Magazin

Seks i zvezde: Koja je idealna seks igračka za vaš horoskopski znak

astrologija i seks igračke
 
 
U potrazi za najboljim doprinosom našem seksualnom životu i sredstvima izražavanja naše seksualnosti, možemo se obratiti astrologiji, budući da nam ona ne govori samo o tome šta možemo da očekujemo od naše budućnosti, već o našim sklonostima, težnjama i ličnosti uopšte. U ovom tekstu ćemo stoga istražiti koja bi seks igračka najviše odgovarala vašoj ličnosti, odnosno ličnosti vašeg partnera, a oslanjajući se na odlike horoskopskih znakova.
 

Ovan: Lider takmičarskog duha

Kao prvi znak zodijačkog kruga, ovan shodno tome nosi epitete borca i takmičara, te ni u seksu neće dozvoliti da padne u senku partnera, već će njegova energija i u ovom domenu isplivavati na površinu. Ovnovima će stoga najviše odgovarati multifinkcionalni vibratori sa upravljačem, koji će dovesti do intenzivnog orgazma, a sve pod njihovom kontrolom.
 

Bik: U potrazi za zadovoljstvom

Senzualan koliko i tvrdoglav, bik će u seksualnim poigravanjima tragati za zadovoljenjem svih čula. Pored toga što se u postelji sa bikom preporučuju mirišljave kreme i slični dodaci ukupnom zadovoljstvu, za ovaj horoskopski znak može biti idealno vibro jaje sa više funkcija, koje ima opciju pamćenja omiljenih vibracija. Ova opcija će omogućiti bikovima da kroz vreme obrazuju savršeni seksualni užitak koji će zadoivoljiti njihove visoke kriterijume.
 

Blizanci: Radoznali i pričljivi, van postelje i u njoj

Blizance odlikuje prilagodljivost, što se uglavnom sjajno odražava na njihov seksualni performans i retko se dešava da osobe rođene u ovom znaku partnera ostave ravnodušnim. Za blizance je karakteristično da ne štede reči u postelji, te će za njih zvuk svakako biti stimulans. Uzimajući ovo u obzir, kao i njihovu radoznalu narav, inovativni vibrator We-Vibe Chorus, koji se može sinhronizovati sa muzikom, je sjajna ideja za oplemenjivanje seksualnih poigravanja sa blizancima. Ovaj vibrator za parove ima opciju povezivanja sa We-Connect aplikacijom, te se njime može upravljati iz bilo kog dela sveta, što će dodatno doprineti uzbuđenju blizanaca, uvek spremnih za seksualne inovacije.
 

Rak: Emotivni i tajanstveni

Za najtajanstveniji znak pod snažnim uticajem Meseca je karakteristično da, kako u životu uošte, tako i u seksu, izuzetno brine za one koje voli, te je za rakove teško da odvoje emocije od telesnog, kao i da se odreknu potrebe da partnera stavljaju na prvo mesto. Ukoliko govorimo o njihovom ličnom zadovoljstvu, za osobe rođene u znaku raka će vodeno okruženje biti savršeni stimulans. Zbog toga je za rakove najbolja seks igračka vodootporni zeka vibrator, koji će im omogućiti stimulaciju u njihovom omiljenom ambijentu.
 

Lav: Magnetizam i snaga volje

Najdominantniji među svim zodijačkim znakovima, lav će nesumnjivo želeti da pokaže svoju gracioznost i u toku seksa. Za lavove je ego veoma važna stavka u svim domenima života, te će tako i u postelji želeti da dominira, da se dokaže, ali i da postigne visok nivo zadovoljstva. Kako lav ima visoke standarde i ne odustaje od svog visokog statusa u svakom smislu, za osobe rođene u ovom znaku će biti idealni luksuzni vibratori poput Satisfyer - Endless Fun vibratora, elegantnog dizajna i brojnih mogućnosti korišćenja.
 

Devica: Submisivni detaljista

Na osobe u znaku device u kontekstu seksa najviše utiču dve njihove osobine: posvećenost detaljima i služenju. Za device je veoma teško da se odreknu svog metodičnog pristupa svim segmentima života, te tako ni u seksu neće dozvoliti da išta bude prepušteno slučaju, a u fokusu će im biti zadovoljavanje partnerovih potreba. Device će stoga imati u vidu sve faktore dobrog seksa, te računajte na satensku posteljinu, izazovan veš i dobro vino, a što se igračaka tiče odlučite se za beskontaktni masažer SF Love Breeze, koji stimuliše tehnologijom vazdušnog pulsa, a kontrolna tabla će omogućiti da svi detalji budu osmišljeni u cilju savršenog ugođaja.
 

