Psihologija ponasanja
Idealan tip muskarca


Karakteristike velikog ljubavnika

Grupa psihologa je nedavno objavila rezultate svoje studije koja se bazira na istrazivanju psiholoskog profila i ponasanja muskaraca koji slove za "idealne" i neodoljive, odnosno predstavljaju muskarca po meri i imaju privilegovanu etiketu "velikog ljubavnika".

Naime, oni objasnjavaju najvaznije crte licnosti koje treba da poseduje muskarac veliki ljubavnik. Poznato je da, u vecini slucajeva, muskarci beze od "ljubavnog zova" zenske seksualnosti. Ipak, pravi ljubavnik se ne plasi prisnijeg odnosa sa zenom -- on je spreman da se zajedno sa njom u potpunosti prepusti toj ljubavnoj igri.

Dakle, zakljucak pomenutog istrazivanja objasnjava kvalitete, tj. osnovne osobine koje poseduje muskarac veliki ljubavnik.

1. ON SVOJOM SEKSUALNOSCU POTPUNO ODGOVARA PARTNERKI
U svakom kontaktu, prvi utisci su veoma vazni. Ipak, nisu i odlucujuci. Veoma cesto se desava da je potrebno da prodje dosta vremena da bi se partneri upoznali i saznali koliko odgovaraju jedno drugom. Zena na samom pocetku ljubavne veze zaista tesko moze da otkrije kakvu seksualnost poseduje njen partner, kao i kako ce se slagati sa njim na seksualnom polju. Medjutim, mnogi potezi muskarca puno toga otkrivaju. Recimo dodir, poljubac i reci, otkrivaju ne samo prirodu partnera vec i njegovu seksualnu aspiraciju. Pri tome, pravi ljubavnik mora da poseduje i ono sto najjace deluje na svaku partnerku: veliku spremnost na prijatna iznenadjenja.

2. UVELIKO GA PRIVLACE NJENI SEKSUALNI AFINITETI
Velike ljubavnike zapravo privlace zene koje veoma vesto pokazuju svoje seksualno uzbudjenje. Idoli ovih muskaraca su zene koje se iskreno prepustaju seksualnim uzivanjima jer njihova zelja za uzivanjem veoma cesto potice od spremnosti zene da im "parira". Stoga, nije nikakvo cudo sto zene najcesce traze iskusnije muskarce, ljubavnike, jer sa njima se osecaju sigurnije. Pravi ljubavnik to dobro zna i zato on nije samo dobar "ljubavni instruktor", vec je i dobar saradnik na polju seksa, tj. veoma dobro se prilagodjava seksualnim zeljama svoje partnerke.

3. UVEK JE SPREMAN DA URADI ONO STO NJOJ PRIJA
Mnogi muskarci ne vole suvise licno da se priblize ili da emotivno otvore pred zenama, odnosno sve rade na odredjenoj distanci i sa izvesnom zadrskom. Pravi ljubavnik je uvek pun vedrine i spontanosti. Ljubavni odnos je za njega vise od erotskog i emotivnog dozivljaja. On uvek ima svoj dobro osmisljeni scenario, sa veoma jasnim predstavama. Dakle, njemu je veoma bitno da li se partnerki svidja atmosfera koju joj predlaze i uvek je spreman na velika i lepa iznenadjenja. Zatim, on dobro zna da zene veoma cesto "padaju" na romantiku, a on je spreman da uradi sve ono sto prija njegovoj partnerki.

4. ON JE VELIKI LJUBAVNIK I VAN KREVETA
zeni nije najvaznije samo veliko seksualno uzivanje u krevetu sa partnerom, a veliki ljubavnik to dobro zna i spreman je na dzentlmensko ponasanje u svakoj situaciji. Jasno mu je da ona obozava cvece, razlicite poklone i manire. Stoga, veliki ljubavnik uvek dobro pamti tajne koje ima njegova partnerka, njen rodjendan, ime njene sestre ili prijateljice, naslove njenih omiljenih filmova i pesama. On je najbolji "prijatelj" svojoj partnerki i uvek se trudi da ostavi utisak muskarca na koga se ona moze pouzdano osloniti u svakoj situaciji.

5. I POSLE NJEGA, ON ZELI DA JOJ POKLONI PUNO LEPOG ZA KRAJ
Uz velikog ljubavnika zena pre svega snazno dozivljava sebe, kao veoma zenstveno i seksualno bice! Veliki ljubavnik je onaj muskarac koji na rastanku svojoj partnerki pokloni veliki osecaj samopouzdanja. A zene koje su u nasledstvo od svog ljubavnika primile blistavu seksualnost i postovanje, dobile su i veliki "kapital" ili "kredit", koji mogu da koriste ubuduce. Dakle, veliki ljubavnik je onaj muskarac koji se na kraju intimne veze zaista pokaze da je "veliki"!vrhZa svaku Vasu dilemu i pitanje ili ukoliko Vam nesto nije dovoljno jasno OBAVEZNO nam se obratite na e-mail adresu:

astrolog@astrolook.com


NEKA VAS IZBOR BUDE NASE
ZAJEDNICKO ZADOVOLJSTVO!

SRECNO!

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakic mozete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com