ASTROPROFIL - STRELAC - SAGITARIUS

Osobe rođene u ovom znaku lako prepoznajete po tome što deluju veoma odvažno, smelo, izazovno, hrabro i iskreno. Zatim, Strelci su veoma temperamenti, slobodoumni, neposredni i elokventni u svom izražavanju. Strelci poseduju ogromnu energiju, samopouzdanje i spremnost na veliki rizik ili na izazov. U tom smislu, ukoliko im je stalo da ostvare neki cilj onda za njih nema prepreke na putu do cilja ili do zadovoljstva. Uostalom, da li ste nekada razmišljali zašto se kaže "biti kao slobodan Strelac". Jednostavno, to je asocijacija na njihovu slobodoumnost, nezavisnost, avanturizam i na hrabrost. Zbog svoje temperamente i strasne prirode Strelci deluju veoma nestrpljivo, a njihove reakcije su veoma nagle i često veoma neumerene. Ljubavni susret sa osobom u znaku Strelca, obično protiče kao ljubavna vrteška jer sve se dešava veoma ishitreno i u jednom dahu. Znači, oni reaguju već u prvom trenutku i na direktan način izražavaju svoje simpatije ili svoje antipatije. Pri tome, nemojte zaboraviti da su oni veoma iskreni, ali u izražavanju te svoje iskrenosti često zaboravljaju na onu "pristojnu" granicu. Učiniće vam se da oni ponekad nemaju mere ili stila u onome što izražavaju, u komentarima ili u porukama koje vam upućuju. Naravno, Strelcima nedostaje nota diplomatije i zbog toga ukoliko želite iskrenog i pravdoljubivog partnera onda morate biti spremni i na emotivne povrede. U vezi sa tim, postoji priča koja na dobar način ilustruje njihov karakter ćud i ponašanje. Priča govori o tome da prijatelj pita svog prijatelja Strelca: zbog čega kod njega tako često dolazi do prekida u ljubavnim vezama? a Strelac mu odgovara zbog toga što ja govorim istinu i samo istinu. Odnosno, poenta je u tome da preterana doza istine ponekad predstavlja onaj ružniji, bolniji i teži deo stvarnosti. U suočavanju sa istinom neko nema dovoljno snage da podnese taj teret i onda dolazi do prekida u ljubavnoj vezi. Možete biti sigurni da će Strelac insistirati na istini i na fer-plej pravilima, naročito onda kada ga za nekog vezuju velike emocije. Inače, njihov izgled, stil oblačenja i pojava ostavljaju utisak na okolinu jer oni deluju veoma izazovno, atraktivno i pomalo provokativno. Zatim, oni ne pridaju mnogo značenja konvencionalnom ponašanju i nekim nametnutim pravilima. Onda kada im se neko dopada, oni vrlo otvoreno izražavaju simpatije i reaguju veoma burno, strastveno i veoma impulsivno. U svakom slučaju, ljubavna veza ili ljubav sa Strelcem protiče na veoma interesantan, uzbudljiv i veoma nepredvidljiv način.
 

 

NA KOJI NAČIN SE TREBA UDAVARATI OSOBI U ZNAKU STRELCA

 

Pre svega veoma iskreno, otvoreno i direktno. Njih privlači izazov, šarm, avantura i neizvesnot. Zatim, ukoliko je vaš pristup originalan i pri tome posedujete duhovitost i inventivnost onda je to pun pogodak. Odnosno, Strelci vole da se zabavljaju i uživaju u tome da pored sebe imaju osobu sličnih afiniteta. Ipak, nemojte zaboraviti da na kraju oni donose onu završnu reč, a naročito onda kada je u pitanju muškarac Strelac.

 


ŠTA JE ONO ŠTO VAŠ PARTNER ILI OSOBA KOJA VAM SE UDVARA MORA OBAVEZNO DA ZNA O VAMA

 

Jedno od osnovnih pravila glasi:ljubav ne predstavlja ropstvo i ograničavanje već slobodu. U tom smislu, vi prevazilazite neka strogo tradicionalna pravila i principe koji guše vašu potrebu za slobodnim izborom. Strelac ne voli ništa što je uobičajeno, ustaljeno i što predstavlja ponavljanje nekih nametnutih pravila. Uostalom, čemu fraze u ljubavnoj priči. Ili zbog čega mislite da vaša ljubavna priča treba da liči na ostale ljubavne priče. Zatim, nemojte zaboraviti da Strelac naprosto uživa u različitim igrama , u izazovu, zabavi i u takmičarskoj atmosferi. Naravno, Strelac je veoma korektan igrač, ali istovremeno on igra zbog ukusa pobede i samodokazivanja.

