ASTROPROFIL - VODOLIJA - AKVARIJUS

Osobe rođene u ovom znaku, zaista poseduju neobičan ukus, zatim specifičan stil izražavanja i u izvesnom smislu pomalo pomerenu percepciju. Onda, kada analizirate osobu u znaku Vodolije, jedna od prvih asocijacija na koju pomisližte jeste "neobičnost".Ta neobičnost se manifestuje na različite načine i pri tome mislimo, na njihov stil u oblačenju, zatim njihov stil u izražavanju i naročito na njihovu nepredvidljivost u ponašanju. Uostalom, glavni adut koji oni drže u svojim rukama jeste brilijanta inteligencija. Zbog toga Vodolije često umeju da deluju superiorno i bezobzirno u odnosu na svoju okolinu. Oni su zaista veliki majstori u tome da smišljeno iskoriste sve adute koje drže u svojim rukama ili da odaberu onu varijantu koja njima lično donosi najveći uspeh, dobitak i zadovoljstvo. Ipak, ma koliko da deluju na svoju okolinu nepredvidljivo, neobično i lepršavo to je samo delimična istina. Pravo objašnjenje je da oni deluju haotično u spoljašnjem svetu ili na globalnom planu, ali zato u svojoj glavi oni imaju jasne ciljeve i lične prioritete. U tom smislu, Vodolija je spremna da promeni bezbroj uloga i da upotrebi različita sredstva pre nego što ostvari svoj cilj. Postoji komentar koji na dobar način ilustruje njihov stil izražavanja, karakter, ćud i ponašanje. A to je da su Vodolije spremne da promene sve na sebi i sve oko sebe, ali ne i svoj cilj. Odnosno, sve podleže zakonu promene osim tih ciljeva koji se nalaze u njihovoj glavi. Vodolija u svakom slučaju skreće veliku pažnju na sebe bilo da je reč o neobičnom stilu oblačenja ili o neobičnom izražvanju i ponašanju jer u osnovi svega toga je provokacija. Znači, oni svesno deluju na vaša čula i na vaše emocije, jer oni znaju kako da privuku nečiju pažnju. Ljubavni susret sa osobom u znaku Vodolije neminovno povlači velika uzbuđenja, trenutke iznenađenja i neizvesnost. Njihovo raspoloženje je povremeno euforično, ali u svakom slučaju sa njima vam nikada neće biti dosadno ili monotono. Vodolije su veoma radoznale osobe i konstantno teže nekom novom iskustvu, saznanju ili uzbudljivoj zabavi.
 

 

NA KOJI NAČIN SE TREBA UDVARATI OSOBI U ZNAKU VODOLIJE

 

Ukoliko ste dovoljno maštoviti, onda slobodno upotrebite svu svoju maštu bez ikakvih ograda, i bez suvišnih skrupula. Važno je da vaš stil deluje dovoljno originalno, neposredno i intrigantno. Nikada, ni u jednom trenutku, nemojte potceniti njihovu inteligenciju, jer Vodolije zaista deluju nonšalantno, ali to se zapaža samo spoljašnjim ponašanjem. Naravno, suština je nešto drugo - što se ne vidi, što ostaje skriveno iza neprobojnih zidova. Ukoliko ste dovoljno šarmantni, duhoviti, neposredni, inteligentni, elokventni i zabavni, onda vas očekuju pozitivni signali sa njihove strane. Nemojte zaboraviti da, na svaku njihovu poruku treba odgovoriti sa određenim stilom i veoma samouvereno.
 

 

ŠTA JE ONO ŠTO VAŠ PARTNER ILI OSOBA KOJA VAM SE UDVARA MORA OBAVEZNO DA ZNA O VAMA

 

Vi imate veoma specifičan ukus i vas ne interesuju prosečne vrednosti ili srednja merila. U tom smislu, vama ne trebaju nikakva pravila koja deluju rigidno i principi koji narušavaju vašu potrebu za usavršvanjem. Naravno, vi ste veoma radoznala osoba i zbog toga pažljivo posmatrate sve ono što se dešava oko vas, ali vi taj svoj pogled upirete ispred drugih. Vi ste pokretljivi i uvek spremni na akciju koja obećava novo saznanje, dobru zabavu ili uzbudljivo iskustvo. Vaš partner zaista mora da vam se prilagođava na različite načine, čak i onda kada nije u stanju da u potpunosti razume sve vaše afinitete, interesovanja ili motive. Vi ste veoma tolerantna osoba i zbog toga očekujete da okolina poštuje vaše pravo na slobodnu volju, a od svog partnera očekujete podršku, podsticaj i beskrajnu inspiraciju.
 

