LJUBAVNE PREVAREZivot je najveca riznica, a u toj riznici ima svega i sve sto je moguce i nemoguce se desava. Ako se okrenemo ka lepsoj strani zivota, uvek pronalazimo razna zaljubljivanja i ljubavi, a gde ima ljubavi ima i srece, a kada ima srece, onda sreci nema kraja. Ipak, ne misle svi ljudi isto, ne osecaju isto i nemaju svi ista desavanja. Ali, koliko god postojale vidljive i nevidljive razlike - sve je isto i prepoznatljivo u tim nasim razlicitostima ...
Kada ima ljubavi, radosti i srece, uvek ima i problema, prevara i prekida. Pitanje je: gde, kada i cemu se pronalazimo? A pitanje je: i sta u sebi nosimo i na koji nacin delimo svoj zivot sa onima koje volimo? Zivot je lep uvek kada volimo, a voleti je lako ako verujemo u sebe, i u sve one koje volimo. Ne treba plakati i tugovati zato sto se nesto zavrsilo, vec se treba radovati zato sto se nesto lepo desilo. Ljubav daje najjacu snagu i moc da uzivamo u zivotu i da se radujemo svemu sto smo imali, da negujemo sve ono sto imamo i da prigrlimo novu srecu.

Kada govorimo o ljubavnim prevarama, naravno treba imati u vidu da postoje neke slicnosti i razlike izmedju muskaraca i zena. Psiholozi se uglavnom slazu, da su vremenom i muske i zenske prevare u uzlaznom trendu.


SLICNOSTI I RAZLIKE

Realno je da varaju i muskarci i zene. Medjutim, prevare kod muskaraca su slobodnije i manje skrivene, oni se najcesce odlucuju za krace avanture koje lakse i brze prekidaju i zaboravljaju, posebno im odgovaraju neobavezne veze koje se svode na seksualne kontakte.
Zene su diskretnije i posebno vode racuna da se sve desava u velikoj tajnosti, potrebno im je vise vremena da odluce i da upuste u avanturu, ali za njih skoro uvek avantura ima znacenje ljubavne romanse, odnosno one se upravljaju za emocijama i unose osecanja u odnos sa drugim muskarcem.
Poznato je da se muskarci uglavnom zaljubljuju gledajuci zenu, a da se zene zaljubljuju slusajuci muskaraca. Muskarci su rastereceni i moralnih "stega" sredine ili okruzenja u kojem zive, jer njima je "dozvoljeno" da direktno ili indirektno demonstriraju svoju muskost, moc, uspeh, bogatstvo, prestiz. Dok, sredina u kojoj zivimo za zene "namece" drugacija pravila ponasanja.
Necemo sada ulaziti u detaljnu analizu ovih aspekata i "podvojenog moralnog obrasca", vec samo navodimo realna obelezja koja prate muske i zenske prevare.
Psiholoska istrazivanja su pokazala da uz sve individualne razlike koje uvek postoje medju zenama i medju muskarcima, takodje postoje i neka zajednicka obelezja (razlozi) koja se odnose uglavnom samo na zene ili samo na muskarce.
RAZLOZI KADA I ZASTO ZENA VARA?


Vraca milo za drago
Osveta uglavnom moze predstavljati najcesci razlog kada se zena upusta u prevaru. Neko je nju prevario, pa sada ona zeli da vrati istom merom. Nekada ona to uradi tom istom muskarcu, a nekada i nekome ko za to nije ni kriv ni duzan, ali igrom slucaja je bio njen sledeci partner.

Usamljenost
Kada je zena usamljena i ne dobija svu paznju ili dovoljno paznje od svog partnera, ona pokusava da pronadje nekog ko ce je zadovoljiti i ko ce je obasipati paznjom koju prizeljkuje.

Nezadovoljstvo seksualnim zivotom
Obicno se misli da muskarci nisu zadovoljni zenama u seksualnim aktivnostima, ali to je velika zabluda. Isto kao i muskraci, tako i zene mogu da budu nezadovoljne seksaulnim aktivnostima svog partnera. I tada traze nekoga ko ce da im se nadje intimno bliskim, bar sa vremena na vreme.

Monotonija
Kada su devojke dugo u vezi ili zene braku, moze da im postane i jako dosadno. Da bi razbile tu monotoniju, one pronadju nekoga sa kim mogu da imaju neku romansu ili avanturu cisto zabave radi.

Teranje inata
Kada devojka ili zena izadje sa drugaricama, a prethodno se ozbiljno posvadjala sa svojim partnerom desava se da se bas tada pojavi i "gospodin savrseni", kom je tesko odoleti. I jos ako se malo opustila pod uticajem alkohola, pasce lako i na najgluplju njegovu recenicu.RAZLOZI KADA I ZASTO MUSKARAC VARA?


Nesigurnost
Neki muskarci su duboko nesigurni u sebe, te nesvesno stalno zele da nahrane svoj ego saznanjem da jos neka devojka ili zena zeli da bude sa njim.

Zabava
Nekim muskarcima je jednostavno potrebno mnogo vise situmulacije, zabave, izazova nego sto im njihova devojka ili zena pruza, pa "dodatnu zabavu" (kratku avanturu ili samo seks) traze kod drugih zena.

Nedovoljno aktivan ili los seksualni zivot
Ovo pravilo je zajednicko i isto, kao i za zene. Muskarci koji nisu zadovoljni svojim devojkama ili zenama kroz seksualne aktivnosti, to ce trziti na drugom mestu.

Krive su zene
Neke zene jednostavno prelaze preko prevara svog partnera. A kada su muskarci to jednom videli da im je "dozvoljeno", to ce sigurno ponoviti i pod izgovorom "ako je jednom oprostila, oprostice ponovo".

Nacin za raskid
Muskarci ne vole tuzne raskide, patetiku i dramu, pa kada zele to da urade onda traze neki razlog umesto da jednostavno kazu, da vise ne zele da budu u vezi sa tom devojkom. Na zalost prevara je za neke muskarce, najbolji nacin za raskid. Medjutim, ovo pravilo ne vazi i za ozenjenje muskarce jer za vecinu njih idealno resenje je: imati siguran brak uz povremene avanture i zabave.
U sustini nije vazno koliko je muskaraca ili zena bilo u vasem zivotu, vec koliko ste vi imali od lepote zivota zajedno sa njima. Vazno je koliko u sebi nosite radosti i srece za sve ljubavi sa kojima delite svoj zivot i koje vas ispunjavaju.
A svaka ljubav ili sve nove ljubavi koliko god da ih ima u vasem zivotu uvek mogu da vas uzdignu i oplemene, ako kroz njih ostvarite najlepsi smisao zivota ... u nama je i beskrajna lepota, i ljubav, i sreca; ... i nista, i sve je u nama ...

vrhZa svaku Vašu dilemu i pitanje ili ukoliko Vam nešto nije dovoljno jasno OBAVEZNO nam se obratite na e-mail adresu:

astrolog@astrolook.com


NEKA VAŠ IZBOR BUDE NAŠE
ZAJEDNIČKO ZADOVOLJSTVO!

SREĆNO!

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com