 

 

KAKO SAČUVATI STRELCA

 

Veoma teško jer svaki vaš pokušaj da ograničite njegovu slobodu predstavlja veliku grešku i donosi suprotan efekat. Uostalom, za Strelca važi deviza da je pravilo da nema pravila. Hteli vi to ili ne, na kraju, ipak, morate prihvatiti činjenicu da Strelci sami sebi određuju granicu ili slobodu i pravo na izbor.
 

 

DA LI SU STRELCI SKLONI AVANTURI, FLERTU ILI NEVERSTVU

 

U načelu da, ali glavna poenta je u tome na koji način neko tumači vernost. Svakako da, oni imaju svoje specifične teorije i opravdanja i u tom smislu ne možete ništa promeniti.
Sa druge strane na vama je da delujete veoma privlačno, očaravajuće i interesantno na svog Strelca. Znači, ukoliko neprestano zaokupljate njegovu pažnju - Strelac neće okretati glavu u nekom drugom pravcu i prema nekoj drugoj ili trećoj osobi.

 

 

KAKO SE STRELAC PONAŠA U NEFORMALNOJ VEZI

 

Veoma slobodno i neformalno. U svakom slučaju, Strelac ume da uživa u takvoj vrsti veze i ukoliko ste dovoljno prijemčivi onda vam predstoji veoma uzbudljiva avanutra. Naravno, nemojte od avanture očekivati ništa ozbiljno već jedno nezaboravno iskustvo koje će vam ostati u prijatnom sećanju. Onda, kada Strelac iznenada nestane iz vašeg života nemojte uzalud tražiti objašnjenje, odgovor ili pravdanje.
 

 

KAKO SE STRELAC PONAŠA U LJUBAVNOJ VEZI

 

Prihvatite svog partnera kao veoma temperamentu, dinamičnu, veselu i nepredvidljivu osobu. U tom smislu, moguće su velike oscilacije, ali nemojte zaboraviti da je Strelac po svojoj prirodi veliki optimista i da vam nakon ljubavne svađe predstoji neko novo i prijatno iznenađenje. Zatim, Strelac je veoma strastan, potentan, duhovit, velikodušan i plemenit. Dešavaće se da, vaš Strelac povremeno nestaje bez ikakvog traga, ali to je neminovnost i zbog toga nemojte uzaludno izigravati detektiva. Uostalom, zašto biste nepotrebno mučili i sebe i njega nekim suvišnim pitanjima. Vaš Strelac ume žestoko da voli, ali isto tako i žestoko da se ljuti.
 

 

KAKO SE STRELAC PONAŠA U BRAKU

 

Slično kao i u ljubavnoj vezi, s tim što bračni život kod njega podstiče zaštitničku i pokroviteljsku ulogu. U tom smislu, Strelac ume da bude veoma pravičan čak i onda kada je reč o slobodi izbora. Znači, slobodu koju traži za sebe ume da ispoštuje i u vašem slučaju i to na veoma korektan način. Naravno, život sa Strelcem obećava interesantnu situaciju, velika uzbuđenja i povremenu neizvesnost.
 

 

ŠTA JE ONO ŠTO PRIVLAČI OSOBE U ZNAKU STRELCA

 

Iskrenost, spontanost, izazov i neizvesnost. Oni se razlikuju od drugih, po svojoj slobodi izražavanja, zatim po svojim optimističkim stavovima i po svojoj smelosti da se suočavaju sa velikim izazovima. U tom smislu, oni slično ponašanje i afinitete očekuju da prepoznaju kod svog partnera. Znači, ukoliko posedujete atraktivan izgled, šarm, duhovitost i zabavljački karakter onda je to veliki plus u njegovim očima. Zatim, Strelac od vas očekuje strasnu prirodu i veliku toleranciju onda kada je reč o slobodi u ponašanju i u izražavanju zajedničkih osećanja i misli.