijera pocela da napreduje ubrzo po udruzivanju sa astrologom.
Astrolozi - agenti
U anketi koju su sproveli finansijski savetnici sa Vol Strita, u izvestaju vasingtonskom Senatu, objavljeno je da blizu polovine finansijskih direktora za svetske investicije redovno konsultuje astrologa pre nego sto donese ijednu odluku.
Ali, u oblasti globalne politike i diplomatije ovo oslanjanje na astrologe izaziva burna negodovanja. Vinston Cercil nije bio jedini politicar koji se sluzio astrologijom. Pedesetih i sezdesetih godina sefovi CIA, vecno zeljni otkrivanja tajni politickog rukovodjenja potencijalno nezasticenih vlada, sacinili su sopstvenu listu politickih vodja koji koriste astroloske savete. Mitom i ucenama ubacivali su svoje astrologe u mnoge politicke krugove, ukljucujuci tu, recimo, i vladu Mehmeta Sehua, premijera Albanije, indonezanskog predsednika Sukarna i predsednika Gane Kvame Nkrumaha.
Jedan bivsi zvanicnik CIA priznao je da su uz pomoc najamljenih astrologa uspeli da predsednicima i premijerima, koji su im slepo verovali, predskazu buducnost u pravcu koji je Americi najvise odgovarao i potpuno prodro u politicke planove tih drzava. Lazni astrolozi - agenti uspeli su da sprece krvavi gradjanski rat u Gani kada je astrolog predsednika Nkrumaha ubedio da zvanicno poseti Kinu.


Geri Braun: "Najvece svetske misterije"

vrhZa svaku Vašu dilemu i pitanje ili ukoliko Vam nešto nije dovoljno jasno OBAVEZNO nam se obratite na e-mail adresu:

astrolog@astrolook.com


NEKA VAŠ IZBOR BUDE NAŠE
ZAJEDNIČKO ZADOVOLJSTVO!

SREĆNO!

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com