ASTROPROFIL - BLIZANCI - GEMINI

Blizanci su veoma interesante, šarmante i duhovite osobe. Znači, epiteti koji idu uz vašu pojavu, stas i glas su zabavljački karakter, elokvencija i vešta upotreba različitih intelektualnih, mentalnih ili govornih strategija. Važno je razumeti da je dubina vašeg bića ispunjena željom za promenom i da je radoznalost vaš glavni pokretač. Naravno, radoznalost treba tumačiti kao vašu želju za neprekidnim otkrivanjem, saznanjem, iskustvom i upoznavanjem. Uostalom, ne treba zaboraviti da vašim sazvežđem upravlja Merkur i, zbog toga da bi se podstakle vaše emocije, potreban je i određeni stimulans koji dolazi preko vizuelnog momenta ili najbolji efekat se postiže kada neko ili nešto zagolica vašu intelektualnu pažnju. Živeti sa vama znači, zaboraviti na one klasične obrasce i naročito ne treba insistirati na onim strogim principima. Ukoliko kod vas postoji interesovanje za osobu suprotnog pola onda je sigurno reč o nekim "detaljima" koje vi primećujete kod te osobe, zatim, reč je o atraktivnom izgledu, o pomalo "neobičom" ponašanju i o nekom novom iskustvu. Obavezno treba imati na umu, da vas prvenstveno pokreću vizuelni momenat i kognicija, a da emocije dolaze tek u nekoj narednoj fazi. Uostalom, vi svoje emocije držite pod strogom kontrolom, zatim obično ne uspevate da pravilno dozirate određenu količinu emocija koju poklanjate svom partneru ili osobi koja vam se dopada. Ne treba zaboraviti da između vas i vašeg partnera postoji određena distanca, štit ili ograda koju vi koristite iz sebi znanih razloga. Kada se sve ovo uzme u obzir, onda je potpuno razumljivo da vas ljubavni potresi, prekidi ili rastanci ne pogađaju naročito i da se vi ne uklapate u tip "emotivnog paćenika". Odnosno, od Blizanaca nikako ne treba očekivati ljubavnu dramu, srceparajuće scene, tugu, patnju i suze žalosnice. Znači, svi oni koji poznaju psihološki profil Blizanaca računaju sa tim da su vaši osnovni aduti inteligencija, fantastična snalažljivost i spekulacija. Blizanac u svojoj glavi ima različite afinitete i interesovanja kada je u pitanju ljubavna tema, tako da u vašim mislima gravitiraju različite osobe u njegovim džepovima se nalaze neki tajni spiskovi, a u vašem imeniku postoje neke tajne šifre. U svakom slučaju, vi uvek imate alternativu, bez obzira da li je reč o ljubavnoj uvertiri ili o ljubavnom rastanku.
 

 

NA KOJI NAČIN SE TREBA UDVARATI OSOBI U ZNAKU BLIZANACA

 

Poželjno je, da to činite na jedan veoma originalan način, ali istovremeno da sačuvate iskrenost, spontanost i šarm. Vaša velika prednost je, da posedujete atraktivan izgled, ali vam to sigurno neće biti dovoljno da zadržite njihovu pažnju.Uz super stas podrazumeva se i dobar glas, a to znači da se ocenjuje i vaš stil izražavanja. Od vas se očekuje dinamičnost, optimizam, lepršavo raspoloženje, zabavljački karakter, zatim intelektualno pariranje i spontanost. Uostalom, zapamtite dobro da kod Blizanaca važi pravilo sličan se sličnom raduje.
 