 

KAKO SAČUVATI OSOBU U ZNAKU VODOLIJE

 

Zaista teško, jer Vodolije u dubini svoga bića imaju potrebu za raznovrsnim promenama i za neprekidnim istraživanjem svega onoga što je vidljivo ili nevidljivo u životnoj priči. Naravno, svaki vaš pokušaj da ograničite njihovu slobodu pokazaće se kao čist promašaj, pri tome nemojte zaboraviti da Vodolija ima izuzetno pežorativan stav o svemu onome što asocira na ljudsku glupost.
 

 

DA LI SU VODOLIJE SKLONE AVANTURI, FLERTU ILI NEVERSTVU

 

U načelu da, ali istovremeno nemojte očekivati njihovu potvrdan odgovor, jer jedna Vodolija je u stanju da uz simpatičan osmeh na licu i u svetlosnom trenutku izmisli deset novih teorija o vernosti i o privrženosti. Naravno, na svako vaše pitanje Vodolija ne samo da ima pripremljena objašnjenja već i čitav niz svojih pitanja koje deluju veoma zbunjujuće i zbog kojih ćete ostati bez teksta. Uostalom, zar vam nije poznato pravilo da se Vodolije fantastično snalaze u igri reči, u nadmudrivanju ili u postavljanju rebusa. Možda je najbolje da ne tražite odgovore na pitanja koja vam neće doneti nikakvu afirmaciju.
 

 

KAKO SE VODOLIJA PONAŠA U NEFORMALNOJ VEZI

 

Veoma nonšalantno, lepršavo i nesputano. Naravno, Vodolija može da vam priušti najuzbudljiviju zabavu o kojoj niste nikada ni sanjali. Odnosno, Vodolija zaista zna da uživa u dobroj zabavi i zbog toga stvari prihvatite sa užitkom ili onako kao što vam je ponuđeno. Onda, kada Vodolija bez pozdrava nestane iz vašeg života nemojte tražiti nikakva objašnjenja već sačuvajte lepu uspomenu. Podsećamo vas da Vodolija ne ruši mostove iza sebe sem što zaboravlja na neke ljubavne epizode kao što veoma brzo zaboravlja na tragove svoje prošlosti.
 

 

KAKO SE VODOLIJA PONAŠA U LJUBAVNOJ VEZI

 

Oni zaista mogu da oplemene vaš duh i vaša osećanja, ali istovremeno od vas očekuju beskrajno razumevanje i toleranciju. U tom smislu, morate biti spremni na činjenicu da Vodolija povremeno nestaje bez najave, traga ili odgovora. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja, jer će vam Vodolija ponuditi odgovore, uz komentar da ste bili uvek prisutni u njenim mislima. Na kraju, možda je najvažnije to da se vaš partner vraća sa osmehom na usnama.
 

 

KAKO SE VODOLIJA PONAŠA U BRAKU

 

Veoma slično kao i u ljubavnoj vezi s tim što je bračni život u izvesnom smislu i dodatna odgovornost, tako da tu odgovornost Vodolija očekuje, naročito od vas. Nemojte biti naivni, jer ne možete promeniti njhovu ćud, ali život sa njima predstavlja niz neobičnih, interesantnih i uzbudljivih epizoda. Naravno, od vas se očekuje da pažljivo čuvate tu zajedničku sreću i zajednički život.
 

 

ŠTA JE ONO ŠTO PRIVLAČI OSOBE U ZNAKU VODOLIJE


Pre svega neobičnost, originalnost, šarm, uzbuđenje, senzacija i neko novo saznanje ili otkriće. Naravno, na vama je da se svojski potrudite da delujete dovoljno inspirativno, interesantno, elokventno i uzbudljivo. Važno je, da upotrebljavate svoju maštu u onoj meri u kojoj od vas to očekuje vaš partner.