Vaga: Ljubav i težnja ka harmoniji

Osobe rođene u znaku vage odlikuje neodlučnost, koja je gotovo paradoksalno posledica njihove težnje ka potpunoj harmoniji. U ljubavnom zanosu, vage neće moći da se ograde od ove svoje osobine i svakako će radije da se upuste u seksualna poigravanja sa partnerom nego samostalno, ne bi li postigne potpun osećaj jedinstva seksualnog užitka i emocija. Za vage u težnji za ovakvim seksualnim iskustvom, idealne su estetski zadovoljavajuće seksualne igračke, poput silikonskih vibratora nežnijeg dizajna.
 

Škorpija: Snažna osećanja i još snažniji libido

Osobe rođene u znaku škorpije prati dobar glas kada je seks u pitanju, budući da je strastvenost jedna od njihovih najupečatljivijih odlika. Dok ih u ostalim segmentima života ova karakteristika može dovesti i u nevolju, u kontekstu seksa ih postavlja na vrh lestvice. Magnetizam najseksualnijeg znaka zodijaka se ogleda i u tome što se njihova karakteristična agresivnost povija pred ljubavnim zanosom, te će ovo rezultirati jedinstvim seksualnim iskustvima. Za škorpije je svakako najbolja igračka stimulator G-tačke ili prostate, koji će dovesti do intenzivnog završetka strastvenog seksualnog poduhvata.
 

Strelac: Avanturista u svakom domenu života

Kao avanturisti slobodnog duha, predstavnici ovog znaka će u postelji biti veoma ambiciozni i upuštati se u istraživanja poneseni svojom radoznalošću, a njihova sposobnost da u svakoj situaciji pronađu one koji govore njihovim jezikom će vas povući i vi ćete im se rado pridružiti. Strelci će u ljubavnim igrama preferirati upečatljive i prosto rečeno velike igračke, te je za njih najbolji izbor realistični vibrator većih dimenzija. Pored ovoga, strelcu će odgovarati i igračke za dominaciju, budući da odbijanje nije nešto na šta rado pristaju.
 

Jarac: Sigurnost i pravila

Osobe rođene u znaku jarca su u načelu sklone postavljanju granica i kontroli u smislu praćenja utvrđenih pravila. Njihova seksualna poigravanja stoga neće biti u znaku spontanosti, te je upravo planirana igra ono što će njih uzbuditi. Istražujući kako da dopremo do ovog seksualnog znaka u domenu seksualnosti, dolazimo do BDSM igračaka, koje će mu omogućiti da vas vodi kroz svoje seksualne fantazije do zacrtanog vrhunca.
 

Vodolija: Inventivnost, sloboda i još malo slobode

Vodolije po pravilu vole slobodu i prostor, te u ljubavi sa vodolijama morate biti spremni na kompromise, jer one same neće odustati od svojih potreba. Stoga je paleta seksualnih igračaka za vodolije široka, jer vole da istražuju svoje mogućnosti u potrazi za užitkom koji im u potpunosti odgovara. S druge strane, osobe u znaku vodolije odlikuje i inventivnost, te će seks igračka koja će zadržatii pažnju jedne vodolije pametni leptir vibrator.
 

Ribe: Nežnost i maštovitost

Osobe rođene u znaku ribe su u ljubavi i seksu, kao i u ostalim domenima života, gotovo po pravilu nežne. Romantični trenuci sa predstavnicima ovog znaka su upravo takvi - romantični, ali ujedno će ih savršeno upotpuniti golicanje mašte određenim rekvizitima. Maštovitost jedne ribe svakako ne zalazi u domen perverznog, već uvek titra na granici nežnosti i uzbuđenja. Savršene igračke za osobe rođene u ovom znaku su fetiš igračke poput peruški i golicaljki, a sve upakovano u jednu senzualnu atmosferu.
 
Ukoliko tragate za svojim savršenim seksualnim zadovoljstvom ili pak za načinima na koje biste isto pružili svom partneru, pogledajte malo van okvira uobičajenog i imajte na umu da različite seks igračke odgovaraju različtim senzibilitetima. Uđite u svoju seksualnu igru sa partnerom otvorenog uma i znajte da ćete, ukoliko pronađete ključ svoje i partnerove sekusalnosti na ovaj način, zasigurno doživeti nezaboravne trenutke.
 
Komentari(0)
Ostavi komentar