 

ŠTA JE ONO ŠTO VAŠ PARTNER ILI OSOBA KOJA VAM SE UDVARA MORA OBAVEZNO DA ZNA O VAMA

 

Vi ste veoma dinamični, šarmantni, snalažljivi, brzi, pokretljivi i ne dozvoljavate da vas neko drži na onoj "zlatnoj uzici". Bez obzira da li je reč o ljubavnoj priči, vama su potrebni nezavisnost, i neki vid psihološke ili emotivne slobode. Ukoliko vam se pripisuju osobine kao što su neogovornost, površnost, prevrtljivost, neverstvo i slično - onda to kod vas ne izaziva neku psihološku patnju ili moru, već čuđenje da taj neko još uvek nije upoznao vaš karakter i vašu pravu prirodu. Ipak, gde je zaista prava istina to je teško utvrditi jer kod vas postoji dvojnost tako da svaki Blizanac priča svoju priču i pri tome deluje veoma uverljivo. U tom smislu, važno pravilo za vašeg partnera glasi nemojte uzalud trošiti svoju energiju u nameri da dokazujete istinu, a naročito nemojte očekivati veliko priznanje i iskreno pokajanje. Uostalom, zašto bi ste se nadmudrivali sa Blizancima kada su oni već na samom startu u "velikoj prednosti".

 

 

KAKO SAČUVATI OSOBU U ZNAKU BLIZANACA

 

Takvi pokušaji su uzaludni i zato nemojte pokušavati ono što je apsurdno. Uostalom, mnogo je važnije da parirate jednom Blizancu i da se pravilno postavljate u različitim situacijama ne samo zbog prilagođavanja već i zbog zajedničkih interesa.
 

 

DA LI SU BLIZANCI SKLONI AVANTURI, FLERTU ILI NEVERSTVU

 

U načelu da, ali nemojte očekivati veliko priznanje ili da Blizance možete naterati na ispovednički ton i naiskreno pokajanje. Uostalom, odgovor na ovo pitanje zavisi i od vašeg psihološkog profila jer po neki put je bolje ne znati istinu a naročito onda kada je ta istina teret koji ćete sami nositi na svojim leđima. Važno je da pravilno odmerite svoju snagu pre nego što započnete razgovor na ovu temu. U svakom slučaju, poštedite sebe od nekih suvišnih i neprijatnih situacija.

 

 

KAKO SE OSOBA U ZNAKU BLIZANACA PONAŠA U NEFORMALNOJ VEZI

 

Budite sigurni da je to krajnje neformalno, komforno, pomalo egoistično i pomalo bezobzirno. Onda kada jedan Blizanac isčezne, to ne znači da vam se nikada neće javiti ali to će učiniti na svoju ruku i bez naročitog objašnjenja i to u onom trenutku kada u njemu proradi zov prošlosti ili neka nova potreba.
 

 

KAKO SE OSOBA U ZNAKU BLIZANACA PONAŠA U LJUBAVNOJ VEZI I U BRAKU

 

Unapred morate biti pripremljeni da vaša ljubavna priča kao ni bračna veza ne liči na većinu priča koju viđate oko sebe. Znači, nekakvi strogo tradicionalni i klasični modeli ne dolaze u obzir. Nasuprot tome, vi možete imati veoma savremenu, interesantnu i dinamičnu bračnu vezu, ali ipak morate biti spremni da vaš partner povremeno nestaje bez traga i glasa ili da jednostavno nije u dometu, bez obzira na to kakva sredstva i telefone držite u svojim rukama. Sve ima svoju dobru i lošu stranu – i, ako se pravilno prilagođavate svom partneru, onda postoje određene pogodonosti kao što su nesputanost, sloboda, tolerancija i međusobno prilagođavanje koje može biti veoma podsticajno za vašu ljubavnu ili za vašu bračnu vezu. Poenta je u tome, da se Blizanci skoro identično ponašaju u ljubavnoj ili u bračnoj vezi tako da glavni problem nastaje u vašem prilagođavanju na jednu od ove dve varijante.
 

 

ŠTA JE ONO ŠTO PRIVLAČI OSOBE U ZNAKU BLIZANACA

 

U svakom slučaju to su atraktivan izgled, šarm, duhovitost i određeni izazovi ili novo iskustvo. Važno je, da privučete njihovu pažnju već prilikom prvog susreta i da pronađete njihovu idealnu frekvenciju u komunikaciji. Uostalom, za njih svaki susret može biti drugačiji i zbog toga insistirajte na različitim promenama, ali te promene ovaj put znače "menjati se, a u suštini ostati isti".