Ana Ivanović

Datum rođenja: 06.11.1987. 12.h Beograd

 

 

          

 

 

 

Sunce – energija u konjukciji sa Plutonom – lična harizma, upornost jaki u Škorpiji.Mesec najverovatnije oko 20. stepena Bika daje joj lepotu. Merkur u Vagi brzinu gde je i Mars – individualan sport. Venera – popularnost, novac, omiljenost u Strelcu – okrenuta ka inostranstvu. U Strelcu su i Uran i Saturn – ambicije usmere na inostranstvu.

 

Jupiter u Ovnu – uglavnom imaju osobe koja postižu popularnost i nalazi se tačno u opoziciji sa asteroidom Psihom u Vagi i fiksnom zvezdom Spikom koja daje slavu.

 

Asterid Karma- nad Regulusom – fiksnom zvezdom koja donosi slavu.

 

U solarnom horoskopu za ovu životnu godinu Jupiter ( uspeh u inostranstvu) došao je iznad njenog Urana i Saturna i izbacio je u sam vrh praveći sjajan aspekt sa njenim natalnim Jupiterom u Ovnu. Tranzitni Jupiter u solaru je u dobrom aspektu sa natalnim asteroidom Pariz koji se nalazi na poslednjim stepenima Vodolije. Asteroid Pariz je u solarnom horoskopu tačno nad fiksnom zvezdom Spikom – slava u opoziciji sa Jupiterom u Ovnu – tamo će da zablista.

 

Na dan pobede, asteroid Pariz u Škorpiji u dobrom aspektu sa tranzitnim Saturnom u Devici – preciznost. Asteroid Gold uz Sunce, Merkura i Veneru u dobrom aspektu sa njenim solarnim asteroidom Pariz nad fiksnom zvezdom Spikom i sa njenim natalnim asteroidom Pariz. Borbeni Mars u Lavu u dobrom aspektu sa njenim natalnim Marsom.

 

Tranzitni Pluton je u egzaktnom trigonu sa asteroidom Karmom nad fiksnom zvezdom Regulus koja donosi kraljevski položaj. U solaru za ovu godinu Venera je u Devici a Mesec u Vagi – krije emocije, ali je zaljubljena ili će se zaljubiti. Sunce u konjukciji sa Crnim Mesecom Lilitom daje joj seksepil i magičnu privlačnost, Mars još nije krenuo retrogradnim hodom nego je direktan u Raku – zbog toga je imala početkom godine nekoliko pehova, jer je u kvadratu sa Vagom.

Zašto je smatraju najlepšom teniserkom?

 

Venera u Strelcu- zrači, Mesec u Biku – raskošna lepota, Mars u Vagi – deluje mazno ( u stvari dobro zna šta hoće, uporna) asteroidi Lilit, Crni Mesec Lilit i Amor u Lavu, znaku ljubavi i popularnosti.

 

Kada pogledamo progresivni horoskop za ovu životnu godinu ( posebna metoda predikcije) Mesec je u Vodoliji nad asteroidom Pariz. Mars je iz Vage prešao u Škorpiju kojom vlada, gde je mnogo jači i u konjukciji sa asteroidom Psihom. Ana će se u ovoj godini zaljubiti jer je asteroid Amor došao nad fiksnu zvezdu Regulus- to će biti neko zaista moćan i popularan. Progresivna Venera je u konjukciji sa Uranom – medijska zvezda, progresivno Sunce u Strelcu – biće još dugo – život u inostranstvu i tačno je i otišla da živi u Švajcarsku kada je progresivno Sunce ušlo u Strelca.

 

U horoskopu prvog prelaska Sunca preko njenog natalnog Marsa što se dogodilo 10.10.1988. Mars ( sport, energičnost, vladalac Škorpije i Ovna) došao je na 1.stepen Ovna – rođena sportiskinja, takmičarski duh, Sunce i Mesec ( slava) Merkur ( brizna, ruke, udarac, zamah) iznad natalnog Marsa ( sport) u Vagi ( javnost), Jupiter u Blizancima iznad koga su se našli u solaru za ovu životnu godinu asteroidi Karma i Pobeda.

 

U horoskopu prvog prelaska Sunca preko njenog natalnog Plutona ( vlada Škorpijom i Ovnom) 2.11.1988. Saturn je došao na poslednji stepen Strelca i spremao se da uđe u znak Jarca gde je izuetno jak i kojim vlada – planeta i znak ambicije. U momentu pobede, Pluton se vraćao iz znaka Jarca i kreno ka Saturnu – egzaktna konjukcija.Uran je bio u konjukciji sa Saturnom i obe planete su obrazovale sjajne asepkte sa Mesecom u Lavu ( dobar aspekt sa natalnim Marsom i Jupiterom – slava preko sporta) sa Merkurom nad fisknom zvezdom Spikom – slava u ranoj mladosti ( Merkur) i u egaktnom trigonu sa njenom Karmom nad Regulusom. Mars na nultom stepenu Ovna – jak i intuitivan, spreman za akciju. Mogu li se naći bolji aspekti za slavu?

 

U horoskopu prvog prelaska Sunca preko njenog natalnog Jupitera ( slava) 

Sunce je bilo u opoziciji sa Spikom – izazov, prilika da se pokaže (Sunce) u punom sjaju ( Jupiter u Ovnu).Saturn ( ambicija) Uran ( pokretčka energija, inspiracija, motivaciija) na 1. stepenu Jarca u odličnom aspektu sa njenim Merkurom ( brzina,hitrina). Mesec je iznad njenog natalnog asteroida Pariz, Venera ( popularnost ) u Blizancima ( u mladosti) u dobrom aspektu sa Marsom u Vodoliji ( veliki borac).

 

Ana je doživela velik uspeh kada je Jupiter u retrogradnom hodu u Jarcu pravio separacioni aspekt sa njenim natalnim Jupiterom. I moglo bi se pomisliti da to nije tako sjajan predznak. Međutim, Jupiter je pravio aplikacioni aspekt sa njenim natalnim Marsom – u oba slučaja napet, kvadrat, što dovodi do jake ambicije i velike borbenosti.

Sledeće što ćemo čitati o Ani je njen ljubavni život i uspeh u modi jer je Mesec u Vagi u njenom solaru i otimaće se svetske modne kuće za nju. Izabraće moguće neku parisku jer je Venera u Devici, a u ljubavi će biti diskretna ( takođe Venera u Devici u solaru) koliko joj to mediji ( Mesec) budu dozvoljavali ( u Vagi – teško da će nešto moći da se sakrije).

 

Autor: Boban Vujović

www.astroshop.rs